barman_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 παιδες μια ερωτηση..σκεφτομαι να φορτωσω στη ρεβο τα χρηματα που θα χρειαστω για ενα ταξιδι ευρωπη.κατ αρχας υπαρχει προβλημα στο ποσο που θα φορτωσω?και δευτερο και κυριοτερο ο λογος που το κανω ειναι για να εχω αμεση ενημερωση απο τις συναλλαγες.Θα εχω αμεση ειδοποιηση για καθε συναλλαγη?
Hapatingo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι εφόσον υπάρχει Ίντερνετ στο κινητό. Αν βάλεις με κάρτα υπάρχει ημερήσιο όριο. Οταν πρώτο έβαλα κάρτα για top up, μου έλεγε ότι το ημερήσιο όριο για top up ήταν 300 ευρώ και καθώς περνάει ο καιρός αυξάνεται.
barman_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 53 minutes ago, Hapatingo said: Ναι εφόσον υπάρχει Ίντερνετ στο κινητό. Αν βάλεις με κάρτα υπάρχει ημερήσιο όριο. Οταν πρώτο έβαλα κάρτα για top up, μου έλεγε ότι το ημερήσιο όριο για top up ήταν 300 ευρώ και καθώς περνάει ο καιρός αυξάνεται. ναι για τοπ απ μιλαμε...σκεφτομαι καθε μερα μεχρι να φυγω να βαζω και απο κατι..ποιος σου λεει ποσο ειναι το οριο?η τραπεζα η η ρεβο? 51 minutes ago, Artakos said: Άμεση,αρκεί να εχεις ανοιχτά τα δεδομένα λογικα ναι,αλλα και αν δεν?δεν ερχονται μετα?
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Ηρθε μηνυμα : "Ζηταμε συγνωμη οι ελληνικες καρτες δε γινεται φορτιση - καντε εμβασμα " ?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ηρθε μηνυμα : "Ζηταμε συγνωμη οι ελληνικες καρτες δε γινεται φορτιση - καντε εμβασμα " ? Είναι πολύ πίσω Ποτε σου ειρθε τι μήνυμα;
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις τωρα ! Μου ειχε κλωτσησει πριν 10 μερες απο πειραιως αλλα μου εχει δεσμευσει απο την καρτα με περασμενα ολα τα στοιχεια της στο app Λυπούμαστε που η φόρτιση μέσω κάρτας απέτυχε. Δυστυχώς, οι περισσότερες ελληνικές χρεωστικές κάρτες δεν υποστηρίζονται λόγω τοπικών κανονισμών. Μην πανικοβάλλεστε! Μπορείτε να φορτίσετε τον λογαριασμό σας Revolut εύκολα σε EUR μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Πώς κάνετε φόρτιση μέσω τραπεζικής μεταφοράς Εάν η μεταφορά σας είναι σε EUR και η τράπεζά σας βρίσκεται στην περιοχή SEPA (Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ), τότε η μεταφορά στη Revolut θα κοστίσει το ίδιο με οποιαδήποτε μεταφορά σε τράπεζα του εσωτερικού. Για τους περισσότερους πελάτες μας, η υπηρεσία αυτή είναι συνήθως δωρεάν. Μεταβείτε στην ενότητα «Φόρτιση» της εφαρμογής και πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού. Θα βρείτε τα απαραίτητα στοιχεία λογαριασμού για να κάνετε τη μεταφορά επιλέγοντας «Τραπεζική μεταφορά». Κατά κανόνα, οι περισσότερες μεταφορές ολοκληρώνονται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στο έστειλε επειδή απέτυχε η φόρτιση τότε.. 1
mobile_32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα 1/9 έκανε κανονικά φόρτιση από πιστωτική Πειραιώς. επισης μου ήρθε και η φυσική κάρτα σε εκείνη την συσκευασία με τη πατέντα που ανοίγει και από τις δυο μεριές. μεχρι τώρα όλα οκ.
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Mhlogiatros Έχω την εντύπωση ότι αυτό το μήνυμα μας το έβγαζε επί CC. Κάτι πάει λάθος με την ενημέρωση της συγκεκριμένης τράπεζας. Με βάση τα προηγούμενα μηνύματα, εντόπισες κάποιον άλλο χρήστη που αναφέρει ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία top up μέσω χρεωστικής στην winbank; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από MauroPaltoudias
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι κανενας αφου σε εκοβε η τραπεζα . Πριν τη 1/9 αλλα μου εκανε εντυπωση που ηρθε 10 μερες μετα . Και τωρα να το χ@σω θα παραγ. τη καρτα στην επομενη προσφορα . Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Delas.46 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Οχι κανενας αφου σε εκοβε η τραπεζα . Πριν τη 1/9 αλλα μου εκανε εντυπωση που ηρθε 10 μερες μετα . Μιλάς για το μήνυμα "Greek banks are not yet supported"? Μην το δίνεις σημασία αυτό, πάντα αργούσε να έρθει. Εσένα τα λεφτά μπαίνουν στην revolut άμεσα; αυτό σε νοιάζει. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Delas.46 Spelling
asdfnikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Η Πειραιως Δεν με περασε το top-up της Revolut στης δαπανες μείωσης φόρου.Οπότε συμπεριλαμβάνεται στης εξαιρέσεις ο συγκεκριμένος Κωδικός εμπορου (Financial Institutions – Merchandise and Services (6012) )
Hapatingo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, asdfnikos said: Η Πειραιως Δεν με περασε το top-up της Revolut στης δαπανες μείωσης φόρου.Οπότε συμπεριλαμβάνεται στης εξαιρέσεις ο συγκεκριμένος Κωδικός εμπορου (Financial Institutions – Merchandise and Services (6012) ) Δοκίμασε να την περάσεις μέσω Curve
babble tribe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Με δυο διαφορετικές κάρτες revolut (μετά Κάπιταλ κοντρόλ εποχή) την μία την δέχθηκε την αλλη όχι, μια εθνική την δέχθηκε μια άλλη alpha bank οχι. Ίσως οι τράπεζες δεν έχουν κάποια πρόβλημα στο σύστημα άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα