Sanjuro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Τελειωσε? Μακάρι να ήξερα τι σχολιάζεις ώστε να απαντήσω. :/
Evaggelos1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Μακάρι να ήξερα τι σχολιάζεις ώστε να απαντήσω. 😕 Συγγνωμη αλλα απο τη φουρια της στιγμης ειχα την αισθηση οτι ολος ο κοσμος ειχε την ιδια με μενα εννοια χαχαχα....... Εννοουσα αν εκλεισε η εφαρμογη για Πελοποννησο και Στερεα. Προλαβα και πηρα αρ. Πρωτ. Ελπιζω.... 1
Sanjuro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Συγγνωμη αλλα απο τη φουρια της στιγμης ειχα την αισθηση οτι ολος ο κοσμος ειχε την ιδια με μενα εννοια χαχαχα....... Εννοουσα αν εκλεισε η εφαρμογη για Πελοποννησο και Στερεα. Προλαβα και πηρα αρ. Πρωτ. Ελπιζω.... Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου 16.12.2020 ...α σήμερα ήταν. Γι'αυτό μάλλον δεν με αφήνει να μπω στην δικιά μου αίτηση. Μπορείς να δεις αν πήρες αριθμό πρωτοκόλλου, φαίνεται στην κατηγορία "συνοπτική εικόνα". Γενικά η συνοπτική εικόνα είναι χρήσιμη για να καταλάβεις τι έκανες, αν έκανες λάθος κλπ. Δεν μοιάζει να είναι ανοιχτό ακόμα, βλέπω δεν μπορώ να διαλέξω νομό δηλαδή... να αρχίσω αίτηση για την περιοχή αυτή. 1
ikucic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Συγγνωμη αλλα απο τη φουρια της στιγμης ειχα την αισθηση οτι ολος ο κοσμος ειχε την ιδια με μενα εννοια χαχαχα....... Εννοουσα αν εκλεισε η εφαρμογη για Πελοποννησο και Στερεα. Προλαβα και πηρα αρ. Πρωτ. Ελπιζω.... τέλος νομίζω στα 45 λεπτά. αλλά δεν αναγνώριζε ΠΕΑ με τίποτα μου είπε φιλος και όταν λέμε με τίποτα .... με τίποτα
Evaggelos1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, ikucic είπε τέλος νομίζω στα 45 λεπτά. αλλά δεν αναγνώριζε ΠΕΑ με τίποτα μου είπε φιλος και όταν λέμε με τίποτα .... με τίποτα Και στο δικο μου μηχανικο μονο 2 περασανε, και ειχε και βοηθους. Ευτυχως εγω με την βοηθεια εδω την δικη σας, αποφασισα να την κανω μονος μου απο το σπιτι με τις δυο οθονες και νομιζω τα καταφερα γιατι ειχα και 10 παρεμβασεις!!! Κολαγε εμενα περιπου δεκα λεπτα με ρεφρες ημουνα αφου μου εβγαζε διαφορες ανοητες και ασχετες παρατηρησεις, τελικα περασε! Στα 30 λεπτα ειχα τελειωσει! 1
Gataros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η καταχώρηση του ΠΕΑ σήμερα ήταν για κλάματα. Ενώ προσπάθησα να το καταχωρήσω πρώτο, πριν υποβάλλω τα στοιχεία ακινήτου κλπ, δεν το έπαιρνε με τίποτα, έδινε συνεχώς ''connect error'', προφανώς το BuildingCert γονάτισε. Αφού ολοκλήρωσα όλα τα υπόλοιπα, κάποια στιγμή κατάφερα και το πέρασα. Σε 22 λεπτά μπόρεσα και πήρα αριθμό πρωτοκόλλου (9 παρεμβάσεις...). Ο αδελφός μου που παράλληλα περνούσε την αίτηση του θείου μου (ποτέ ξανά δεν θα περάσουμε τέτοιο άγχος για άλλον άνθρωπο) ήταν σε απόγνωση, για 40 λεπτά δεν έπαιρνε το ΠΕΑ. Μόλις τα κατάφερε και το πέρασε, του έλεγα από το τηλέφωνο τις παρεμβάσεις και κυριολεκτικά μόλις μου είπε έκανε υποβολή, μετά από 2 λεπτά έκλεισε το σύστημα.... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Gataros 2 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 φαινεται διαβαζουν ολοι ινσομνια και πηγαν να περασουν στην αρχη το πεα🤠 1
mpitzi91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 εγώ δεν διαβαζα ινσομνια και δεν περασα πρώτα το πεα. συμπληρωσα ολα τα υπολοιπα γιατι ηταν κολλημενο το πεα για 40 λεπτα. οταν το δεκτηκε δεν με αφήσε να υποβαλω την αίτηση γιατι ειχαν τελειωσει οι ποροι. 1
mitskitsamal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Θα σας πω και γω την εμπειρια μου απο τη σημερινη μερα.. 10:02:14 περασα τα στοιχεια του ΠΕΑ δεν εμπαινε με τιποτα. Σκεφτηκα μαλλον μπηκαν ολοι να το βαλουν πρωτο. 10:06 αρχιζω περναω ολα τα υπολοιπα. 10: 09 εχω τελειωσει ολα ειναι τσεκαρισμενα και μπαινω για το ΠΕΑ Συνεχως refresh σε υπολογιστη συνδεδεμενο ethernet και κλεισμενο το wifi για τυχον απωλειες.. 10:49 καταφερα να παρω ΠΕΑ 10:52 πατησα υποβολη με χρηματοδοτηση - μη επαρκεις ποροι χωρις χρηματοδοτηση απαντηση η ιδια. Η μηχανικος πηρασε το ΠΕΑ 10:02. Και μια αιτηση που περασε την στις 10:09, Η διαδικασια μας προσβαλει ολους. Συγχαρητηρια σε οσους περασανε. 1 1
DownUNDERground Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δε θα έπρεπε να επιτρέπουν οι ίδιοι οι μηχανικοί να λειτουργεί έτσι το σύστημα των αιτήσεων. Αλλά τι λέω τώρα... Η όλη κατάσταση παραπέμπει σε προβλήματα που θα έπρεπε να αντιμετωπίζαμε τον 20ο αιώνα. Όχι το 2020. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από DownUNDERground
fredd0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Δυστυχώς δε θα έπρεπε να επιτρέπουν οι ίδιοι οι μηχανικοί να λειτουργεί έτσι το σύστημα των αιτήσεων. Αλλά τι λέω τώρα... μα οι ιδιοι οι μηχανικοι μπουκωνουν το buildingcert δουλευοντας ΠΕΑ εκεινη την ωρα ... Κανονικα τις μερες των αιτησεων επρεπε να κλεινει το buildingcert υγ σημερα εξηγγειλαν νεο κυκλο μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 21, με 1 δις προυπολογισμο 1
Gataros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, mitskitsamal είπε Θα σας πω και γω την εμπειρια μου απο τη σημερινη μερα.. 10:02:14 περασα τα στοιχεια του ΠΕΑ δεν εμπαινε με τιποτα. Σκεφτηκα μαλλον μπηκαν ολοι να το βαλουν πρωτο. 10:06 αρχιζω περναω ολα τα υπολοιπα. 10: 09 εχω τελειωσει ολα ειναι τσεκαρισμενα και μπαινω για το ΠΕΑ Συνεχως refresh σε υπολογιστη συνδεδεμενο ethernet και κλεισμενο το wifi για τυχον απωλειες.. 10:49 καταφερα να παρω ΠΕΑ 10:52 πατησα υποβολη με χρηματοδοτηση - μη επαρκεις ποροι χωρις χρηματοδοτηση απαντηση η ιδια. Η μηχανικος πηρασε το ΠΕΑ 10:02. Και μια αιτηση που περασε την στις 10:09, Η διαδικασια μας προσβαλει ολους. Συγχαρητηρια σε οσους περασανε. Θέλω να πιστεύω ότι θα δουν τις εκκρεμείς αιτήσεις στο σύστημα και θα βρουν τα χρήματα προκειμένου να ενταχθούν όσοι έκαναν αίτηση στο σύστημα. Τα χρήματα έρχονται από την Ε.Ε, σίγουρα θα υπάρχει σχετική πρόβλεψη.
mitskitsamal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Δυστυχώς δε θα έπρεπε να επιτρέπουν οι ίδιοι οι μηχανικοί να λειτουργεί έτσι το σύστημα των αιτήσεων. Αλλά τι λέω τώρα... Δυστυχως ειναι ο καθρεπτης μας, οι απο πανω. Το ΤΕΕ ειναι ενα απο τα πιο ισχυρα και παλαια επιμελητηρια, με λογο στη ληψη αποφασεων. Προφανως, καποιον βολευουν ολα αυτα. Συγνωμη και για τη πολτικη χροια. 1 λεπτό πριν, Gataros είπε Θέλω να πιστεύω ότι θα δουν τις εκκρεμείς αιτήσεις στο σύστημα και θα βρουν τα χρήματα προκειμένου να ενταχθούν όσοι έκαναν αίτηση στο σύστημα. Τα χρήματα έρχονται από την Ε.Ε, σίγουρα θα υπάρχει σχετική πρόβλεψη. Δεν ξερω εγω εχω ολοκληρωσει την διαδικασια, αλλα χωρις να μου επιτρεπει την υποβολη. Σε ευχαριστω παντως και συγχαρητηρια για την ενταξη. 1
Gataros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα πόσοι κατάφεραν να ενταχθούν σε αυτό το 45λέπτο που έμεινε ''ανοικτή'' η πλατφόρμα. Στην Πελοπόνησσο όπου έχω εικόνα από τις 2 αιτήσεις μου, από τις 10:20 έως τις 10:46, είχαν κατατεθεί 2100 μοναδικοί αριθμοί πρωτοκόλλου. Αν κρίνω ότι από τις 10:00 μέχρι τις 10:15 είναι αρκετά μικρό διάστημα για να περάσει κάποιος την αίτηση (εκτός αν έχει 2-3 παρεμβάσεις), τότε ο συνολικός αριθμός επιτυχόντων είναι πολύ μικρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα