Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ronnie79 είπε

Εδω και 2 μέρες έχω προσπαθήσει να προσθέσω χρήματα  μέσω της εφαρμογής  με κάρτα prepaid της Πειραιώς και κανονική κάρτα της εθνικής αλλά βγάζει μήνυμα oops something went wrong 

add money > euro > debit or credit card > add money securely 

Στα transactions φαίνεται auth for card , pending 

Mobile banking εφαρμογές Πειραιώς και Εθνικής έχεις;

Μόλις τώρα, georgerov είπε

Capital controls εννοεί μάλλον ο φίλος

Κατάλαβα τι εννοεί, από που προέρχεται όμως η εκτίμηση/δήλωση;

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kioo είπε

Μολις δοκιμασα καρτα eurobank και τα χρηματα μπηκαν κανονικα παιδια!

Από Eurobank μου έπαιξε κι εμένα!
Μυστήρια κόλπα... ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπερα! Εκανα εγγραφη το Σαββατο στη revolut ολα κομπλε εκανα παραγγελια και την απλη καρτα. Για ποιο λογο αργει τοσο πολυ να ερθει η καρτα? Μου λεει εκτιμωμενη παραδοση 24/01.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, shark4 είπε

Καλησπερα! Εκανα εγγραφη το Σαββατο στη revolut ολα κομπλε εκανα παραγγελια και την απλη καρτα. Για ποιο λογο αργει τοσο πολυ να ερθει η καρτα? Μου λεει εκτιμωμενη παραδοση 24/01.

Έρχεται μα απλο ταχυδρομείο

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 9/1/2022 στις 3:28 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Καλα και αυτες τις κάρτες σε ποιους τις δίνουν, μπορει να εχει κάποιος ιδιώτης τετοια κάρτα και να μην το γνωρίζει

Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι αλλα μαλλον ετυχε και την εδωσαν σε μενα.Θα μπορουσα να ειχα παρει απλη.

Στις 10/1/2022 στις 9:03 ΠΜ, Doubt είπε

Κάνε top up μέσω gpay με την ίδια κάρτα. Μόλις δοκίμασα με 10€ και πέρασε κανονικά και δωρεάν.

Μπηκα μολις στο app της revo και αυτη τη φορα δεν μου βγαζει καν την επιλογη gpay.Προχθες μου την εβγαζε,πηγα να κανω τη συναλλαγη αλλα με απερριψε για καποιο μυστηριο λογο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wspr είπε

Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι αλλα μαλλον ετυχε και την εδωσαν σε μενα.Θα μπορουσα να ειχα παρει απλη.

Μπηκα μολις στο app της revo και αυτη τη φορα δεν μου βγαζει καν την επιλογη gpay.Προχθες μου την εβγαζε,πηγα να κανω τη συναλλαγη αλλα με απερριψε για καποιο μυστηριο λογο

Δωστην πίσω και πες τους να σου εκδόσουν μια απλή

Δημοσ.

Τελικά, να περάσουμε στην Revolut Bank? Μας έχουν ζαλίσει με τις ειδοποιήσεις στα mail και στην εφαρμογή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...