Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει έρθει στο email της συζύγου μήνυμα από τη Revolut να αντικαταστήσει τη φυσική της κάρτα δωρεάν μέσα από την, λόγω κάποιας αναβάθμισης, αλλιώς η κάρτα μέσα στον Ιανουάριο θα ακυρωθεί. Σημειωτέον ότι η κάρτα της λήγει το 2023. Σε εμένα που έχω επίσης revolut και λήγει η κάρτα επίσης το 2023, δεν έχει έρθει τέτοιο mail. Εσείς το έχετε λάβει; Κάνω copy paste το email:

"

Γεια σας,......

Εργαστήκαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την εμπειρία πληρωμών σας με κάρτες και πραγματοποιήσαμε ορισμένες παρασκηνιακές αλλαγές. Για να επωφεληθεί η κάρτα σας από τις αλλαγές αυτές, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τις φυσικές κάρτες που διαθέτετε ήδη. Μπορείτε τώρα να παραγγείλετε μια δωρεάν χρεωστική κάρτα αντικατάστασης για κάθε μία από τις κάρτες στη λίστα: **####

Θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι κάρτες που διαθέτω ήδη;

Οι κάρτες που διαθέτετε ήδη και οι οποίες λήγουν σε **#### θα συνεχίσουν να λειτουργούν έως 26-01-2022. Μην ανησυχείτε, θα σας ενημερώσουμε προτού ακυρώσουμε τις κάρτες σας.

Τι επιλογές έχω;

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανανεώσετε το σχέδιο της κάρτας σας και υπάρχει πλήθος επιλογών.

Κάρτες ειδικής έκδοσης

Κατά το προηγούμενο έτος, κυκλοφορήσαμε αρκετά σχέδια καρτών περιορισμένης έκδοσης. Για όσο διαρκούν τα αποθέματα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις υπάρχουσες κάρτες σας με ένα από τα σχέδια καρτών περιορισμένης έκδοσης, έναντι μόνο 5.99EUR.

Νέα κάρτα

Εάν προτιμάτε ένα από τα κλασικά σχέδια των καρτών μας, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κάρτα σας δωρεάν. Τα σχέδια που θα είναι διαθέσιμα για σας στην εφαρμογή θα εξαρτώνται από το υπάρχον πρόγραμμά σας καθώς και το σχέδιο της κάρτας που αντικαθιστάτε.

Τι ακολουθεί;

Απλώς συνδεθείτε στην εφαρμογή για να παραγγείλετε τις νέες κάρτες σας σήμερα.

Αφού παραγγείλετε τις κάρτες σας, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της αποστολής τους μέσω της λειτουργίας παρακολούθησης στην εφαρμογή μας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε την κάρτα σας στο Apple Pay ή στο Google Pay για να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε απευθείας.

Σημείωση: Ο λογαριασμός Revolut καθώς και οποιεσδήποτε κάρτες Revolut διαθέτετε θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Σας ευχαριστούμε,

Η ομάδα της Revolut

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γράφει όνομα πραγματικό και αριθμό κάρτας πραγματικό δε νομίζω να είναι κάτι ύποπτο.

Ας ανοίξει την εφαρμογή ως συνήθως, πρέπει να υπάρχει κι εκεί κάποια ενημέρωση, στην ενότητα κάρτες.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, το ίδιο συνέβη και σε εμένα πριν τρείς μήνες. Ακυρώθηκε η παλιά κάρτα που ήταν MasterCard και εκδόθηκε μια καινούργια Visa.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, cumulus είπε

phising?

Δεν νομίζω να είναι phishing γιατί όπως είπαν και τα παιδιά παρακάτω, την παραπέμπει κατευθείαν στην εφαρμογή για να κάνει την παραγγελία. Απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν μου ήρθε και σε εμένα παρόμοιο μήνυμα γιατί μου έδωσε να καταλάβω ότι μάλλον όλοι μας πρέπει να αντικαταστήσουμε τις φυσικές μας κάρτες. 

13 ώρες πριν, vali είπε

Δεν υπάρχει πρόβλημα, το ίδιο συνέβη και σε εμένα πριν τρείς μήνες. Ακυρώθηκε η παλιά κάρτα που ήταν MasterCard και εκδόθηκε μια καινούργια Visa.

Το θέμα είναι ότι της συζύγου μου είναι ήδη Visa. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι σε μερικούς μήνες θα μείνουμε για μεγάλο διάστημα σε χώρα όπου δεν συνεργάζεται η Revolut. (Δεν αναγνωρίζει δηλαδή φυσικές διευθύνσεις αυτής της χώρας αν και οι συναλλαγές με Revolut γίνονται). Μη μου κάνει καμιά τέτοια ιστορία και ψάχνω να βρω ποιος θα μου ταχυδρομήσει την κάρτα από Ελλάδα. Στέλνει και στη χώρα αυτή τελικά, οπότε άκυρο.

Επεξ/σία από Pavlos79_
Δημοσ.
Στις 9/11/2021 στις 6:05 ΠΜ, Pavlos79_ είπε

Δεν νομίζω να είναι phishing γιατί όπως είπαν και τα παιδιά παρακάτω, την παραπέμπει κατευθείαν στην εφαρμογή για να κάνει την παραγγελία. Απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν μου ήρθε και σε εμένα παρόμοιο μήνυμα γιατί μου έδωσε να καταλάβω ότι μάλλον όλοι μας πρέπει να αντικαταστήσουμε τις φυσικές μας κάρτες. 

Το θέμα είναι ότι της συζύγου μου είναι ήδη Visa. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι σε μερικούς μήνες θα μείνουμε για μεγάλο διάστημα σε χώρα όπου δεν συνεργάζεται η Revolut. (Δεν αναγνωρίζει δηλαδή φυσικές διευθύνσεις αυτής της χώρας αν και οι συναλλαγές με Revolut γίνονται). Μη μου κάνει καμιά τέτοια ιστορία και ψάχνω να βρω ποιος θα μου ταχυδρομήσει την κάρτα από Ελλάδα. Στέλνει και στη χώρα αυτή τελικά, οπότε άκυρο.

Βγάλε και μια wise να εχεις σαν εναλλακτική.Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί επιχείρησα να κάνω top up ένα ποσό, αποδέχτηκα την μεταφορά των χρημάτων από την εφαρμογή της Εθνικής, παρόλα αυτά η διαδικασία ήταν για αρκετή ώρα σε κατάσταση pending, μέχρι που μου ήρθε και ειδοποίηση από την εφαρμογή της Revolut ότι το ποσό έγινε reverted.

Δεν ξέρω αν φταίει η Εθνική, η Revolut, ή και οι δύο, αλλά δεν είναι καθόλου εμπιστοσύνης η όλη διαδικασία του top up.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, manost είπε

Σήμερα το πρωί επιχείρησα να κάνω top up ένα ποσό, αποδέχτηκα την μεταφορά των χρημάτων από την εφαρμογή της Εθνικής, παρόλα αυτά η διαδικασία ήταν για αρκετή ώρα σε κατάσταση pending, μέχρι που μου ήρθε και ειδοποίηση από την εφαρμογή της Revolut ότι το ποσό έγινε reverted.

Δεν ξέρω αν φταίει η Εθνική, η Revolut, ή και οι δύο, αλλά δεν είναι καθόλου εμπιστοσύνης η όλη διαδικασία του top up.

Καθε μήνα βάζω λεφτά πότε δεν είχα πρόβλημα,θα έλεγα οτι φταίει η ΕΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, manost είπε

Τα πάντα κολλάνε.
Τις προάλλες, προσπαθούσα να πληρώσω skroutz από ibank της Εθνικής και δεν γινόταν. Δεν ζήταγε ποτέ έγκριση η εφαρμογή της Εθνικής για να γίνει η αγορά.7 προσπάθειες έκανα.
Στο τέλος το πήρα απόφαση, το παράτησα και το έκανα μετά από κάνα δίωρο που το πήρε με την πρώτη.

Στην Revolut μπορούμε να χρεώσουμε άλλες λάθος πρακτικές αλλά στο top up εγώ δεν αισθάνομαι εκτεθειμένος.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα για την ερώτηση.

Εκτός από τη Revolut που θεωρείται σαν να έχεις κάρτα στην Αγγλία , υπάρχει κάποια εφαρμογή για κάρτα Τουρκίας ή Ινδίας ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kpins είπε

Εκτός από τη Revolut που θεωρείται σαν να έχεις κάρτα στην Αγγλία , υπάρχει κάποια εφαρμογή για κάρτα Τουρκίας ή Ινδίας ?

Ευχαριστώ

Οι Τούρκοι έχουν την Param ,αλλά από ότι βλέπω στην εγγραφή ζητάει αριθμό τουρκικής ταυτότητας δεν ξέρω τι γίνεται άμα βάλεις διαβατήριο.

https://param.com.tr/default.aspx

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.param.android

Δημοσ.
14 minutes ago, kpins said:

Ευχαριστώ

Παίξε μπάλα με gift cards. Χωρίς να είσαι κάτοικος και χωρίς να έχεις αριθμό τηλεφώνου από τις 2 χώρες δεν γίνεται. 
Η TransferWise παρέχει iban Τουρκίας αλλά η κάρτα της εκδίδεται από Ευρώπη. Δες μήπως αυτό που θες υποστηρίζεται με έμβασμα, οπότε η TransferWise θα μπορούσε να είναι επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/11/2021 στις 8:54 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Καθε μήνα βάζω λεφτά πότε δεν είχα πρόβλημα,θα έλεγα οτι φταίει η ΕΤΕ.

+1. Κι είναι κι άμεσα διαθέσιμο το ποσό. Με Alpha Bank εγώ

Δημοσ.

Απορία, που ίσως έχει συζητηθεί..
Στην Ελλάδα, αν έχεις έστω και 0.01€ τόκους καταθέσεων απο τραπεζικό λογαριασμό, είσαι υπόχρεος φορολογικής δήλωσης.

Η Revolut έχει τόκους? Όχι ε? Γτ αν είχε, πως και σε ποια χώρα θα τους δηλώναμε? Στη Λιθουανία??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...