Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Έχω κλείσει ένα εισιτήριο από Αθήνα για Βαρκελώνη με την Vueling και πάω να κάνω τσεκ ιν και μου βγάζει αυτό το μήνυμα 

The airports in the booking do not allow online check-in. On the day of departure you must go to the check-in desk in sufficient time to get the boarding passes.

Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?

Παίζει να φταίει ότι τα έκλεισα μέσω του Mytrip ?

Για έλεγχο τεστ κλπ

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jason13 είπε

Καλησπερα, γνωριζουμε αν για Ισπανια χρειαζεται Rapid test ανεξαρτητου αν ειμστε εμβολιασμενοι; 

Δε χρειάζεται

Δημοσ.

Καλησπερα ..Σκεφτομαι για ταξιδι την αλλη εβδομαδα για Βερολίνο . Eκτος απο τα ευρωπαικα πιστοιποητικα εμβολιασμου που εβγαλα σημερα χρειαζεται rapid test για την easyjet στο αεροδρομιο ;

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κλείσω ένα ταξιδάκι για Μπρατισλάβα . Έχω πιστοποιητικό νοσησης εντός 6 μηνών . Χρειάζεται κάτι άλλο ; 

Δημοσ.
Στις 7/12/2021 στις 5:10 ΜΜ, Mrsmoke95 είπε

Καλησπέρα θέλω να κλείσω ένα ταξιδάκι για Μπρατισλάβα . Έχω πιστοποιητικό νοσησης εντός 6 μηνών . Χρειάζεται κάτι άλλο ; 

Θα ισχύει;Λενε ότι θα το πάνε στους 3 μηνες.

Δημοσ.
Στις 10/12/2021 στις 6:12 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Θα ισχύει;Λενε ότι θα το πάνε στους 3 μηνες.

Το πήγαν ήδη στους 3. Μέχρι 17 Δεκεμβρίου ισχύουν όσα βγήκαν καλοκαίρι και αρχές φθινοπώρου. Μπορείς να το δεις στο ίντερνετ

Δημοσ.

Με μια μικρή  επιφύλαξη: νομίζω κάθε χώρα έχει δυνατότητα να προσδιορίζει μονομερος τη χρονική ισχύ του πιστοποιητικού. Οποτε θέλει να ξέρεις τι ζητάει η κάθε χώρα ...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mobile_32 είπε

Με μια μικρή  επιφύλαξη: νομίζω κάθε χώρα έχει δυνατότητα να προσδιορίζει μονομερος τη χρονική ισχύ του πιστοποιητικού. Οποτε θέλει να ξέρεις τι ζητάει η κάθε χώρα ...

Και η Ελλάδα αφου επιστρέφεις πίσω.

Δημοσ.

Καμιά πρόταση, παίδες, για ΣΚ κοντά στην Αθήνα? Θέλουμε με την κοπέλα μου να πάμε κάπου να δούμε λίγο χιόνι, να χαλαρώσουμε.

Περιμένω τις προτάσεις σας

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρει κανείς τι ισχύει για Μπρατισλάβα ; Έχω νοσήσεις εντός 3 μηνών . Άλλη μου λένε δεν μπορείς να πας με νοσήσεις θέλει να έχεις και μια δόση εμβολίου άλλη λένε μπορείς . Έχω μπερδευτεί .

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε

Καλησπέρα ξέρει κανείς τι ισχύει για Μπρατισλάβα ; Έχω νοσήσεις εντός 3 μηνών . Άλλη μου λένε δεν μπορείς να πας με νοσήσεις θέλει να έχεις και μια δόση εμβολίου άλλη λένε μπορείς . Έχω μπερδευτεί .

https://www.dfa.ie/travel/travel-advice/a-z-list-of-countries/slovakia/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...