Προς το περιεχόμενο

Υπουργείο Υγείας: Θα απαγορευτεί και το άτμισμα στους δημόσιους χώρους


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει βιταμίνες μέσα και δεν κάνει καλό στην υγεία αυτό όμως είναι κάτι διαφορετικό από το να το εξισώνεις με το κανονικό τσιγάρο και να το βάζεις στην ίδια μοίρα...το ηλεκτρονικό βλάπτει πολύ λιγότερο την υγεία από το κανονικό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί κανείς να διαψεύσει όσο και να χτυπιέστε. Το μόνο που καταφέρνει η κυβέρνηση με αυτήν την εξίσωση στους περιορισμούς ηλεκτρονικού και κανονικού να δημιουργεί την αίσθηση ότι πρόκειται για το ίδιο βλαβερό προϊόν με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες κανονικού τσιγάρου να μην κάνουν την μετάβαση στο ηλεκτρονικό γιατί απλά αιωρείται η ιδέα ότι είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο από το κανονικό. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΒΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΑΥΤΟ....

 

Ίσως επειδή οι καπνιστές πηδάνε τόσα χρόνια ασάλιωτα και χωρίς τύψεις όλους τους υπόλοιπους.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανείς δεν λέει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει βιταμίνες μέσα και ότι κάνει καλό στην υγεία αυτό όμως είναι κάτι διαφορετικό από το να το εξισώνεις με το κανονικό τσιγάρο και να το βάζεις στην ίδια μοίρα...το ηλεκτρονικό βλάπτει πολύ λιγότερο την υγεία από το κανονικό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί κανείς να διαψεύσει. Το μόνο που καταφέρνει η κυβέρνηση με αυτήν την εξίσωση στους περιορισμούς ηλεκτρονικού και κανονικού να δημιουργεί την αίσθηση ότι πρόκειται για το ίδιο βλαβερό προϊόν με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες κανονικού τσιγάρου να μην κάνουν την μετάβαση στο ηλεκτρονικό γιατί απλά αιωρείται η ιδέα ότι είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο από το κανονικό. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΒΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΑΥΤΟ....

Δεν αναφερθηκε πουθενα ποσο κακο κανει σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο. Εφοσον κανει κακο ομως, συγκαταλεγεται μαζι με το κανονικο τσιγαρο.

Σκεψου πως και η κανναβη ειναι στην ιδια κατηγορια με την ηρωινη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φεβρουάριος 2010 λίγους μήνες μετά το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους. Λουτρά πόζαρ στην δημοτική καφετέρια. Έξω ρίχνει χιόνι, είμαι με τον γιο μου μωρό μηνών στο καρότσι. Η σύζυγος με την μεγαλύτερη κόρη στην δημοτική ζεστή ανοιχτή πισίνα. Όποιος έχει πάει ξέρει. Τι ποιο λογικό να τις περιμένω στην καφετέρια μέχρι να τελειώσουν..Μπαίνω μέσα με το μωρό με το καρότσι..Στο ένα μέτρο δεν έβλεπα τίποτα από τον καπνό..σύννεφο παντού..Πάω στον υπεύθυνο πριν κάτσω..Του το λέω..Τι να κάνω μου λέει..Απαγορεύεται του λέω..Το ξέρω μου λέει..Τελικά πήγα στο αυτοκίνητο και έκατσα.Το ίδιο θα γίνει και με το ΗΤ..Για να μην παρεξηγηθώ καπνίζω κανονικό τσιγάρο. Καλά κρασιά!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως επειδή οι καπνιστές πηδάνε τόσα χρόνια ασάλιωτα και χωρίς τύψεις όλους τους υπόλοιπους.

Α τι δηλαδή παίρνετε το αίμα σας πίσω αν τον βλέπεις έτσι έχεις χάσει το νόημα δεν πρόκειται για εκδίκηση εδώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το υπουργειο αποικιας αντεγραψε τα διαταγματα και τα επεβαλε ομορφα και δημοκρατικα  . 

ετσι βγαινουν οι νομοι στις αποικιες , και τους βαζουν να ψηφιζουν με τον σταυρο τους και να κανουν τον σταυρο τους ελπιζοντας σε θαυματα . 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αναφερθηκε πουθενα ποσο κακο κανει σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο. Εφοσον κανει κακο ομως, συγκαταλεγεται μαζι με το κανονικο τσιγαρο.

Σκεψου πως και η κανναβη ειναι στην ιδια κατηγορια με την ηρωινη

Δεν είναι η κάνναβη στην ίδια κατηγορία με την ηρωίνη επειδή και τα δύο αναφέρονται ως ναρκωτικές ουσίες φαντάζομαι ότι το αντιλαμβάνονται όλοι αυτό...άκυρο το παράδειγμα σου.Υπάρχει κάτι απλά κακό και υπάρχει το πολύ κακο υπάρχει και το λίγο κακό μην τα τσουβαλιάζουμαι όλα.

Link.png Site: Λίγοκακό πολύ Κακό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινησα το ατμισμα πριν μια εβδομαδα. Τελικα ο κοσμος γυριζει γυρω απο εμενα.

Αφου κοπτεστε τοσο για τον αερα που εισπνεουμε, εμενα με ενοχλει υπερβολικα το καυσαεριο. Να απαγορευθουν τα αυτοκινητα εντος πολεων, μονο ΜΜΜ. Στο κατω κατω δε θελω να μαζευω τη μπουγαδα μου και βρωμαει vtec.

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή ο FDA και ο ΕΜΑ δεν έχουν ιδέα.. Ο ατμιστής-χρήστης του insomnia ξέρει καλύτερα... Σε παλιότερο, παρόμοιο άρθρο όρμησαν να με "φάνε" όταν έγραψα ότι το ατμισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία. Πραγματικά έβγαλαν αφρούς όταν έγραψα ότι δεν βοηθάει να κόψεις το κάπνισμα και ότι αλλάζεις και κακή συνήθεια με μια άλλη. Τί ξέρουν η ελληνική, η ευρωπαϊκη και η αμερικανική πνευμονολογική εταιρεία; Τί ξέρει το Σωτηρία από καρκίνους του πνεύμονα; Ο ελληνάρας ατμιστής ξέρει καλύτερα... Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βοηθάει σε τίποτα, απλά βάζει στο παιχνίδι κι άλλους παίχτες. Αρκετά χρόνια οι καπνοβιομηχανίες άρμεγαν την ανθρωπότητα. Ήρθε η ώρα να φάνε κι άλλοι... Η μεγάλη αλήθεια είναι το "χτύπημα στις επιτηρήσεις". Τίτλο σημασία έχει αν αυτές βγάζουν χρήματα πουλώντας προϊόντα που βλάπτουν άμεσα την υγεία;... Μικροπράγματα...Ας πεθάνουν και μερικοί ακόμα... Αρκεί να τονώσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πώλησης ηλ. τσιγάρου... F#ck logic...

πριν γραψεις κατι κανε μια ερευνα και οχι μονοπλευρη.... η ημιμαθια ειναι χειροτερη της αμαθειας. Επισης για καποιους αλλους παραπανω οτι στην Ελλαδα ημαστε οτι ναναι και για τους νομους μας εν μερη θα συμφωνησω. Απλα δειτε τι ισχυει στην Ευρωπαικη Ενωση και τι ψηφησαν τα δικα μας τα παιδια... Οσο για τα περι κερδων στις καπνοβιομηχανιες γελανε οι πετρες για τον παραπανω που κατι εγραψε. Στο ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν υπαρχουν μεγαλοκαρχαριες και μεγαλοκαπνοβιομηχανιες. Υπαρχουν εργαστηρια και χημικοι και μικροκαταστηματαρχες που βγαζουν ενα ποσο. Δεν ειναι η μεγαλη μπιζνα το ηλεκτρονικο τσιγαρο οπως ειναι το τσιγαρο. Επισης για το νοσοκομειο Σωτηρια για τον παραπανω να του θυμησω για να μη σας βαζω να ψαχνετε τα παντα, οτι στην Αγγλια το συστηνουν οι ιδιοι οι γιατροι το ηλεκτρονικο τσιγαρο και πως σε Σουηδια Ισπανια και Νορβηγια (υποαναπτηκτες σε σχεση με τους Ελληναραδες μας, χωρες) επιτρεπετε και στους δημοσιους χωρους το ατμισμα οχι απλα επιτρεπετε. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Belisarious πανε σινεμα. Αν και με τον ατμο το πιο πιθανο ειναι να μυριζουν τα ρουχα σου βατομουρο, σοκολατα η μηλοπιτα. Οι γονεις που καπνιζουν με τα παιδια στην αγκαλια τους επιβαλουν τον καπνο με το ζορι. Εσενα δεν σε επιβαλει κανενας να ερθεις στην καφετερια. Σιγα να μην στο φυσαμε και στη μαπα....αυτη η νοτροποια να αλλαξει ο κοσμος για να ταιριαζει σε εμας δεν την κατάαβαινω. Δεν εισαι αναγκασμενος να εισπνεεις καπνο η ατμο. Μπορεις να φυγεις δεν σε κραταει κανεις. Με βαση αυτου που προτεινω μπορεις να πας σε καφε μη καπνιζοντων.

Δεν θέλω να στη χαλάσω αλλά όλοι οι κλειστοί χώροι είναι μη καπνιζόντων, οπότε αυτό το όσοι δεν γουστάρουμε να τρώμε τον καπνό σου και τη μυρωδιά σου στη μάπα "σπαμε μπάλες", να το κοιτάξεις λίγο. Γενικά απ'ότι ξέρω το τσιγάρο κάνει κακό στα δόντια και μ αυτό το τουπέ κάνει ακόμα μεγαλύτερο κακό στα δόντια.

Όσο δεν υπάρχουν μαγαζιά αποκλειστικά καπνιζόντων, οποιος θέλει να καπνίζει ας βγαίνει έξω ή ας καθίσει σπίτι του.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...