Hapatingo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, d300s said: Μετά απο πολλές ώρες αναμονής κατάφερα και μίλησα με customer service της Revolut και ενώ αρχικά μου έλεγαν οτι γίνεται να δωθεί πάγια εντολή τελικά εννοούσαν επαναλαμβανόμενα εμβάσματα συγκεκριμένου ποσού - scheduled money transfers. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης του κωδικού πάγιας εντολής ελληνικής εταιρείας σε τράπεζα εξωτερικού. Θα κάνω άλλη μια απόπειρα με τη Ν26 μήπως και γίνει τίποτα αλλά μάλλον δύσκολο τελικά! Το καλύτερο είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω, περνάς όλα τα iban των εταιριών με τον όνομα της κάθε εταιρία στη revolut και όταν είναι να πληρώσεις έναν λογαριασμό, βάζεις απλά το ποσό και στέλνεις το έμβασμα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των εμβασμάτων όταν υπάρχει η κάρτα και μπορείς να χαρακτηρίσεις ως αγορά τις συναλλαγές αυτές.
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, με φόρτιση μέσω χρεωστικής Πειραιώς (Visa Debit) υπάρχει κέρδος σε yellows με συντελεστή 0,5. Π.χ. με φόρτιση 50 ευρώ πιστώνονται 25 yellows.
alfeios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, με φόρτιση μέσω χρεωστικής Πειραιώς (Visa Debit) υπάρχει κέρδος σε yellows με συντελεστή 0,5. Π.χ. με φόρτιση 50 ευρώ πιστώνονται 25 yellows. Στην Alpha bank υπηρχε κερδος σεν bonus μεχρι πριν 15 ημερες. Τωρα σταματησε. Η φορτιση αντιμετωπίζεται σαν μεταφορα χρηματων κσι οχι σαν αγορα
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8/9 είχα πάρει, αν ισχύει ακόμα δεν είμαι βέβαιος. "Συναλλαγή με χρεωστική κάρτα" γράφει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από Doubt
alfeios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Doubt είπε 8/9 είχα πάρει, αν ισχύει ακόμα δεν είμαι βέβαιος. "Συναλλαγή με χρεωστική κάρτα" γράφει. 27 λεπτά πριν, alfeios είπε Στην Alpha bank υπηρχε κερδος σεν bonus μεχρι πριν 15 ημερες. Τωρα σταματησε. Η φορτιση αντιμετωπίζεται σαν μεταφορα χρηματων κσι οχι σαν αγορα Η 8/9 ειναι πανω απο 15 μερες πριν
asdfnikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 προσθήκη ασφαλείας στο beta app για μπλοκάρισμα συναλλαγών σε στοιχηματικά και τυχερά παιχνίδια!
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, andreas1gr είπε Το θέμα είναι ότι τώρα που μεταφερθήκαμε στην Λιθουανία γιατί συνεχίζει να πληρώνει σε Λίρες;;; Δοκίμασες να βάλεις το νέο LT ΙΒΑΝ στο Paypal και να πληρώσεις μέσω αυτού;
andreas1gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 46 λεπτά πριν, Doubt είπε Δοκίμασες να βάλεις το νέο LT ΙΒΑΝ στο Paypal και να πληρώσεις μέσω αυτού; Χμμμ όχι αυτό δεν γνώριζα καν ότι γίνεται… Δηλαδή αντί για την κάρτα να βάλω iban;;;;
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Χμμμ όχι αυτό δεν γνώριζα καν ότι γίνεται… Δηλαδή αντί για την κάρτα να βάλω iban;;;; Υπάρχει επιλογή για προσθήκη κάρτας και ξεχωριστή επιλογή για προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ). Μόλις έβαλα το δικό μου και περιμένω τις καταθέσεις επιβεβαίωσης.
andreas1gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Υπάρχει επιλογή για προσθήκη κάρτας και ξεχωριστή επιλογή για προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ). Μόλις έβαλα το δικό μου και περιμένω τις καταθέσεις επιβεβαίωσης. Α κατάλαβα τι λες… εννοείς να μεταφέρω χρήματα από την τράπεζα στο balance;;;;
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Α κατάλαβα τι λες… εννοείς να μεταφέρω χρήματα από την τράπεζα στο balance;;;; Όχι. Spoiler
andreas1gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Όχι. Απόκρυψη περιεχομένων Ωραία. Το κάνω αυτό και συνδέω το ΙΒΑΝ… Όταν θα πάω να πληρώσω θα μου εμφανίζει εκτός από τις κάρτες μου και τον τραπεζικό λογαριασμό για να επιλέξω και να τραβήξει από εκεί χρήματα;;;; Και λογικά σύμφωνα με τα λεγόμενα σου επειδή θα βρίσκει τώρα ευρώ λογά της Λιθουανίας δεν θα μπαίνει στην λογική να προσπαθεί να πληρώσει σε Λίρες;;;
Hapatingo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 7 minutes ago, andreas1gr said: Ωραία. Το κάνω αυτό και συνδέω το ΙΒΑΝ… Όταν θα πάω να πληρώσω θα μου εμφανίζει εκτός από τις κάρτες μου και τον τραπεζικό λογαριασμό για να επιλέξω και να τραβήξει από εκεί χρήματα;;;; Και λογικά σύμφωνα με τα λεγόμενα σου επειδή θα βρίσκει τώρα ευρώ λογά της Λιθουανίας δεν θα μπαίνει στην λογική να προσπαθεί να πληρώσει σε Λίρες;;; Σωστά, αλλά σε αγορές εκτός ευρώ η ισοτιμία θα γίνεται πάντα από το paypal.
EuphangeL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, d300s είπε Μετά απο πολλές ώρες αναμονής κατάφερα και μίλησα με customer service της Revolut και ενώ αρχικά μου έλεγαν οτι γίνεται να δωθεί πάγια εντολή τελικά εννοούσαν επαναλαμβανόμενα εμβάσματα συγκεκριμένου ποσού - scheduled money transfers. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης του κωδικού πάγιας εντολής ελληνικής εταιρείας σε τράπεζα εξωτερικού. Θα κάνω άλλη μια απόπειρα με τη Ν26 μήπως και γίνει τίποτα αλλά μάλλον δύσκολο τελικά! Τι δουλειά έχει ο κωδικός πάγιας εντολής που είναι από την Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε. (ΔΙΑΣ ΑΕ) με τράπεζα του εξωτερικού; Ε ρε Δημήτρης Λιτσικάκης που σας χρειάζεται
andreas1gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Σωστά, αλλά σε αγορές εκτός ευρώ η ισοτιμία θα γίνεται πάντα από το paypal. Οπότε αν είναι να πληρώσω σε ξένο νόμισμα να επιλέγω να πληρώνω με την κάρτα και εντός ΕΕ μόνο με τον λογαριασμό της τράπεζας… Σας ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα