Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/3/2022 στις 11:25 ΠΜ, Chrisgs είπε

Καλησπερα, υπαρχει κανας τροπος να τσιμπησω το ps plus collection στο ps4? Εχω δει πως γινεται αλλα γνωριζετε κανεναν να μπορει να κανει την εξυπηρετηση; 

Δύσκολα θα το ρισκάρει κάποιος αν δεν είναι κολλητός σου ή συγγενής σου. 

Το ps plus collection δεν υπάρχει πρόβλεψη να βγει σύντομα.. απλά χάνει 1 game του σε λίγες μέρες.

Όποτε πάρεις PS5 εκεί θα είναι αυτό..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Ο γιος βρήκε λέει από φύλο του να αγοράσει ps4 με 150€ αλλά του είπε ότι έχει λιγο χώρο στο δίσκο . Μάλλον είναι το 500αρι.

Τι αλλο να προσέχω πριν αγορά αν το πάρει τελικά;;

Θα του πω καμία φωτό μέσα και εξω και από το μενού information??

Δημοσ.
15 ώρες πριν, lambros είπε

Καλημέρα σας.

Ο γιος βρήκε λέει από φύλο του να αγοράσει ps4 με 150€ αλλά του είπε ότι έχει λιγο χώρο στο δίσκο . Μάλλον είναι το 500αρι.

Τι αλλο να προσέχω πριν αγορά αν το πάρει τελικά;;

Θα του πω καμία φωτό μέσα και εξω και από το μενού information??

Αν συνδέεται WiFi και ethernet

Αν παίζει τα δισκάκια.

Δημοσ.

Καλημέρα σας! Ενδιαφέρομαι και ψάχνω αυτόν τον καιρό για να αγοράσω ps4. Κοιταω στο facebook marketplace και γενικά απο αγγελίες. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατι δεν θελω να πέσω θυμα απάτης, πως μπορω να ελένξω αν το ps4 θα ειναι όντως σε καλή κατάσταση, υπάρχει κάποια screenshots απο το λογισμικόμ, μενου που ο πωλητης μπορει να μου στειλει πχ οπως υπαρχουν για τα κινητα? 
Επίσης ποια στοιχεία του ps4 πρεπει να κοιτάω όταν ψάχνω για αγορά?

Ευχαριστώ και καλή σας μέρα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lambros είπε

Αν έχει 500άρι δίσκο μπορεί να αλλάξει σε 1tb

Και να γίνει clone ο ένας στον άλλο;;;

Μπορείς να αλλάξεις και μεγαλύτερο από 1tb για μένα 2tb είναι super.

Κλώνος δεν νομίζω ότι γίνεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%

Δημοσ.

σε παιχνιδια που υποστηριζουν local mp με 3 παιχτες και εχεις μόνο 2 χειριστηρια, υπαρχει τροπος ωστε να μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο ως 3ο χειριστηριο?

λιγο που δοκιμασα να συνδεσω το κινητο, ουσιαστικα μου απενεργοποιει το ενα χειριστηριο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 1:24 ΜΜ, g_mateo είπε

Ψάχνω media remote control για ps4... Υπάρχει σε κάποιο ελληνικό κατάστημα; 

Το παρακάτω να υποθέσω ότι δεν είναι συμβατό;

https://www.skroutz.gr/s/24862006/Sony-PlayStation-5-Media-Remote.html

Συγνώμη αν δεν βοηθάω αλλά τι τηλεόραση έχεις; Αν είναι καινούργια ίσος έχει την λειτουργία να περνάει τα πλήκτρα από το χειριστήριο της στο PS4. Εγώ το έκανα και ήταν οκ για να δω ένα Netflix.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, apostolos22 είπε

Συγνώμη αν δεν βοηθάω αλλά τι τηλεόραση έχεις; Αν είναι καινούργια ίσος έχει την λειτουργία να περνάει τα πλήκτρα από το χειριστήριο της στο PS4. Εγώ το έκανα και ήταν οκ για να δω ένα Netflix.

πως;

ένα λινκ έστω.....

η τηλεόραση μου είναι τομσον 3 ετών περίπου

Δημοσ.

Καλησπέρα SOS ΕΡΏΤΗΜΑ :

Εχει ο Γιος μου ps 4, μέχρι πριν κάνα μήνα είχαμε psn, τώρα θέλω να του πάρω το ps 5...θα χάσει παίκτες, ρούχα κλπ από το fortnite;  υπάρχει κάποια διαδικασία που μπορώ να κάνω;;;;;; 

Αύριο πρωί θα γίνει η πώληση οπότε χρειάζομαι απάντηση! 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπέρα SOS ΕΡΏΤΗΜΑ :

Εχει ο Γιος μου ps 4, μέχρι πριν κάνα μήνα είχαμε psn, τώρα θέλω να του πάρω το ps 5...θα χάσει παίκτες, ρούχα κλπ από το fortnite;  υπάρχει κάποια διαδικασία που μπορώ να κάνω;;;;;; 

Αύριο πρωί θα γίνει η πώληση οπότε χρειάζομαι απάντηση! 

Ευχαριστώ 

Οχι. Δεν ξέρω να το fortnite αποθηκευει τοπικά ή στους server του τα στοιχεία σου. Αν τα αποθηκευει τοπικά απλα κανεις copy το save file του fortnite σε USB και το περνας μετά στο 5 ή μεσω plus. Αν αποθηκευονται στους servers του fortnite απλα οταν μπεις με το 5 θα τα εχεις ολα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Οχι. Δεν ξέρω να το fortnite αποθηκευει τοπικά ή στους server του τα στοιχεία σου. Αν τα αποθηκευει τοπικά απλα κανεις copy το save file του fortnite σε USB και το περνας μετά στο 5 ή μεσω plus. Αν αποθηκευονται στους servers του fortnite απλα οταν μπεις με το 5 θα τα εχεις ολα.

Αυτά που λες τοπικά πως τα βρίσκω; είναι όλα μαζι τα saves λογικά με άλλα παιχνίδια;; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αυτά που λες τοπικά πως τα βρίσκω; είναι όλα μαζι τα saves λογικά με άλλα παιχνίδια;; 

Ναι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...