bjj-p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Απετυχε μια πληρωμη που εχω βαλει λογω χαμηλου υπολοιπου. Το θεμα ειναι οτι το συνολο σε ευρω και αλλα νομισματα αρκει για την πληρωμη. Τι παιζει; Στο q&a λεει γεμιστε το ποσο στο νομισμα που γινεται η πληρωμη. δεν επρεπε να μετατρεψει αυτοματα και να ολοκληρωσει τη συναλλαγη;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, bjj-p είπε Απετυχε μια πληρωμη που εχω βαλει λογω χαμηλου υπολοιπου. Το θεμα ειναι οτι το συνολο σε ευρω και αλλα νομισματα αρκει για την πληρωμη. Τι παιζει; Στο q&a λεει γεμιστε το ποσο στο νομισμα που γινεται η πληρωμη. δεν επρεπε να μετατρεψει αυτοματα και να ολοκληρωσει τη συναλλαγη; οχι, παίρνει μονο απο ενα νόμισμα, εσυ το μετατρέπεις μονος σου
bjj-p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε οχι, παίρνει μονο απο ενα νόμισμα, εσυ το μετατρέπεις μονος σου Αυτο αλλαξε προσφατα; Γιατι παλιοτερα ειχα γραψει πως σε συναλλαγη, η ρεβο εκανε απο μονη της πωληση της απαιτουμενης αξιας απο κρυπτο ωστε να ολοκληρωθει η συναλλαγη. Κατι που φυσικα δεν ηθελα, το εψαξα και εγραψα και εδω οτι μπορεις να ορισεις τον κρυπτο λογαριασμο ως «ανενεργο», δηλ δεν επιτρεπεται να συμμετεχει σε συναλλαγες. Δεν καταλαβαινω γιατι τα υπολοιπα νομισματα να μην συμμετεχουν στη συμπληρωση του ποσου..
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, bjj-p είπε Αυτο αλλαξε προσφατα; Γιατι παλιοτερα ειχα γραψει πως σε συναλλαγη, η ρεβο εκανε απο μονη της πωληση της απαιτουμενης αξιας απο κρυπτο ωστε να ολοκληρωθει η συναλλαγη. Κατι που φυσικα δεν ηθελα, το εψαξα και εγραψα και εδω οτι μπορεις να ορισεις τον κρυπτο λογαριασμο ως «ανενεργο», δηλ δεν επιτρεπεται να συμμετεχει σε συναλλαγες. Δεν καταλαβαινω γιατι τα υπολοιπα νομισματα να μην συμμετεχουν στη συμπληρωση του ποσου.. Δεν ξερω για κρυπτο, αλλα με διαφορετικά νομίσματα ποτε δεν συμπλήρωνε για να ολοκληρώσει μια πληρωμή
9-11 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Crashάρει σε κανέναν άλλο το app; Είχα αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω (σίγουρα πάνω από δύο εβδομάδες, μπορεί και μήνα) και παρότι έκανα reboot για παν ενδεχόμενο μου βγάζει "Revolut has stopped" και με ξαναπετάει στη login screen. Δεν προλαβαίνω να δω και τις λεπτομέρειες του σφάλματος πανάθεμά το! Αναγκάστηκα να μπω απ’ το PC και μάλιστα για την επαλήθευση χρήστη κατέφυγα στην μέθοδο αποστολής SMS (είπαμε, το app crashάρει αμέσως μετά το στάδιο του δακτυλικού αποτυπώματος)
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, 9-11 είπε Crashάρει σε κανέναν άλλο το app; Είχα αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω (σίγουρα πάνω από δύο εβδομάδες, μπορεί και μήνα) και παρότι έκανα reboot για παν ενδεχόμενο μου βγάζει "Revolut has stopped" και με ξαναπετάει στη login screen. Δεν προλαβαίνω να δω και τις λεπτομέρειες του σφάλματος πανάθεμά το! Αναγκάστηκα να μπω απ’ το PC και μάλιστα για την επαλήθευση χρήστη κατέφυγα στην μέθοδο αποστολής SMS (είπαμε, το app crashάρει αμέσως μετά το στάδιο του δακτυλικού αποτυπώματος) για κοιτα μην θελει update.Εμενα στην beta κάθε μέρα κάνει update.Δουλευει κανονικά πάντως.
alfeios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε για κοιτα μην θελει update.Εμενα στην beta κάθε μέρα κάνει update.Δουλευει κανονικά πάντως. Το ίδιο ακριβώς ήθελα να γράψω, με προλαβες 1
9-11 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Version 8.22.1 | Last update: Sep 29, 2021 Αρκετά πρόσφατο μου φαίνεται. Υπάρχει δυνατότητα rollback σε προηγούμενη έκδοση; Συνέβη κάτι απίστευτο [;] Μπήκε στο main menu ενώ είχα ΚΛΕΙΣΤΟ το WiFi (και τα data) Τι άλλο θα δούμε; Με το που απέκτησε πρόσβαση στο internet, ξαναcrashάρισε! Αυτή τη φορά έχω μπροστά μου το Report - το MIUI μου ζητάει να το στείλω στη Xiaomi. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από 9-11
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 9-11 είπε Version 8.22.1 | Last update: Sep 29, 2021 Αρκετά πρόσφατο μου φαίνεται. Υπάρχει δυνατότητα rollback σε προηγούμενη έκδοση; κάνε clear cache πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο .Δεν ξερω αν μπορείς να πας σε πιο παλιά έκδοση.Εγω στην θεση σου θα έμπαινα στην beta να δω και θα έβγαινα μετά.
9-11 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δες λίγο το προηγούμενο μήνυμά μου γιατί προσέθεσα νέες πληροφορίες. Offline μπαίνει κανονικά, online με πετάει έξω. Δοκίμασα να κάνω deactivate και το Blokada 5 μπας και δημιουργεί πρόβλημα. Τα ίδια. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από 9-11
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, 9-11 είπε Δες λίγο το προηγούμενο μήνυμά μου γιατί προσέθεσα νέες πληροφορίες. Offline μπαίνει κανονικά, online με πετάει έξω. Δεν βλέπω να εχεις προσθέσει κάτι που δεν διαβασα/είναι στο quote
alfeios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και θα έβγαινα μετά Γιατι;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Γιατι; Γιατί μπορεί να μην αισθάνεται άνετα,Ψυχολογικά κυρίως.Αν και εγώ είμαι σε beta πάνω απο 2 χρόνια και μονο μια έκδοση μου ειχε πρόβλημα πριν καιρό που χάθηκε το δακτυλικό ,τον Δεκέμβρη του 2019.
9-11 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Έκανα join beta, τώρα βλέπω v8.23.1 Το πρόβλημα παραμένει...
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 9-11 είπε Έκανα join beta, τώρα βλέπω v8.23.1 Το πρόβλημα παραμένει... εχω 8,24-beta-505 Δοκίμασε update. Πραγματικά δεν ξερω τι κόλλημα εχει φάει το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα