jsi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. εννούσα αν προβλέπεται απο το πρόγραμμα τρόπος, χωρίς κινδύνους και συμφωνητικά. απο τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται επίσημα.
ikucic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, jsi είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. εννούσα αν προβλέπεται απο το πρόγραμμα τρόπος, χωρίς κινδύνους και συμφωνητικά. απο τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται επίσημα. Επίσημα σε καμία περίπτωση
energy52 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, ikucic είπε Αν στο κάνει χωρίς το έξτρα 25% τότε προχωρά το με ένα θετικό: καλύτερη βαθμολογία στο Κ1 (αφού θα μειώσεις τη δαπάνη) και ένα αρνητικό: αν είναι απόλυτα φερεγγυος να σου δώσει πίσω τα λεφτά. Φιλε μου δηλαδη αν καταλαβα καλα, ειναι προτιμοτερο να δηλωσουμε ακριβως ποσο θα κοστισει μια παρεμβαση πχ a/c+εγκατασταση δηλωνουμε ~ 600 ευρω (αναλογα κ τη μαρκα εννοειται) κι οχι 900 που δινει το προγραμμα, κοβει παραστατικο 600 κτλ κι εχουμε καλυτερη βαθμολογια αρα πιο πολλες πιθανοτητες να εγκριθουμε σωστα;
GeG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, energy52 είπε Φιλε μου δηλαδη αν καταλαβα καλα, ειναι προτιμοτερο να δηλωσουμε ακριβως ποσο θα κοστισει μια παρεμβαση πχ a/c+εγκατασταση δηλωνουμε ~ 600 ευρω (αναλογα κ τη μαρκα εννοειται) κι οχι 900 που δινει το προγραμμα, κοβει παραστατικο 600 κτλ κι εχουμε καλυτερη βαθμολογια αρα πιο πολλες πιθανοτητες να εγκριθουμε σωστα; Μα η βαθμολογία δεν γίνεται πριν μπεις στο προγραμμα; γίνεται προκειμενου να μπεις, κάνω λάθος; πρέπει δηλαδή από τώρα να βρουμε μάστορες και τιμές;
ikucic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeG είπε Μα η βαθμολογία δεν γίνεται πριν μπεις στο προγραμμα; γίνεται προκειμενου να μπεις, κάνω λάθος; πρέπει δηλαδή από τώρα να βρουμε μάστορες και τιμές; Το πρόγραμμα δίνει τελικές τιμές επιδότησης. Πχ εξωτερική θερμομόνωση και δώματος 55 ευρώ ανα τμ ανώτατη τιμή. Αν εσύ βρεις παραπάνω πχ 60 τότε τα έξτρα 5 τα δίνεις από την τσέπη σου. Αν βρεις λιγότερο πχ 50 τότε οκ βάζεις 50. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις έρευνα αγοράς από πριν αλλά μπορείς και να βάλεις τις τιμές με προσωπικη εκτίμηση. Και αν εγκριθεί η αίτηση να ψάξεις να βρεις συνεργείο με αυτή την τιμή. Γενικά όσο λιγότερο κόστος δηλώσεις τόσα παραπάνω μόρια θα πάρεις στο Κ1 κρατωντας σταθερή την ενεργειακή αναβάθμιση. Ελπίζω να έγινα κατανοητός 1 ώρα πριν, energy52 είπε Φιλε μου δηλαδη αν καταλαβα καλα, ειναι προτιμοτερο να δηλωσουμε ακριβως ποσο θα κοστισει μια παρεμβαση πχ a/c+εγκατασταση δηλωνουμε ~ 600 ευρω (αναλογα κ τη μαρκα εννοειται) κι οχι 900 που δινει το προγραμμα, κοβει παραστατικο 600 κτλ κι εχουμε καλυτερη βαθμολογια αρα πιο πολλες πιθανοτητες να εγκριθουμε σωστα; Σωστά αλλά αν δεν βρεις αυτή την "μικρή" τιμή τότε θα πρέπει να βάλεις τα υπόλοιπα από την τσέπη σου. Εχω ακούσει ότι κάποια γραφεία ήδη ξεφουσκωνουν τις δαπάνες για να τσιμπήσουν μόρια. Ελπίζω να έχουν πει στους πελάτες τους ότι μπορεί να τσονταρουν έξτρα ποσά από την τσέπη τους αν τελικά εγκριθούν. Επίσης ακούω ότι κάποια γραφεία φουσκώνουν την ενεργειακή αναβάθμιση. Ελπίζω το α πεα αυτό να πατά στην πραγματικότητα διότι με την κλήρωση κανεις μηχανικός του β πεα δεν πρόκειται να βάλει το κεφάλι του στον τορβα για καγκουριες του μηχανικού του α πεα. Νομίζω ότι σε αυτο το εξοικονομω πρέπει όλοι να επιλέξουν σοβαρούς και διαβασμένους μηχανικούς για να μην πάθουν κανενα πατατρακ στο β πεα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από ikucic 2
Maknight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης πολύ σπάνια συνεργείο να σου δώσει τιμή για 4 μήνες μετά.. Τα υλικά κάθε 15 μέρες αλλάζουν τιμές.. Μπορεί να σου πει πιο λίγο τώρα, και μετά να σου ζητήσει πιο πολλά. Είσαι σίγουρος ότι θα βρεις συνεργείο μετά να τους αντικαταστήσεις με την αρχική τους τιμή; Η τιμές του προγράμματος είναι safe. Θα βρεις συνεργείο και ας αυξηθούν οι τιμές στα υλικά. 3
@pnea1973 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Κάποιος μου είπε ότι το εξοικονομώ αυτονομω θα πρέπει να κλείσει μέχρι τον 3/2022? Στο συστημα υπαρχει αυτοματη παραταση μεχρι τον 6/2022.
ikucic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Κάποιος μου είπε ότι το εξοικονομώ αυτονομω θα πρέπει να κλείσει μέχρι τον 3/2022? Στο συστημα υπαρχει αυτοματη παραταση μεχρι τον 6/2022. αν είναι έτσι τότε ο κάποιος που στηρίζει το 3/2022; αν αγχώθηκες κάνε ένα τηλ στο χελπ αύριο. Λογικά θα ισχύει το 6/22 που γράφεις εσύ. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από ikucic 1
jimthb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Ειμαι στο προηγούμενο εξοικονομω και δεν μπορώ να βρω τον μηχανικό μου για να προχωρήσουμε με την υλοποίηση. Είναι επίσης και σύμβουλος έργου στην αίτηση. Τι επιλογές έχω σε περίπτωση που μ έχει κρεμάσει έτσι ώστε να μην χάσω το πρόγραμμα; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από jimthb 1
GREGORYMO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, jimthb είπε Καλησπέρα σας Ειμαι στο προηγούμενο εξοικονομω και δεν μπορώ να βρω τον μηχανικό μου για να προχωρήσουμε με την υλοποίηση. Είναι επίσης και σύμβουλος έργου στην αίτηση. Τι επιλογές έχω σε περίπτωση που μ έχει κρεμάσει έτσι ώστε να μην χάσω το πρόγραμμα; Έχει γίνει κάποια παρέμβαση ?
ikucic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, jimthb είπε Καλησπέρα σας Ειμαι στο προηγούμενο εξοικονομω και δεν μπορώ να βρω τον μηχανικό μου για να προχωρήσουμε με την υλοποίηση. Είναι επίσης και σύμβουλος έργου στην αίτηση. Τι επιλογές έχω σε περίπτωση που μ έχει κρεμάσει έτσι ώστε να μην χάσω το πρόγραμμα; τι παρεμβάσεις έχεις να κάνεις; και όπως είπε ο gregorymo έχεις κάνει κάτι; σε ότι αφορά των σύμβουλο έργου πάρε στο help desk μήπως μπορείς να τον αφαιρέσεις.
jimthb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έχει γίνει κάποια παρέμβαση ? 8 ώρες πριν, ikucic είπε τι παρεμβάσεις έχεις να κάνεις; και όπως είπε ο gregorymo έχεις κάνει κάτι; σε ότι αφορά των σύμβουλο έργου πάρε στο help desk μήπως μπορείς να τον αφαιρέσεις. Όχι δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, jimthb είπε Όχι δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση Αυτος έκανε την αίτηση για το πρόγραμμα ?
ikucic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, jimthb είπε Ναι Προχωρά να κάνεις τις παρεμβάσεις. Αν επιτρεπεται τι παρεμβάσεις είναι; Γενικά έχεις κάνει κάποια προεργασία; Ή τα περίμενες όλα από το μηχανικό; ξέρεις το εξοικονομω είναι υπ ευθύνη του ωφελουμενου. Αν δεν μπορείς να τον βρεις προχώρα το μόνος σου. Και αν δεν μπορείς να περάσεις τα παραστατικα και τα λοιπά δικαιολογητικά η πρόταση μου είναι η εξής: βρες έναν άλλο μηχανικό που θα σου κάνει το β πεα και δωσε ένα ποσό να σε βοηθήσει με τα γραφειοκρατικά . Αλλιώς πιθανώς θα χάσεις το πρόγραμμα (που είναι πολύ καλό σε σχέση με το καινούργιο που είναι άστα να πάνε). ΥΓ ελπίζω ο μηχανικός που δεν βρίσκεις να έχει κάνει σοβαρή δουλειά στο α πεα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα