Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bilya είπε

εχω κάνει αγορά πάνω απο £1000 κ μεταφορές από 500-5000€. 

Προσωπικά  θεωρώ οτι οσοι την πατάνε την χρησιμοποιούν σε bet site, crypto κ την χρησιμοποιούν για να δέχονται επαγ. πληρωμές χωρίς να χουν business account.

Ναι οκ, για τα δύο πρώτα όμως δεν υπάρχει καμία αναφορά που εναντιώνεται στο TOS της revolut.

Και γενικότερα δεν είναι μόνο αυτά, "ου μπλέξεις" είναι...
Το πρόβλημα είναι ο αυτοματοποιημένος αναίτιος πολλές φορές και τελικά αδιαφανής τρόπος μπλοκαρίσματος των λογαριασμών.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι φοβούνται , ας βάζουν λίγα χρήματα και να κινούνται όπως νομίζουν. Εξάλλου υπάρχουν και οι ελληνικές τράπεζες δεν κρεμομαστε από λιθουανική.... ;π

Κ αν θέλετε να μην έχετε προβλήματα .... Προσθέστε όσα χρήματα θα ξοδέψετε. Μη βάζετε εξωφρενικα ποσά τύπου 500€ για να έχετε μέσα...   Λιγότερα και δεν θα έχετε θέμα 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εγω που θέλω να βάλω ενα λεπτό πώς γίνεται.

Σοβαρότης μηδέν!

Mπορεις να το σπασεις σε 60 δευτερολεπτα.!😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα ξερει κανεις καποιον κωδικο προσφορας για να παρω την καρτα δωρεαν?

edit: ακυρο ειδα στο ποστ οτι ειναι insomniaGR

Επεξ/σία από Exploticon
Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. 

Έχω τους τελευταίους μήνες ενα θεματάκι με αναλήψεις μέσω της Revolut, σε τράπεζα Alpha. 

Πάντοτε βγάζω ακριβώς 200 Ευρώ και το ΑΤΜ κρατούσε μια προμήθεια 2.5Ευρώ. 

Τώρα τελευταία μου βγάζει συνεχώς την επιλογή για μετατροπή απο λίρες και πληρώνω προμήθειες του στύλ 15+ Ευρώ. 

Στη Revolut έχω μονάχα Ευρώ και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει.

Είχα καμπούσους μήνες να χρησιμοποιήσω τη κάρτα Revolut για ανάληψη, οπότε πιθανότατα κάνω κάποιο λάθος στις επιλογές του ΑΤΜ και αν κάποιος μπορεί να με παραπέμψει στις σωστές επιλογές, θα με σώσει! 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχών απαντήσεις. 

Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμμένος; 

Υπάρχουν κάποιες οδηγίες γιατί δεν θυμάμε ποτέ να μου έβγαζε την επιλογή της μετατροπής. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Δεν σε ρωτάει ποιος θα κάνει την μετατροπή το ΑΤΜ ;Σε €μπανκ ρωτάει ,μια φορά πέρυσι έβγαλα αν έχει αλλάξει δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω. 

Στο ΑΤΜ είναι αυτό που σου λέω.

Δημοσ.

Απλά πατας Να μην γίνει η μετατροπή. Στο ρωτάει και δυό φορες για να την πατήσεις την δεύτερη... Οτι ειναι κατι "πάρα πολύ κακο" χωρις μετατροπή

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, toneless είπε

Καλησπέρα στη παρέα. 

Έχω τους τελευταίους μήνες ενα θεματάκι με αναλήψεις μέσω της Revolut, σε τράπεζα Alpha. 

Πάντοτε βγάζω ακριβώς 200 Ευρώ και το ΑΤΜ κρατούσε μια προμήθεια 2.5Ευρώ. 

Τώρα τελευταία μου βγάζει συνεχώς την επιλογή για μετατροπή απο λίρες και πληρώνω προμήθειες του στύλ 15+ Ευρώ. 

Στη Revolut έχω μονάχα Ευρώ και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει.

Είχα καμπούσους μήνες να χρησιμοποιήσω τη κάρτα Revolut για ανάληψη, οπότε πιθανότατα κάνω κάποιο λάθος στις επιλογές του ΑΤΜ και αν κάποιος μπορεί να με παραπέμψει στις σωστές επιλογές, θα με σώσει! 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχών απαντήσεις. 

Είχα δημοσιεύσει κάποτε τις σωστές επιλογές, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός κι εγώ έχω πολύ καιρό να κάνω τη διαδικασία, οπότε δεν θυμάμαι καθόλου.

Αν θέλεις να σου πούμε ακριβώς, βγάλε φωτογραφίες την οθόνη του ΑΤΜ σε κάθε βήμα, χωρίς να ολοκληρώσεις και να χρεωθείς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ιδιαίτερα τον Doubt! 

Αν και πρόσφατα έκανα την ανάληψη, δεν θυμάμε ακριβώς τι έγραφε στο ATM(πάντα σε Αγγλικά εννοείτε). 

Θυμάμε ότι έγραφε αν προτιμώ μετατροπή απο Alpha ή απο το ATM; Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν πρόσεξα την επιλογή για ΜΗ μετατροπή. 

Σκέφτομαι ότι Ίσως το λάθος έγινε στη πρώτη καρτέλα του ATM, όπου έχει τρείς επιλογές ανάληψης και επέλεξα το Credit Card, όπου μάλλον εκεί τη πάτησα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, toneless είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ιδιαίτερα τον Doubt! 

Αν και πρόσφατα έκανα την ανάληψη, δεν θυμάμε ακριβώς τι έγραφε στο ATM(πάντα σε Αγγλικά εννοείτε). 

Θυμάμε ότι έγραφε αν προτιμώ μετατροπή απο Alpha ή απο το ATM; Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν πρόσεξα την επιλογή για ΜΗ μετατροπή. 

Σκέφτομαι ότι Ίσως το λάθος έγινε στη πρώτη καρτέλα του ATM, όπου έχει τρείς επιλογές ανάληψης και επέλεξα το Credit Card, όπου μάλλον εκεί τη πάτησα. 

Έχεις λογαριασμό στην Άλφα;; μπορείς να κάνεις εμβάσματα των 15 ευρώ επί όσες φορές χρειάζεται για να συμπληρώσεις το ποσό σου.

(αν έχω λάθος ως προς το όριο των 15 ευρώ, διορθώστε με)

Χρέωση μηδέν.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έχεις λογαριασμό στην Άλφα;; μπορείς να κάνεις εμβάσματα των 15 ευρώ επί όσες φορές χρειάζεται για να συμπληρώσεις το ποσό σου.

(αν έχω λάθος ως προς το όριο των 15 ευρώ, διορθώστε με)

Χρέωση μηδέν.

Το οριο στην Alpha bank  ειναι 5€

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...