Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

1 λογαριασμός μπορεί να κάνει log in σε οποιοδήποτε PS4, όμως για να έχεις το save, θα πρέπει ο φίλος σου να το κάνει upload από τον λογαριασμό του στην κονσόλα του έτσι ώστε όταν εσύ κάνεις log in με τον λογαριασμό του στην άλλη κονσόλα να μπορείς να το κατεβάσεις.Εκτός αν το είχες αποθηκεύσει σε usb stick.

Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι πως το save έχει"δεθεί" με τον λογαριασμό του φίλου σου και δεν γίνεται να είστε και οι 2 log in με τον ίδιο λογαριασμό, αν εσύ κάνεις log in και ταυτόχρονα είναι ήδη log in ο φίλος σου, θα αποσυνδεθεί και θα θεωρηθεί παραβίαση λογαριασμού.Το save δεν ταιριάζει σε άλλον λογαριασμό.

Οπότε η ξεκινάς το παιχνίδι με καινούριο save, η όσο είσαι log in με τον λογαριασμό του φίλου σου δεν πρέπει να κάνει αυτός log in.

Επρεπε απο την αρχή να κάνεις δικό σου λογαριασμό με δικό σου save.

Ναι επρεπε να ειχα κανει δικο μου account αλλα δεν το σκεφτηκα αυτο με τα saves. Οποτε δεν ειναι οτι απλα δεν θα μπαινουν και οι 2 ιδιοι λογαριασμοι ταυτοχρονα, αλλα υπαρχει και περιπτωση για ban του λογαριασμου. Θα πρεπει να ειμαστε συννενοημενοι να μην μπαινει αυτος οταν μπαινω εγω.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 hours ago, AntiCambeR said:

1 λογαριασμός μπορεί να κάνει log in σε οποιοδήποτε PS4, όμως για να έχεις το save, θα πρέπει ο φίλος σου να το κάνει upload από τον λογαριασμό του στην κονσόλα του έτσι ώστε όταν εσύ κάνεις log in με τον λογαριασμό του στην άλλη κονσόλα να μπορείς να το κατεβάσεις.Εκτός αν το είχες αποθηκεύσει σε usb stick.

Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι πως το save έχει"δεθεί" με τον λογαριασμό του φίλου σου και δεν γίνεται να είστε και οι 2 log in με τον ίδιο λογαριασμό, αν εσύ κάνεις log in και ταυτόχρονα είναι ήδη log in ο φίλος σου, θα αποσυνδεθεί και θα θεωρηθεί παραβίαση λογαριασμού.Το save δεν ταιριάζει σε άλλον λογαριασμό.

Οπότε η ξεκινάς το παιχνίδι με καινούριο save, η όσο είσαι log in με τον λογαριασμό του φίλου σου δεν πρέπει να κάνει αυτός log in.

Επρεπε απο την αρχή να κάνεις δικό σου λογαριασμό με δικό σου save.

Μα δεν μπορεί να κάνει log in με τον λογαριασμό του φίλου του, να κατεβάσει το save(ή να το βάλει με usb στο PS4 του) και να μπαίνει όποτε θέλει να παίξει με τον λογαριασμό του φίλου του, χωρίς όμως να μπαίνει online;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Μα δεν μπορεί να κάνει log in με τον λογαριασμό του φίλου του, να κατεβάσει το save(ή να το βάλει με usb στο PS4 του) και να μπαίνει όποτε θέλει να παίξει με τον λογαριασμό του φίλου του, χωρίς όμως να μπαίνει online;

Ναι, αυτό λογικά γίνεται, αλλά καλό είναι πρώτα να μπεί online για να κατεβάσει τα updates του παιχνιδιού.Μετά ας βγάλει το ethernet.

• Like 2
Δημοσ.

Sekiro Shadows Die Twice στα 19.90 Ευρώ στον Γερμανό. Υπάρχει από οτι είδα από χτες αλλά είναι πάλι διαθέσιμο.

3 hours ago, kundi said:

μπορω να αγορασο games απο store αμερικης ?

και πωσ γινεται ευχαριστω

Αμερικάνικο λογαριασμό, αμερικάνικη πιστωτική/χρεωστική ή top up card για αμερική  ;)

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ξέρεις πως να τον βάλεις στη κονσόλα σου έτσι;

Εγώ στο ps4 μου έχω βάλει αυτόν που στη ουσία είναι ένας υβριδικός δίσκος ssd και μηχανικού δίσκου.

Και αν δεις τεστ που κάνουν στο ίντερνετ με διάφορους δίσκους ο συγκεκριμένος είναι ο πιο vfm και κερδίζεις λίγο και σε ταχύτητα loading times. 

Το πήγα σε κάποιον που ξέρει, δεν πειράζω 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Οκ αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου καλά έκανες.

Αν και είναι πολύ εύκολος τρόπος στην ουσία 5 βίδες είναι.

4 που στεριώνουν τον δίσκο και μια για να τον βγάλεις από τη θήκη του ps4.

Έχει κυκλοφορήσει και οδηγό στο site της η Sony που εξηγεί την όλη διαδικασία.

Ναι αλλά μετά θέλει να περάσεις λειτουργικό... Μόλις σχόλασα από το πρωί και δεν μπορώ να κουνήσω το κορμί μου. 

Δύο παιδιά μέσα φωνάζουν με πρήζουν και μια γυναίκα ζητάει και ζητάει κάτι συνέχεια. 

Άντε κάτσε να το φτιάξεις. 

Το πήγα στο παληκαρι και οκ ας βγάλει κ αυτός κάτι. 

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

καλοριζικο αλλα μπορουσες να βαλεις 1tb.Μικρη χρηματικη διαφορα εχει απο τον 500αρη.

Φίλε το παιδί παίζει μόνο fortnite.... Εγώ πρώτα ο Θεός λέω να πάρω Χριστούγεννα το ps 5. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...