firewalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 οι μηχανικοι δεν ειναι επιστήμονες; ποιος το λέει αυτο; Ο συγκεκριμένος, δεν είναι. Απλά κατασκεύασε κάτι, που κάνει κάτι, χωρίς να ξέρει τους "επιστημονικούς περιορισμούς" αυτού που κατασκεύασε. Χρησιμοποιεί την δεξιότητα, που συνήθως έχουν οι μηχανικοί, χωρίς να κοιτά τι λέει η επιστήμη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ντάξει, αλλά ειναι διαφορετικό απο το μου έφτιαξε το βαθούλωμα στον προφυλακτήρα, και άλλο εφηύρε κάτι που θα μπορούσε να πάρει νόμπελ. Χαοτική διαφορά...
deesnider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μου έφτιαξε το βαθούλωμα στον προφυλακτήρα Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει nobel για αυτό; 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα που λεει σου φαινονται φυσιολογικα? Το δευτερο βιντεο που κολλαει? το άρτεμης είναι δικό του οπλικό σύστημα το όποιο έχει εφεύρει ο ίδιος. γκούγκλαρε να μάθεις τι έχει κάνει
deesnider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 το άρτεμης είναι δικό του οπλικό σύστημα το όποιο έχει εφεύρει ο ίδιος. γκούγκλαρε να μάθεις τι έχει κάνει Εμένα πάντως, με όρο αναζήτησης «αρτεμης», μού βγάζει αυτό...
firewalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως το «Άρτεμις» του Γκιόλβα δεν έχει σχέση με το «Άρτεμις-30» της Ε.Β.Ο., που είναι πυροβόλο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με μπερδεύει λίγο. Από όσο ξέρω το υδρογόνο όταν καίγεται μαζί με οξυγόνο παράγεται ενέργεια και νερό, οπότε πως ακριβώς θα εξαφανιστούν τα αποθέματα νερού του πλανήτη? Υποθετικά μιλάμε πάντα, γιατί και εγώ συμφωνώ στο ότι η εφεύρεση είναι μια βλακεία και μισή. Εσύ το μπέρδεψες με την κυψέλη καυσίμου Αυτό που έχει κατασκευάσει ο εφευρέτης είναι άλλο πράγμα.
zoranb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ το μπέρδεψες με την κυψέλη καυσίμου Αυτό που έχει κατασκευάσει ο εφευρέτης είναι άλλο πράγμα. Με στεναχωρεί γιατί πολλοί απόσους είναι ενάντια στο Ζωγράφο, δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχει να παρουσιάσει ο άνθρωπος! Ξαναλέω λοιπόν πως το σημαντικό της εφεύρεσης είναι πως διασπάται το H και O με -απόσο λέει- ελάχιστη ενέργεια! (Χάρη διόρθωνέ με εάν κάνω λάθος ε!)
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει δεν το υπολόγισα το 6μήνες λογικά, έβαλα ένα περιθώριο για να δώσω έμφαση. Αν πούμε 1λίτρο νερό κάθε βδομάδα είσαι οκ? Nα περιμένουμε το 2μηνο να δούμε τη φούσκα όμως πρώτα; Μπήκα στον κόπο να παρακολουθήσω το video. Ο τύπος λέει το εξής σκεπτικό, είχε στην εφεύρεση συνδεδεμένους έναν ανεμιστήρα 5W και κάτι λαμπήρες 10-15W και αυτά λειτουργούσαν για 12 ημέρες συνεχόμενα, σου λέει στις 12 ημέρες επι 24ώρες/ημέρα επι την συνολική ισχύ βγάζει 4000-5000 Wh ενέργεια. Μετά διαίρεσε το ποσό αυτό με τάση 12V (δεν έχω ιδέα πως το βρήκε και το μέτρησε με ένα πολύμετρο) και σου λέει έχουμε την τιμή 370 Ah. Μετά έκανε έναν άκυρο συσχετισμό και είπε οτι μια μπαταρία με τόσα Ah είναι μια τεράστια μπαταρία που θέλει 3 άτομα να την σηκώσουνε, ναι χαίρω πολύ. Από εκεί και μετά το χάος Εν το μεταξύ υπάρχει και κάποιο μέταλλο εκεί (γαλβανικό στοιχείο) μαζί με το νερό το οποίο χρειάζεται αντικατάσταση με την πάροδο κάποιου χρόνου, πρόσθεσε και το κόστος από αυτό μέσα.
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ το μπέρδεψες με την κυψέλη καυσίμου Αυτό που έχει κατασκευάσει ο εφευρέτης είναι άλλο πράγμα. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς δεν κατάλαβα καλά?
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Με στεναχωρεί γιατί πολλοί απόσους είναι ενάντια στο Ζωγράφο, δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχει να παρουσιάσει ο άνθρωπος! Ξαναλέω λοιπόν πως το σημαντικό της εφεύρεσης είναι πως διασπάται το H και O με -απόσο λέει- ελάχιστη ενέργεια! (Χάρη διόρθωνέ με εάν κάνω λάθος ε!) Αν εννοείς διάσπαση νερού σε υδρογόνο και οξυγόνο με την βοήθεια ενέργειας, αυτό λέγεται ηλεκτρόλυση και το μαθαίνουμε από το γυμνάσιο Μια αλκαλική μπαταριούλα για 1 λίτρο νερό και είσαι κομπλε. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς δεν κατάλαβα καλά? Αυτό που ανέφερες είναι η λειτουργία της κυψέλης καυσίμου. Το τι κάνει το κατασκεύασμα του εφευρέτη δεν το κατάλαβα από ένα σημείο και πέρα, τον ρωτούσανε και διάφοροι επιστήμονες που ήταν εκει και έλεγε δεν είναι κυψέλη καυσίμου αυτό. Κάτι είπε οτι παράγεται ένα υδρογόνο αλλά δεν το κάνουν τίποτα μετά.....
zoranb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μπήκα στον κόπο να παρακολουθήσω το video. Ο τύπος λέει το εξής σκεπτικό, είχε στην εφεύρεση συνδεδεμένους έναν ανεμιστήρα 5W και κάτι λαμπήρες 10-15W και αυτά λειτουργούσαν για 12 ημέρες συνεχόμενα, σου λέει στις 12 ημέρες επι 24ώρες/ημέρα επι την συνολική ισχύ βγάζει 4000-5000 Wh ενέργεια. Μετά διαίρεσε το ποσό αυτό με τάση 12V (δεν έχω ιδέα πως το βρήκε και το μέτρησε με ένα πολύμετρο) και σου λέει έχουμε την τιμή 370 Ah. Μετά έκανε έναν άκυρο συσχετισμό και είπε οτι μια μπαταρία με τόσα Ah είναι μια τεράστια μπαταρία που θέλει 3 άτομα να την σηκώσουνε, ναι χαίρω πολύ. Από εκεί και μετά το χάος Εν το μεταξύ υπάρχει και κάποιο μέταλλο εκεί (γαλβανικό στοιχείο) μαζί με το νερό το οποίο χρειάζεται αντικατάσταση με την πάροδο κάποιου χρόνου, πρόσθεσε και το κόστος από αυτό μέσα. Καταρχάς μπράβο που ασχολήθηκες, δεν σε κάνει κολλημένο μυαλό αυτό. Λοιπόν γνώμη μου αλλά το τι λέει σε πρώτη φάση για κόστη ας μην δίνουμε και πολύ σημασία γιατί κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο είναι εφικτή αυτή η εξοικονόμηση. Το σημαντικότερο -σε αρχικό στάδιο- θα έλεγα πως είναι το να δουλεύει το μηχάνημα με νερό. Μετά ας ελεγθεί εάν συμφέρει ή όχι. Όσον αφορά το μέταλλο, νομίζω αναφέρει σε κάποιο σημείο πως είναι μικρής αξίας η δαπάνη κλπ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς μπράβο που ασχολήθηκες, δεν σε κάνει κολλημένο μυαλό αυτό. Λοιπόν γνώμη μου αλλά το τι λέει σε πρώτη φάση για κόστη ας μην δίνουμε και πολύ σημασία γιατί κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο είναι εφικτή αυτή η εξοικονόμηση. Το σημαντικότερο -σε αρχικό στάδιο- θα έλεγα πως είναι το να δουλεύει το μηχάνημα με νερό. Μετά ας ελεγθεί εάν συμφέρει ή όχι. Όσον αφορά το μέταλλο, νομίζω αναφέρει σε κάποιο σημείο πως είναι μικρής αξίας η δαπάνη κλπ. Ασχολήθηκα γιατί ετοιμάζω κάποια κριτική στο blog μου για το θέμα και θέλω να δω τα νούμερα που επικαλείται αυτός. Αν έλεγε οτι στο σύστημα είχε συνδεδεμένα ένα φορτίο 1kW για χ ημέρες να πω εντάξει εκεί είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ανακάλυψη, αλλά με τέτοια ενέργεια πραγματικά το μόνο που σου προσφέρει αυτό είναι να έχεις έναν ανεμιστήρα μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι για να σε δροσίζει. Άλλο σημείο που με παραξένεψε είναι που έδειξε σε έναν παλμογράφο μια συνχότητα λειτουργίας 350GHz, δεν ξέρω τι είδους συχνότητα είναι αυτή αλλά το ρεύμα πρέπει να είναι στα 50-55Hz. Αργότερα αρνήθηκε να δείξει πια είναι η κύρια συχνότητα και έδειξε κάτι για λίγο στο μηχάνημα, προφανώς δεν ήθελε να το δείξει για να μην του κλέψουν την εφεύρεση ίσως, ούτε που ξέρω τι συχνότητες είναι αυτές που αναφέρει.
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που ανέφερες είναι η λειτουργία της κυψέλης καυσίμου. Το τι κάνει το κατασκεύασμα του εφευρέτη δεν το κατάλαβα από ένα σημείο και πέρα, τον ρωτούσανε και διάφοροι επιστήμονες που ήταν εκει και έλεγε δεν είναι κυψέλη καυσίμου αυτό. Κάτι είπε οτι παράγεται ένα υδρογόνο αλλά δεν το κάνουν τίποτα μετά..... Το κατασκεύασμα του εφευρέτη, κατά δήλωση του, κάνει διάσπαση υδρογόνου και οξυγόνου από το νερό με ελάχιστη ενέργεια. Αυτή είναι η "πατέντα" του. Τώρα στη μια περίπτωση υποτίθεται πως το υδρογόνο που παράγεται τροφοδοτεί μια κυψέλη καυσίμου(αυτή με το μέταλλο που χρειάζεται αλλαγή κάθε τόσο), η οποία δίνει ενέργεια στα ανεμιστηράκια και στις λάμπες. Στη δεύτερη περίπτωση η συσκευή διάσπασης υποτίθεται πως θα τροφοδοτούσε με υδρογόνο έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης(γεννήτρια), μόνο που δεν κατάφερε καν να την βάλει μπροστά. Στην τρίτη περίπτωση η συσκευή διάσπασης υποτίθεται πως θα τροφοδοτούσε με υδρογόνο πάλι έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης(του σκούτερ). Και στις 3 περιπτώσεις γίνεται καύση του υδρογόνου(ή γίνεται αντίδραση του υδρογόνου με οξυγόνο, όπως θες πες το), και το κατάλοιπο της καύσης αυτής είναι νερό. Με αυτό δεδομένο, πως εξηγείς αυτό που είπες? Πως έτσι δλδ θα εξαφανιστεί το νερό όλου του πλανήτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις