Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σου στέλνω πμ Μην μαθουν οι υπολοιποι και ζηλεψουν?
Lesdal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ισχύει οτι για να πας Δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων χρειάζεται βύσμα?Θέλω να το περάσω αλλά φοβάμαι να μείνω πεζικάριος, αλλιως θα πάω οπλίτης.
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ισχύει οτι για να πας Δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων χρειάζεται βύσμα?Θέλω να το περάσω αλλά φοβάμαι να μείνω πεζικάριος, αλλιως θα πάω οπλίτης. ΔΕΑ σε πεζικο δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα(γιατι ουτως ή αλλως λιγοι θελουν κιολας να πανε). Τωρα και ειδικες δυναμεις και ΔΕΑ δυσκολα τα πραγματα.
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Βύσμα για αλεξίπτωτα ή για να πας σε συγκεκριμένη μονάδα της επιλογής σου, χρειάζεται. Για ΔΕΑ δε νομίζω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δίνει δίπλα μόρια στις προκηρύξεις για ΣΑ, οπότε υπάρχουν και κάποιοι βυσματιες που ελπίζουν έτσι να χωθουν στο δημόσιο
Kyriakos131211 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ισχύει οτι για να πας Δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων χρειάζεται βύσμα?Θέλω να το περάσω αλλά φοβάμαι να μείνω πεζικάριος, αλλιως θα πάω οπλίτης. Αν είσαι καλός στα αθλήματα δεν χρειάζεται να έχεις βύσμα !!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 225 to go : ( Αν δεν πέσεις σε 2ψήφιο μην ασχολείσαι
opcorsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 225 to go : ( μια ζωη και σημερα ψηλε μουυυ
Swimmer21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα για ακτινογραφια στο 401 χρειαζεσαι και φωτογραφιες για να στην κολλησουν πανω στην ακτινογραφια, ή οχι;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν πέσεις σε 2ψήφιο μην ασχολείσαι i know,καταραμένο 12μηνο
Adon1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα για ακτινογραφια στο 401 χρειαζεσαι και φωτογραφιες για να στην κολλησουν πανω στην ακτινογραφια, ή οχι; Για να το γράφει ξεκάθαρα στην πίσω πλευρά του σημειώματος κατάταξης ( "μπλα μπλα μπλα ,προσκομίζεται με μέριμνά σου στο Νοσοκομείο" ) , θα μπορούσε κάποιος να πει οτι ναι , την χρειάζεσαι για να στην κολλήσουν πάνω στην ακτινογραφία . Πήρα τηλέφωνο στο Ιπποκράτειο και μου είπαν πως πας οτι ωρα θέλεις απο τις 8 μέχρι την 13:30 και περιμένεις στην ουρα. Καθε μερα εκτως Πέμπτης .
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 i know,καταραμένο 12μηνο Lol, αεροπορία ή ναυτικό; Και εσύ τυχαία να υποθέσουμε; 1
eidikos33 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Lol, αεροπορία ή ναυτικό; Και εσύ τυχαία να υποθέσουμε; απλα δηλωσε και την πηραν ρε φιλε..εσυ τι ζορι τραβας να ουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις