Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Αυτό.

Έχει κάποια διαφορά στα έξοδα ή είναι θέμα ταχύτητας συναλλαγής μόνο;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nistisimos είπε

Έχει κάποια διαφορά στα έξοδα ή είναι θέμα ταχύτητας συναλλαγής μόνο;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

έμβασμα = 1 ευρώ + 1 εργάσιμη μέρα

χρεωστική= δωρεάν+άμεση πίστωση 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

έμβασμα = 1 ευρώ + 1 εργάσιμη μέρα

χρεωστική= δωρεάν+άμεση πίστωση 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Παίδες επειδή όσες σελίδες πήγα πίσω έπεφτα στο θέμα με τις ταυτότητες, δεν βρήκα κάτι για την ανάληψη από ATM.

Για πρώτη φορά προσπάθησα να κάνω ανάληψη και η Πειραιώς και η Εθνική είαν θα χρεώσουν 3 και 2,6 ευρώ αντίστοιχα. Δεν ισχύει πια η δωρεάν ανάληψη; 

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, perpetas είπε

Παίδες επειδή όσες σελίδες πήγα πίσω έπεφτα στο θέμα με τις ταυτότητες, δεν βρήκα κάτι για την ανάληψη από ATM.

Για πρώτη φορά προσπάθησα να κάνω ανάληψη και η Πειραιώς και η Εθνική είαν θα χρεώσουν 3 και 2,6 ευρώ αντίστοιχα. Δεν ισχύει πια η δωρεάν ανάληψη; 

Ισχύει από τη μεριά της revolut, δεν ισχύει για τις ελληνικές τράπεζες. Αποφάσισαν να χρεώνουν τις αναλήψεις από κάρτες εξωτερικού.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george1807 είπε

Ισχύει από τη μεριά της revolut, δεν ισχύει για τις ελληνικές τράπεζες. Αποφάσισαν να χρεώνουν τις αναλήψεις από κάρτες εξωτερικού.

Υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα λοιπόν που δε χρεώνει κάποια ταρίφα λοιπόν?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, george1807 είπε

Τι θα μου χρεώσει η revolut για να τα στείλω πίσω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, perpetas είπε

Τι θα μου χρεώσει η revolut για να τα στείλω πίσω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς; 

Απο την Revolut Τίποτα.
Απο την Πειραιώς μέχρι 15 ευρώ Δωρεάν από 15.01 4 ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, perpetas είπε

η revolut τπτ η Πειραιώς έξοδα για έμβασμα εξωτερικού. Δες τον τιμοκατάλογο για το ακριβές ποσό. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, perpetas είπε

Από revolut σε revolut είναι δωρεάν η μεταφορά;

Εντελώς δωρεάν .Και αμεση

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikomania-- είπε

Υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα λοιπόν που δε χρεώνει κάποια ταρίφα λοιπόν?

Ίσως η optima δεν χρεώνει

Δημοσ.

Στην ειδοποίηση που εμφανίζεται "Οι όροι και Προϋποθέσεις επικαιροποιήθηκαν" ξέρει κάποιος τι αφορά?

Πατάμε "Συμφωνώ" ή το αφήνουμε όπως αναφέρει "σε 30 μέρες θα σας μεταφέρουμε αυτόματα στην προηγούμενη έκδοση" ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη νεα φορολογική δήλωση του 2020 για το φορολογικό έτος 2019 στον κωδικό 029 για περιουσία ή και εισοδήματα(αυτό είναι νέο) στο εξωτερικό, πλέον πρέπει να γράψεις και τη χώρα προέλευσης για να το επιλέξεις. Αρα φαντάζομαι όσον αφορά τη revolut θα πρέπει να επίλεξουμε GB-UNITED KINGDOM; Ή επειδή δεν είναι τράπεζα , δεν τη δηλώνουμε;

Στις 24/4/2020 στις 1:43 ΜΜ, captnemo είπε

Στην ειδοποίηση που εμφανίζεται "Οι όροι και Προϋποθέσεις επικαιροποιήθηκαν" ξέρει κάποιος τι αφορά?

Πατάμε "Συμφωνώ" ή το αφήνουμε όπως αναφέρει "σε 30 μέρες θα σας μεταφέρουμε αυτόματα στην προηγούμενη έκδοση" ?

κοίτα 3-4 σελίδες πίσω,εχει συζητηθεί. Αλλάζει η προμήθεια για τα κρυπτονομίσματα από 1,5% σε 2,5% από 25/5

Επεξ/σία από runner69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...