Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά ισχύει οτι για να πας Δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων χρειάζεται βύσμα?Θέλω να το περάσω αλλά φοβάμαι να μείνω πεζικάριος, αλλιως θα πάω οπλίτης.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ισχύει οτι για να πας Δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων χρειάζεται βύσμα?Θέλω να το περάσω αλλά φοβάμαι να μείνω πεζικάριος, αλλιως θα πάω οπλίτης.

ΔΕΑ σε πεζικο δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα(γιατι ουτως ή αλλως λιγοι θελουν κιολας να πανε). Τωρα και ειδικες δυναμεις και ΔΕΑ δυσκολα τα πραγματα.

Δημοσ.

Αν είσαι καλός στα αθλήματα δεν χρειάζεται να έχεις βύσμα !!! 

Δημοσ.

Τελικα για ακτινογραφια στο 401 χρειαζεσαι και φωτογραφιες για να στην κολλησουν πανω στην ακτινογραφια, ή οχι;

Δημοσ.

Αν δεν πέσεις σε 2ψήφιο μην ασχολείσαι :P

i know,καταραμένο 12μηνο
Δημοσ.

Τελικα για ακτινογραφια στο 401 χρειαζεσαι και φωτογραφιες για να στην κολλησουν πανω στην ακτινογραφια, ή οχι;

Για να το γράφει ξεκάθαρα στην πίσω πλευρά του σημειώματος κατάταξης ( "μπλα μπλα μπλα ,προσκομίζεται με μέριμνά σου στο Νοσοκομείο" ) , θα μπορούσε κάποιος να πει οτι ναι , την χρειάζεσαι για να στην κολλήσουν πάνω στην ακτινογραφία .

Πήρα τηλέφωνο στο Ιπποκράτειο και μου είπαν πως πας οτι ωρα θέλεις απο τις 8 μέχρι την 13:30 και περιμένεις στην ουρα. Καθε μερα εκτως Πέμπτης .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...