Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xaris87 είπε

Είναι θέμα πολεοδομίας εννοείται;;

Όχι, είναι θέμα το τι περιλαμβάνει η άδεια και από και πέρα πόσο γρήγορα θα την βγάλει ο μηχανικός

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xaris87 είπε

Είναι θέμα πολεοδομίας εννοείται;;

Είναι και θέμα Πολεοδομιας αλλά περισσότερο θέμα μηχανικού.

Πάντως είναι σχετικά συντομη διαδικασία 

• Like 1
Δημοσ.

Να υπολογισετε οτι απο φετος, για την εκδοση της αδειας αυτης, απαιτειται και η ολοκληρωση της ηλεκτρονικης ταυτοτητος, οποτε, στο περιπου, +500Ε !

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

Να υπολογισετε οτι απο φετος, για την εκδοση της αδειας αυτης, απαιτειται και η ολοκληρωση της ηλεκτρονικης ταυτοτητος, οποτε, στο περιπου, +500Ε !

ωχ, καινούργιο κόλπο αυτό ;

ε εντάξει σε ένα σπίτι που είναι όλα τα χαρτιά έτοιμα, δε νομίζω να φτάνει το 500ρικο η ταυτότητα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση: Έχω πάρει προέγκριση δανείου. Είμαι στη φάση όπου αναμένω το αποτέλεσμα της απόφασης υπαγωγής στο πρόγραμμα. Υπάρχει κάποιο θέμα αν τα αφήσω όλα ως έχουν και να τα ξαναπιάσω από ~Νοέμβρη;; Θα έχω κάποια προθεσμία όπου θα μου ζητήσουν κάτι (πέραν της τελικής... ένα χρόνο αργότερα) μετά απ'αυτή τη φάση;;  Μήπως υπάρχουν εργασίες (π.χ. θερμομονώσεις, θερμοπρόσοψη) που είναι απαραίτητο ή πολύ καλύτερο να γίνουν ~καλοκαίρι;;

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Evaggelos1 είπε

Σήμερα έβγαλα άδεια μικρής κλίμακας.. Δεν χρειαστηκε.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Maknight είπε

Σήμερα έβγαλα άδεια μικρής κλίμακας.. Δεν χρειαστηκε.. 

Άρα, ο evaggelos 1 λέει μπούρδες και μας μπέρδευει.

Δημοσ.

κι εγω εβγαλα 1 απριλιου αδεια και δε χρειαστηκε .. ετσι οπως το ειπε το παιδι καταλαβα απο τα καινουρια εξοικονομω..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

κι εγω εβγαλα 1 απριλιου αδεια και δε χρειαστηκε .. ετσι οπως το ειπε το παιδι καταλαβα απο τα καινουρια εξοικονομω..

ΔΕΝ είπε κάτι τέτοιο.

Είπε ότι ο νόμος τώρα ζητάει όταν πας να βγάλεις άδεια μικρής κλίμακας (με εξοικονόμω η χωρίς) να έχεις διεκπεραίωσει την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΔΕΝ είπε κάτι τέτοιο.

Είπε ότι ο νόμος τώρα ζητάει όταν πας να βγάλεις άδεια μικρής κλίμακας (με εξοικονόμω η χωρίς) να έχεις διεκπεραίωσει την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου.

τεσπα ισως να ειναι προς ψηφιση .. το θεμα ειναι οτι προς το παρων δεν ισχυει κατι τετοιο :D

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Άρα, ο evaggelos 1 λέει μπούρδες και μας μπέρδευει.

Αδελφε, δε λεω <μπουρδες> . Ισχυει απο 1/2 αλλα με παρεμβαση του Αν Υπ. αναβληθηκε η εναρξη, λογω πανδημιας, για 1/6.

Κοστος 300-500 Ε.

Παντως σε παρακαλω ακομα και λαθος να ειχα κανει , να προσεχεις τις εκφρασεις σου. Βρισιες, εξυπναδες και μαγκιες, νασε σιγουρος ξερω κι εγω, αλλα εδω δεν ειναι χωρος για τετοιες, οποτε να τον σεβεσε οπως ολοι! 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evaggelos1 είπε

Αδελφε, δε λεω <μπουρδες> . Ισχυει απο 1/2 αλλα με παρεμβαση του Αν Υπ. αναβληθηκε η εναρξη, λογω πανδημιας, για 1/6.

Κοστος 300-500 Ε.

Παντως σε παρακαλω ακομα και λαθος να ειχα κανει , να προσεχεις τις εκφρασεις σου. Βρισιες, εξυπναδες και μαγκιες, νασε σιγουρος ξερω κι εγω, αλλα εδω δεν ειναι χωρος για τετοιες, οποτε να τον σεβεσε οπως ολοι! 

Φίλε, ουδείς αλάθητος.

Αλλά, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για τόσο σοβαρά θέματα που επιβαρύνουν τον καθένα.

ΥΓ. Να υποθέσω ότι αυτή η παρέμβαση του υπουργείου ΔΕΝ έγινε χθες η προχθές.

Βέβαια, ΑΝ ισχύει το 01/06 θεωρώ ότι είσαι ΜΕΣΑ και η πληροφορία ΣΩΣΤΗ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φίλε, ουδείς αλάθητος.

Αλλά, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για τόσο σοβαρά θέματα που επιβαρύνουν τον καθένα.

ΥΓ. Να υποθέσω ότι αυτή η παρέμβαση του υπουργείου ΔΕΝ έγινε χθες η προχθές.

Βέβαια, ΑΝ ισχύει το 01/06 θεωρώ ότι είσαι ΜΕΣΑ και η πληροφορία ΣΩΣΤΗ.

http://www.opengov.gr/minenv/?p=5104

1.Η ενημέρωση της ταυτότητας κτιρίου πραγματοποιείται υποχρεωτικώς
α) μετά από την εκτέλεση οποιαδήποτε εργασίας για την οποία απαιτείται άδεια δόμησης ή έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας από δημόσια αρχή

https://www.e-nomothesia.gr/law-news/apo-phebrouariou-upokhreotike-elektronike-tautotita_ktiriou.html

Άρα πολύ σωστά το έγραψε ο @Evaggelos1, το μόνο θέμα που είναι υπό συζήτηση είναι πότε τίθεται σε εφαρμογή το παραπάνω

Καλό είναι να γράφουμε όλοι πιο κόσμια

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

http://www.opengov.gr/minenv/?p=5104

1.Η ενημέρωση της ταυτότητας κτιρίου πραγματοποιείται υποχρεωτικώς
α) μετά από την εκτέλεση οποιαδήποτε εργασίας για την οποία απαιτείται άδεια δόμησης ή έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας από δημόσια αρχή

https://www.e-nomothesia.gr/law-news/apo-phebrouariou-upokhreotike-elektronike-tautotita_ktiriou.html

Άρα πολύ σωστά το έγραψε ο @Evaggelos1, το μόνο θέμα που είναι υπό συζήτηση είναι πότε τίθεται σε εφαρμογή το παραπάνω

Ακριβώς αυτό..

Και εγώ έβγαλα άδεια μικρής κλίμακας. Θα πρέπει να βγούν και να πούνε οτι αυτό ισχύει απο τότε..

Για να ξέρουμε. Γιατί σχεδόν όλες οι εργασίες για το εξοικονομώ, απαιτούν αδεια μικρής κλίμακας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...