Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με χονδροπάθεια ξέρει κανείς τι παίζει? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

Δεν υπαρχει στο Πινακα με τις παθησεις ?

Δημοσ.

Καλησπερα, σε 8 μηνες ληγει η αναβολη που ειχα παρει λογω σπουδων.

Ουτε θελω και πιστευω οτι ουτε μπορω να πηρετησω στον στρατο αφου τωρα ειμαι 26 και απο τα 21 μου παιρνω βαρια ψυχοφαρμακα (zyprexa των 10mg που τα πηγα στα 7.5 τον τελευταιο καιρο) λογω αγοραφοβιας ψυχωσεων κτλ. Με τα φαρμακα νιωθω σχετικα καλα και αν φαινεται οτι εχω κατι πιστευω οτι δεν φαινεται πολυ.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,φτανει το βιβλιαριο μου με τις συνταγες και η γνωματευση του γιατρου μου για να παρω την απαλλαγη?Ή ειναι στο χερι του στρατιωτικου γιατρου το αν θα παρω απαλλαγη ή οχι? Υπαρχει περιπτωση να μου πουν να υπηρετησω με αυτα τα χαπια που παιρνω?

δεν εχει νοημα να περιμενεις να τελειωσει η αναβολη σου και να χανεις καιρο απο τις επομενες αναβολες σου.πας αυτες τις μερες συνοδευομενος στο ρουφ μετα φρουραρχειο και θα παρεις αναβολη για ιατρικους λογους.100% μην αγχωνεσαι.τωρα αν εσυ πεις ειμαι μια χαρα θελω να παω κτλ.αλλαζει το θεμα.

φτανουν οι συνταγες και  η γνωματευση.

Πώς εκπαιδεύονται οι κομάντος που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Είναι οι Navy SEALs, μια επίλεκτη ομάδα 2400 περίπου ατόμων που είναι εκπαιδευμένοι να τα βγάζουν πέρα στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Είναι οι σκληροί πολεμιστές του Αμερικανικού Ναυτικού, ξακουστοί σε όλο τον κόσμο για την σωματική αλλά και πνευματική τους ανθεκτικότητα.

Kάποια στιγμη ειχαμε κάνει κουβέντα και συγκρίσεις με τα δικά μας ΟΥΚ.

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=13559

Why Are All The SEAL Team 6 Soldiers That ‘Killed Bin Laden’ Dying?

-----

bin laden al qaeda εκπαιδευτηκαν-χρηματοδοτηθηκαν το 80 απο πακισταν,σαουδικη αραβια και αμερικη εναντιων σοβιετικων+holy war μετεπειτα...

----

μην ενθουσιαζεσε με τα βατραχια.το θεμα τους ειναι απλα να μπορουν να κυκλοφορουν νομιμα με οπλο και να συμετεχουν σε vip προστασιες +καραβιων.τεσπ θεμα αμοιβων και χρηματοδοτησης για αποστολες ειναι ενα vs.

για απαλλαγη?χλωμο.βρες κανα ψυχολογικο λογο.κανα ι αοπλο το πολυ

http://www.omhroi.gr/faq_22.htm

Δημοσ.

Aν εχεις οντως προβλημα και μπορεις να το αποδειξεις, εισαι καρφωτος για Ι4.

• Like 1
Δημοσ.

καλα και να μη μπορεις λες ενα οπλοφοβικο και τελειωσε σιγα. i3 αοπλο, i4 τα ιδια ειναι :P

Δημοσ.

Αξίζει να το πάρω ή θα μου πρίξουν τα @@ οτι είμαι γιωτάς και μλκίες? Οτι έχω πρόβλημα έχω, ειδικά εδώ και κανα μήνα με έχουν ξεσκίσει στον πόνο.

Δημοσ.

Αξίζει να το πάρω ή θα μου πρίξουν τα @@ οτι είμαι γιωτάς και μλκίες? Οτι έχω πρόβλημα έχω, ειδικά εδώ και κανα μήνα με έχουν ξεσκίσει στον πόνο.

αμα δε φαιρεσαι σα γιωτομπαλο και δε προσπαθεις ολη την ωρα να χωσεις τους υπολοιπους γιατι δε μπορεις το ενα και δε μπορεις το αλλο,  κανεις δε προκειται να σε πει γιωτα 

αμα κανεις σα γιωτας ολη μερα αυτο θα ακους 

δε νομιζω οτι εχει καποιος προβλημα με ενα ατομο που εχει θεμα υγειας, οσο δε το κανει τεραστιο θεμα

Δημοσ.

Κοίτα εγώ σε αγγαρείες δεν έχω πρόβλημα, σκέψου καλοκαίρι που δούλευα σε μια ταβέρνα μάζευα γόπες συχνά χωρίς να μου το πουν. Δηλαδή πιο εύκολο θεωρώ να κάνω αγγαρεία και να μην έχω κανέναν πανω απο το κεφάλι μου.... Αν βγω Ι1 και σε κάποια φάση που με πονέσουν, γιατί είναι και κολόπονος, θα το δεχτούν ή θα με πρίζουν? Δεν θα μπώ άμεσα, σκέφτομαι για Οκτώβρη αλλα θέλω να γνωρίζω, να τους πω ας πούμε έχω θέμα χονδροπάθεια και θα με εξετάσουν αυτοί ή θα πρέπει να πάω και με χαρτιά απο γιατρό?

Δημοσ.

Αν μπεις I1 είναι μετά ιστορία να αλλάξεις το γιώτα σου (γίνεται βέβαια), αλλά όσο δεν υπάρχει κάποιο χαρτί για τα πόδια σου για το στρατό δεν έχεις κανένα πρόβλημα

Τα πονάω κτλ δε μετράνε, το χαρτί που λέει ελεύθερος ορθοστασίας μετράει και μόνο. Άποψή μου, πες από την αρχή το πρόβλημα σου και βγες αοπλος εφόσον υπάρχει θέμα και μη ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο, γιατί στη συνέχεια χωρίς χαρτιά μπορεί να ταλαιπωρηθείς αρκετά

Μη νομίζεις ότι θα κωλωσουν αν χρειαστεί να σε αφήσουν και κανα 6ωρο σερί ορθοστασία

Επίσης τα αρβυλα είναι πολύ ζόρι για τα πόδια

Δημοσ.

Τα άρβυλα το ξέρω, με τίποτα γιωτοπάπουτσα με βλέπω να γυρνάω, αυτό που λες θα κάνω. Θα τους αναφέρω το πρόβλημα και λογικά θα με στείλουν να με εξετάσει γιατρός.

Δημοσ.

Παιζει να σε σκωτιζουν αλλα παρε κανα στυλο να τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.

Αμα εχεις ακτινογραφιες/μαγνητικες/γνωματευσεις γιατρων παρτα μαζι σου στο στρατιωτικο νοσοκομειο που θα σε πανε για να βγαλουν ακρη με το προβλημα σου. Συμφωνα με τον νομο,ειναι υποχρεωμενοι να σου κανουν εξετασεις στο στρατιωτικο νοσοκομειο και να μην δεχτουν τα χαρτια απο πολιτικο νοσοκομειο αλλα αμα βαριουνται, παιζει απλα να σε βγαλουν Ι4 και να σε στειλουν στην ευχη του θεου.

Δημοσ.

Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος σε Οπλίτες τρίτεκνων οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης έχει υπογράψει ήδη σχετική απόφαση.

Το ύψος του επιδόματος ασφαλώς δεν είναι μεγάλο: 35 ευρώ το μήνα είναι το ποσό ,που περισσότερο έχει συμβολικό χαρακτήρα. Αλλά τέλος πάντων είναι κάτι σε σχέση με το τίποτα.

Οι πληροφορίες λένε πως για να αποφευχθεί η γραφειοκρατεία οι οπλίτες, θα μπορούν να λαμβάνουν το επίδομα με την κατάθεση στην Υπηρεσία τους ενός πιστοποιητικού της οικογενειακής κατάστασης συνοδευόμενο από ένα πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.

http://www.onalert.gr/stories/miniaio-epidoma-se-stratiotes-poioi-to-pairnoun-poso-tha-einai

Δημοσ.

Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος σε Οπλίτες τρίτεκνων οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης έχει υπογράψει ήδη σχετική απόφαση.

Το ύψος του επιδόματος ασφαλώς δεν είναι μεγάλο: 35 ευρώ το μήνα είναι το ποσό ,που περισσότερο έχει συμβολικό χαρακτήρα. Αλλά τέλος πάντων είναι κάτι σε σχέση με το τίποτα.

Οι πληροφορίες λένε πως για να αποφευχθεί η γραφειοκρατεία οι οπλίτες, θα μπορούν να λαμβάνουν το επίδομα με την κατάθεση στην Υπηρεσία τους ενός πιστοποιητικού της οικογενειακής κατάστασης συνοδευόμενο από ένα πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.

http://www.onalert.gr/stories/miniaio-epidoma-se-stratiotes-poioi-to-pairnoun-poso-tha-einai

δεν ειναι μεγαλο αλλα μεσα στον στρατο ειναι χρησιμα,αυτα τα 8,62 που τα σνομπαρα πριν μπω,ηταν πολυτιμα οταν εμπαινε ο μηνας :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...