Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνει το All Star για άθληση βρε καρντάσια; Squat-Dead lift πως κάνετε, ξυπόλυτοι μέσα στο gym (μπλιαχ) ή με καμιά αερόσολα; :)

τωρα τρολαρεις ετσι?

Δημοσ.

αμα ειναι να παρεις σταρακια για να κανεις μονο σκουοτς αστο,δε λεει,καλυτερα ξυπολιτος.

μονη σου τα λες,αυτο δεν ειναι αθληση.

Δημοσ.

στο στρατο μας εδειναν ενα ζευγαρι απομίμηση all star για τις αθλοπαιδιες, :-D

Παλαιότερα, οταν πήγε ο πατέρας μου, τους έδινα Ελληνικά παπούτσια, τύπου allstar, και λέγοντα ελβιέλα αλυσίδα, ή κάπως έτσι....

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι γόβες, τακούνια και πλατφόρμες κ.λπ. εκτρώματα που συμπιέζουν τα δάκτυλα και υψώνουν κώλους, τα φοράνε όλες οι θείτσες! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Για να δείχνεις ωραία και να σε αναδείξουν τα σταράκια (κ.α. ωραία θηλυκά υποδήματα όπως σανδάλια / σαγιονάρες), πρέπει να έχεις κορμί! Οπότε δύσκολα πηγαίνει το σταράκι στη μεγάλη τη θείτσα.

Οι 15χρονες έχουν ωραίο κορμί λόγω ηλικίας. Δεν είναι όμως ότι το παπούτσι είναι για ωριμότητα 15χρονης, αλλά ότι το ωραίο κορμάκι είναι για αυτό το παπούτσι. Και μια π.χ. 35αρα με ωραίο κορμί και σταράκια είναι ερωτεύσιμος συνδυασμός.

Αυτό απλά αποδεικνυει οτι το επιχείρημα σου δεν στεκει!

Προφανως και μια κοπέλα 1.80 με ωραίο σώμα φαίνεται ωραία ακομη και με ένα άθλιο βρωμικο σταρακι και ενα tshirt.

Αυτο δεν σημαίνει οτι το σταρακι αναδεικνύει τίποτα. Η ιδια κοπέλα με γόβα, φόρεμα και μακιγιάζ είναι 10 φορές πιο ωραία.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό απλά αποδεικνυει οτι το επιχείρημα σου δεν στεκει!

Προφανως και μια κοπέλα 1.80 με ωραίο σώμα φαίνεται ωραία ακομη και με ένα άθλιο βρωμικο σταρακι και ενα tshirt.

Αυτο δεν σημαίνει οτι το σταρακι αναδεικνύει τίποτα. Η ιδια κοπέλα με γόβα, φόρεμα και μακιγιάζ είναι 10 φορές πιο ωραία.

Για ποιο λόγω κάνει μια κοπέλα πιο ωραία το μακιγιαζ; Το φυσικό δεν είναι πιο ωραίο; Που το ωραίο σημαίνει στην ώρα του. Αλλά μάλλον εννοείς πιο όμορφη, αλλά και πάλι, δεν είναι πιο όμορφη, είναι πιο ψεύτικη. Ότι δεν είναι φυσικό, είναι πλαστό/ ψεύτικο, άσχημο.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι το φυσικό δεν είναι πιο ωραίο. Αν ήταν πιο ωραίο θα ήταν ολες οι γυναίκες αξύριστες και αχτενιστες και αμακιγιαριστες.

Επαναλαμβάνω, μια όμορφη κοπέλα ίσως να μην τα χρειάζεται ολα αυτα. Οι ομορφοι ανθρωποι ομως είναι λιγοι.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή διάβασα τα περισσότερα μηνύματα, πιστεύω πως τα σταράκια συνδυάζονται άνετα με τα πάντα. Και με φόρεμα και με κοστούμι. Και, προσωπικά, τα έχω φορέσει και σε γαμοβάφτιση κι ας είμαι γενικότερα της γόβας. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και με νυφικο ταιριαζουν τελεια

Για ποιο λόγω κάνει μια κοπέλα πιο ωραία το μακιγιαζ; Το φυσικό δεν είναι πιο ωραίο; Που το ωραίο σημαίνει στην ώρα του. Αλλά μάλλον εννοείς πιο όμορφη, αλλά και πάλι, δεν είναι πιο όμορφη, είναι πιο ψεύτικη. Ότι δεν είναι φυσικό, είναι πλαστό/ ψεύτικο, άσχημο.

Το μακιγιαζ κρυβει ατελειες και "καλυτερευει" σημεια του προσωπου που θες ο αλλος να προσεξει. Και πιο ομορφη σε κανει αλλα και πιο ψευτικη. Τα μακιγιαζ ειναι οπως τα αποσμητικα τουαλετας, οσο πιο σκατα η φατσα τοσο πιο πολυ θα βαλεις

• Like 2
Δημοσ.

Τα έχω δει και με νυφικό. Προσωπικά δεν θα τα επέλεγα, αλλά άμα η άλλη γουστάρει, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν σας. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω δει και με νυφικό. Προσωπικά δεν θα τα επέλεγα, αλλά άμα η άλλη γουστάρει, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν σας.

Σορυ Ε δε θα ξαναπούμε γνώμη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...