Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το motorsport γενικά δεν αξίζει γιατί δεν κάνει καλά το βασικό του στοιχείο, το racing.

Ανύπαρκτα penalties, δεν προωθεί καθαρούς αγώνες.

Κάκιστο matchmaking χωρίς ranking, ούτε safety rating.

Δεν υπάρχει καν qualifying και διαφορετικά λάστιχα, ούτε πραγματική φθορά στα λάστιχα, άσχετα που υπάρχει mode με υποχρεωτικό pit stop.

Οι κλάσεις είναι αρκετά unbalanced με ξεκάθαρο meta που σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις μόνο 1-2 αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία αν θες να τα πας καλά, χώρια που τα περισσότερα classes δεν μαζεύουν κόσμο.

Και εν τέλει το handling δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο.

Πραγματικά αν θέλει κάποιος racing σε πίστα που να μην είναι φουλ simulator, ή να χρειάζεται να έχει γνώσεις για setup το gt sport είναι μονόδρομος. Το μόνο κακό είναι ότι θέλει PS4.

Αλλιώς περιμένουμε το επόμενο motorsport που αναμένεται να βγει κοντά στην κυκλοφορία της κονσόλας

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, just getting started είπε

Το motorsport γενικά δεν αξίζει γιατί δεν κάνει καλά το βασικό του στοιχείο, το racing.

Ανύπαρκτα penalties, δεν προωθεί καθαρούς αγώνες.

Κάκιστο matchmaking χωρίς ranking, ούτε safety rating.

Δεν υπάρχει καν qualifying και διαφορετικά λάστιχα, ούτε πραγματική φθορά στα λάστιχα, άσχετα που υπάρχει mode με υποχρεωτικό pit stop.

Οι κλάσεις είναι αρκετά unbalanced με ξεκάθαρο meta που σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις μόνο 1-2 αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία αν θες να τα πας καλά, χώρια που τα περισσότερα classes δεν μαζεύουν κόσμο.

Και εν τέλει το handling δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο.

Πραγματικά αν θέλει κάποιος racing σε πίστα που να μην είναι φουλ simulator, ή να χρειάζεται να έχει γνώσεις για setup το gt sport είναι μονόδρομος. Το μόνο κακό είναι ότι θέλει PS4.

Αλλιώς περιμένουμε το επόμενο motorsport που αναμένεται να βγει κοντά στην κυκλοφορία της κονσόλας

GT sport το έχω δίπλα στο ps4 pro και παίζω με κάθισμα και G29.

To forza το θέλω για κάτι πιο χαλαρό.

Αυτά που λες για το Motorsport μου φαίνονται τελείως αποτρεπτικά, το έχουν και στα 79€.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, just getting started είπε

49.99 φαίνεται εμένα πάντως, όχι ότι καίγομαι κιόλας ένα χρόνο που το έπαιζα τώρα μέσω game pass έχω βαρεθεί λίγο

Ναι ο φίλος εννοεί 20ε αναβάθμιση σε ultimate αν έχεις ήδη το basic game.

Δημοσ.
9 hours ago, just getting started said:

49.99 φαίνεται εμένα πάντως, όχι ότι καίγομαι κιόλας ένα χρόνο που το έπαιζα τώρα μέσω game pass έχω βαρεθεί λίγο

Έχεις παίξει το νησί και τα Lego; 

Σίγουρα αξίζουν και τα 2, αν και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. 

Επίσης στην ultimate έχεις όλα τα car packs. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Ναι ο φίλος εννοεί 20ε αναβάθμιση σε ultimate αν έχεις ήδη το basic game.

Έχεις δίκιο, λόγω κεκτημένης ταχύτητας δεν το πρόσεξα. 

Εγώ πάντως μπήκα στο Store και μου έδειχνε το Ultimate με 20€, μόνο που ήδη το έχω. 😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Έχεις παίξει το νησί και τα Lego; 

Σίγουρα αξίζουν και τα 2, αν και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. 

Επίσης στην ultimate έχεις όλα τα car packs. 

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει τα expansions και λένε όλοι ότι είναι πολύ καλά

Η πλάκα είναι ότι δεν έχω παίξει ούτε του 3 που τα έχω αγοράσει κιόλας. Όποτε μπορεί να αρχίσω από εκεί και όταν τελειώσει η συνδρομή να πάρω ολόκληρο το 4 ultimate

Δημοσ.

Στο ξαναλέω, δεν είναι πολλές οι ώρες του gameplay στα expansions.

Όπως και να έχει όμως αξίζουν. 

Τα τερμάτισα και πλέον δεν τα ανοίγω καθόλου. Μόνο αν θυμηθω να κάνω τα seasonal pr stunts. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πρόβλημα!! Ενώ μπαίνω στο forza σε PC και δουλεύει κανονικά το marketplace δεν μπορώ να γίνω online (με 7 download και 2 upload σύνδεση ) και μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει

''There was an error communicating with the server.Please try again later.'' .  

Το βγάζει τις τελευταίες 3 εβδομάδες. 

Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω ;;;; 

Επεξ/σία από Angalan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Angalan είπε

Έχω ένα πρόβλημα!! Ενώ μπαίνω στο forza σε PC και δουλεύει κανονικά το marketplace δεν μπορώ να γίνω online (με 7 download και 2 upload σύνδεση ) και μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει

''There was an error communicating with the server.Please try again later.'' .  

Το βγάζει τις τελευταίες 3 εβδομάδες. 

Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω ;;;; 

Δες αν ο Teredo Client τρέχει σωστά.

image.png.14fe8f4e16aa83fab810c419e29f227f.png

Έχω αναρτήσει τρόπο επίλυσης στο Xbox Pass Thread

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Tantalord είπε

Δες αν ο Teredo Client τρέχει σωστά.

image.png.14fe8f4e16aa83fab810c419e29f227f.png

Έχω αναρτήσει τρόπο επίλυσης στο Xbox Pass Thread

Ή κάτι δεν κάνω σωστά ή δεν πετυχένει

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις αναλυτικά τι κάνω;;; γιατί δοκίμασα (νομίζω) αυτά που είπες και δεν πετυχαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...