Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lysopaine είπε

εγώ πάντως που πήγα να δοκιμάσω να παίξω το xenoblade στο ds δεν με βόλεψε καθόλου γενικά και στο ds είχα το θέμα με το μούδιασμα που έχω και με το switch

και εμένα μουδιάζουν τα χέρια μου αν παίζω ώρα και έχω τους αγκώνες καθετα στον καναπε,κρεββατι γραφείο.
Δοκίμασε να αλλάξεις λιγο την στάση των χεριών σου!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, non-serviam είπε

στο steam δεν έχει και τόσο άσχημα review. Από μένα έχει γίνει ήδη αγορά γιατί στην ουσιά μιλάμε για ένα καθαρό jrpg

7 ώρες πριν, logistoulis είπε

Ο μικρός μου gaming παράδεισος στήθηκε!!! (ή μαλλον ενισχύθηκε) 

Βρήκα τον ανταπτορα ετοιμοπαταδοτο στην Ηλιούπολη, πήρα και ένα φθηνό HDMI switch από το eShop που δουλεύει περίφημα για να εναλλασσω με PS4 (το άλλο HDMI είναι μόνο για το pc αυστηρά) και είμαι έτοιμος να νικήσω την κατάθλιψη μετά τις διακοπές!!

IMG_20190822_183600_zps12hyf1dv.jpg

Δεν έχω δει καθόλου το Nintendo pro χειριστήριο, αλλά του PS4 είναι σαφώς καλύτερο από joycons και στο Μάριο που θέλει ακρίβεια

το pro είναι ένα από τα καλύτερα gamepad που έχω πιάσει στα χέρια μου. Φοβερή εργονομία 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chek2fire είπε

στο steam δεν έχει και τόσο άσχημα review. Από μένα έχει γίνει ήδη αγορά γιατί στην ουσιά μιλάμε για ένα καθαρό jrpg

το pro είναι ένα από τα καλύτερα gamepad που έχω πιάσει στα χέρια μου. Φοβερή εργονομία 

Και εγώ το έχω πάρει. Την physical, που ήταν 3000 κομμάτια (στο δρόμο είναι). 😅

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα τα φωτα σας. Ποιο πιστευεται απο τα 2 θα μπορουσε να με βολεψει για Handling gaming; Εχω μεγαλες παλαμες κ με το grip που εχει η κονσολα παθαινω κραμπες για 1η φορα στην ζωη μου😞Ουτε με το GameBoy που επαιζα ωωωρες δεν παθαινα.

https://www.amazon.co.uk/Charging-Ergonomics-Controller-Protective-Accessories/dp/B07PMKB3PL/ref=mp_s_a_1_13?keywords=Grip+nintendo+switch&qid=1559562215&s=gateway&sr=8-13

https://www.satisfye.com/collections/all/products/switch-grip-pro

Ευχαριστώ για τον χρονο σας. Κ επισης εαν καποιος εχει καποιο απο τα 2, ειναι ευκολο να μπουν με την κονσολα στο Ντοκ; Η θα πρεπει να τα βγαζω καθε φορα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, non-serviam είπε

Σιγά μη δώσουμε βάση στους άκυρους του kotaku και στα σχολιαροπαιδα του metacritic. Αν θες σοβαρά review δες switch up και gameXplain. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TasosPk είπε

και εμένα μουδιάζουν τα χέρια μου αν παίζω ώρα και έχω τους αγκώνες καθετα στον καναπε,κρεββατι γραφείο.
Δοκίμασε να αλλάξεις λιγο την στάση των χεριών σου!

δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν οι αγκώνες τις παλάμες γιατί στις παλάμες έχω το θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, iceman33221 είπε

Καλησπερα. Θα ηθελα τα φωτα σας. Ποιο πιστευεται απο τα 2 θα μπορουσε να με βολεψει για Handling gaming; Εχω μεγαλες παλαμες κ με το grip που εχει η κονσολα παθαινω κραμπες για 1η φορα στην ζωη μου😞Ουτε με το GameBoy που επαιζα ωωωρες δεν παθαινα.

https://www.amazon.co.uk/Charging-Ergonomics-Controller-Protective-Accessories/dp/B07PMKB3PL/ref=mp_s_a_1_13?keywords=Grip+nintendo+switch&qid=1559562215&s=gateway&sr=8-13

Ευχαριστώ για τον χρονο σας. Κ επισης εαν καποιος εχει καποιο απο τα 2, ειναι ευκολο να μπουν με την κονσολα στο Ντοκ; Η θα πρεπει να τα βγαζω καθε φορα;

Για το δεύτερο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και από Ελλάδα και από εξωτερικό όπως και ένα άλλο είναι το skull & co το οποίο μπαίνει άνετα και στην βάση με τιμή κοντά στα 20€. Το δεύτερο αν δεν κάνω λάθος πρέπει κανονικά να μπαίνει στο dock μέσα. Το πρώτο δεν το ξέρω καθόλου. Αν ήμουν στην θέση σου θα κοιτούσα η το δεύτερο η το skull & co το οποίο έχει μέσα και διάφορα αξεσουάρ για να αλλάζεις εκεί που το πιάνεις ανάλογα με το μέγεθος που θελεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει διαθεσιμο demo για οποιον ενδιαφερεται. Ειχα γραψει πιο πισω οταν εγινε διαθεσιμο οτι δυστηχως το demo δεν με κερδισε καθολου(κυριως σε story/χαρακτηρες και εν μερη και σε level design που το βρηκα βαρετο) σαν παιχνιδι και οτι εχει αρκετα θεματα για τα χρηματα που ζηταει,αρα για μενα προσωπικα ψιλο αναμενομενα πραγματα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
8 ώρες πριν, non-serviam είπε

Και εγώ το έχω πάρει. Την physical, που ήταν 3000 κομμάτια (στο δρόμο είναι). 😅

Αχ και εγω περιμένω για παραλαβή.

Εχω λάβει το μαιλ οτι το έστειλαν εδω και μέρες οπότε για να δούμε ποτε θα έρθει...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Υπαρχει διαθεσιμο demo για οποιον ενδιαφερεται. Ειχα γραψει πιο πισω οταν εγινε διαθεσιμο οτι δυστηχως το demo δεν με κερδισε καθολου σαν παιχνιδι και οτι εχει αρκετα θεματα για τα χρηματα που ζηταει,αρα για μενα προσωπικα ψιλο αναμενομενα πραγματα.

κατεβασα και γω το demo και αν και μου αρεσε πολυ η μουσικη, το παιχνιδι ηταν τιγκα στο διαλογο, το ιδιο και το octopath...αρχισαν να παιζουν τα νευρα μου, επι ενα 10λεπτο ολο μπλα μπλα και no action. ετσι ειναι ολα τα jrpg?

8 ώρες πριν, iceman33221 είπε

δες και αυτο

https://skullnco.com/collections/switch-gripcase/products/gripcase-set

Δημοσ.

Για το octopath δεν το εχω παιξει ακομα για να σου απαντησω,αλλα ναι παιζουν αρκετοι διαλογοι στα jrpgs,περαν απο παιχνιδια τυπου Dark Souls.

Το θεμα δεν ειναι αν εχει πολλους διαλογους ή οχι γιατι για single player rpg παιχνιδια μιλαμε. Το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ενδιαφερον αυτα που βλεπεις στους διαλογους,η ολη ιστορια και οι ιδιοι οι χαρακτηρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτησούλα, βλέπω ότι από wifi είμαι nat type D, δηλαδή γτπ

και γενικά στο smash έχω τρομερή δυσκολία να συνδεθώ , το έχω καταφέρει μόλις μια φορά

δοκίμασα να βάλω ports με βάση τις οδηγίες της nintendo στη αλλά έπεσα σε F!

άρα πού καταλήγω; να θέσω το πρόβλημά μου στη forthnet; θα έπρεπε να μιλάμε για ethernet adaptor (σε ps4 με ethernet δεν έχω θέμα, ούτε φυσικά στο pc, βέβαια έτσι χάνουμε και το νόημα του φορητού), θα έπρεπε να έχω άλλο ρούτερ από το technicolor του παρόχου? 

ή είναι απλά βλαμμένη η nintendo οπότε ας ψιλοξεχάσω το online; 

στο tetris 99 δεν είχα θέμα, εκεί μέχρι και από hotspot με κινητό έχω παίξει πολλές φορές, αλλά στο smash χάνω την ευκαιρία να δείξω σε όλους το ταλέντο μου και η αλήθεια είναι ότι δεν ψήνομαι για επιπλέον έξοδα χωρίς λόγο, ειδικά αν μιλάμε για τη συνδρομή (τώρα είμαι με trial ) 

και δυστυχώς μου τελειώνουν οι μέρες ώστε να βρω μια βιώσιμη λύση και να προχωρήσω σε συνδρομή 

σε fighting πάντως γενικά που είναι p2p και είναι από τα παιχνίδια που παίζω περισσότερο Online με άλλες πλατφόρμες δεν είχα θέμα, εδώ λόγω των γιγάντιων πωλήσεων περίμενα ότι το να βρω ματσάκια θα ήταν η πιο εύκολη υπόθεση στον κόσμο 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ερωτησούλα, βλέπω ότι από wifi είμαι nat type D, δηλαδή γτπ

και γενικά στο smash έχω τρομερή δυσκολία να συνδεθώ , το έχω καταφέρει μόλις μια φορά

δοκίμασα να βάλω ports με βάση τις οδηγίες της nintendo στη αλλά έπεσα σε F!

άρα πού καταλήγω; να θέσω το πρόβλημά μου στη forthnet; θα έπρεπε να μιλάμε για ethernet adaptor (σε ps4 με ethernet δεν έχω θέμα, ούτε φυσικά στο pc, βέβαια έτσι χάνουμε και το νόημα του φορητού), θα έπρεπε να έχω άλλο ρούτερ από το technicolor του παρόχου? 

ή είναι απλά βλαμμένη η nintendo οπότε ας ψιλοξεχάσω το online; 

στο tetris 99 δεν είχα θέμα, εκεί μέχρι και από hotspot με κινητό έχω παίξει πολλές φορές, αλλά στο smash χάνω την ευκαιρία να δείξω σε όλους το ταλέντο μου και η αλήθεια είναι ότι δεν ψήνομαι για επιπλέον έξοδα χωρίς λόγο, ειδικά αν μιλάμε για τη συνδρομή (τώρα είμαι με trial ) 

και δυστυχώς μου τελειώνουν οι μέρες ώστε να βρω μια βιώσιμη λύση και να προχωρήσω σε συνδρομή 

σε fighting πάντως γενικά που είναι p2p και είναι από τα παιχνίδια που παίζω περισσότερο Online με άλλες πλατφόρμες δεν είχα θέμα, εδώ λόγω των γιγάντιων πωλήσεων περίμενα ότι το να βρω ματσάκια θα ήταν η πιο εύκολη υπόθεση στον κόσμο 

Ποιο router έχεις? Το ίδιο πρόβλημα είχα με αυτό που έδινε η Forthnet και αφού αγανάκτησα, αγόρασα το TP-Link Archer VR-400v2 και μπαμ NAT A με το καλημέρα (+5ghz WIFI με το οποίο πετάει το Switch).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...