Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Federacion είπε

Ρε παιδιά και το TheLab πάλι χάλια είναι στο φόρουμ.. Δεν έχουν κι εκεί νέο περιεχόμενο.

Έβαλαν μετά από αρκετό καιρό πάνω πάνω στη μπλε μπάρα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Συγγνώμη παιδιά... αλλά μου φαίνονται όλα τεράστια!

Επίσης υπάρχουν κατά την γνώμη μου πολλά διαφορετικά μεγέθη κ χρώματα γραμμάτων που κάνουν το site δυσανάγνωστο.

Εύχομαι τα καλύτερα...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vapon είπε

Συγγνώμη παιδιά... αλλά μου φαίνονται όλα τεράστια!

Επίσης υπάρχουν κατά την γνώμη μου πολλά διαφορετικά μεγέθη κ χρώματα γραμμάτων που κάνουν το site δυσανάγνωστο.

Εύχομαι τα καλύτερα...

Το γράφω συνέχεια, λίγα ποστ πιο πάνω. 

Δοκίμασε αυτό για αρχή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/1/2018 στις 2:41 ΠΜ, GamerPatras είπε

BUG: Στις αγγελίες ζήτησης για να κλείσουν, όταν πατάω ολοκληρωθηκε πρεπει να ορίσω οπωσδήποτε αγοραστή.

Στις αγγελίες κινητών να προστεθούν όλες γνωστες πλέον μάρκες ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ, δεν υπάρρχει λόγος να χανόμαστα στο διάφορα

Huawei, Xiaomi, Meizu, Oneplus, Oukitel, Ulefone, Vernee, LeEco

Όπως και στα Videogames το Playstation να χωριστεί σε PS1, PS2, PS3, PS4 δε είναι δυνατον να πρέπει να βλέπω αγγελίες για ps1 ενώ ψάχνω παιχνίδι για το ps4

Ναι παιδιά θα είναι πολύ καλύτερα όλα όταν είναι σε κατηγορίες! Όλα τακτοποιημένα!

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.

Ξέρουμε πότε περίπου θα μπορούμε να δούμε το περιεχόμενο μας? 

Πραγματικά κόβει τα χέρια αυτό και όλοι πρέπει να έχουμε χάσει πολλές απαντήσεις από αυτά που παρακολουθούμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@billdanos

Στο θέμα της εμφάνισης του φόρουμ,που βγάζει μάτια σε μικρής ανάλυσης οθόνης και το πρόβλημα είναι αδιαμφισβήτητο, τι προτείνετε δηλαδή εσείς οι mods;;

Επεξ/σία από free@last
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, free@last είπε

@billdanos

Στο θέμα της εμφάνισης του φόρουμ,που βγάζει μάτια σε μικρής ανάλυσης οθόνης και το πρόβλημα είναι αδιαμφισβήτητο, τι προτείνετε δηλαδή εσείς οι mods;;

Προτείνουμε να κάνετε υπομονή ολα τα έχουμε διαβάσει / διαβάζουμε και εχουν λυφθεί υπόψιν τις διαχειριστικής ομάδας , οταν υπάρξει καποιο νεότερο θα υπάρξει ανακοίνωση , ακόμα γίνονται εργασίες για την βελτίωση σε ολα τα στάδια , δεν υπάρχει κατι αλλο / καινούργιο για την ώρα να ειπωθεί.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, free@last said:

@billdanos

Αρχικά να περιμένετε λίγο να ολοκληρωθούν όλες οι σημαντικές διεργασίες στον server μετά την αλλαγή (όπως το indexing κλπ) που σε πρώτη φάση θα προσφέρει τη σωστή αναζήτηση, την παραμετροποιηση της σελίδας των αγγελιών που θέλει να βλέπει ο κάθε χρήστης, τα παλιά του μηνύματα/φίλους/ignored users, κλπ και μετά θα δούμε τυχόν αισθητικές παρεμβάσεις που τώρα δεν έχουν νόημα να γίνουν όσο εκκρεμούν τα υπόλοιπα. 

• Like 6
Δημοσ.

Παιδια, κατ αρχας θα ηθελα να σας δωσω συγχαρητηρια για την ανανεωση που εχετε κανει. Νμζω την χρειαζοταν ενα site της δικη σας δυναμης/δημοφιλιας. Ξερω πως ισως ακομη υπαρχουν καποια πραγματακια που χρηζουν διορθωσης και ισως ενα απο αυτα να ειναι αυτο που θελω να ρωτησω. Παμε λοιπον: Στα καλα καθουμενα προχθες η αγγελια μου "απενεργοποιηθηκε". Μου 'ρθε email. Μπηκα στο site και οντως εγραφε "απενεργοποιημενη". Ειχα ομως ενεργο το κουμπι της "νεας υποβολης". Πραγματι το πατησα, μου βγηκε το σχετικο μηνυμα οτι θα δημοσιευτει εκ νεου στις πρωτες σελιδες η αγγελια, πατησα κι εκει ΟΚ, κ πηγα να το τσεκαρω. ΝΑΙ μεν ειχε δημοσιευτει στη πρωτη σελιδα ΑΛΛΑ οχι πανω πανω σαν πρωτη. Ηταν προς το τελος της πρωτης σελιδας. Ειναι καποιο προβλημα που (ελπιζουμε) να φτιαχτει ή πλεον η αγγελια θα πηγαινει στη πρωτη σελιδα αλλά σε τυχαια θέση; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bebis4 είπε

με την αναβαθμιση εχουν σταματησει να ερχονται σε mail ειδοποιησεις για τα θεματα που ακολουθουσαμε? χρειαζεται νακανουμε κατι μιας και στο προφιλ φαινοντια τα θεματα που ακολουθω αλλα δεν ερχονται στο mail ειδοποιησεις γιατα νεα μυνηματα.

Είναι δυνατόν να έχει αφαιρεθεί αυτό το στοιχείο? Όχι βέβαια. Σε εμένα αντιθέτως τώρα έρχονται. Πάνε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου και στις Άλλες Ρυθμίσεις κάνε κλικ στις Ρυθμίσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

@SPANK @billdanos

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Απλά επειδή κι εμείς κάθε μέρα περνάγαμε μια βόλτα από το φόρουμ κυρίως,έχουμε ξεβολευτεί λίγο με τη νέα εμφάνιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...