Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, bilya είπε

https://m.zoopla.co.uk

http://www.s1homes.com/rent/

για αρχη εδώ. το οτι ενα σπιτι ειναι one bedroom flat δεν παίζει ρόλο μπορει να βρεις με £500 αλλά κ £900. Η Γλασκώβη εχει πιο φθηνά ενοίκια.

Αν είσαι φοιτητής αλλάζει η ιστορία.

Σας ευχαριστώ πολύ. Όχι ,για δουλειά είναι. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, newton91 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ. Όχι ,για δουλειά είναι. 

οκ απλά μην ξεχνάς οτι θα πρεπει να υπολογίζεις κ τα δημοτικά τέλη που δεν είναι κ λίγα σε μερικά bands.

Δημοσ.

Δεν ξέρω που να το ποσταρω οπότε θα ρωτήσω εδώ

Αν πάρω φέτα σφραγισμένη σε βαλίτσα καμπίνας παίζει να μου την κρατήσουν στο αεροδρόμιο λόγω υγρών;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilya είπε

οκ απλά μην ξεχνάς οτι θα πρεπει να υπολογίζεις κ τα δημοτικά τέλη που δεν είναι κ λίγα σε μερικά bands.

Παράδειγμα ; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, newton91 είπε

Παράδειγμα ; 

αν μπεις εδώ έχει τα bands του Εδιμβούργου . το πιο φθηνό ξεκινάει στις £93 το μήνα κ ανεβαίνει . Αντίστοιχα έχει κ η γλασκώβη παρόμοιο σύστημα.

26 λεπτά πριν, mary είπε

Δεν ξέρω που να το ποσταρω οπότε θα ρωτήσω εδώ

Αν πάρω φέτα σφραγισμένη σε βαλίτσα καμπίνας παίζει να μου την κρατήσουν στο αεροδρόμιο λόγω υγρών;

κάθε φορά αυτό κάνω χωρίς θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

Μπορεις να μας εξηγησεις γιατι?

Αυτοί που πάνε ΤΕΙ είναι μόνο  από ΕΠΑΛ; Από ποτε ; Επίσης : μεταπτυχιακό από ΤΕΙ είναι διαφορετικό από μεταπτυχιακό από Πανεπιστήμιο ; Οκ 

Επισης : Τα ΤΕΙ δεν προσφέρουν μεταπτυχιακά ; Γελάει ο κόσμος 

Επεξ/σία από newton91
Δημοσ.

Η σελιδα ειναι για να εχεις μια γενικη εικονα σε τι αντιστοιχει το πτυχιο σου. Μπορεις παντα να πληρωσεις 150 γιουρο για να σου κανουν επισημη αντιστοίχηση. Φυσικα αν εχεις να προτεινεις καποια καλυτερη σελιδα, θα με ενδιεφερε και εμενα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, newton91 είπε

Αυτοί που πάνε ΤΕΙ είναι μόνο  από ΕΠΑΛ; Από ποτε ; Επίσης : μεταπτυχιακό από ΤΕΙ είναι διαφορετικό από μεταπτυχιακό από Πανεπιστήμιο ; Οκ 

Επισης : Τα ΤΕΙ δεν προσφέρουν μεταπτυχιακά ; Γελάει ο κόσμος 

Το αυτό. Πάρα πολλά λάθη.

Δεν ξέρω ποιος έκανε τούτη την σελίδα, αλλά είναι κάτι λιγότερο από αξιόπιστη. Δεν πρότεινα επ' ουδενί σε κάποιον να βασιστεί σε αυτήν για σοβαρό λόγο.

Δημοσ.

Kαλημερα στην παρεα.

μπορει καποιος αν εχει εμπειρια με μεταναστευση στην αυστραλια να με βοηθησει ?

εχω την γυναικα μου γεννημενη εκει πριν 30 χρονια :) και το μοναδικο εγγραφο που εχω στα χερια μου ειναι ενα διαβατηριο πριν απο 30 χρονια που γυρισε με τους γονεις της ελλαδα. Θελω να κανω την διαδικασια για ιθαγενεια/υπηκοοτητα γι'αυτην και τον μικρο μας και στην συνεχεια visa partnership νομιζω για μενα.
εχει καποιος εμπειρια της διαδικασιας να μου δωσει τα φωτα του? Ευχαριστω πολυ !!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...