turbat0s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, gdimitris είπε Δυστυχως ελλαδα χωρις μετρητα δεν πας πουθενα Μπαα, ατυχής γενίκευση που δεν ισχύει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Μπαα, ατυχής γενίκευση που δεν ισχύει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Δυστυχώς εχω δίκαιο, δεν πας πουθενά με καρτες Ελλάδα. Σκέψου πας σούπερ μάρκετ, και για να πληρώσεις με κάρτα πέρα απο το ότι κάνει μια ώρα να περάσει η κάρτα, σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να δώσεις την κάρτα σου στον υπάλληλο να την βάλει στο pos να σου δώσει το pos να βάλεις το pin .... Εξω απλα έχει ενα pos μπροστά απο το ταμείο και τέλος
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, gdimitris είπε Δυστυχώς εχω δίκαιο, δεν πας πουθενά με καρτες Ελλάδα. Σκέψου πας σούπερ μάρκετ, και για να πληρώσεις με κάρτα πέρα απο το ότι κάνει μια ώρα να περάσει η κάρτα, σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να δώσεις την κάρτα σου στον υπάλληλο να την βάλει στο pos να σου δώσει το pos να βάλεις το pin .... Εξω απλα έχει ενα pos μπροστά απο το ταμείο και τέλος Σε επαρχεία είσαι ε?
paradise_lost Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 μπορεί κάποιος να ποστάρει την διαδικασία εμβάσματος
ppetr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δε διαφερει απο το οποιοδηποτε εμβασμα, μονο στα εξοδα να επιλεξεις SHA
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σε επαρχεία είσαι ε? Εξωτερικό μένω, αλλά τι θες να πεις δεν καταλαβα Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
barrcode Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Παιδιά καλημέρα, Έχω revolut και την Πέμπτη πετάω για Σουηδία.Σκέφτομαι να μεταφέρω στην revolut ένα ποσό με σκοπό να χρησιμοποιώ μόνο κάρτα εκεί πάνω. Σουηδία έχουν και ευρώ και κορώνες. Με την κάρτα θα τραβάει ευρώ ή θα κάνει μετατροπή σε κορώνες? Κι αν γίνεται μετατροπή σε τι rate? Συμφέρει ή να πάω να κάνω συνάλλαγμα ομόνοια? Πρώτη φορά πάω εξωτερικό και πρώτη φορά χρησιμοποιώ την revolut. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
alexpen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, barrcode είπε Παιδιά καλημέρα, Έχω revolut και την Πέμπτη πετάω για Σουηδία.Σκέφτομαι να μεταφέρω στην revolut ένα ποσό με σκοπό να χρησιμοποιώ μόνο κάρτα εκεί πάνω. Σουηδία έχουν και ευρώ και κορώνες. Με την κάρτα θα τραβάει ευρώ ή θα κάνει μετατροπή σε κορώνες? Κι αν γίνεται μετατροπή σε τι rate? Συμφέρει ή να πάω να κάνω συνάλλαγμα ομόνοια? Πρώτη φορά πάω εξωτερικό και πρώτη φορά χρησιμοποιώ την revolut. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1. Στην Σουηδία έχουν Σουηδικές Κορώνες 2. Βάλε λεφτα στην revolut και μην ασχοληθείς με τιποτα άλλο 3. Αν θέλεις άλλαξε κάποια ευρω σε SEK την παρασκευή για το σ/κ (η revolut βάζει ενα καπέλο στις συναλλάγες σε διαφορερτικό νομισμα τα σ/κ) 1
barrcode Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, alexpen είπε 1. Στην Σουηδία έχουν Σουηδικές Κορώνες 2. Βάλε λεφτα στην revolut και μην ασχοληθείς με τιποτα άλλο 3. Αν θέλεις άλλαξε κάποια ευρω σε SEK την παρασκευή για το σ/κ (η revolut βάζει ενα καπέλο στις συναλλάγες σε διαφορερτικό νομισμα τα σ/κ) Δλδ αν κατάλαβα καλά αν πάω κάπου το σάββατο και δέχονται μόνο κορώνες,επειδή στην ρεβολουτ έχω μόνο ευρώ, θα χρεωθεί προμήθεια?Ενω αν κάνω μετατροπή στην ρεβολουτ κάποια ευρώ σε κορώνες θα τραβήξει αυτά αντι για να κάνει μετατροπή?
alexpen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, barrcode είπε Δλδ αν κατάλαβα καλά αν πάω κάπου το σάββατο και δέχονται μόνο κορώνες,επειδή στην ρεβολουτ έχω μόνο ευρώ, θα χρεωθεί προμήθεια?Ενω αν κάνω μετατροπή στην ρεβολουτ κάποια ευρώ σε κορώνες θα τραβήξει αυτά αντι για να κάνει μετατροπή? Σωστά βεβαια η προμήθεια ειναι ελάχιστη... μην αγχωνεσαι! εγω ποτε δεν ασχολουμαι καν 1
barrcode Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Ερώτηση αν στην ρεβολουτ έχω 100€ και 1000 κορώνες π.χ. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια μέσω του app πρίν γίνει η συναλλαγη αν ο πωλητής δέχεται μόνο κορώνες?
asdfnikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, barrcode είπε Ερώτηση αν στην ρεβολουτ έχω 100€ και 1000 κορώνες π.χ. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια μέσω του app πρίν γίνει η συναλλαγη αν ο πωλητής δέχεται μόνο κορώνες? Όχι.Τραβάει απο το νόμισμα που πληρώνεις.Αν το υπολοιπο δεν επαρκεί τραβαει απο τα Ευρω και κάνει την μετατροπή στην τιμή που ισχύει εκείνη την στιγμή. 1
alexpen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, barrcode είπε Ερώτηση αν στην ρεβολουτ έχω 100€ και 1000 κορώνες π.χ. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια μέσω του app πρίν γίνει η συναλλαγη αν ο πωλητής δέχεται μόνο κορώνες? Στην Σουηδία φιλε μου δεχονται ΜΟΝΟ κορώνες! Αν κάποιο POS σου δώσει την επιλογή να σε χρεώσει σε ευρω να ΜΗΝ δεχτεις! Παντα θα ζητας να χρεώνεσαι στο τοπικό νομισμα .- 2
V3NDETTA Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 https://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1670454/oi-dyskoles-meres-ths-revolut-kai-ta-mahairomata-s.html
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 19/3/2019 στις 12:22 ΠΜ, gdimitris είπε Εξωτερικό μένω, αλλά τι θες να πεις δεν καταλαβα Εννοεί πως στην επαρχία μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι τόσο με τη χρήση κάρτας και για αυτό να μη βολεύει. Στην Αθηνα τουλάχιστον, πλέον μπορείς να πληρώσεις σχεδόν τα πάντα με κάρτα. Στο σουπερμαρκετ οι ανεπαφες χρησιμοποιούνται κανονικότατα, αν κάνεις πανω απο 25€ συνλλαγη προφανως θα βαλεις το πιν, δεν ειναι ελληνικό πρόβλημα αυτό. Ακόμα και ψιλικατζίδικα, φουρνοι ή περίπτερα έχουν POS. Ταξί μπορείς να πληρώσεις με καρτα, ντελιβερι, εστιατορια και μπαρ το ίδιο, εισιτηρια για ΜΜΜ επίσης. Σίγουρα δεν ισχύει το "χωρίς μετρητά δε πας πουθενά". Πριν 10 χρόνια ίσως αλλά τώρα όχι. Ειναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που χρειάζεσαι αποκλειστικά μετρητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα