JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω έναν φίλο, ο οποιος ζει με την οικογενεια του, και βγαζει τουλαχιστον 650€ καθε μηνα απο 6 μερες 8ωρη δουλεια. Τα λογικα δηλαδη, μια χαρα. Μετα απο πολλα ετη, αναρωτηθηκα γιατι ακομα τσονταρω για σουβλακι. Ανασηκωνω τις πετρες και τι βρισκω; Τον τρεχουν με ενα βαν, σε μια αρκετα μικρη επιχειρηση η οποια παραδιδει ειδη πρωτης αναγκης. Το βαν εχει διαφορα προβληματα, με abs και διαφορα αλλα, ειναι αναμφιβολα δυσκολη η μεταφορα σου ποσο μαλλον αν σε πιεζουν να προλαβεις τα παντα, ή να παραγεις εργο περισσοτερων λογω του καιρου - στους δρομους τις Αττικης - καθε μερα - ολη μερα. Το παλικαρι επειδη το "αφεντικο" είναι φιλος του πατερα, λυπαται να κανει τον "σκληρο" ακομα και αν το δευτερο "αφεντικο" του εχει ψησει το ψαρι στα χειλη, ανεξαρτητα των ατυχηματων.. και στη τελικη μια ζωη πληρωνει τις ζημιες που εχει αυτο το βαν απο τα χερια του. Με δόσεις. Ειναι ατυχηματα που ευθυνεται. Τωρα μετα τις συμβουλες μου, οι οποιες τον καθοδηγουσαν αλλου, τον απελυσαν εικονικα και απο 2800€ που ηταν η αποζημιωση του (3 γεματα ετη εργασιας και βαλε) του δωσαν τα 800€. Έφυγε χωρις καν συστατικη επιστολη. Όλα νορμαλ; όλα δίκαια σύμφωνα με το νόμο;
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είχε προειδοποίηση ίσως και να βγαίνει τόσο. Το 2800 πως βγαίνει? Αυτό για για τις ζημιές απο τη μια ακούγεται περίεργο αλλά από την άλλη εξαρταται για το πράγμα μιλάμε ... Αν ας πουμε κάπνιζε μέσα στα αμάξι και κάηκε ένα κάθισμα το βρίσκω λογικό, όπως ξερωγω και αν το πήρε για να κάνει ξερωγω βόλτα και το τράκαρε ... Αν μιλάμε για τυχημα την ώρα της δουλειάς , έστω και υπ' ευθύνη του, δε νομίζω να μπορεί να τον αναγκάσει κάνεις να πληρώσει ... Μπορεί όμως υποθέτω να τον απολύσει, όπως θα μπορούσε να απολύσει ένα εστιατόριο έναν μάγειρα που έστω κατα λάθος έβαζε συχνά πυκνά ζάχαρη αντί αλάτι στα φαγητά . 1
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 κατι δεν μου καθετε καλα εμενα..Θες να πεις οτι καταλαβες την ιστορια; Διοτι εγω ετσι οπως τα γραφει...δεν. 7
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το "τον απέλυσαν εικονικά" εγώ το αντιλαμβάνομαι ως "δεν απολύθηκε στην πραγματικότητα, απλά στα χαρτιά φαίνεται απολυμένος". Σε αυτή τη περίπτωση, για ποιον ακριβώς λόγο θα χρειαζόταν να του δώσουν συστατική επιστολή? Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θέλεις. Όσο για τις ζημιές, λογικό το βρίσκω να πληρώνει τις ζημιές για τις οποίες ευθύνεται ο ίδιος.
opcorsa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Θες να πεις οτι καταλαβες την ιστορια; Διοτι εγω ετσι οπως τα γραφει...δεν. οτι δεν καταλαβες, δεν καταλαβα 3
tsioulak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ουτε εγω καταλαβα ετσι οπως τα εγραψε.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τη συστατικη επιστολη τη γραφω ως κερασακι , ειρωνικα Γενικοτερα, συμφωνω απολυτα οχι μονο προς το γεγονος πως δεν ευθυνεται εφοσον μιλαμε για ερφγατικο ατυχημα και οχι για καψιμο στη ταπετσαρια Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από JiovanniGeorgeo
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τη συστατικη επιστολη τη γραφω ως κερασακι , ειρωνικα Γενικοτερα, συμφωνω απολυτα οχι μονο προς το γεγονος πως δεν ευθυνεται εφοσον μιλαμε για ερφγατικο ατυχημα και οχι για καψιμο στη ταπετσαρια Εγω θεωρω πως θα επρεπε να τσεκαρει το αμαξι, και με βοηθεια δικηγορου να βγει και απο πανω οπου πρεπει δηλαδη να ειναι εφοσον ειναι βαρυ το επαγγελμα του ντελιβερα με ποσο μαλλον αρχαιο βαν Αυτο. Και πάλι δεν κατάλαβα τίποτα. 8
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Η συντήρηση του βαν υστερουσε, σε διάφορα, μπορεί να φανεί και να αποδειχθεί από τεχνικό. δεδομένου αυτού μήνυση έπρεπε να κάνει ο ίδιος - αντί να πληρώνει Αυτο προσπαθώ να εξηγήσω. Το μοναδικό μέρος που κολλάω είναι πως ο διευθύνων μιας τέτοια επιχείρησης, δεν υπάρχει περίπτωση να σκοτωθεί εν ώρα εργασίας. Ο οδηγός μπορεί, ανα πάσα στιγμή να μείνει ανάπηρος. Κανείς δε θέλει να τρακάρει, αν κάποιος είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ έλα εδώ - πάρε τα λεφτουδάκια σου και άντε γειά, άνευ συστατικής επιστολής. Όχι έλα φτιάξε μου, κάνε μου, σου κρατάω κιάλλα, και πες μου ευχαριστώ που θα μπεις και ταμείο ανεργείας.
sanaeriko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαν μην γράφεις όπως θα μίλαγες face to face σε κάποιον. Δεν έχει καταλάβει κανείς τίποτα. 4
opcorsa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ 7
randomcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία, και αν κατάλαβα καλά, θες να σου πούμε σε ποια εταιρεία θα έχεις καλύτερο πακέτο για ομιλία προς όλους και mb? 3
DrLo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τη συστατικη επιστολη τη γραφω ως κερασακι , ειρωνικα Γενικοτερα, συμφωνω απολυτα οχι μονο προς το γεγονος πως δεν ευθυνεται εφοσον μιλαμε για ερφγατικο ατυχημα και οχι για καψιμο στη ταπετσαρια Μα αν όντως προκαλούσε συχνά ατυχήματα (άσχετα με το ποιος τα πλήρωνε) γιατί να του δώσουν συστατική επιστολή ?
unforgiven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΝ κατάλαβα και εγώ σωστά, αν το αυτοκίνητο λόγω συντήρησης προκαλούσε ατυχήματα, προσωπικά εγώ, δεν θα δεχόμουν να το πάρω. Γιατί ή θα σκοτωνόμουν ή θα σκότωνα κανέναν. Επαγγελματικό αυτοκίνητο χωρίς μικτή ασφάλεια; Ούτε αυτό θα το δεχόμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα