Fubar.gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Τι αποψη έχετε για τον Jeff Cavaliere (Athlean X) εκατοντάδες βίντεο στο καναλι του, πχ: 1
mic2mic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Χτες συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στη Νέα Σμύρνη επειδή το είχε ανοιχτό. 1
Magic_Nature Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Fubar.gr είπε Τι αποψη έχετε για τον Jeff Cavaliere (Athlean X) εκατοντάδες βίντεο στο καναλι του, πχ: Πολυ δυνατός!
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Fubar.gr είπε Τι αποψη έχετε για τον Jeff Cavaliere (Athlean X) εκατοντάδες βίντεο στο καναλι του, πχ: ο ανθρωπος ειναι η κορυφη στο θεμα του fitness
MSC3169 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Έχει να προτείνεις κάποιος, σοβαρή μάρκα για λάστιχα ενδυνάμωσης τώρα που έκλεισαν τα γυμναστήρια;
giorgos04 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Ο τύπος είναι το νουμερο 1 κανάλι στο youtube (σε αυτο που κάνει). Τον ξεκίνησα πριν πολλούς μήνες και πηγαίνοντας προς τα πίσω προσπαθω να δω ολα του τα βιντεο. Ακομπλεξάριστος και σωστός σε οσα λεει. Πρέπει λιγακι να συνηθίσεις τον γρήγορο τρόπο ομιλίας του.
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Για όσους διαμαρτύρεστε για τον Ντίντι, παιδιά κάντε ένα μπλοκ, μη σπαμάρετε κι εσείς. Ο Σπεκτ το απολαμβάνει να συζητάει, ο Μάου επίσης, αν σας χαλάει, λήξτε το, εγώ έχω κάνει μπλοκ από όταν ξαναγύρισε. Έχει λύσεις το forum για οταν μας χαλάει κάτι. Χθες λοιπόν, πήρα τα πόδια μου, έκανα έναν μεγάλο περίπατο μιας ώρας ενώ όλα ήταν κλειστά και γυρίζω να πιάσω το kettlebell, παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Γέλασα τόσο πολύ. Πριν 2 χρόνια τις ασκήσεις αυτές τις είχα για πλάκα. Έχω μέλλον μέχρι να το καταφέρω, άρα όλα καλά προς το παρόν από το χώρο της εκγύμνασης! Ευκαιρία να προσέξω και λίγο τη διατροφή τώρα που θα περνάω περισσότερο χρόνο σπίτι. 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μερικές φωτογραφίες απο τους αγώνες https://www.dropbox.com/sh/k79jpmpuqci1jjd/AAACyPwsjNUxUJF97QddehBOa?dl=0 ΥΓ: ψόφο στις διοργανώσεις που ενώ πληρώνεις συμμετοχή, εχει σπόνσορες κλπ μετά οι φωτογράφοι ζητάνε λεφτά για τις φωτογραφίες.. Θα έπρεπε να είναι πληρωμένοι απο την διοργάνωση.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από Spect~ 6
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 47 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε Απόκρυψη περιεχομένων Για όσους διαμαρτύρεστε για τον Ντίντι, παιδιά κάντε ένα μπλοκ, μη σπαμάρετε κι εσείς. Ο Σπεκτ το απολαμβάνει να συζητάει, ο Μάου επίσης, αν σας χαλάει, λήξτε το, εγώ έχω κάνει μπλοκ από όταν ξαναγύρισε. Έχει λύσεις το forum για οταν μας χαλάει κάτι. Χθες λοιπόν, πήρα τα πόδια μου, έκανα έναν μεγάλο περίπατο μιας ώρας ενώ όλα ήταν κλειστά και γυρίζω να πιάσω το kettlebell, παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Γέλασα τόσο πολύ. Πριν 2 χρόνια τις ασκήσεις αυτές τις είχα για πλάκα. Έχω μέλλον μέχρι να το καταφέρω, άρα όλα καλά προς το παρόν από το χώρο της εκγύμνασης! Ευκαιρία να προσέξω και λίγο τη διατροφή τώρα που θα περνάω περισσότερο χρόνο σπίτι. εβαλα ενα βιντεο κατι σελιδες πιο πισω. Το δοκιμασα σημερα και μου εφυγε λιγο ο πατος στις ασκησεις των χεριων. Θελει προσοχη μην γινουμε σαν μπαλες απο το καθισιο. Παω να ποσταρω στο anti-fitness. Η καταστροφη ερχεται.
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 48 λεπτά πριν, Spect~ είπε Μερικές φωτογραφίες απο τους αγώνες https://www.dropbox.com/sh/k79jpmpuqci1jjd/AAACyPwsjNUxUJF97QddehBOa?dl=0 ΥΓ: ψόφο στις διοργανώσεις που ενώ πληρώνεις συμμετοχή, εχει σπόνσορες κλπ μετά οι φωτογράφοι ζητάνε λεφτά για τις φωτογραφίες.. Θα έπρεπε να είναι πληρωμένοι απο την διοργάνωση.. Σε μερικές φαίνεται να περνάς πολύ δύσκολα, χαχα. Well done!
bilya Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Fubar.gr είπε Τι αποψη έχετε για τον Jeff Cavaliere (Athlean X) εκατοντάδες βίντεο στο καναλι του, πχ: o jeff έχει τρομερό υλικό. ειδικά αν θέλεις να μάθεις για τους μυς κ τα λοιπά. τα βίντεο με τους μαρκαδόρους, που κανει breakdown τους μυς είναι τα τοπ βιντεο του για μενα
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Μερικές φωτογραφίες απο τους αγώνες https://www.dropbox.com/sh/k79jpmpuqci1jjd/AAACyPwsjNUxUJF97QddehBOa?dl=0 ΥΓ: ψόφο στις διοργανώσεις που ενώ πληρώνεις συμμετοχή, εχει σπόνσορες κλπ μετά οι φωτογράφοι ζητάνε λεφτά για τις φωτογραφίες.. Θα έπρεπε να είναι πληρωμένοι απο την διοργάνωση.. πωπω παναγια μου, φαινεται πολυ δυσκολο ολο αυτο. Σε αυτους τους αγωνες ειναι που βγηκες 19ος;
4saken Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Spect~ είπε ΥΓ: ψόφο στις διοργανώσεις που ενώ πληρώνεις συμμετοχή, εχει σπόνσορες κλπ μετά οι φωτογράφοι ζητάνε λεφτά για τις φωτογραφίες.. Θα έπρεπε να είναι πληρωμένοι απο την διοργάνωση.. Γυφτια, εχω πετυχει αντιστοιχο σε γαμους....
Strategos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Άρα από ότι κατάλαβα κάνεις αυτή την στιγμή δεν έχει ψάξει πάρκο για Street workout 😢
OneWaySystem Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στο προσωπικό υπαίθριο γυμναστηριακι μας θα την βγάζουμε πάλι Και καπάκι εδω θα κάνουμε τα 5χιλιομετρακια μας / 4.800 ακριβώς ο περιφερειακός Ζουλιαρηδεςς 🤓 Φόρτωμα στο αμάξι κετλεμπερ , λάστιχα , trx και φύγαμε .. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις