GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Ο λογαριασμός ΔΕΗ στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτικος ? Υπάρχει άλλη λύση ?
AristidisZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ο λογαριασμός ΔΕΗ στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτικος ? Υπάρχει άλλη λύση ? Γιατί, τι πρόβλημα έχεις ;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Γιατί, τι πρόβλημα έχεις ; Το σπίτι είναι 1' κατοικία του ενοικιαστή και φαίνεται ότι δεν μου δίνει τον λογαριασμό.
AristidisZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Το σπίτι είναι 1' κατοικία του ενοικιαστή και φαίνεται ότι δεν μου δίνει τον λογαριασμό. Και θα κανεις δουλειές σε σπίτι νοικάρη που δε σου δίνει έναν λογαριασμό ΔΕΗ ; γιατι κάτι δε μου αρέσει; ...
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Και θα κανεις δουλειές σε σπίτι νοικάρη που δε σου δίνει έναν λογαριασμό ΔΕΗ ; γιατι κάτι δε μου αρέσει; ... Έχει φύγει.
AristidisZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχει φύγει. Και το ρεύμα σε ποιον είναι ; Ασε με να μαντέψω, κομμένο ; Γιατι δε παίρνεις στο help desk του προγράμματος να ρωτήσεις ;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και το ρεύμα σε ποιον είναι ; Ασε με να μαντέψω, κομμένο ; Γιατι δε παίρνεις στο help desk του προγράμματος να ρωτήσεις ; Έπεσες διάνα !!
AristidisZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Έπεσες διάνα !! Γιατι δε παίρνεις στο help desk του προγράμματος να ρωτήσεις ;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Γιατι δε παίρνεις στο help desk του προγράμματος να ρωτήσεις ; Αυτό θα κάνω, αύριο.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Υπάρχει κάποιος στο forum που να έχει μπει στο πρόγραμμα σαν πολυκατοικία Α ?
kanesaxo Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2021 στις 11:23 ΜΜ, argimeg είπε Παληκάρια για σας που το παίζεται άπλες, αν είχα να πληρώσω εγώ από την τσέπη μου για όλες τις παρεμβάσεις δεν θα περίμενα το εξοικονομώ, θα τα είχα κάνει ήδη όλα εδώ και χρόνια. Βάλτε στο μυαλό σας ότι κάποιοι δεν έχουν ούτε καν αυτά τα 2-3-5 χιλιάρικα που χρειάζονται για την προκαταβολή αλλά δυστηχώς τα σπίτια τους είναι παλιά και το εξοικονομώ είναι η μόνη ευκαιρία για να κάνουν κάποια αλλαγή η οποία θα τους βελτιώσει το σπίτι και θα τους γλυτώσει από τα πολλά χρήματα που δίνουν για θέρμανση-ψύξη κτλπ. Επίσης μην ακούω αυτές τις αηδίες ότι δεν έχουν οι μάστορες-εταιρείες χρήματα και δεν μπορούν να περιμένου 2-3 μήνες. Επαγγελματίες είναι, δεν έχουν πίστωση από τον προμηθευτή τους; Δεν υπερτιμολογούν τις εργασίες και τα υλικά; Όπως είπε και ένα παληκάρι πιο επάνω, χωρίς εξοικονομώ 40€ η θερμομόνωση, με το εξοικονομώ 55€. Δηλαδή στα 100τμ βγάζει ο μάστορας 1.500€ παραπάνω για 2-3 μήνες αναμονή. Λογικό έ; Εγώ το πρώτο πράγμα που τους λέω είναι το εξής: Για να μην τρέχουμε τζάμπα σου λέω εξαρχής ότι από εμένα θα πάρεις μόνο τα λεφτά της προκαταβολής του προγράμματος, συμφωνείς; Όποιος δεν συμφωνέι, δεν υπάρχει πρόβλημα, ο επόμενος. Βέβαια έχω φροντίσει να τους ενημερώσω ότι όλες η εργασίες από όλους τους εμπλεκομένους θα ολοκληρωθούν σε δύο εβδομάδες, γιατί έχει κάτι μπούφους που φωνάζουν τον μονωσά και μετά από τρεις μήνες τον κουφωματά και μετά από δύο μήνες τον υδραυλικό κοκ και στο τέλος ο μονωσάς παίρνει τα χρήματα του μετά από έναν χρόνο. Οπότε τους το λέω εξαρχής ότι ξέρω τι παίζει και σε δύο εβδομάδες θα έχουν τελειώσει όλες οι εργασίες. Nα σου απαντήσω. Πίστωση πλέον, δεν υφίσταται πουθενά. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων ή/και σε πολύ μεγάλες εταιρείες. Οι "μικροί" την έχουμε ξεγραμμένη. Επίσης, πληρώνοντας άμεσα, εχουμε -παλι συνήθως- μια μικρή εκπτωση. Φυσικα οπως κατανοείς εσύ, υπάρχουν ΑΛΛΟΙ τόσοι που δε καταλαβαίνουν, πως το πρόγραμμα εχει φουσκωμένες τιμές, λόγω της καθυστέρησης... Υπάρχουν κάποιοι πελάτες που τα πληρώνουν απ'τη τσέπη τους, και συμφωνουν με τον εργολάβο να τους τα δώσει μολις εξοφληθεί. Αυτό ομως ελοχεύει κινδύνους! Και στη τελικη για να γλυτώσεις απο ενα προγραμμα των 25.000ε, τα 5.000, που στη πράξη βάζεις το 15-20-30-40% απο αυτό και μάλιστα σε δόσεις, να κινδυνεύεις να χάσεις τα 15.000;;; Και ας μή πάω στο κομμάτι τυχον κάποιου φορολογικου ελεγχου...γιατι δεν εχουν ολοι 15.000 σε σακουλα στο σπιτι, ουτε ο εργολάβος μπορει να παιρνει υλικα με τιμολογια μετρητοίς, συνέχεια! Διοτι Ο,ΤΙ συμφωνητικο και να κάνεις, ΜΕΧΡΙ να ξεμπλέξεις με τα δικαστηρια...ζήσε Μάη μου. Εχουν ακουστεί τοσα πολλα. Κι εδώ μέσα μάλιστα απο διάφορους, πως την "πατησαν". Απο την άλλη ομως, και αρκετοι επαγγελματίες, ΔΕΝ ειναι σωστοί. ΔΕ μπορει ρε φιλε να πληρώνεσαι μόνωση 55ε/τμ και να μου βάζεις υλικα με 8ε/τμ επειδη απλα εχουν "πιστοποιητικα" και το μαστρο μήτσο της γειτονιας...Δε μπορεις να πουλάς τη φθηνοτερη σειρα κουφωμάτων και να τη χρεώνεις σα τη τοπ, ή να ξεκινας απ'τη κουβέντα "οσο λεει το πρόγραμμα και βλέπουμε". Αποψη μου (κι έτσι δουλεύω) πως απο τη στιγμη που πληρώνομαι καλά (κι ας φορολογούμαι) κάνω και καλή δουλειά με άριστης ποιοτητας υλικά. 1
mechpanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kanesaxo είπε Nα σου απαντήσω. Πίστωση πλέον, δεν υφίσταται πουθενά. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων ή/και σε πολύ μεγάλες εταιρείες. Οι "μικροί" την έχουμε ξεγραμμένη. Επίσης, πληρώνοντας άμεσα, εχουμε -παλι συνήθως- μια μικρή εκπτωση. Φυσικα οπως κατανοείς εσύ, υπάρχουν ΑΛΛΟΙ τόσοι που δε καταλαβαίνουν, πως το πρόγραμμα εχει φουσκωμένες τιμές, λόγω της καθυστέρησης... Υπάρχουν κάποιοι πελάτες που τα πληρώνουν απ'τη τσέπη τους, και συμφωνουν με τον εργολάβο να τους τα δώσει μολις εξοφληθεί. Αυτό ομως ελοχεύει κινδύνους! Και στη τελικη για να γλυτώσεις απο ενα προγραμμα των 25.000ε, τα 5.000, που στη πράξη βάζεις το 15-20-30-40% απο αυτό και μάλιστα σε δόσεις, να κινδυνεύεις να χάσεις τα 15.000;;; Και ας μή πάω στο κομμάτι τυχον κάποιου φορολογικου ελεγχου...γιατι δεν εχουν ολοι 15.000 σε σακουλα στο σπιτι, ουτε ο εργολάβος μπορει να παιρνει υλικα με τιμολογια μετρητοίς, συνέχεια! Διοτι Ο,ΤΙ συμφωνητικο και να κάνεις, ΜΕΧΡΙ να ξεμπλέξεις με τα δικαστηρια...ζήσε Μάη μου. Εχουν ακουστεί τοσα πολλα. Κι εδώ μέσα μάλιστα απο διάφορους, πως την "πατησαν". Απο την άλλη ομως, και αρκετοι επαγγελματίες, ΔΕΝ ειναι σωστοί. ΔΕ μπορει ρε φιλε να πληρώνεσαι μόνωση 55ε/τμ και να μου βάζεις υλικα με 8ε/τμ επειδη απλα εχουν "πιστοποιητικα" και το μαστρο μήτσο της γειτονιας...Δε μπορεις να πουλάς τη φθηνοτερη σειρα κουφωμάτων και να τη χρεώνεις σα τη τοπ, ή να ξεκινας απ'τη κουβέντα "οσο λεει το πρόγραμμα και βλέπουμε". Αποψη μου (κι έτσι δουλεύω) πως απο τη στιγμη που πληρώνομαι καλά (κι ας φορολογούμαι) κάνω και καλή δουλειά με άριστης ποιοτητας υλικά. Σωστός σε όλα.
vagos789 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Αλλαζει λοιπον το προγραμμα,απο εκει που απλα δεν υπηρχε τροπος να ενταχθεις γιατι ανοιγε-εκλεινε στο λεπτο,πλεον το προβλημα ειναι οτι πρεπει να κανεις εκτεταμενες αλλαγες γιατι τους ενδιαφερει το αποτελεσμα να ειναι μεγαλο.Να κανεις την στανη -->παλατι. Αναρωτιεμαι ποιος εργολαβος θα δεχθει να αναλαβει την χρηματοδοτηση τωρα που το ρισκο αυξανεται
AristidisZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αλλαζει λοιπον το προγραμμα,απο εκει που απλα δεν υπηρχε τροπος να ενταχθεις γιατι ανοιγε-εκλεινε στο λεπτο,πλεον το προβλημα ειναι οτι πρεπει να κανεις εκτεταμενες αλλαγες γιατι τους ενδιαφερει το αποτελεσμα να ειναι μεγαλο.Να κανεις την στανη -->παλατι. Αναρωτιεμαι ποιος εργολαβος θα δεχθει να αναλαβει την χρηματοδοτηση τωρα που το ρισκο αυξανεται γιατί, έχουμε κάποιο νέο πρόγραμμα και τους σχετικούς όρους ;
GREGORYMO Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αλλαζει λοιπον το προγραμμα,απο εκει που απλα δεν υπηρχε τροπος να ενταχθεις γιατι ανοιγε-εκλεινε στο λεπτο,πλεον το προβλημα ειναι οτι πρεπει να κανεις εκτεταμενες αλλαγες γιατι τους ενδιαφερει το αποτελεσμα να ειναι μεγαλο.Να κανεις την στανη -->παλατι. Αναρωτιεμαι ποιος εργολαβος θα δεχθει να αναλαβει την χρηματοδοτηση τωρα που το ρισκο αυξανεται Γιατί αυξάνει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα