Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 μα αφου η Apple αντιγραφει τους αλλους....το λενε "ολοι" εδω στο insomnia .... To κοινο της apple στους mac ειναι γυρω στο 10% . Τωρα να ζητανε οι αλλοι 10% δεν το νομιζω ....μαλλον τα εχεις μπερδέψει με iphone και τετοια.... μη νομιζεις, και σε λαπτοπ και all in one η apple εχει μεγαλη επιρροη. και ξαναλεω, μη το κανουμε φανμποι το θεμα. πολλες "μικρες" εταιριες βγαζουν τεχνολογιες πριν τις μεγαλες, αλλα δεν θα γινει ντορος. πχ. τη μαλακια με το jack να λειπει η moto (και η sony?) τη βγαλαν πρωτες, ειδες εσυ να γινεται τιποτα? με το που το εκανε η apple γαμηθηκε το συμπαν, στο τελος θα ψαχνουμε να βρουμε κινητο με jack
OLDjunior Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 2 πράματα είναι δεδομένα: 1. Στην Apple πληρώνεις το λειτουργικό 2. Σε Windows PC πάντα καλύτερο ή αντίστοιχο σύστημα μπορεί να βγει φθηνότερο. Δεν θα πάρεις iMac γιατί είσαι gamer, ούτε για να μπαίνεις ινσόμνια. Μην πέφτετε από τα σύννεφα για την τιμή. Αυτή ήταν και είναι η Apple. Δεν θα διαφωνίσω σε κάτι αλλά μου φαίνεται ότι οι τιμές της αρχίζουν και ξεφεύγουν. Εγώ και σαν επαγγελματίας δεν θα το προτιμούσα. Θέλω μια παραπάνω ελευθερία στο Hardware
atheatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 μη νομιζεις, και σε λαπτοπ και all in one η apple εχει μεγαλη επιρροη. και ξαναλεω, μη το κανουμε φανμποι το θεμα. πολλες "μικρες" εταιριες βγαζουν τεχνολογιες πριν τις μεγαλες, αλλα δεν θα γινει ντορος. πχ. τη μαλακια με το jack να λειπει η moto (και η sony?) τη βγαλαν πρωτες, ειδες εσυ να γινεται τιποτα? με το που το εκανε η apple γαμηθηκε το συμπαν, στο τελος θα ψαχνουμε να βρουμε κινητο με jack καλα ηρεμησε...τα αll in one mac ειναι πανω απο 20 χρονια στην αγορα. Tωρα αν εσυ ξαφνικα ανακάλυψες την υπαρξη τους δεν σου φταιει καμια Apple αλλα περισσοτερο αυτο που εγραψες. Η ελλειψη ενημερωσης....
azuli Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Στο μεταξυ το ανεκδοτο της δεκαετιας εξακολουθει να παραμενει οτι τα mac τα αγοραζουν επαγγελματιες. O επαγγελματιας δεν εχει αναγκη να φωναζει σε ολο τον κοσμο ''δειτε με εχω apple,ειμαι επαγγελματιας!'' Ο επαγγελματιας μιλαει με την δουλεια του,οχι με τι μαρκα κατσαβιδια εχει. 6
atheatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 μη νομιζεις, και σε λαπτοπ και all in one η apple εχει μεγαλη επιρροη. και ξαναλεω, μη το κανουμε φανμποι το θεμα. πολλες "μικρες" εταιριες βγαζουν τεχνολογιες πριν τις μεγαλες, αλλα δεν θα γινει ντορος. πχ. τη μαλακια με το jack να λειπει η moto (και η sony?) τη βγαλαν πρωτες, ειδες εσυ να γινεται τιποτα? με το που το εκανε η apple γαμηθηκε το συμπαν, στο τελος θα ψαχνουμε να βρουμε κινητο με jack μου αρεσει που γραφτηκε και δυο φορές....
strawman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για τα noobs εδώ μέσα που κλαίγονται για τις τιμές του μήλου που ΔΕΝ μπορούνε να αγοράσουν ας δούμε ένα κοντινό pc build από ελληνικό μαγαζί χωρίς keyboard/mouse/wifi/cardreader Ούτε κουτάκι δεν έβαλα... βολευτείτε με τα FM2+ για να παίξετε κανένα game και αφήστε τα γομάρια για τους επαγγελματίες. Αν το point σου ειναι οτι στην Ελλαδα σε κλεβουν περισσοτερο απο οτι η Apple τοτε μαζι σου! Αν προσπαθεις να δειξεις οτι δεν σε κλεβει η Apple απετυχες. Τα μισα parts που εχεις βαλει ειναι 30-40% κατω απο amazon. Ορθολογικα να το δεις, μας εβαλες τις πιο ακριβες υλοποιησεις απο το πιο ακριβο καταστημα τις πιο ακριβης χωρας της Ευρωπης για να μας δειξεις οτι η Apple ειναι φτηνη. Καταλαβαινεις λοιπον οτι το επιχειρημα σου τσαλαβουχτηκε στη λασπη, ετσι "noob"? Καναν αδαη μπορει να τον ξεγελασεις με τετοια κολπα, αλλα δυστηχως σε μενα δεν επιασε. Το οτι τα apple ειναι πιο ακριβα απο το sum of its parts ειναι fact, οσο και να προσπαθησεις με καλπικα μεσα να μας δειξεις το αντιθετο δυσχτηως, δεν θα τα καταφερεις. Το θεμα ειναι, ποιος νοιαστηκε που ειναι ακριβοτερο? Αντε να χτισεις ενα ιδιο συστημα 500-700€ κατω, so what. Αυτος που θα δωσει 5k για PC δεν θα σκεφτει το 500αρικο 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 καλα ηρεμησε...τα αll in one mac ειναι πανω απο 20 χρονια στην αγορα. Tωρα αν εσυ ξαφνικα ανακάλυψες την υπαρξη τους δεν σου φταιει καμια Apple αλλα περισσοτερο αυτο που εγραψες. Η ελλειψη ενημερωσης.... που κολαει αυτο? απο που εβγαλες εσυ τετοιο συμπερασμα? βασικα δεν ειμαι καν σιγουρος τι εννοεις..
ChimairaX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα διαφωνίσω σε κάτι αλλά μου φαίνεται ότι οι τιμές της αρχίζουν και ξεφεύγουν. Εγώ και σαν επαγγελματίας δεν θα το προτιμούσα. Θέλω μια παραπάνω ελευθερία στο Hardware Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποια προγράμματα γράφονται καλύτερα για τα Mac. Όσο για την τιμή... Μιλάμε για την ίδια εταιρεία με το Apple Lisa. Που τότε κι αν ήταν ξεφτίλα η τιμή. 1
strawman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Mην ασχολεισαι, με 700 ευρω pc -monitor ειναι και νομιζουν πως εχουν gaming pc.Αυτοι τα γραφουν αυτα , κανεις τους δεν ειναι επαγγελματιας και αν ηταν δεν θα εγραφε τετοιες ανοησιες .Απλα θα διαλεγε ενα πιο οικονομικο μηχανημα στην πλατφορμα που προτιμα . Aυτες τις παραστασεις εχουν αυτα λενε ... Με 700 ευρω δεν αγοραζεις ουτε μια απο τις 4 καρτες που εχω στο PC μου. Συνεχισε τωρα τα δικα σου, αυτες τις παραστασεις εχεις, αυτα λες 2
atheatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 που κολαει αυτο? απο που εβγαλες εσυ τετοιο συμπερασμα? βασικα δεν ειμαι καν σιγουρος τι εννοεις.. "μη νομιζεις, και σε λαπτοπ και all in one η apple εχει μεγαλη επιρροη." Εσυ το εγραψες το παραπανω? Την επιρροη μετα απο 20 χρονια τωρα την ανακαλυψες?
strawman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου, απλά δεν έχω καταλάβει γιατί σε κάθε προϊόν της Apple πάντα υπάρχουν σχόλια για την ψιλή τιμη Γιατι η τιμη ειναι υψηλη, γιαυτο. Αν εκανε 50€ θα υπηρχαν σχολια για την χαμηλη τιμη. Απλα πραματα, δεν καταλαβαινω γιατι το βρισκεις περιεργο. Απλα τυχαινει που η Apple εχει υψηλη τιμη στα παντα, αρα σε ολα τα θεματα με Apple βρισκεις σχολια για την υψηλη τιμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 "μη νομιζεις, και σε λαπτοπ και all in one η apple εχει μεγαλη επιρροη." Εσυ το εγραψες το παραπανω? Την επιρροη μετα απο 20 χρονια τωρα την ανακαλυψες? ναι διοτι μιλησα για επιρροη και εσυ με ρωτησες αμα το μπερδευω με iphone, οποτε και σου απαντησα το παραπανω τι δε σου κολλαει?
atheatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ναι διοτι μιλησα για επιρροη και εσυ με ρωτησες αμα το μπερδευω με iphone, οποτε και σου απαντησα το παραπανω τι δε σου κολλαει? Το ποσοστο των mac ειναι 10% μετα απο 30 χρονια. Το iphone εγινε διασημο σε ενα χρονο. Τι θα αντιγραψουν οι αλλοι και φοβασε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα