Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η άδεια εκτέλεσης εργασιών μικρής κλίμακας ήταν (είναι) υποχρεωτική για εργασίες με σκαλωσιές.

Μόλις τώρα, ikucic είπε

Για θερμοπροσοψη είναι υποχρεωτική ανεξαρτήτως χρήση σκαλωσιων . Παρακαλώ διάβασε τη νομοθεσία. 

Το ξέρω. Το αναφέρω γιατί ορισμένοι λένε ότι η θερμοπρόσοψη δεν χρειάζεται άδεια. Τους το αναφέρουμε αλλά προσπαθούν να την αποφύγουν. Με μονώσεις ασχολούμαι.

• Like 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πρεπει να γινει μονωση χωρις σκαλωσια και δευτερη εργασια (βαψιμο κουτελα στο μπαλκονι) με σκαλωσια, μπορει να βγει μια αδεια μικρης κλιμακας και για τα δυο η πρεπει να βγαλω 2 ξεχωριστες αδειες μικρης κλιμακας;

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spocky είπε

Αν πρεπει να γινει μονωση χωρις σκαλωσια και δευτερη εργασια με σκαλωσια, μπορει να βγει μια αδεια μικρης κλιμακας και για τα δυο η πρεπει να βγαλω 2 ξεχωριστες αδειες μικρης κλιμακας;

Μόνωση χωρίς σκαλωσιά θα εννοείτε μόνωση δώματος ????

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikolakisteo είπε

Μόνωση χωρίς σκαλωσιά θα εννοείτε μόνωση δώματος ????

Τωρα θα σε γελασω πως λεγεται...Την θερμομόνωση των τοιχων που ειναι στο μπαλκονι εννοω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spocky είπε

Τωρα θα σε γελασω πως λεγεται...Την θερμομόνωση των τοιχων που ειναι στο μπαλκονι εννοω

Χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spocky είπε

Αρα θελω 2; Μια για καθε εργασια; Δλδ 2πλασιο κοστος;

Μία άδεια θα βγάλεις. Ρώτα και τον μηχανικό σου.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nikolakisteo είπε

Μία άδεια θα βγάλεις. Ρώτα και τον μηχανικό σου.

Τον ρωτησα γιαυτο γραφω εδω.

Μου είπε οτι πρεπει να βγαλουμε 2 (μια για την θερμομονωση και μια για την σκαλωσια) για να μην καθυστερησει το κλείσιμο του φακελου και κατι τετοια ακαταλαβιστικα....Αλλα λες με μια ειμαι νομικα καλυμμένος ε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spocky είπε

Τον ρωτησα γιαυτο γραφω εδω.

Μου είπε οτι πρεπει να βγαλουμε 2 (μια για την θερμομονωση και μια για την σκαλωσια) για να μην καθυστερησει το κλείσιμο του φακελου και κατι τετοια ακαταλαβιστικα....Αλλα λες με μια ειμαι νομικα καλυμμένος ε;

Τι άλλες εργασίες θέλετε να κάνετε για την σκαλωσιά ????

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikolakisteo είπε

Τι άλλες εργασίες θέλετε να κάνετε για την σκαλωσιά ????

Την σκαλωσια την θελουμε για να βαψουμε τα κουτελα στα μπαλκονια 1 και 2 οροφου...Ειναι δουλεια εκτος εξοικονομω τυπικα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spocky είπε

Την σκαλωσια την θελουμε για να βαψουμε τα κουτελα στα μπαλκονια 1 και 2 οροφου...Ειναι δουλεια εκτος εξοικονομω τυπικα

Με μία άδεια είσαι ο.κ.

Τώρα για δύο άδειες που σας λένε ........????

Δημοσ.
6 ώρες πριν, spocky είπε

Εχει δίκιο.

Αφού είναι εκτός εξοικονομώ καλό είναι να βγει ΧΩΡΙΣΤΗ άδεια !!

Δημοσ.

Εγώ σέ δουλειά πού τελείωσα τώρα στην Παιανία, για θερμοπροσωψη καί επισκευές σε άλλη πλευρά του κτιρίου 1 άδεια βγήκε. Σέ άλλη πού ξεκινάω την άλλη βδομάδα στον Λυκαβηττό 1 άδεια για διάφορες εργασίες.

Οι εργασίες είναι με εξοικονομώ καί χωρίς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε διαμερισμα παλαιας πολυκατοικιας 50 τετραγωνικων ,χωρις θερμανση ,αν οι εργασίες ειναι πχ εγκατασταση θερμανσης φυσικου αεριου ,αλλαγη κουφωματων, θερμομόνωση τοιχων  μπαινεις σίγουρα στο εξοικονομω...?ρωταω γιατι το πιστοποιητικό ενεργειακης κλασης + να ετοιμασει τον φακελο καταθεσης ο μηχανικος ειναι  550 ευρω...αν δεν μπεις ειναι πεταμενα λεφτα μαλλον εεε...

Επεξ/σία από Aloperitin
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα, από Κέρκυρα είμαι εγώ. Τελείωσα με τής εργασίες του εξοκονομο πριν κανα μήνα έχω μεζονέτα 120 τμ έκανα τής έξεις εργασίες:

Θερμοπροσοψησ σε όλο το σπίτι 

Αντλία θερμότητας 

Ζεστό νερό χρήσης με συλλέκτες 

4kw φωτοβολταϊκό στην στέγη (net metering)

Εξώπορτα αλουμινίου .

Και βάψαμε το υπόλοιπο σπίτι πού δεν μπήκε θερμοπροσοψη.

Βγήκε άδεια μικρής κλίμακας με 3 ένσημα για την θερμοπροσοψη πού τα χαρτιά τα πήρα από τον μηχανικό μού μόλις πρίν μία εβδομάδα και περιμένω να μού τα τακτοποιήσει ο λογιστής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...