AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Με ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού από 24/05 κάθε εργασία ανακαίνισης, για την οποία δεν απαιτείται άδεια Πηγή: b2green
g_f Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 57 minutes ago, AristidisZ said: Με ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού από 24/05 κάθε εργασία ανακαίνισης, για την οποία δεν απαιτείται άδεια Πηγή: b2green Εντάξει....το ξεφτίλισαν...μέχρι και για βάψιμο εσωτερικό βεβαίωση μηχανικού? 😝
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, g_f είπε Εντάξει....το ξεφτίλισαν...μέχρι και για βάψιμο εσωτερικό βεβαίωση μηχανικού? 😝 ε καλά και συ εντάξει, μη τα παίρνεις τοις μετρητοίς, κάτι σαν το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι είναι η φάση
g_f Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 5 minutes ago, AristidisZ said: ε καλά και συ εντάξει, μη τα παίρνεις τοις μετρητοίς, κάτι σαν το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι είναι η φάση Το αναφέρω γιατί εκτός απο το ανέκδοτο που λες υπάρχει και το γνωμικό ο κακός χρόνος περνάει, ο κακός γείτονας δεν περνάει...
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, g_f είπε Το αναφέρω γιατί εκτός απο το ανέκδοτο που λες υπάρχει και το γνωμικό ο κακός χρόνος περνάει, ο κακός γείτονας δεν περνάει... Δεν έχεις κι άδικο, αλλά πόσοι να ξέρουν ότι χρειάζεται βεβαίωση μηχανικού για να βάψεις ένα δωμάτιο... 2
GREGORYMO Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, g_f είπε Εντάξει....το ξεφτίλισαν...μέχρι και για βάψιμο εσωτερικό βεβαίωση μηχανικού? 😝 ΑΝΕΚΑΘΕΝ, χρειαζόταν αδεια. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
g_f Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 6 minutes ago, GREGORYMO said: ΑΝΕΚΑΘΕΝ, χρειαζόταν αδεια. Παλαιότερα μπορεί. Απο το 2017 με τον 4495 και μετά όχι. Επίσης υπάρχει ο 4710 του 2020 σύμφωνα με τον οποίο επίσης δεν απαιτείται. Αλλά δεν έχει σημασία πλέον ...
GREGORYMO Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Οταν οι μιση Βουλη ειναι μηχανικοι..... Την άλλη φορά να ψηφίσουμε ιατρούς και δικηγόρους.
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Οταν οι μιση Βουλη ειναι μηχανικοι..... Παραδοσιακά η βουλή αποτελείται στην πλειοψηφία της από δικηγόρους και μετά ακολουθούν γιατροί / μηχανικοί Άσχετο με το νήμα, απλά για το τυπικό της κουβέντας Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από AristidisZ 1
mechpanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Παραδοσιακά η βουλή αποτελείται στην πλειοψηφία της από δικηγόρους και μετά ακολουθούν γιατροί / μηχανικοί Άσχετο με το νήμα, απλά για το τυπικό της κουβέντας Για το τυπικό της κουβέντας να προσθέσω κι εγώ, ότι έχουμε για Υπουργό Υποδομών απόφοιτο Ιστορίας και Οικονομίας...με ειδείκευση στις Διεθνείς Σχέσεις... τέλος πάντων θεωρώ ότι στον τομέα αυτό θα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε κάποιος μηχανικός, να του λένε για κόστη και χρονοδιαγράμματα και να έχει μια αντίληψη... Βέβαια χωράει πολλή συζήτηση, γιατί είναι ζήτημα αν όλοι αυτοί οι μηχανικοί που είναι στην πολιτική, έχουν βγάλει 1 άδεια ή έχουν ρίξει 1 κυβικό μπετό...ή έχουν εγκαταστήσει 1 kw ισχύ! 1
ikucic Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Νομίζω το τι έχει σπουδάσει ο καθείς δεν είναι τόσο κρίσιμο θέμα. Αλλωστε στα υπουργεία η δουλειά δεν βγαίνει από τους υπουργούς αλλά από τον σκληρό μηχανισμό των τεχνοκρατών που είναι υπάλληλοι και όχι πολιτικά πρόσωπα. Δείτε για παράδειγμα τις δηλώσεις αμυρα για τους δασικούς χάρτες. Για όσους το ξέρουν το θέμα πρόκειται για δηλώσεις που αποδεικνύουν οτι Είναι άσχετος και το χαίρεται. Αλλά όσες δηλώσεις και να κάνει το πρόβλημα η κυβέρνηση το εχει δώσει για λύση στο Συμβούλιο δασών. Οι υπουργοί δίνουν τις πολιτικές κατευθύνσεις.
NikolasdaL Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Ωραια τα μασαλια αλλα μη ξεφευγουμε απο το θεμα μας .. Υπαγωγες .. :Ρ
george_008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Παιδιά μου απάντησαν από το help desk Για την εξωπορτα. Το ανώτατο κόστος είναι σύμφωνα με το υλικό κι ας έχει επιλεχθεί με υαλοπίνακα 2 1
xaris87 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Καλησπέρα!! οι εξώπορτες πρέπει δλδ να αποτελούνται και από υαλοπίνακα;; Αν εγώ έχω βρει πόρτα η οποια καλύπτει τους απαιτούμενους συντελεστές Του προγράμματος θα έχω θέμα αν δεν αποτελείται και από υαλοπινακα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα