Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το κακό πάνω σε αυτο που είναι? Θέλω να πω αν για παράδειγμα χάσω μια μαξιλαροθήκη εκτός ότι θα πρέπει να την πληρώσω από την τσέπη μου :ρ Είναι απατεώνες ρε, κάτι Κουβερτες του 1950 που έχουν αξία 0€ στις χρεώνουν για καινούργιες, συν την προσαυξηση που μπαίνει από την εφορία. Δεν φτάνει που δεν σε πληρώνουν πάνε να φτιάξουν και την προίκα τους από τους φαντάρους...
Typhoon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ είχα πάει με τα πάντα όλα και τελικά δεν χρειάστηκε τίποτα. ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, βιβλιάρια και τέτοια δεν μου τα ζήτησε κανένας. Ακτινογραφία είχα βγάλει, αλλά όπως ελέχθει πάρα πολλοί είχαν έρθει χωρίς και τους πήγαν στο 401 για να βγάλουν τις επόμενες μέρες με 0 συνέπειες, οπότε αν ψήνεσαι για κάτι τέτοιο, μην βγάλεις. Προφανώς στο 401 έχει αναμονή και βαρεμάρα από ότι κατάλαβα από τις περιγραφές των άλλων, αλλά γλυτώνεις και όλη τη μίζερη φάση στο κέντρο. Διαλέγεις και πέρνεις. Αυτά την Α' ΕΣΣΟ του 16 στον Αυλώνα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2016 από Typhoon 3
theo93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 με το sleeping bag τι γινεται ? χρειαζεται να παρω και σεντονια μαζι ? ποσα tshirt καλτσες ειναι καλα να παρω μαζι ? ty
Meraklis56 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 με το sleeping bag τι γινεται ? χρειαζεται να παρω και σεντονια μαζι ? ποσα tshirt καλτσες ειναι καλα να παρω μαζι ? ty όπως έχει ειπωθεί, εξαρτάται το κέντρο. Στα πιο πολλά κέντρα επιτρέπουν. Όλοι εμείς στην αυλώνα, τέτοια εποχή, πέρυσι είχαμε πάρει sleeping bag. Προφανώς και χρειάζεται να πάρεις σεντόνια! Οι κουβέρτες τους, είναι παμπάλαιες και πενταβρώμικες. Στο κέντρο, υπολόγισε ότι κάθε μέρα θα ιδρώνεις. Κάθε μέρα να κάνεις μπάνιο, θες πολλά.
najinblue3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 με το sleeping bag τι γινεται ? χρειαζεται να παρω και σεντονια μαζι ? ποσα tshirt καλτσες ειναι καλα να παρω μαζι ? ty εγω ειχα παρει 10 μπλουζακια και 10 ζευγαρια καλτσες νομιζω με τοσα θα σαι κομπλε, sleeping bag να παρεις και σεντονια εννοειται , του στρατου ειναι απαισια
theo93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 σεντονια θελει λαδι υποχρεωτικα ?να παρω 2 σεντονια κ μια κουβερτα ή την κουβερτα πιο μετα επειδη θα εχω το sleeping bag ?
najinblue3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Κουβερτα με το sleeping bag δεν τη χρειαζεσαι, εγω ιδρωνα μεσα στο δικο μου, δε νομιζω μονο λαδι αλλα μην ειναι και με λουλουδακια
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εσεις που του προτεινετε σεντονια και κουβερτες να του πειτε κιολας τι παιζει στο κεντρο κυριως με τις επιθεωρησεις θαλαμου συνεχεια,να δουμε αν θα εχει ορεξη να αλλαζει συνεχεια κουβερτες και σεντονια. Γιατι στις επιθεωρησεις κυριως στο κεντρο αν εχεις κουβερτες και σεντονια(ασε που δεν ξερω πως θα τα κουβαλας ολα αυτα)αν δουν το κρεβατι σου με τετοια εχεις να φας καμπανες και φωνες. Οσο για τα Sleeping bag υποτιθεται απαγορευονται αλλα ειναι τοσο τρομπες οι του στρατου που τα πουλανε ομως στα ΚΨΜ(καλη ωρα Αυλωνα που αναφερθηκε). Επισης απο την στιγμη που οι κουβερτες και τα στρωματα ειναι σε τοσο αθλια κατασταση,αυτο ελειπε να πουν τπτ. Βασικα απο μεσα τους παρακαλανε να φερνει ο κοσμος sleeping bag να μην τους ζαλιζουν το κεφαλι για την αθλια κατασταση με τις κουβερτες κυριως και τα σεντονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά όταν λένε για κουβέρτες και σεντόνια δεν εννοούν να αντικαταστήσεις αυτά του στρατού. Θα τα έχεις μόνιμα στρωμένα αυτά κι από πάνω θα βάζεις τα δικά σου. Δεν παίζει να υπήρχε ένας στο λόχο μου στην Κόρινθο που να μην είχε sleeping bag ή δικά του σεντόνια... Προφανώς κάθε πρωί τα μαζέυαμε και τα βάζαμε στα λουκάνικα για να μην φαίνονται...
theo93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 οποτε τα αφηνω στρωμενα , δικομου σεντονι κ sleeping bag , not bad ...
najinblue3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εσεις που του προτεινετε σεντονια και κουβερτες να του πειτε κιολας τι παιζει στο κεντρο κυριως με τις επιθεωρησεις θαλαμου συνεχεια,να δουμε αν θα εχει ορεξη να αλλαζει συνεχεια κουβερτες και σεντονια. Γιατι στις επιθεωρησεις κυριως στο κεντρο αν εχεις κουβερτες και σεντονια(ασε που δεν ξερω πως θα τα κουβαλας ολα αυτα)αν δουν το κρεβατι σου με τετοια εχεις να φας καμπανες και φωνες. Οσο για τα Sleeping bag υποτιθεται απαγορευονται αλλα ειναι τοσο τρομπες οι του στρατου που τα πουλανε ομως στα ΚΨΜ(καλη ωρα Αυλωνα που αναφερθηκε). Επισης απο την στιγμη που οι κουβερτες και τα στρωματα ειναι σε τοσο αθλια κατασταση,αυτο ελειπε να πουν τπτ. Βασικα απο μεσα τους παρακαλανε να φερνει ο κοσμος sleeping bag να μην τους ζαλιζουν το κεφαλι για την αθλια κατασταση με τις κουβερτες κυριως και τα σεντονια. Σιγουρα ναι αλλα στο κεντρο τι να σου πουνε, εγω ημενα και στο Μεσολογγι που ηταν ψιλοτσιτα αλλα δεν μου ειπε κανεις τπτ για τα σεντονια τοτες
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγουρα ναι αλλα στο κεντρο τι να σου πουνε, εγω ημενα και στο Μεσολογγι που ηταν ψιλοτσιτα αλλα δεν μου ειπε κανεις τπτ για τα σεντονια τοτες Εγω παλι ημουν Τριπολη και καθε 3 και λιγο ζαλιζαν το κεφαλι με επιθεωρησεις και οτι τα κρεβατια πρεπει να ειναι στην πενα. Προφανως με τις κουβερτες και σεντονια του στρατου οπως ''προβλεπεται''(κλασσικη λεξη στο στρατο).
tritonas00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σε τι ακριβως χρησιμευει το συγκεκριμενο στρωσιμο του κρεβατιου ειπαμε? Τι μας διδαξε? 1
sargio01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στο να στήσεις αεροδιάδρομο σε 1,5m χωράφι
j0hnn1e Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σε τι ακριβως χρησιμευει το συγκεκριμενο στρωσιμο του κρεβατιου ειπαμε? Τι μας διδαξε? Οτι ο πολυμήχανος Έλληνας θα βρει 1000+1 τρόπους να αποφύγει το στρώσιμο καθε μερα αν μπορει
Προτεινόμενες αναρτήσεις