DownUNDERground Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, sphinxgr είπε Άλλη χρέωση του ΠΕΑ για εξοικονομώ και άλλη για ενοικίαση. Εντελώς διαφορετικές δουλειές για την έκδοση του ΠΕΑ και εντελώς διαφορετικές χρεώσεις. Α οκ. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα αυτό. Πάντως όπως και να έχει είναι λίγο μαλακία να πληρώνεις τόσα λεφτά για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις μετά από 1 ή και 2 χρόνια.
Triple_HR21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, sphinxgr είπε Ωραία. Αν πας λίγες σελίδες πίσω, θα δεις κάποιος φίλος έχει ανεβάσει φωτογραφίες απ όλες τις καρτέλες που πρέπει να συμπληρωθούν. Αν έχεις όλα τα στοιχεία και τα περάσεις σωστά εντός 10-15 λεπτών θα τα καταφέρεις. Αν κολλήσεις κάπου ή κάποια στοιχεία δεν είναι σωστά, δυστυχώς δεν θα τα καταφέρεις. Αν κάποιος είχε δουλέψει το demo, θα ήξερε αν είναι όλα σωστά ή όχι (γιατί το demo εκτός του ότι έβλεπες τι χρειάζεται, έκανε και ελέγχους αν ήταν σωστό) Το demo αυτό που ανέφερες που υπάρχει να το δω; Επίσης από πριν δν υπάρχει να μπεις στο πρόγραμμα μέσα να περάσεις ότι ζητάει και να πατήσεις προσωρινή αποθήκευση κτλπ; Με λίγα λόγια να ξέρουμε ακριβως τη ζητάει πριν ανοίξει το πρόγραμμα.
fredd0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 demo δεν υπαρχει, υπηρξε demo λειτουργια του συστηματος για καμια βδομαδα πριν ξεκινησει επισημα το προγραμμα. Πλεον αυτο τελειωσε. Και οχι δεν υπαρχει προ-αποθηκευση δεδομενων. Η δυνατοτητα αιτησης σε καθε περιφερεια ενεργοποιειται στις 10 το πρωι της ημερας κατα την οποια ξεκινουν οι αιτησεις για τη συγκεκριμενη περιφερεια. Τι ακριβως ζηταει μπορεις να δεις απο σχετικα ποστ εδω πιο πισω με screenshot και απο το σχετικο εγχειριδιο -> https://exoikonomo2020.gov.gr/documents/10182/0/Εγχειρίδιο+Διαδικασίας+Υποβολής+Αιτήσεων+Μεμον-Μονοκ+Εξοικονομώ+-+Αυτονομώ.pdf/4a80c602-f75b-4150-a6d6-8b5b76268272
ikucic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, xeretismata είπε Το έχω δει αυτό και δεν ήμουν σίγουρος αν είναι όλες οι σελίδες συμπεριλαμβάνονταν σε εκείνο το post. Καλή πληροφορία αυτή... σε περίπτωση που φτάσουμε στα άκρα με το τεχνικό γραφείο. Ευχαριστώ! 1η. Αν θυμάμαι καλά τις είχα βάλει όλες τις σελίδες. Ηταν ένας πρόχειρος αλλά πλήρης οδηγός. 2η παρατήρηση. Εγώ έχω μπει στο πρόγραμμα (μένει η 2η φάση). Το πρώτο ΠΕΑ το πλήρωσα προχθές (δηλ 20 μέρες μετα την έκδοσή του). Αυτό που πλήρωσα πριν ανοίξει η πλατφόρμα ήταν τα 5 ευρώ (το παράβολο). Βέβαια έχω βγάλει και 2ο ΠΕΑ για το σπίτι της μάνας μου το οποίο δεν πρόλαβε να μπει. Δεν το έχω πληρώσει αλλά θα το πληρώσω γιατί ο άνθρωπος (ο μηχανικός) δούλεψε. Απλά του είπα στο πληρώσω λίγο αργότερα.
Triple_HR21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, fredd0 είπε demo δεν υπαρχει, υπηρξε demo λειτουργια του συστηματος για καμια βδομαδα πριν ξεκινησει επισημα το προγραμμα. Πλεον αυτο τελειωσε. Και οχι δεν υπαρχει προ-αποθηκευση δεδομενων. Η δυνατοτητα αιτησης σε καθε περιφερεια ενεργοποιειται στις 10 το πρωι της ημερας κατα την οποια ξεκινουν οι αιτησεις για τη συγκεκριμενη περιφερεια. Τι ακριβως ζηταει μπορεις να δεις απο σχετικα ποστ εδω πιο πισω με screenshot και απο το σχετικο εγχειριδιο -> https://exoikonomo2020.gov.gr/documents/10182/0/Εγχειρίδιο+Διαδικασίας+Υποβολής+Αιτήσεων+Μεμον-Μονοκ+Εξοικονομώ+-+Αυτονομώ.pdf/4a80c602-f75b-4150-a6d6-8b5b76268272 χμμ μαλιστα γενικα σαν αιτηση ειναι ευκολο να γινει? εκτος απο τα προσωπικά στοιχεια ζηταει πχ να ανεβασεις κατοψη σπιτιου συμβολαιο σπιτιου κλτπ η οχι? η απλα μπαινεις μεσα στη πλατφορμα και προχωρας βημα βημα?
g_f Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, Triple_HR21 said: χμμ μαλιστα γενικα σαν αιτηση ειναι ευκολο να γινει? εκτος απο τα προσωπικά στοιχεια ζηταει πχ να ανεβασεις κατοψη σπιτιου συμβολαιο σπιτιου κλτπ η οχι? η απλα μπαινεις μεσα στη πλατφορμα και προχωρας βημα βημα? Γενικά είναι πολύ εύκολο αν έχεις όλα τα στοιχεία. Δεν χρειάζεται ούτε το σχέδιο ουτε το συμβόλαιο για αρχή. Μόνο το ΠΕΑ. Όπως το είπες βήμα βήμα , με ταχύ βήμα όμως.
ikucic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Triple_HR21 είπε χμμ μαλιστα γενικα σαν αιτηση ειναι ευκολο να γινει? εκτος απο τα προσωπικά στοιχεια ζηταει πχ να ανεβασεις κατοψη σπιτιου συμβολαιο σπιτιου κλτπ η οχι? η απλα μπαινεις μεσα στη πλατφορμα και προχωρας βημα βημα? δεν χρειάζεται καμία ιδιαιτερη τεχνική γνώση παρά η γνώση των βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής (πολύ βασικών). Το ανέβασμα του πεα είναι copy paste δύο κωδικοί.
Tommygre Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 https://www.facebook.com/gatopsaro/videos/10221344597899090/ Εδω θα βρειτε video απο εναν επιτυχημενο ωφελουμενο.
Sanjuro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tommygre είπε https://www.facebook.com/gatopsaro/videos/10221344597899090/ Εδω θα βρειτε video απο εναν επιτυχημενο ωφελουμενο. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά απ'αυτό. Η ποιότητα δεν είναι ούτε κατάληλη για youtube video των 00's. Καλύτερα απλά να διαβάσει τον σχετικό οδηγό και να ζητήσει εδώ και εκεί πληροφορίες/διευκρινήσεις για λεπτομέρειες που δεν πιάνει. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από Sanjuro
Astreos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος να απαντήσει σχετικά με το ΠΕΑ. Έκανα την πληρωμή στον μηχανικό με έναν λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω τον ίδιο λογαριασμό, όταν κάνω την αίτηση, για την επιστροφή των χρημάτων ή μπορώ να χρησιμοποιήσω λογαριασμό άλλης τράπεζας στην αίτηση, καθότι θέλω να πάρω το δάνειο από άλλη τράπεζα και όχι την Πειραιώς
meletis_m Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Astreos είπε Παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος να απαντήσει σχετικά με το ΠΕΑ. Έκανα την πληρωμή στον μηχανικό με έναν λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω τον ίδιο λογαριασμό, όταν κάνω την αίτηση, για την επιστροφή των χρημάτων ή μπορώ να χρησιμοποιήσω λογαριασμό άλλης τράπεζας στην αίτηση, καθότι θέλω να πάρω το δάνειο από άλλη τράπεζα και όχι την Πειραιώς Αίτηση Δανείου με ποια τράπεζα επέλεξες ; Στο λογαριασμό που έκανες κατάθεση τη αμοιβή του ΠΕΑ , λογικά ήταν ο επαγγελματικός βρουν μηχανικού
Astreos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, meletis_m είπε Αίτηση Δανείου με ποια τράπεζα επέλεξες ; Στο λογαριασμό που έκανες κατάθεση τη αμοιβή του ΠΕΑ , λογικά ήταν ο επαγγελματικός βρουν μηχανικού Δεν έχω κάνει ακόμη αίτηση, θα κάνω στις 14. Αίτηση δανείου θέλω να επιλέξω την Αττικής. Τον μηχανικό των πλήρωσα με κατάθεση στον επαγγελματικό του λογαριασμό από τράπεζα Πειραιώς. Η απορία μου είναι αν θα υπάρχει πρόβλημα στο να μου επιστραφούν τα χρήματα.
ikucic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Astreos είπε Δεν έχω κάνει ακόμη αίτηση, θα κάνω στις 14. Αίτηση δανείου θέλω να επιλέξω την Αττικής. Τον μηχανικό των πλήρωσα με κατάθεση στον επαγγελματικό του λογαριασμό από τράπεζα Πειραιώς. Η απορία μου είναι αν θα υπάρχει πρόβλημα στο να μου επιστραφούν τα χρήματα. Απ ότι μου είχε πει ο δικός μου καλό θα ήταν ο λογαριασμός να με έχει πρώτο όνομα και να γίνουν όλα από έναν λογαριασμό. Αλλιώς θα χρειαζόταν κάποιες περεταίρω διατυπώσεις (νομίζω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις) 1
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, ikucic είπε Απ ότι μου είχε πει ο δικός μου καλό θα ήταν ο λογαριασμός να με έχει πρώτο όνομα και να γίνουν όλα από έναν λογαριασμό. Αλλιώς θα χρειαζόταν κάποιες περεταίρω διατυπώσεις (νομίζω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις) Αυτό ξέρω και εγώ.
Triple_HR21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Astreos είπε Δεν έχω κάνει ακόμη αίτηση, θα κάνω στις 14. Αίτηση δανείου θέλω να επιλέξω την Αττικής. Τον μηχανικό των πλήρωσα με κατάθεση στον επαγγελματικό του λογαριασμό από τράπεζα Πειραιώς. Η απορία μου είναι αν θα υπάρχει πρόβλημα στο να μου επιστραφούν τα χρήματα. Ερώτηση και μένα ο μηχανικός με είπε να του κατάθεσω τα χρώματα για το πεα στον λογαριασμό του. 400€. Με Αυτα τα χρήματα λέει πως θα πληρώθει το πεα,και εγώ μετά στην αίτηση που θα κάνω θα ανεβάσω δηλαδή την μεταφορά που έκανα σε αυτόν το ποσό 400€? Κάτι δεν με κολλάει, η θα με στείλει κάποιο άλλο χαρτί μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα