Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα στον μήνα προσπάθησα και γω με χειρόγραφη αρκετές φορές, δεν την δέχτηκαν. Στο τσατ τους μου είπαν δεν δέχονται χειρόγραφες και μου είπαν κιόλας ότι είναι γρήγορη διαδικασία να αλλάξω.

Μου είπαν επίσης ότι μέχρι να γίνει το Brexit δεν πρέπει να υπάρχει θέμα που δεν ανεβάζω ταυτότητα. Αυτό υποθέτω ισχύει γιατί είχα ανεβάσει το δίπλωμα παλιά και ακόμα μας εξυπηρετούν απο την Αγγλία. Όταν γίνει Brexit ή μεταφερθούν σε βάση που θα ισχύει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία, τότε θα χρειαστεί η τυπωμένη ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Αν κάποιος έχει καταφέρει με χειρόγραφη τον τελευταίο μήνα ή και λίγο παλαιότερα, ας μας γράψει τι και πως το είπε και το δέχτηκαν.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 minutes ago, Ukforthemoment said:

Δηλαδή ότι οι ίδιοι σου είπαν στο τσατ ότι δεν δέχονται χειρόγραφες δεν σου αρκεί;

Το θέμα είναι ότι ο κάθε ένας δίνει άλλη απάντηση. Σε φίλο που επίσης άλλαξε ταυτότητα σε μηχανογραφημένη δεν την δέχονταν και από το chat τους ζήτησε να την στείλουν στην ομάδα που εξακριβώνει τα στοιχεία. Μετά από λίγο ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε

Το θέμα είναι ότι ο κάθε ένας δίνει άλλη απάντηση. Σε φίλο που επίσης άλλαξε ταυτότητα σε μηχανογραφημένη δεν την δέχονταν και από το chat τους ζήτησε να την στείλουν στην ομάδα που εξακριβώνει τα στοιχεία. Μετά από λίγο ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση.

Αυτοί που είναι οι πλέον αρμόδιοι λένε ότι δεν γίνεται.

Εδώ ποιος έγραψε ότι έκανε με χειρόγραφη;

Ασε που οι  χειρόγραφες έχουν λήξει.

Δημοσ.
3 minutes ago, Ukforthemoment said:

Αυτοί που είναι οι πλέον αρμόδιοι λένε ότι δεν γίνεται.

Εδώ ποιος έγραψε ότι έκανε με χειρόγραφη;

Ασε που οι  χειρόγραφες έχουν λήξει.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/682622-revolut-οδηγός-επιβίωσης-part-2/?do=findComment&comment=57681729

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα (πριν 5-6 μήνες) είχα διαβάσει οτι τη χειρόγραφη μαζί με επίδειξη διπλώματος σε κάρτα την δεχόντουσαν, πλέον τους τελευταίους 2-3 μήνες όχι...

Και από ότι κατάλαβα δεν έχει αλλάξει κάτι...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Εχει παραλάβει κάποιος φυσική κάρτα το τελευταίο 15μερο; Υποτίθεται ότι έπρεπε να έρθει 24 Μαρτίου. Υπάρχει όμως μεγάλη καθυστέρηση λόγω κορωνοιου. Με το ταχυδρομείο δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη μέχρι τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα σας.

Για να λυσω την απορια των περισσοτερων , οσο αφορα τη ταυτοποιηση της παλαιου τυπου ταυτοτητας . Πλεον η revolut ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ τις παλιες χειρογραφες ταυτοτητες .Επικοινωνησα με το τσατ της revolut για αυτο το θεμα , και απο τα λιγα αγγλικα που γνωριζω , ειναι κατι σαν ευρωπαικη οδηγια να μη τις δεχονται . Ετσι αναγκαστικα μαζι με αυτη την αφορμη να κλεισω ραντεβου και να βγαλω νεα ταυτοτητα. Και το προβλημα μου λυθηκε με το verification που ζητανε . (για τους παλιους της υπηρεσιας τη 3ετια 2015-2018 τουλαχιστο δε χρειαζοταν επιβεβαιωση )

Επεξ/σία από KoulisR21
Δημοσ.

Για να ξεφύγουμε (επιτέλους) από τις ταυτότητες...

Όσοι έχετε κάνει λογαριασμό trading κι έχετε χρήματα μέσα χωρίς απαραίτητα να έχετε αγοράσει μετοχές, βλέπετε αλλαγή στο διαθέσιμο ποσό σε πραγματικό χρόνο;;

Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα επενδύονται κι αυτά με κάποιο τρόπο;; και η μεταβολή είναι πάντα θετική ή έχει και αρνητική κάποιες μέρες;;

Ξέρει κανείς με ποιο τρόπο γίνεται η επένδυση των μετρητών;; με απλά λόγια για εμάς που δεν είμαστε του χρηματοοικονομικού.

Δημοσ.
1 minute ago, Doubt said:

Για να ξεφύγουμε (επιτέλους) από τις ταυτότητες...

Όσοι έχετε κάνει λογαριασμό trading κι έχετε χρήματα μέσα χωρίς απαραίτητα να έχετε αγοράσει μετοχές, βλέπετε αλλαγή στο διαθέσιμο ποσό σε πραγματικό χρόνο;;

Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα επενδύονται κι αυτά με κάποιο τρόπο;; και η μεταβολή είναι πάντα θετική ή έχει και αρνητική κάποιες μέρες;;

Ξέρει κανείς με ποιο τρόπο γίνεται η επένδυση των μετρητών;; με απλά λόγια για εμάς που δεν είμαστε του χρηματοοικονομικού.

Εάν εννοείς τα χρήματα που έχεις και κάθονται στον επενδυτικό λογαριασμό αλλάζουν με βάση την ισοτιμία του δολαρίου, μιας και σου τα δείχνει σε ευρώ στο dashboard. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hapatingo είπε

Εάν εννοείς τα χρήματα που έχεις και κάθονται στον επενδυτικό λογαριασμό αλλάζουν με βάση την ισοτιμία του δολαρίου, μιας και σου τα δείχνει σε ευρώ στο dashboard. 

Σωστά, αυτό πρέπει να είναι. Για να βάλεις χρήματα στον trading πρέπει να τα κάνεις δολάρια ΗΠΑ.

Δημοσ.

αναφερω τα παρακατω για γενικοτερη ενημέρωση...

διαβασα πριν λιγες μερες εδω, οτι πλεον μπορουσες να βγαλεις δωρεαν dispossable virtual card και οντως το δοκιμασα και λειτουργησε...

εκανα την 1η μου αγορα πριν μια βδομάδα και μαλιστα μου ηρθε ειδοποιηση οτι επειδη χρησιμοποιησα την dispossable virtual ο αριθμος της αλλαξε αμεσως μετα την αγορά μου..

χθες εκανα την 2η αγορα και αμεσως μετα την αγορα η καρτα εξαφανιστηκε. Προσοχη, δεν άλλαξε ο αριθμος οπως εγινε μια βδομαδα πριν, αλλα χάθηκε η καρτα, δηλαδη μπαινοντας στις καρτες μου πλεον δεν ειχα dispossable virtual card!

σκεφτηκα οτι ισως ηταν μαρκετιστικο κολπο, σε αφηνε να τη χρησιμοποιησεις 2 φορες για να γλυκαθεις και μετα αν ηθελες την αγοραζες... 

ξαναμπηκα στο μενου και δοκιμασα να ξανα-εκδοσω dispossable και με άφησε να το κανω δωρεαν.

εστειλα στο chat για να το διευκρινίσω, σκεφτομενος οτι μαλλον ειναι bug του συστηματος, και νομιζω οτι εξηγησα αρκετα απλα και κατανοητα τι ειχε συμβει και ο live agent μου φανηκε πολυ ακαταλληλος (νομιζω πως δεν υπερβαλλω). Δεν καταλαβαινε τι του ελεγα και μου απαντουσε διαφορα που δεν εβγαζαν νόημα! Προσπαθουσε να μου εξηγησει τη διαφορα της dispossable virtual απο την κανονικη virtual, ενω δεν τον ρωτησα κατι τετοιο! Μάλιστα σε καποια φαση, μου επανέφερε την dispossable virtual card που ειχε εξαφανιστεί, αυτή που λιγα λεπτα πριν ειχα χρησιμοποιησει για πραγματοποιηση αγορας και υποτιθεται οτι είναι μιας χρήσης για λογους ασφαλειας και μολις τη χρησιμοποιησεις καταργείται. 

Σύμφωνα με τον εκπροσωπο λοιπον, αν χρησιμοποιησεις disposable εξαφανιζεται και αν χρησιμοποιησεις κανονικη virtual αλλαζει ο αριθμος της (παραθέτω και το σχετικο screenshot). Δηλαδή εγω που πληρώνω το netflix με απλη virtual πρεπει οταν χρεωνομαι να αλλαξει η καρτα και τον επομενο μηνα που θα παει να με χρεωσει να μην την "βρισκει" και να μου παγωσει τη συνδεση.

Ενδεχομενως εχουν συνηθισει να μιλανε με ατομα που δεν καταλαβαινουν ουτε τα αυτονοητα και μπλοκαρουν οταν καποιος τους ρωταει κατι συγκεκριμένο.

92199654_215097436378913_200261491650199

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...