Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ronnie79 είπε Εδω και 2 μέρες έχω προσπαθήσει να προσθέσω χρήματα μέσω της εφαρμογής με κάρτα prepaid της Πειραιώς και κανονική κάρτα της εθνικής αλλά βγάζει μήνυμα oops something went wrong add money > euro > debit or credit card > add money securely Στα transactions φαίνεται auth for card , pending Mobile banking εφαρμογές Πειραιώς και Εθνικής έχεις; Μόλις τώρα, georgerov είπε Capital controls εννοεί μάλλον ο φίλος Κατάλαβα τι εννοεί, από που προέρχεται όμως η εκτίμηση/δήλωση;
ronnie79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Mobile banking εφαρμογές Πειραιώς και Εθνικής έχεις; Ναι έχω και στις 2 Δεν ήρθε κάποιο notification
georgerov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Κατάλαβα τι εννοεί, από που προέρχεται όμως η εκτίμηση/δήλωση; Troll/αστείο κατά πάσα πιθανότητα!
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Ουτε αστειο δεν μπορει να κανει καποιος, θελετε και τεκμηρίωση 😋
kioo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μολις δοκιμασα καρτα eurobank και τα χρηματα μπηκαν κανονικα παιδια! 1
icyrabbit Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kioo είπε Μολις δοκιμασα καρτα eurobank και τα χρηματα μπηκαν κανονικα παιδια! Από Eurobank μου έπαιξε κι εμένα! Μυστήρια κόλπα... ευχαριστώ
poulaki1976 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Εστηλα χρημα απο αλφα μπανκ σημερα κανονικα και κατοπιν σε κρυπτο.κομ σε ενα λεπτο ολα
shark4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα! Εκανα εγγραφη το Σαββατο στη revolut ολα κομπλε εκανα παραγγελια και την απλη καρτα. Για ποιο λογο αργει τοσο πολυ να ερθει η καρτα? Μου λεει εκτιμωμενη παραδοση 24/01.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, shark4 είπε Καλησπερα! Εκανα εγγραφη το Σαββατο στη revolut ολα κομπλε εκανα παραγγελια και την απλη καρτα. Για ποιο λογο αργει τοσο πολυ να ερθει η καρτα? Μου λεει εκτιμωμενη παραδοση 24/01. Έρχεται μα απλο ταχυδρομείο 1
Wspr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 3:28 ΜΜ, NikosKallithea είπε Καλα και αυτες τις κάρτες σε ποιους τις δίνουν, μπορει να εχει κάποιος ιδιώτης τετοια κάρτα και να μην το γνωρίζει Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι αλλα μαλλον ετυχε και την εδωσαν σε μενα.Θα μπορουσα να ειχα παρει απλη. Στις 10/1/2022 στις 9:03 ΠΜ, Doubt είπε Κάνε top up μέσω gpay με την ίδια κάρτα. Μόλις δοκίμασα με 10€ και πέρασε κανονικά και δωρεάν. Μπηκα μολις στο app της revo και αυτη τη φορα δεν μου βγαζει καν την επιλογη gpay.Προχθες μου την εβγαζε,πηγα να κανω τη συναλλαγη αλλα με απερριψε για καποιο μυστηριο λογο
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Wspr είπε Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι αλλα μαλλον ετυχε και την εδωσαν σε μενα.Θα μπορουσα να ειχα παρει απλη. Μπηκα μολις στο app της revo και αυτη τη φορα δεν μου βγαζει καν την επιλογη gpay.Προχθες μου την εβγαζε,πηγα να κανω τη συναλλαγη αλλα με απερριψε για καποιο μυστηριο λογο Δωστην πίσω και πες τους να σου εκδόσουν μια απλή
shark4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Η revolut εχει τη δυνατοτητα αμφισβητησης συναλλαγης οπως εχουν ολες οι ελληνικες καρτες?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, shark4 είπε Η revolut εχει τη δυνατοτητα αμφισβητησης συναλλαγης οπως εχουν ολες οι ελληνικες καρτες? https://www.revolut.com/el-GR/help/pragmatopoiisi-pliromon/pliromi-me-karta/pos-leitoyrgei-i-diadikasia-akyrosis-hreosis
HuskerDu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Τελικά, να περάσουμε στην Revolut Bank? Μας έχουν ζαλίσει με τις ειδοποιήσεις στα mail και στην εφαρμογή. 1
prometheas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αργά η γρήγορα θα μεταβούμε όλοι στην Bank.. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από prometheas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα