GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι κάποιος με κοντό μαλλί και κάποιος με τζίβες που έχουν μέσα ένα σωρό μπίχλα, έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κολλήσουν ψείρες. Μάιστα! Κάτι μάθαμε και σήμερα. Το αν έχουν μπίχλα μέσα οι δικές μου τζίβες άσε με να το ξέρω καλύτερα. Επίσης, ένα search στο google ή και μια ερώτηση σε φαρμακοποιό θα σου λύσει την απορία για το που πάνε οι ψείρες. Πραγματικά δεν χρειάζεται να είστε τόσο κακοί και είρωνες. Δεν προσπάθησε να σας επιβάλει ούτε τις τζίβες, ούτε τις ψείρες, ούτε να τρώτε μόνο χόρτα, ούτε να γίνετε queer. Μία συμβουλή στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ζήτησε απλά. On topic: Μη βάλεις πετρέλαια κλπ στο κεφάλι σου, πήγαινε σε ένα φαρμακείο και ζήτα το καλύτερο σαμπουάν για τις ψείρες που να τους προκαλεί ασφυξία και ακολούθα κατά γράμμα τις οδηγίες. Ευχαριστώ πολύ και για τα δύο σκέλη Πήγα, πήρα και φάρμακο λοσιόν και σαμπουάν, έβαλα και ξύδι, έβαλα και οινόπνευμα (ναι φρίκαρα λίγο με το ενδεχόμενο να χάσω τα μαλλιά μου :/) Το θετικό είναι ότι δεν έχω τόση φαγούρα πλέον, ούτε βλέπω κόνιδες (γιατί τα μπροστά είναι 'κανονικά', δεν είναι τζίβα και εκεί είδα τα αυγά) και με το φάρμακο βγήκαν το πολύ δύο μικρές ψείρες και μετά κάτι μικροσκοπικά μπιλάκια μαύρα (αυγά?). Δεν ξέρω, θα τα περάσω και μια βαφή αύριο ή μεθαύριο.. θα κάνω και την τρίτη δόση και βοήθειά μου. Μακάρι να τις πρόλαβα σε πρώιμο στάδιο και να μην ταλαιπωρηθώ.
arxaggelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εν ολίγοις, αντέχεις με την ιδέα μιας ψόφιας αποικίας μόνιμα παρατημένης στο κεφάλι σου. Case closed. Καλή επιτυχία. 3
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εν ολίγοις, αντέχεις με την ιδέα μιας ψόφιας αποικίας μόνιμα παρατημένης στο κεφάλι σου. Case closed. Καλή επιτυχία. Καταλαβαίνεις ότι δεν ενθουσιάζομαι με την ιδέα και αν έβλεπα τόσες ψείρες, θα τις έκοβα. Αλλά από τη στιγμή που είδα μόνο 1 ψείρα (όταν ανακάλυψα το γεγονός!) και άλλες 2 ή 3 μικροσκοπικές (ειλικρινά) όλες κ όλες βάζοντας όλα αυτά στα μαλλιά μου (φάρμακο, ξύδι και οινόπνευμα), αμφιβάλλω αν θα υπάρχει αυτή η αποικία που λες.. Απλά ελπίζω στο να πρόλαβα την 'έξαρση' (αν λέγεται αυτό για τις ψείρες). Επισης να πλύνεις σεντόνια, πετσέτες και να κάνεις καλό καθάρισμα του σπιτιού. Ναι από όταν κατάλαβα ότι έχω κολλήσει, τα πέταξα όλα στο πλυντήριο και έκανα γενική!!!!!! Ευχαριστώ
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Την ειχα πατησει μια φορα πριν αρκετα χρονια και μονο που σκεφτομαι τη φαση του να νιωθω φακην εντομα στο κεφαλι μου να ζουν τη ζωη τους σε αποικια ηθελα να βαλω το κεφαλι στον κλιβανο. Τελικα τα ειχα κοψει πολυ κοντα και εβαζα ενα φαρμακο. Μην μπεις σε διαδικασια πετρελαιου, δεν ειμαι σιγουρος για το κατα ποσο θα ειναι αβλαβες. Απο την αλλη αν θελεις τη δικη μου γνωμη κοψε τις τζιβες και κανε τα μαλλια σου κοντα για να ελεγχεις καλυτερα την πιθανοτητα του να μεινει εστω και μια και να ξαναδημιουργησει παρεακι. Οι τζιβες δεν ειναι το προβλημα, τα εντομα ομως που τις χρησιμοποιουν ειναι. Αυτη ειναι η πιο σωστη και λογικη λυση. Απο κει και περα κανε αυτο που σου ειπε η Ιδομενεας, πλυνε τες και ξαναραψτες μετα (δεν ηξερα καν οτι γινεται αυτο εν τω μεταξυ), αλλα πραγματικα, ξεφορτωσου την αποκια με καθε τροπο. 1
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Την ειχα πατησει μια φορα πριν αρκετα χρονια και μονο που σκεφτομαι τη φαση του να νιωθω φακην εντομα στο κεφαλι μου να ζουν τη ζωη τους σε αποικια ηθελα να βαλω το κεφαλι στον κλιβανο. Τελικα τα ειχα κοψει πολυ κοντα και εβαζα ενα φαρμακο. Μην μπεις σε διαδικασια πετρελαιου, δεν ειμαι σιγουρος για το κατα ποσο θα ειναι αβλαβες. Απο την αλλη αν θελεις τη δικη μου γνωμη κοψε τις τζιβες και κανε τα μαλλια σου κοντα για να ελεγχεις καλυτερα την πιθανοτητα του να μεινει εστω και μια και να ξαναδημιουργησει παρεακι. Οι τζιβες δεν ειναι το προβλημα, τα εντομα ομως που τις χρησιμοποιουν ειναι. Αυτη ειναι η πιο σωστη και λογικη λυση. Απο κει και περα κανε αυτο που σου ειπε η Ιδομενεας, πλυνε τες και ξαναραψτες μετα (δεν ηξερα καν οτι γινεται αυτο εν τω μεταξυ), αλλα πραγματικα, ξεφορτωσου την αποκια με καθε τροπο. Ένα άτομο από το forum, που το ευχαριστώ και πάρα πολύ (!), μοιράστηκε μαζί μου αυτό το link: http://www.dreadheadhq.com/pages/if-i-get-lice-do-i-have-to-cut-my-dreadlocks Οπότε νομίζω ότι θα δοκιμάσω κάτι από αυτά! Ευχαριστώ όλ@ς για τη βοήθεια :)
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπίζω ο OP να μην έχει κοπέλ@ "@ OP", όχι "ο OP" fukin 'ell 3
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Την ειχα πατησει μια φορα πριν αρκετα χρονια και μονο που σκεφτομαι τη φαση του να νιωθω φακην εντομα στο κεφαλι μου να ζουν τη ζωη τους σε αποικια ηθελα να βαλω το κεφαλι στον κλιβανο. δεν κάνω πλάκα απο την ώρα που διάβασα το θέμα με έχει πιάσει φαγούρα, νιώθω έντομα να περπατάνε στο κεφάλι και στα χέρια μου ... αφού με είδε η μάνα και μου λέει τι έπαθες παιδάκι μου τι σε έπιασε? ακόμα κ τώρα που γράφω έχω ξύσει δυο φορές το κεφάλι μου 3
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν κάνω πλάκα απο την ώρα που διάβασα το θέμα με έχει πιάσει φαγούρα, νιώθω έντομα να περπατάνε στο κεφάλι και στα χέρια μου ... αφού με είδε η μάνα και μου λέει τι έπαθες παιδάκι μου τι σε έπιασε? ακόμα κ τώρα που γράφω έχω ξύσει δυο φορές το κεφάλι μου Nαι κι εγω στη φαση αυτη ειμαι, νιωθω πως περπατανε διαφορα στο κεφαλι και φρικαρω 1
Dagobert Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 GoVeg, Μην μπαίνεις στη διαδικασία να μετράς ψείρες- κόνιδες. Ειδικά τα αυγά είναι ανθεκτικά και δυσδιακριτα. Γι' αυτό άλλωστε επιβαλλεται γενικη καθαριότητα για οσο διαρκεί η θεραπεια και λίγο μετά. 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτασε τα 100 μηνύματα; Μωρέ μπράβο Ts τελικά τι θα κάνεις; 1
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα άτομο από το forum, που το ευχαριστώ και πάρα πολύ (!), μοιράστηκε μαζί μου αυτό το link: http://www.dreadheadhq.com/pages/if-i-get-lice-do-i-have-to-cut-my-dreadlocks Οπότε νομίζω ότι θα δοκιμάσω κάτι από αυτά! Ευχαριστώ όλ@ς για τη βοήθεια :) Αυτό! Οινοπνευματάκι και βαφή! Και θα δούμε!!!! 100 μηνύματα αλλά δε μετράω πόσα ήταν εντός θεματικής
satafaka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρά στο "κουράγιο" φίλε μου, που μπορείς και ζεις με ένα mini Jurassic Park στο κεφάλι σου, εις το όνομα του queer(?) - vegan - παγκοσμιοποίησης ή όποιας άλλης κοσμοθεωρίας είσαι λάτρης! Κουμάντο στις τρίχες του καθενός δεν κάνω, αλλά η καθαριότητα ήταν, είναι και θα είναι η μισή και βάλε αρχοντιά! 4
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Χαρά στο "κουράγιο" φίλε μου, που μπορείς και ζεις με ένα mini Jurassic Park στο κεφάλι σου, εις το όνομα του queer(?) - vegan - παγκοσμιοποίησης ή όποιας άλλης κοσμοθεωρίας είσαι λάτρης! Κουμάντο στις τρίχες του καθενός δεν κάνω, αλλά η καθαριότητα ήταν, είναι και θα είναι η μισή και βάλε αρχοντιά! αυτό που έχετε δεδομένο ότι ζω με ένα jurassic park στο κεφάλι μου με ξεπερνάει 1
Getta Robo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ευκαλυπτος χρησιμοποιειται επισης, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την δραση στους ανθρωπινους θυλακες και στις τριχες γενικοτερα. Σιγουρα το χρησιμοποιουν για σκυλους και γατες, αν δεν εχεις καποια αλλεργικη αντιδραση ειναι πανευκολο να φτιαξεις εκχυλισμα απο ευκαλυπτο και εσυ σπιτι σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις