pp6210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση μπορεις απο revo να πληρωνεις online joker η υπαρχει περιορισμος για τζογο?
Hapatingo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 56 minutes ago, pp6210 said: Καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση μπορεις απο revo να πληρωνεις online joker η υπαρχει περιορισμος για τζογο? Από τις ρυθμίσεις ενεργοποιείς την επιλογή gambling 1
drdedus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 με το magisk και την beta εχουμε κανα νεο? Να περασουμε σε beta η θα ξαναμπλοκαρει? off topic . . η Zen τι λεει, δοκιμασε κανεις, προσφερει κατι που μας λειπει?
Kostasallinone Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, drdedus είπε με το magisk και την beta εχουμε κανα νεο? Να περασουμε σε beta η θα ξαναμπλοκαρει? off topic . . η Zen τι λεει, δοκιμασε κανεις, προσφερει κατι που μας λειπει? Για την zen υπάρχει θέμα εδώ Αυτό που παρατηρώ είναι οι καλύτερες ισοτιμίες που έχει η zen έναντι στη revolut.
minotavros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, drdedus είπε με το magisk και την beta εχουμε κανα νεο? Να περασουμε σε beta η θα ξαναμπλοκαρει? off topic . . η Zen τι λεει, δοκιμασε κανεις, προσφερει κατι που μας λειπει? Σε εμένα και στην τελευταία stable ανιχνευε το magisk. Αναγκάστηκα και το έβγαλα
t-shock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 βδομάδες τώρα κλείνω που δεν έχω πρόσβαση στην εφαρμογή (έχω μόνο στο web app) μιλάω κάθε μέρα με το cc και μου λένε οτι το "ψαχνουν" σκέτη απογοήτευση
Papakitou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω δεν εχω προσβαση λογω root. Εχω δοκιμασει magisk hide, props κλπ.. Τιποτα.. Ποια ειναι η τελευταια εκδοση που δεν ειχε θεμα με το ρουτ; Edit: Νομιζω το εφτιαξα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από Papakitou 1
minotavros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Papakitou είπε Εγω δεν εχω προσβαση λογω root. Εχω δοκιμασει magisk hide, props κλπ.. Τιποτα.. Ποια ειναι η τελευταια εκδοση που δεν ειχε θεμα με το ρουτ; Edit: Νομιζω το εφτιαξα Πως το έφτιαξες?
katsiletra Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Αξίζει τελικά η ταξιδιωτική ασφάλιση; Είναι προτιμότερο να κάνει κάποιος αναβάθμιση σε premium ή metal πρόγραμμα πριν από το ταξίδι; Ή είναι γι αυτούς που ταξιδεύουν πιο συχνά, οπότε για ένα απλό ταξίδι συμφέρει το πρόγραμμα με την μέρα; Γιατί σαν ασφάλιση είναι πιο συμφέρουσα από αυτές που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εδώ. Το έχει κάνει κανένας;; 1
drdedus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μια φορα εκανα στην revolut και με πληρωσαν κανονικα για θεμα ιατρικο στην Σκανδιναβία . Μετα παραλιγο να το χρησημοποιησω στην Πολωνία αλλα εξαφανιστηκα λογο covit μην κολλήσω στην χωρα αυτη. Το πιθανοτερο ειναι οτι τον περασα εχει... 1
katsiletra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, drdedus είπε Μια φορα εκανα στην revolut και με πληρωσαν κανονικα για θεμα ιατρικο στην Σκανδιναβία . Μετα παραλιγο να το χρησημοποιησω στην Πολωνία αλλα εξαφανιστηκα λογο covit μην κολλήσω στην χωρα αυτη. Το πιθανοτερο ειναι οτι τον περασα εχει... Πιο πρόγραμμα της revolut είχες το απλό;; Πλήρωσες τα έξοδα και σου τα επιστρέψανε μετά; Ή το κανονίζουν αυτοί; 1
Kostasallinone Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, drdedus είπε Μια φορα εκανα στην revolut και με πληρωσαν κανονικα για θεμα ιατρικο στην Σκανδιναβία . Μετα παραλιγο να το χρησημοποιησω στην Πολωνία αλλα εξαφανιστηκα λογο covit μην κολλήσω στην χωρα αυτη. Το πιθανοτερο ειναι οτι τον περασα εχει... Πλήρωσες και τα 50 ευρώ για να κάνεις claim?
pp6210 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 H Revolut λανσάρει την Revolut Bank στην Ελλάδα: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3526307/i-revolut-lansarei-ti-revolut-bank-stin-ellada-prosferontas-pleon-logariasmous-me-prostasia-katatheseon Δηλαδή θα μας βγάλει και Ελληνικό ΙΒΑΝ? ή θα πρέπει να έχουμε μόνο Ελληνικό πια, και όχι εξωτερικού...
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μου ηρθε ειδοποίηση να μπω στην τράπεζα μολις άνοιξα την εφαρμογή,ζητάει αφμ ,δεν το είχα πρόχειρο,και το έκλεισα.Τωρα δεν ξαναβρίσκω την επιλογή............
Hapatingo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, pp6210 said: H Revolut λανσάρει την Revolut Bank στην Ελλάδα: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3526307/i-revolut-lansarei-ti-revolut-bank-stin-ellada-prosferontas-pleon-logariasmous-me-prostasia-katatheseon Δηλαδή θα μας βγάλει και Ελληνικό ΙΒΑΝ? ή θα πρέπει να έχουμε μόνο Ελληνικό πια, και όχι εξωτερικού... Η τράπεζα της revolut είναι στη Λιθουανία, δεν αλλάζει τίποτα πέραν της ασφάλειας καταθέσεων και των νέων προϊόντων. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από Hapatingo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα