Giannisrethymno Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Top-Up Απευθείας με την χρεωστική σου. Μεγάλη ευκολία τότε! Κάτι ακόμα : στο αγγλικό amazon έχω βάλει να πληρώνω με τον λογαριασμό του revolut με την λογική της μικρότερης προμήθειας. Έχω κάνει currency converter off από το amazon αλλά δεν είμαι σίγουρος για την παρακάτω επιλογή Please tell us the currency of your card. Euro (EUR) Βάζουμε ευρώ ή αγγλική λίρα?
bjj-p Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε Μεγάλη ευκολία τότε! Κάτι ακόμα : στο αγγλικό amazon έχω βάλει να πληρώνω με τον λογαριασμό του revolut με την λογική της μικρότερης προμήθειας. Έχω κάνει currency converter off από το amazon αλλά δεν είμαι σίγουρος για την παρακάτω επιλογή Please tell us the currency of your card. Euro (EUR) Βάζουμε ευρώ ή αγγλική λίρα? Αν εννοεις το amazon uk βαλε λιρες το νομισμα, εφοσον αυτο ειναι το τοπικο νομισμα. 1
barman_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 13 hours ago, ProponitisTouKanape said: Θα ξαναβγαλει προσφορα μαγκες, relax. Η Revo βγαζει προσφορα για δωρεαν καρτες πιο συχνα απ'οτι βγαζει το κρατος ρυθμιση δοσεων Όντως βγάζουν συχνά? Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Πριν 2 βδομαδες σε μενα τουλαχιστον ειχε bait μετα που εβαλα λεφτα τον π@λο ειχε ληξει η προσφορα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, barman_ είπε Όντως βγάζουν συχνά? Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ Ναι, βγαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Τελευταια φορα εβγαλαν αρχες Αυγουστου νομίζω.
Asevastos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση;
dexterios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Asevastos είπε Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση; Τα κρατά ο ιδιοκτήτης του ATM όχι η revolut 2
Jason13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, Asevastos said: Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση; 3 minutes ago, Asevastos said: Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση; Δινει δωρεαν αναληψεις σαν revolut, αλλα οι 4 συστημικες τραπεζες της Ελλαδας βαλαν ανεξαρτητως καρτα 3€ προμηθεια (περα απο την ιδια τους την τραπεζικη καρτα που ειναι δωρεαν). Σε πολλες χωρες στο εξωτερικο, πολωνια,λετονια,αγγλια, ουγγαρια, τα περισσοτερα τραπεζικα ΑΤΜ δεν παιρνουν προμηθεια !! 2
asdfnikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Asevastos είπε Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση; επιπλέον,200 Ευρω τον μήνα δίνει η Revolut σαν Δωρεάν αναληψη. Η N26 δίνει 5 αναλήψεις/μηνα Δωρεάν. 1
soiramk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2019 στις 2:52 ΜΜ, asdfnikos είπε Πρεπει να κανεις ενα top-up πρωτα και μετα θα σε εμφανισει την επιλογη Έκανα ένα top-up από την πιστωτική μου της Alpha. Όλα καλά! Έκανα και verification μετά. Απλά θέλω να ρωτήσω αν σε κάθε top-up πλέον από την πιστωτική θα ζητάει τον SecureWeb κωδικό που σου στέλνουν με SMS (έκανα εγγραφή μιας και δεν μου ξανά είχε ζητηθεί). Με ενδιαφέρει γιατί στο εξωτερικό που θα βρίσκομαι δεν θα έχω την Ελληνική SIM στο κινητό μου, αλλά Αμερικάνικη. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από soiramk
spartak1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, soiramk είπε Έκανα ένα top-up από την πιστωτική μου της Alpha. Όλα καλά! Έκανα και verification μετά. Απλά θέλω να ρωτήσω αν σε κάθε top-up πλέον από την πιστωτική θα ζητάει τον SecureWeb κωδικό που σου στέλνουν με SMS (έκανα εγγραφή μιας και δεν μου ξανά είχε ζητηθεί). Με ενδιαφέρει γιατί στο εξωτερικό που θα βρίσκομαι δεν θα έχω την Ελληνική SIM στο κινητό μου, αλλά Αμερικάνικη. Αυτο είναι θέμα της alpha όχι της revolut
soiramk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, spartak1 είπε Αυτο είναι θέμα της alpha όχι της revolut Ok, άρα αυτό θα είναι σε κάθε top-up... Ευχαριστώ!
crazysax Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια καλησπερα . Σημερα μου ηρθε μήνυμα οτι μπλοκάρουν την καρτα μου για καποια ύποπτη συναλλαγη απο amazon που απο οτι κοιταξα δεν εχω κανει (2.99) . με ρωτανε αν εχω κανει ή οχι την συναλλαγη και πατωντας οχι μου λεει (αφου πρωτα μου ζηταει επιβεβαιωση) οτι θα καταργησουν την καρτα ... τι κανω? και τι ακολουθει?
Hapatingo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Εφόσον πάτησες όχι, καταργούν την κάρτα και σου στέλνουν καινούργια.
crazysax Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρεις η καινούργια αν είναι με χρέωση ? Επίσης να πω ότι την προηγούμενη τετάρτη έκανα φόρτιση της κάρτας με έμβασμα (Eurobank) χρησιμοποιώντας εκ παραδρομής τον παλιό τρόπο (παρόλο που έχω διαβάσει τα πάντα εδώ) βάζοντας στην αιτιολογία το IBAN μου . Ακόμα δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα . Τι κάνω τώρα με το έμβασμα .περιμένω να επιστραφούν Όπως λέτε εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/682622-revolut-οδηγός-επιβίωσης-part-2/page/106/ ή πρέπει να επικοινωνήσω με την Eurobank και την Revolut? Υ.Γ. Βάζοντας προχθές το IBAN μου κανονικά σε ένα μικρό νέο έμβασμα , χτες μπήκαν κανονικά . EDIT : Μόλις μίλησα μαζί τους . Βρήκαν τα χρήματα και μου τα έβαλαν στον λογαριασμό μου αμέσως ..... άψογοι ... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από crazysax 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα