DrLo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Η πρωτη τροφη του ανθρωπου μετα την γεννηση του, ειναι ζωικης προελευσης.Ειναι το μητρικο γαλα. Τωρα εδω και καποια χρονια εχω κοψει- η μειωσα στο ελαχιστο, οτιδηποτε επεξεργασμενο και οτιδηποτε προσφερει μονο απολαυση και τιποτε αλλο και ταυτοχρονα κανει κακο στην υγεια. Π.χ Τσιγαρο-οινοπνευμα-ζαχαρη(μεγαλο ναρκωτικο, μακραν το πιο δυσκολο να κοπει)τηγανητα.Εχω μειωση το ψωμι στο ελαχιστο. Μαλίστα μερικες φορες κανω και μερες να φαω.Αλατι εφαγε σουτ ο επεξεργασμενος καρκινος του εμποριου κα χρησιμοποιω αφρο Μεσολογγιου και Ιμαλαιων. Γλυκο και παγωτο εχω χρονια να φαω.Εννοειτε οτι στα Σουπερ-μαρκετ διαβαζονται ετικετες ωστε να μην περιεχει ζαχαρη οτιδηποτε συσκευσμενο.Το εσπρεσακι σκετο.Μαλιστα η απεξαρτηση απο την ζαχαρη και γενικα τα γλυκα, ηταν οτι ποιο δυσκολο εκανα στην ζωη μου εδω 10 χρονια περιπου.Αφου να σκεφτητε, οταν κανω λαθος και τραβηξω ρουφηξια απο τον μετριο φρεντο καπουτσινο την συζυγου μου ερχεται αναγουλα για εμετο. έχω σκάσει στο γέλιο .... 1
web_assasin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 έχω σκάσει στο γέλιο .... μπορει να εχει δικο του καφεοδεντρο. να ρωτησω κατι ακομα,πως μπερδεψε το <<φρεντο καπουτσινο>> αφου πινει το εσπρεσσακι σκετο? δλδ πινει εσπρεσσακι για ζεστο αλλα φρεντο καπουτσινο για κρυο? σε ειχα για πιο σκληρο. 1
DrLo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 θα ζησεις πολλα χρονια εσυ,αλλα δεν θα εχουν ουσια. φαινεσαι και λιγο ακραιος και μονο απο τον τροπο που γραφεις,οποτε φανταζομαι τα υπολοιπα.. κατι τελευταιο,δε μας ειπες τποτ για χορτοφαγια-κρεατοφαγια,που ηταν και το ζητουμενο. ευχαριστουμε ομως που μοιραζεσαι τα της ζωης σου μαζι μας. https://youtu.be/isfMQTVTHnU?t=137
web_assasin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 https://youtu.be/isfMQTVTHnU?t=137 https://www.youtube.com/watch?v=IUN7GyELT9Y
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Η πρωτη τροφη του ανθρωπου μετα την γεννηση του, ειναι ζωικης προελευσης.Ειναι το μητρικο γαλα. Τωρα εδω και καποια χρονια εχω κοψει- η μειωσα στο ελαχιστο, οτιδηποτε επεξεργασμενο και οτιδηποτε προσφερει μονο απολαυση και τιποτε αλλο και ταυτοχρονα κανει κακο στην υγεια. Π.χ Τσιγαρο-οινοπνευμα-ζαχαρη(μεγαλο ναρκωτικο, μακραν το πιο δυσκολο να κοπει)τηγανητα.Εχω μειωση το ψωμι στο ελαχιστο. Μαλίστα μερικες φορες κανω και μερες να φαω.Αλατι εφαγε σουτ ο επεξεργασμενος καρκινος του εμποριου κα χρησιμοποιω αφρο Μεσολογγιου και Ιμαλαιων. Γλυκο και παγωτο εχω χρονια να φαω.Εννοειτε οτι στα Σουπερ-μαρκετ διαβαζονται ετικετες ωστε να μην περιεχει ζαχαρη οτιδηποτε συσκευσμενο.Το εσπρεσακι σκετο.Μαλιστα η απεξαρτηση απο την ζαχαρη και γενικα τα γλυκα, ηταν οτι ποιο δυσκολο εκανα στην ζωη μου εδω 10 χρονια περιπου.Αφου να σκεφτητε, οταν κανω λαθος και τραβηξω ρουφηξια απο τον μετριο φρεντο καπουτσινο την συζυγου μου ερχεται αναγουλα για εμετο. Θα σου στείλω τα τρισέγγονά μου όταν θα έχουν πατήσει τα 60 να τους κάνεις μαθήματα για να τα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους.
unforgiven Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Προσωπικά πιστεύω πως όλα τα πράγματα χρειάζονται μέτρο. Ούτε από τη μία πλευρά είναι καλά, ούτε από την άλλη. Εκνευρίζομαι όταν κάποιος προσπαθεί να μου αποδείξει με το ζόρι πως είναι υγιεινό να είσαι Vegan. Μια χαρά υγιής είμαι, και ας τρώω κρέας δύο φορές την εβδομάδα (είπαμε, μέτρο, όχι κατάχρηση) Εκεί που διαολίζομαι είναι με το ηθικό κομμάτι. Ψάχνουν vegan ρούχα και παπούτσια κάποιοι. Τους ενδιαφέρει να μην έχει χρησμοποιηθεί κανένα ζωικό παράγωγο στην κατασκευή τους, αδιαφορούν όμως αν δουλεύει 8χρονο παιδί στο Μπαγκλαντές ή ο κινέζος εργάτης επί ένα 12ωρο. 7 μέρες την εβδομάδα. Ας τρώει ο κάθε ένας ό,τι θέλει. Με αφορά το θέμα μόνο αν πάμε να φάμε μαζί έξω. Σε κάθε άλλη περίπτωση ας με αφήσει στην ησυχία μου και εγώ θα τον αφήσω στη δική του.
pournaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Η πρωτη τροφη του ανθρωπου μετα την γεννηση του, ειναι ζωικης προελευσης.Ειναι το μητρικο γαλα. Τωρα εδω και καποια χρονια εχω κοψει- η μειωσα στο ελαχιστο, οτιδηποτε επεξεργασμενο και οτιδηποτε προσφερει μονο απολαυση και τιποτε αλλο και ταυτοχρονα κανει κακο στην υγεια. Π.χ Τσιγαρο-οινοπνευμα-ζαχαρη(μεγαλο ναρκωτικο, μακραν το πιο δυσκολο να κοπει)τηγανητα.Εχω μειωση το ψωμι στο ελαχιστο. Μαλίστα μερικες φορες κανω και μερες να φαω.Αλατι εφαγε σουτ ο επεξεργασμενος καρκινος του εμποριου κα χρησιμοποιω αφρο Μεσολογγιου και Ιμαλαιων. Γλυκο και παγωτο εχω χρονια να φαω.Εννοειτε οτι στα Σουπερ-μαρκετ διαβαζονται ετικετες ωστε να μην περιεχει ζαχαρη οτιδηποτε συσκευσμενο.Το εσπρεσακι σκετο.Μαλιστα η απεξαρτηση απο την ζαχαρη και γενικα τα γλυκα, ηταν οτι ποιο δυσκολο εκανα στην ζωη μου εδω 10 χρονια περιπου.Αφου να σκεφτητε, οταν κανω λαθος και τραβηξω ρουφηξια απο τον μετριο φρεντο καπουτσινο την συζυγου μου ερχεται αναγουλα για εμετο. Μητρικο γαλα (ζωικο), πινει και η αγελαδα ως πρωτη τροφη. Μαντεψε τι τρωει στην υπολοιπη ζωη της. Εχεις λοιπον πανω στο τραπεζι, ενα εσπρεσσο κι ενα φρεντο καπουτσινο. Και μπερδευεσαι και αντι να πιεις τον εσπρεσσο, πινεις απο το φρεντο... Μηπως αυτες οι ελλειψεις που περιγραφεις, σου πειραξαν τα ματια; 2
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Τα 'χουμε ξαναπεί, όπου βλέπεις φανατισμό, είτε πρόκειται για Pink Floyd, είτε για τις απόψεις του Κρισναμούρτι, είτε για ομάδες, είτε για διατροφή, τρέχεις μακρυά. 3
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μπορεί να πίνει και φρέντο καπουτσίνο σκέτο ο άνθρωπος ρε παιδιά, πέσατε να τον φάτε με τον καφέ!
Yperaspisths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Η καφεινη μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία ,αλλά ας όψονται οι στημένες έρευνες που λένε οτι κάνει καλό στην καρδια https://www.caffeineinformer.com/harmful-effects-of-caffeine . Και για το τσιγάρο πριν μερικές δεκαετίες έλεγαν οτι κάνει καλό. Απο εκεί και πέρα αν το κρέας είναι βιολογικό δεν βλέπω τον λόγο να μην καταναλώνει κάποιος. Το μυστικό όμως για μακροζωία και υγεία κρύβεται αλλού. Μπορεί ακόμα και να τρως μικρές ποσότητες γλυκών ή και fast food. Αυτο που παίζει κυρίαρχο ρόλο είναι το πόσο τρως. Εχει αποδειχτεί σε όλα τα ζωα(και ο άνθρωπος ζωο είναι) οτι ο περιορισμός των θερμίδων κατα 20-30% βελτιώνει κατακόρυφα την υγεία. Όλοι όσοι φτάνουν 90 και 100 ετών είναι λεπτοί. Υπέρβαροι υπάρχουν πολλοί, γέροι πολλοί. Υπέρβαροι και γέροι δεν υπάρχουν. Επίσης και η πολλή πρωτεινη κάνει κακό και τα παράγωγα της πρωτεινης είναι αμμωνία κ.τ.λ. Οπότε το συμπέρασμα είναι το εξής. Λίγες θερμίδες κάθε μέρα(π.χ αντι για 2000 θερμίδες, 1600), μακριά απο επεξεργασμένα φαγητά και γλυκά και γυμναστική. 1
toyo73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μητρικο γαλα (ζωικο), πινει και η αγελαδα ως πρωτη τροφη. Μαντεψε τι τρωει στην υπολοιπη ζωη της. Εχεις λοιπον πανω στο τραπεζι, ενα εσπρεσσο κι ενα φρεντο καπουτσινο. Και μπερδευεσαι και αντι να πιεις τον εσπρεσσο, πινεις απο το φρεντο... Μηπως αυτες οι ελλειψεις που περιγραφεις, σου πειραξαν τα ματια; Βρε σεις θα με τρελανετε.Εσπρεσσο η φρεντο καπουτσινο πινω αναλογα την διαθεση, την εποχη κτλ.Σπιτι πινω μονο εσπρεσσακι.Εξω αναλογα. 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Η καφεινη μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία ,αλλά ας όψονται οι στημένες έρευνες που λένε οτι κάνει καλό στην καρδια https://www.caffeineinformer.com/harmful-effects-of-caffeine . Και για το τσιγάρο πριν μερικές δεκαετίες έλεγαν οτι κάνει καλό. Απο εκεί και πέρα αν το κρέας είναι βιολογικό δεν βλέπω τον λόγο να μην καταναλώνει κάποιος. Το μυστικό όμως για μακροζωία και υγεία κρύβεται αλλού. Μπορεί ακόμα και να τρως μικρές ποσότητες γλυκών ή και fast food. Αυτο που παίζει κυρίαρχο ρόλο είναι το πόσο τρως. Εχει αποδειχτεί σε όλα τα ζωα(και ο άνθρωπος ζωο είναι) οτι ο περιορισμός των θερμίδων κατα 20-30% βελτιώνει κατακόρυφα την υγεία. Όλοι όσοι φτάνουν 90 και 100 ετών είναι λεπτοί. Υπέρβαροι υπάρχουν πολλοί, γέροι πολλοί. Υπέρβαροι και γέροι δεν υπάρχουν. Επίσης και η πολλή πρωτεινη κάνει κακό και τα παράγωγα της πρωτεινης είναι αμμωνία κ.τ.λ. Οπότε το συμπέρασμα είναι το εξής. Λίγες θερμίδες κάθε μέρα(π.χ αντι για 2000 θερμίδες, 1600), μακριά απο επεξεργασμένα φαγητά και γλυκά και γυμναστική. Βάλε και το άγχος.
Philippe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Έγινα πρόσφατα fruitarian (όσοι έχουν δει το Notting Hill με κατάλαβαν). Ο πατέρας μου από τότε που το έμαθε με κοροϊδεύει και με λέει ότι στη φύση τα χορτοφάγα ζώα είναι πιο χαζά και ότι θα αποβλακωθώ τελείως (υπονοεί ότι ήδη έχω πρόβλημα)... Εγώ του απαντάω "Τι εννοείς, δε σε κατάλαβα;" Να αρχίσω να ανησυχώ; Σοβαρολογώ, την βγάζω με μπανάνες, καμιά 20αριά τη μέρα συν ό,τι άλλα φρούτα καταφέρω να βρω εδώ και 2 βδομάδες. Πιστεύω να μην γίνω διαβητικός.
web_assasin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Βρε σεις θα με τρελανετε.Εσπρεσσο η φρεντο καπουτσινο πινω αναλογα την διαθεση, την εποχη κτλ.Σπιτι πινω μονο εσπρεσσακι.Εξω αναλογα. Τι σχεση εχει η μιση σελιδα στην οποια περιγραφεις οτι περιγραφεις, με αυτο που συζηταμε εδω ομως?
DrLo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Σοβαρολογώ, την βγάζω με μπανάνες, καμιά 20αριά τη μέρα συν ό,τι άλλα φρούτα καταφέρω να βρω εδώ και 2 βδομάδες. Πιστεύω να μην γίνω διαβητικός. πέρα από αυτό, ξερωγω 1.60 / 55kg ... ίσα ίσα σου φτάνουν από πλευράς θερμίδων. btw: Τι εννοείς "καταφέρω να βρω" ... πόσο δύσκολο είναι να βρεις φρούτα σήμερα ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις