Valerie_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο εμένα έπιασε φαγούρα στο κεφάλι; 5
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ φαντασου το κούρεμα μου είναι πλάι και πίσω με την 1 σκαλα στην μηχανη (κοντό στρατιωτικό σχεδόν) και πάνω τα αφήνω σε μέγεθος ώστε να τα φτιαχνω αν βγω με λίγο ζελέ. Το δικό σου μαλλί δεν θα το αντεχα 5 λεπτά. Δεν μπορώ τα πολλά μαλλιά τρελενομαι που βλέπω τζιβες και αφανες 2
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο εμένα έπιασε φαγούρα στο κεφάλι; χαχαχαχα εμένα με έχει αφήσει πάλι προς το παρόν 1
anwnymh29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα με τρελαινει το γεγονος το οτι το σκεφτεσαι ακομα και δεν τα εχεις παρει με την ψιλη..αυτο δειχνει κακομοιρια βρε φιλε μου συγνωμη! Αντε και την σκοτωσες την ψειρα...λεμεεε τωρα!Θα ζησεις με τα ψοφιμια πανω σου? Ενταξει ελεος... Εχεις κοπελα?Αν εχεις κοπελα και σκεφτεσαι πρωτα τις τζιβες σου αδιαφορωντας για τα αιμοδιψη ζωυφια που εχεις στο κεφαλι σου ε τι να σου πω.. 2
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις κοπελα?Αν εχεις κοπελα και σκεφτεσαι πρωτα τις τζιβες σου αδιαφορωντας για τα αιμοδιψη ζωυφια που εχεις στο κεφαλι σου ε τι να σου πω.. Ας ελπίσουμε να μην της κάνει στοματικό (εκτός αν είναι ξυρισμένη). 2
anwnymh29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ας ελπίσουμε να μην της κάνει στομάτικο (εκτός αν είναι ξυρισμένη). Ωωωωωπωπωπωωω!Φανταζεσαι τι εχει να γινει? 1
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ειχα κουρευτεί γουλί με τη μια και θα ειχα κάνει μπάνιο καμια 10αρια φορές μέσα στη μέρα. 2
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα με τρελαινει το γεγονος το οτι το σκεφτεσαι ακομα και δεν τα εχεις παρει με την ψιλη..αυτο δειχνει κακομοιρια βρε φιλε μου συγνωμη! Αντε και την σκοτωσες την ψειρα...λεμεεε τωρα!Θα ζησεις με τα ψοφιμια πανω σου? Ενταξει ελεος... Εχεις κοπελα?Αν εχεις κοπελα και σκεφτεσαι πρωτα τις τζιβες σου αδιαφορωντας για τα αιμοδιψη ζωυφια που εχεις στο κεφαλι σου ε τι να σου πω.. μια γάτα που είχα βρει είχε ψήλους οπότε της έβαλα ένα κολάρο για γάτες που είχα πρόχειρο μέχρι να πάρω φάρμακο αποτέλεσμα? οι ψύλλοι έγιναν καπνός , ούτε έναν δεν βρήκα αυτά τα κολάρα γράφουν πως είναι οικολογικά και πως δεν βλάπτουν , αναρωτιέμαι αν φορούσε ένα τέτοιο μέσα απο την μπλούζα να μη φαίνεται , παίζει να έφευγαν ? .... είναι αρκετά μεγάλα και συνήθως τα κόβουμε για να μην περισσεύουν 1
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 μια γάτα που είχα βρει είχε ψήλους οπότε της έβαλα ένα κολάρο για γάτες που είχα πρόχειρο μέχρι να πάρω φάρμακο αποτέλεσμα? οι ψύλλοι έγιναν καπνός , ούτε έναν δεν βρήκα αυτά τα κολάρα γράφουν πως είναι οικολογικά και πως δεν βλάπτουν , αναρωτιέμαι αν φορούσε ένα τέτοιο μέσα απο την μπλούζα να μη φαίνεται , παίζει να έφευγαν ? .... είναι αρκετά μεγάλα και συνήθως τα κόβουμε για να μην περισσεύουν Καλή ιδέα. Να το φορέσει και να ανεβάσει φωτό στο σχετικό thread. 2
totem_lost Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ας ελπίσουμε να μην της κάνει στοματικό (εκτός αν είναι ξυρισμένη). Επιτέλους μετά από 8 σελίδες το νήμα πήρε την τροπή που παίρνουν όλα τα νήματα του insomnia. Και πολύ το αργήσατε. 5
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους μετά από 8 σελίδες το νήμα πήρε την τροπή που παίρνουν όλα τα νήματα του insomnia. Και πολύ το αργήσατε. Ε τι, πάντα ο DDevil θα το κάνει; 1
anwnymh29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 μια γάτα που είχα βρει είχε ψήλους οπότε της έβαλα ένα κολάρο για γάτες που είχα πρόχειρο μέχρι να πάρω φάρμακο αποτέλεσμα? οι ψύλλοι έγιναν καπνός , ούτε έναν δεν βρήκα αυτά τα κολάρα γράφουν πως είναι οικολογικά και πως δεν βλάπτουν , αναρωτιέμαι αν φορούσε ένα τέτοιο μέσα απο την μπλούζα να μη φαίνεται , παίζει να έφευγαν ? .... Βρε ασε τα νιουρισματα... Λοιπον μικρη ειχα κολλησει και εγω ψειρες 2 φορες..ελα ομως που με ξαναεπισκεφτηκαν στα 20 μου απο την μικρη ανηψια μου..2 φορες επισης!Την πρωτη αφου επαθα πολλαπλα εγκεφαλικα μου εβαλαν πετρελαιο στο κεφαλι,ημουν πανω απο τον νεροχυτη στο μπανιο φασκιωμενη σαν πετρελαιοκηλιδα,απο πανω μου ο καθρεφτης και εγω να σιγοτραγουδω το "nothing compares 2 you" σκεφτομουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχω μαλλι μολις βγει η σακουλα!Sinead o' connor θα γινομουν!anyway τα μαλλια ηταν εκει,οι ψειρες απεβιωσαν αλλα η μυρωδια υπηρχε για κανενα μηνα!!Δε πα'να λουζομουν καθε μερα! Τρελαθηκα για να φυγουν τα ζωυφια απο πανω μου και ο θεματοθετης σκεφτεται να κοψει την φλοκατη..ελεος! 1
opcorsa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 βασικα αν ημουν διπλα σου θα σου κολλουσα τσιχλα στα μαλλια και θα ετρεχα... ακου τζιβες, ψειρες, και @ @ @ @ τιναφτα ρε 2
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αυτό που έχετε δεδομένο ότι ζω με ένα jurassic park στο κεφάλι μου με ξεπερνάει Εσυ πιστευεις ότι όταν λούζεσαι το φάρμακο - σαμπουάν πάει σε όλα τα σημεια του κεφαλιου? οι τζίβες δεν είναι σχηματισμος από πολλες τριχες μαζι και έχουν φτιαξει μια τριχωτη μάζα? αν είναι έτσι μονο οι εξωτερικές πλένονται. Επιτέλους μετά από 8 σελίδες το νήμα πήρε την τροπή που παίρνουν όλα τα νήματα του insomnia. Και πολύ το αργήσατε. Ηταν να μη μπώ εγω 2
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα με τρελαινει το γεγονος το οτι το σκεφτεσαι ακομα και δεν τα εχεις παρει με την ψιλη..αυτο δειχνει κακομοιρια βρε φιλε μου συγνωμη! Αντε και την σκοτωσες την ψειρα...λεμεεε τωρα!Θα ζησεις με τα ψοφιμια πανω σου? Ενταξει ελεος... Εχεις κοπελα?Αν εχεις κοπελα και σκεφτεσαι πρωτα τις τζιβες σου αδιαφορωντας για τα αιμοδιψη ζωυφια που εχεις στο κεφαλι σου ε τι να σου πω.. πω πωωω θα αρχισω να τρολλαρω κ εγω μου φαινεται Λίγο διάθεση να είχες θα τσέκαρες σε προηγούμενη σελίδα που έχω απαντήσει γι αυτό! Ναι ετεροκανονική ανώνυμη ΓΟΥΣΤΑΡΩ να έχω ΠΤΩΜΑΤΑ πάνω μου, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις