Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω? θα το μαθαινα. Και αν δεν εισαι γενικα ανασφαλης σαν χαρακτηρας αλλα κάποια σε κάνει ανασφαλη εσυ ευθυνεσαι ή αυτη που δινει δικαιώματα? Οποτε θα πρεπει να το επανεξετάσεις το ζητημα.

Ένα παράδειγμα ανέφερα που το είχε βιώσει κάποτε ένας γνωστός μου,από εκεί και πέρα,εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τίποτα και για αυτό μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις.

Για να γυρίσουμε λίγο στο θέμα,στην εποχή που ζούμε και ειδικά στις ηλικίες που έχουν προαναφερθεί , όλοι πηγαίνουν το καλοκαιράκι διακοπές , άντε να πάνε 1 βδομάδα με την σχέση και μια βδομάδα με φίλες ή φίλους,το μάτι πάντα παίζει και όταν παίζει το μάτι..έχει χαθεί η όποια εμπιστοσύνη,αυτά που λένε ο,τι το φλερτ είναι αθώο και μένει μόνο φλερτ είναι παρηγοριά στον άρρωστο.

• Like 2
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου απαντησα..θεωρω μεγα λαθος και για τους δυο να μην εχουν αλλα ενδιαφεροντα επισης σου ειπα οτι αυτη την μαλακια την εχω κανει,οποτε σου απανταω εκ πειρας.

Νιωθω οτι μιλαω με καποιον 60ρη παλαιας κοπης που πηδουσε ολο το χωριο αλλα η γυναικα του επρεπε να ειναι ξηγημενη στην κουζινα-κρεβατι και μεχρι εκει. Και συγνωμη κιολας για το αυθαιρετο συμπερασμα μιας και δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα βγαζεις παθολογικη ζηλια..εγω ειμαι 32 παω στα 33 σε λιγες μερουλες!

Δεν ειναι κακο ο/η συντροφος σου να εχει και αλλα ενδιαφεροντα ή και αλλους ανθρωπους στην ζωη της..φυσικα και διαχωριζεις τον καθενα και τον βαζεις στην θεση που του πρεπει,αλλο ο φιλος/φιλη αλλο ο συντροφος και παει λεγοντας..αυτο ειναι αυτονοητο.Απο ορφανοτροφειο βρισκεις εσυ γυναικες?

Απο ορφανοτροφειο ναι.

Εγω εχω καταλαβει οτι οι περισσοτερες (μια και δεν ενοχλεισαι να μιλάμε με χαρακτηρισμους) ειστε τρελοκομεια. Αμα ο άντρας δειξει αδιαφορια "δεν μας γουσταρει..." αν πάλι δειχνει ενδιαφερον "ειναι παθολογικά ζηλιάρης" και δεν μας κάνει. Στο ινσομνια να ποστάρουμε εχουμε χρονο , να βγουμε βολτα με τον δικο μας ή την δικια μας .... "εχω να δω φιλους..." ο φιλος που ηταν οταν ησουν μονη σου και βρηκε γκομενα ή γκομενο?

αποφασιστε τι θέλετε και τηρηστε το.

Ένα παράδειγμα ανέφερα που το είχε βιώσει κάποτε ένας γνωστός μου,από εκεί και πέρα,εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τίποτα και για αυτό μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις.

Για να γυρίσουμε λίγο στο θέμα,στην εποχή που ζούμε και ειδικά στις ηλικίες που έχουν προαναφερθεί , όλοι πηγαίνουν το καλοκαιράκι διακοπές , άντε να πάνε 1 βδομάδα με την σχέση και μια βδομάδα με φίλες ή φίλους,το μάτι πάντα παίζει και όταν παίζει το μάτι..έχει χαθεί η όποια εμπιστοσύνη,αυτά που λένε ο,τι το φλερτ είναι αθώο και μένει μόνο φλερτ είναι παρηγοριά στον άρρωστο.

Οτι δειξεις ... αμα δειξεις στην αρχη "να ελα δεν με νοιάζει κανε οτι θες πηγαινε οπου θες..." θα την βρεις καβάλα με 3-4 να περνάνε καλα... να υπάρχει και ένα μετρο. Ειπαμε θα βγαινει ο καθενας και μονος του θα έχει το χρονο του εννοειται το χωρο του αλλα οχι με πρωην και οχι με αγορια στην παρέα χωρις να ειμαι και εγω μαζι. Αμα σ αρεσει αμα δεν σ αρεσει δεν ξεκιναμε καν κάτι. Ξηγουμαι απο την αρχη. Προοδευτικος σε αυτα δεν ειμαι. Δέχεσαι? αλιως φιλε μου θα σε περάσουνε για μαλακα. Στο λεω γιατι το έχω πάθει. Παιζει πολυ αχαριστια εκει εξω ... κάνεις καλο και σου γυρνάνε τη πστια.Αμα εισαι λιγο κερβερος σε σεβονται περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπε κανεις μωρε devil το πηγαινε οπου θες-κανε οτι θες?Πας στο αλλο ακρο για να βολεψεις την ταλιμπανιαση σου χαχαχα..Θα σου την μπω αργοτερα τωρα βγαινω :P

Δημοσ.

DDevil νομίζω πως τσουβαλιάζεις.
Και επίπλέον μιλάς σε ένα (μία) χρήστη του forum και απευθύνεσαι στον πληθυντικό. Χωρίς παρεξήγηση αλλά ίσως έχεις απωθημένα από γυναίκες του παρελθόντος.
Πάνω απ' όλα, καλό είναι να καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Και μετά ότι εφόσον είμαστε με κάποιον/α τότε θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, με τον άνθρωπο που <εσύ> έχεις επιλέξει, τότε κάποιο λάθος υπάρχει.
(δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά με το "εσύ")

Επίσης, σχετικό με τα παραπάνω, είναι το ότι το "οι περισσότερες είστε τρελοκομεία" που είπες σημαίνει ότι έχεις πάει τουλάχιστον με τις μισές γυναίκες του πλανήτη. Που δεν νομίζω.. Που σημαίνει οτι κάνεις το λογικό σφάλμα και κρίνεις εξ ιδίων τ' άλλότρια. Μήπως λοιπόν εσύ ψάχνεσαι για τέτοιες γυναίκες, συνειδητά ή ασυνείδητα;

Τέλος με το να είσαι κέρβερος, δείχνει ότι δεν την σέβεσαι και ότι θέλεις να είσαι εσύ από πάνω. Μόνο που έτσι δεν έχετε ισότιμη σχέση και μετά, ναι, αν χρειαστεί θα πάει και με 3-4 που αναφέρεις αν εκείνοι την σέβονται και περισσότερο. Και μετά θα ξαναβγείς και θα λες ότι εκείνες φταίνε και δεν ξέρω κι εγώ τι. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία λοιπόν;

• Like 1
Δημοσ.

Ειπε κανεις μωρε devil το πηγαινε οπου θες-κανε οτι θες?Πας στο αλλο ακρο για να βολεψεις την ταλιμπανιαση σου χαχαχα..Θα σου την μπω αργοτερα τωρα βγαινω :P

Εσυ ξεκινησες πρωτη να γράφεις οτι εγω θα ειμαι γυρολογος ενω θα έχω την γυναικα σπιτι να ειναι εντάξει κτλπ που το ειπα εγω αυτο? παλι καλα παραδεχθηκες οτι ηταν αυθαιρετο το συμπέρασμα B)

Δημοσ.

Και επίπλέον μιλάς σε ένα (μία) χρήστη του forum και απευθύνεσαι στον πληθυντικό. Χωρίς παρεξήγηση αλλά ίσως έχεις απωθημένα από γυναίκες του παρελθόντος.

Πάνω απ' όλα, καλό είναι να καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Και μετά ότι εφόσον είμαστε με κάποιον/α τότε θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, με τον άνθρωπο που <εσύ> έχεις επιλέξει, τότε κάποιο λάθος υπάρχει.

Επίσης, σχετικό με τα παραπάνω, είναι το ότι το "οι περισσότερες είστε τρελοκομεία" που είπες σημαίνει ότι έχεις πάει τουλάχιστον με τις μισές γυναίκες του πλανήτη. Που δεν νομίζω.. Που σημαίνει οτι κάνεις το λογικό σφάλμα και κρίνεις εξ ιδίων τ' άλλότρια. Μήπως λοιπόν εσύ ψάχνεσαι για τέτοιες γυναίκες, συνειδητά ή ασυνείδητα;

Τέλος με το να είσαι κέρβερος, δείχνει ότι δεν την σέβεσαι και ότι θέλεις να είσαι εσύ από πάνω. Μόνο που έτσι δεν έχετε ισότιμη σχέση και μετά, ναι, αν χρειαστεί θα πάει και με 3-4 που αναφέρεις αν εκείνοι την σέβονται και περισσότερο. Και μετά θα ξαναβγείς και θα λες ότι εκείνες φταίνε και δεν ξέρω κι εγώ τι. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία λοιπόν;

χαχαχα καλό το αστείο, το βρήκατε παιδια, αυτός είναι ο λόγος που κερατώνουν οι γκόμενες, το κάνουν όσες έχουν "κέρβερους" στη σχέση !!! εντάξει ας λένε αυτή την ατάκα για να δικαιολογούνται.

'Ασε μας ρε φίλε και εγώ υπεράνω ήμουν και χωρίς προκαταλήψεις που λέτε και να κάνει ότι θέλει η κοπελιά και μια ωραία βραδιά (αφού έκλαιγε όλη μέρα χωρίς λόγο) μου το ξεφούρνισε το νέο το καλό !!! δε θέλεις να ακούσεις τι μου είπε, το φαντάζεσαι πιστεύω.

για να μην πολυλογώ,  όχι οι ατάκες περί εμπιστοσύνης είναι χαζομάρες για εμένα και όποιος το κάνει είναι χαζός (όπως και εγώ, δε το παίζω έξυπνος, την πάτησα πολύ άσχημα) κατά τη γνώμη μου.

Αυτά τα λες μέχρι να την πατήσεις, και εγώ τα ίδια λόγια ανέφερα κάποτε σε φίλους αλλά δεν είναι έτσι, η ζωή είναι σκληρή και δεν είναι εύκολο να βρεις άνθρωπο που θα σε στηρίξει και θα τον εμπιστευτείς.

Δημοσ.

Για ολους έχουν φροντισει κάποιες να αποκτήσουμε απωθημενα. Δεν ειναι ασυνηθιστο , ολοι έχουμε κάποια το θεμα ειναι πως τα χειριζεσαι και να μη τα ξεσπάσεις στο λάθος άτομο.

Τρελοκομεια ειναι γιατι αλλα θα σου πουν στο ραντεβου και μολις γυρισουν σπιτι "καλα εγω του ειπα να μην το κάνει αυτο... αυτος γιατι δεν εκανε το αντιθετο ομως." φιλε εχω πααααρα πολλα παραδειγματα να σου πω αν οχι απο 100 γυναικες απο 10 που εχω βγει τα τελευταια 3 χρονια έχω σιγουρα. Γενικα την έχω ψάξει τη δουλεια σε αυτά και έχω βγει με αρκετές.

χαχαχα καλό το αστείο, το βρήκατε παιδια, αυτός είναι ο λόγος που κερατώνουν οι γκόμενες, το κάνουν όσες έχουν "κέρβερους" στη σχέση !!! εντάξει ας λένε αυτή την ατάκα για να δικαιολογούνται.

'Ασε μας ρε φίλε και εγώ υπεράνω ήμουν και χωρίς προκαταλήψεις που λέτε και να κάνει ότι θέλει η κοπελιά και μια ωραία βραδιά (αφού έκλαιγε όλη μέρα χωρίς λόγο) μου το ξεφούρνισε το νέο το καλό !!! δε θέλεις να ακούσεις τι μου είπε, το φαντάζεσαι πιστεύω.

για να μην πολυλογώ,  όχι οι ατάκες περί εμπιστοσύνης είναι χαζομάρες για εμένα και όποιος το κάνει είναι χαζός (όπως και εγώ, δε το παίζω έξυπνος, την πάτησα πολύ άσχημα) κατά τη γνώμη μου.

Αυτά τα λες μέχρι να την πατήσεις, και εγώ τα ίδια λόγια ανέφερα κάποτε σε φίλους αλλά δεν είναι έτσι, η ζωή είναι σκληρή και δεν είναι εύκολο να βρεις άνθρωπο που θα σε στηρίξει και θα τον εμπιστευτείς.

Βασικα αυτα τα λές επειδη νομιζεις οτι η άλλη θα τα εκτιμησει μολις βλέπεις οτι σε γράφει και με αυτά καταλαβαινεις οτι χρειάζεσαι κάτι πιο δραστικο. Κάτι που να την κάνει να νιώσει τι θες να πεις... τωρα με τα επιχειρηματα και τις λέξεις εντάξει ο καθενας έχει δικιο.

Βλεπεις αδιαφορια .... εκ μερους της .... εεεε αρχιζεις και εσυ να ενδιαφέρεσαι για τη φιλη της. Δε θες κοριτσι μου? κανενα προβλημα. Τι θα σε πει ανηθικο? μα δεν εχεις κανει κάτι ακομα. :-) απλα μιλάτε.

ΥΓ Και ο ΣΥΡΙΖΑ ετσι "χαλαρος" και προοδευτικος ηταν με τα συνορα και τους προσφυγες και τωρα τι? αυτοι που επρεπε να αναλαβουν τις ευθυνες τους ... πάνε να μας βγάλουν εκτος Σενγκεν. Τι θα πει χαλαρότητα? θα κανεις αυτα που πρεπει για να κρατηθει η σχέση το ιδιο και η άλλη αλλιως ληξτε το.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σεβαστή η άποψη σου και γνωρίζω ότι η ζωή είναι σκληρή αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες όπως περιγράφονται σε παραπάνω posts. Και αν κάποια φέρεται εγωιστικά και μαλακισμένα, το πρόβλημα το έχει εκείνη και όχι οι γυναίκες γενικά :) Ανθρωποι είναι σαν κι εμάς.. δεν τις φοβόμαστε, απλά προσπαθούμε να τις καταλάβουμε (όπως κι εκείνες εμάς). Λάθη κάνουν και εκείνες και εμείς. Το θέμα είναι ποιοι έχουν την συναισθηματική ώριμότητα να τα δουν και να προχωρήσουν μπροστά αντιμετωπίζοντας τα σφάλματα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σεβαστή η άποψη σου και γνωρίζω ότι η ζωή είναι σκληρή αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες όπως περιγράφονται σε παραπάνω posts. Και αν κάποια φέρεται εγωιστικά και μαλακισμένα, το πρόβλημα το έχει εκείνη και όχι οι γυναίκες γενικά :) Ανθρωποι είναι σαν κι εμάς.. δεν τις φοβόμαστε, απλά προσπαθούμε να τις καταλάβουμε (όπως κι εκείνες εμάς). Λάθη κάνουν και εκείνες και εμείς. Το θέμα είναι ποιοι έχουν την συναισθηματική ώριμότητα να τα δουν και να προχωρήσουν μπροστά αντιμετωπίζοντας τα σφάλματα τους.

Preach brotha

Δημοσ.

Για ολους έχουν φροντισει κάποιες να αποκτήσουμε απωθημενα. Δεν ειναι ασυνηθιστο , ολοι έχουμε κάποια το θεμα ειναι πως τα χειριζεσαι και να μη τα ξεσπάσεις στο λάθος άτομο.

Τρελοκομεια ειναι γιατι αλλα θα σου πουν στο ραντεβου και μολις γυρισουν σπιτι "καλα εγω του ειπα να μην το κάνει αυτο... αυτος γιατι δεν εκανε το αντιθετο ομως." φιλε εχω πααααρα πολλα παραδειγματα να σου πω αν οχι απο 100 γυναικες απο 10 που εχω βγει τα τελευταια 3 χρονια έχω σιγουρα. Γενικα την έχω ψάξει τη δουλεια σε αυτά και έχω βγει με αρκετές.

Ναι αλλά εκείνες για τις οποίες γράφεις είναι ανώριμες.

Δεν είναι όμως όλες οι γυναίκες ανώριμες. Εκεί εστίαζα στο προηγούμενο ποστ μου. Ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός είτε άντρας είτε γυναίκα. Τέλος με το να βρίζουμε κάποια που είμασταν μαζί, άρα ήταν και επιλογή μας είναι σαν να βρίζουμε εμάς τους ίδιους. Καταλαβαίνεις γιατί :) Άρα αντί να ψάχνουμε το γιατί εκείνη που επιλέξαμε έκανε το <τάδε>, καλό είναι πρώτα να δούμε γιατί εμείς επιλέξαμε εκείνη (που αργότερα βρίζουμε). Το πρόβλημα δεν είναι αυτό που βλέπεις ως αφορμή. Το πρόβλημα είναι το βαθύτερο αίτιο που πυροδοτεί την συγκεκριμένη αφορμή. (food for thought)

• Like 1
Δημοσ.

Ποια θα με κρινει για την συναισθηματικη ωριμοτητα μου? αυτη που έχει κανει τα χειροτερα? αυτη που εμπιστευτηκε εναν παραμυθατζη και στο τέλος την πουλησε? ελα εντάξει γελάω :-D

κάποιες δεν θα έπρεπε κανονικα να μιλάνε αλλα πάνε μπροστα επειδη έχουνε θράσος .... και μετα ζητάνε απο σένα να μη ζητάς πράγματα και να τις αφηνεις χαλαρές..... έτσι πάει φιλε. :-( Αμα το παρατηρησεις θα το δεις. Εσυ να εισαι κυριος και κυριλε και οχι καταπιεστικος αλλα μολις δεν της κάνεις ένα χατηρι νααα τα μουτρα και να οι γκρινιες.

Δημοσ.

Αν η άλλη σε κόψει για provider beta male λόγω της συμπεριφοράς σου προς αυτήν, λογικό δεν είναι να σε απατήσει με κάποιο alpha male;

Ένα απλό παράδειγμα... γενικώς καμία δεν απατάει αν δεν της λείπει κάτι. Εν μέρει ισχύει και για τους άνδρες αυτό. Αν η δικιά του δεν τον καλύπτει σε κάτι και τον καλύψει κάποια άλλη, τότε πάει πέταξε το πουλάκι.

Τεσπα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε μονογαμικό είδος. Το χειρότερο για μένα δεν είναι τα κέρατα, αλλά να έχεις και καλά σοβαρή σχέση και η άλλη να κάνει ακάποτο με άλλους. Εκεί κινδυνεύεις άμεσα ή όπως το είχε πει κάποιος, είναι σαν να κάνεις έρωτα με όλους τους συντρόφους του συντρόφου σου, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι. Εσυ δεν απαντας στις δικες μου ερωτησεις γιατι να το κανω εγω? εχεις αγορι? :-D

κρατας προσωπικα δεδομενα το ιδιο θα κανω και εγω.

"Δεν ειναι μονο ο γκομενος η ζωη ειναι και η οικογενεια και η δουλεια και οι φιλοι..." μετα απο αυτο αμα σου δινει 1 φορά εξοδο την εβδομάδα να εισαι και ευχαριστημένος. Δεν μου κάνει αυτη η εξηγηση. Πιο πολλες φορές θα πηγαινε το σκυλο βολτα μετα απο αυτα που έγραψε. Ξέχασε τη νονα και το νονο. :-D  και αυτοι χρονο θέλουνε.

Αφού την έχεις γράψει πολλές φορές την ηλικία σου ρε συ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...