djuan1988 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ τη χρησιμοποιώ και σε site που χρειάζεται πληρωμή και τα φοβάμαι από θέμα ασφάλειας πχ efood, Wolt.
gokuthelegend Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Εγώ τη χρησιμοποιώ και σε site που χρειάζεται πληρωμή και τα φοβάμαι από θέμα ασφάλειας πχ efood, Wolt. Καλά, αυτές είναι γνωστές σελίδες από υπηρεσίες που τις ξέρει όλος ο κόσμος, δεν νομίζω να τίθεται κάποιο σημαντικό θέμα ασφαλείας. Δεν είναι δηλαδή τίποτα άγνωστες.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Καλά, αυτές είναι γνωστές σελίδες από υπηρεσίες που τις ξέρει όλος ο κόσμος, δεν νομίζω να τίθεται κάποιο σημαντικό θέμα ασφαλείας. Δεν είναι δηλαδή τίποτα άγνωστες. Εχουν ακουστεί προβλήματα πάντως. 1
runner69 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/2/2022 στις 12:36 ΜΜ, gokuthelegend είπε Καλά, αυτές είναι γνωστές σελίδες από υπηρεσίες που τις ξέρει όλος ο κόσμος, δεν νομίζω να τίθεται κάποιο σημαντικό θέμα ασφαλείας. Δεν είναι δηλαδή τίποτα άγνωστες. Προσωπικά σε eshops, που αναγκάζεσαι να βάλεις τα στοιχεια της καρτας στο ίδιο το eshop και όχι στο ecommerce platform κάποιας τράπεζας, αποφεύγω να χρησιμοποιώ τις ελληνικές κάρτες και για αυτό χρησιμοποιώ την curve καθώς δεν γνωρίζεις πως εχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας. Δηλ αν τη συμπληρωση των στοιχείων της κάρτας την κάνεις σε κάποιο περίβαλλον τράπεζας, έχεις ένα αίσθημα ασφάλειας πολύ παραπάνω. Υπαρχουν δυστυχώς σελίδες ακόμα και σήμερα που έχουν ακόμα uncrypted τα password των λογαριασμών. Δεν θα ήθελα να ξερω ότι είναι έτσι και τα στοιχεία της κάρτας μου (ή όλοκληρα τα στοιχεία) και για αυτο δεν τα εμπιστεύομαι οταν τα δίνω. Ενας τρόπος για να καταλάβεις ότι ειναι uncrypted τα password είναι όταν εγγράφεσαι σε μια σελίδα, αν σου στείλουν αυτόματα email με τον κωδικο που όρισες για τον λογαριασμό ή όταν κάνεις υπενθύμιση κωδικού έτσι και σου στείλουν σε email τον τρέχοντα κωδικό και όχι κάποιον νέο ή διαδικασία για να ορίσεις τον νέο, τότε καταλαβαίνεις ότι ο κωδικός σου στην βασή τους δεν έχει κρυπτογραφηθεί. Αν είχε κρυπτογραφηθεί , δεν θα τον ξέρανε για να στον στείλουν στο email. Έτσι αν γίνει hack η βάση τους, θα έχουν άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Αυτο θα το συναντήσεις πλέον σε μικρά eshops. Προσοχή λοιπον με αυτά. Αναφορικά με την wolt οταν την είχα χρησιμοποιησει πριν χρονια, είχα βρει διάφορα bugακια ως προς την λειτουργικότητα της web σελίδας και για αυτο κρατησα επιφυλάξεις όσον αφορα το security. Μπορει πλεον με τα χρόνια να έχουν λυθεί. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από runner69
GeG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, βρήκα και εγώ περιοδο να πάω Ουγγαρία και τώρα θέλω να ρωτήσω, δεν έχω βγάλει φυσική κάρτα. Πληρώνω με google pay ; να παρω και λίγα μετρητά ; να βγάλω φυσική κάρτα ;
ekkli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, GeG είπε Καλησπέρα, βρήκα και εγώ περιοδο να πάω Ουγγαρία και τώρα θέλω να ρωτήσω, δεν έχω βγάλει φυσική κάρτα. Πληρώνω με google pay ; να παρω και λίγα μετρητά ; να βγάλω φυσική κάρτα ; Ανάλογα πότε πας. Η φυσική καρτα κάνει κάνα μήνα να έρθει. Αν προλαβαίνεις, κάνε αίτηση για φυσική κάρτα να την έχεις μαζί σου.
GeG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ekkli είπε Ανάλογα πότε πας. Η φυσική καρτα κάνει κάνα μήνα να έρθει. Αν προλαβαίνεις, κάνε αίτηση για φυσική κάρτα να την έχεις μαζί σου. δεν προλαβαινω, σε καμια βδομαδα θα παω, οποτε ; google pay ; ειναι κομπλε σαν λυση; Μόλις τώρα, GeG είπε δεν προλαβαινω, σε καμια βδομαδα θα παω, οποτε ; google pay ; ειναι κομπλε σαν λυση; επισης για να καταλαβω , πχ ουγγαρια που δεν εχουν ευρω ,πληρωνοντας με revolut θα γινεται με την μια η αλλαγη στο νομισμα ; ή πρεπει να εχω μεταφερει καποιο ποσο εκει πρωτα και να το κανω απο ευρω σε οτι εχουν εκει ; και μετα οταν γυρισω ελλαδα αν θελω το υπολοιπο παλι ευρω ;
vagstef Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, GeG είπε δεν προλαβαινω, σε καμια βδομαδα θα παω, οποτε ; google pay ; ειναι κομπλε σαν λυση; επισης για να καταλαβω , πχ ουγγαρια που δεν εχουν ευρω ,πληρωνοντας με revolut θα γινεται με την μια η αλλαγη στο νομισμα ; ή πρεπει να εχω μεταφερει καποιο ποσο εκει πρωτα και να το κανω απο ευρω σε οτι εχουν εκει ; και μετα οταν γυρισω ελλαδα αν θελω το υπολοιπο παλι ευρω ; Μια χαρά είναι αφού όλοι έχουν POS ! Θα βάλεις ευρώ και θα πληρώνεις σε ευρώ, η αλλαγή γίνεται εκείνη τη στιγμή. Ουσιαστικά αυτή είναι η χρησιμότητά της στα ταξίδια, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να τα αλλάξεις από πριν. Τα ΣΚ έχει μια μικρή προμήθεια για κάθε συναλλαγή οπότε αν θες κάνεις έναν λογαριασμό στο τοπικό νόμισμα HUF και αλλάζεις ένα ποσό την Παρασκευή το βράδυ, διότι αν έχεις πάνω από έναν λογαριασμό και πας να πληρώσεις θα τραβήξει χρήματα πρώτα από τον λογαρισμό με το τοπικό νόμισμα άρα τον HUF. Ότι μείνει το αλλάζεις μετά όπως είπες. Άρα συμπέρασμα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα αναλόγως ποιες μέρες θα πας. Αλλά και πάλι τα ΣΚ είναι πολύ μικρή η χρέωση για να κάτσεις να αλλάξεις. Οι προμήθειες συναλλάγματος των ελληνικών τραπεζών είναι πολύ μεγάλες για κάθε συναλλαγή καθημερινά σε σχέση με την χρέωση της revolut μόνο το ΣΚ 1
GeG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, vagstef είπε Μια χαρά είναι αφού όλοι έχουν POS ! Θα βάλεις ευρώ και θα πληρώνεις σε ευρώ, η αλλαγή γίνεται εκείνη τη στιγμή. Ουσιαστικά αυτή είναι η χρησιμότητά της στα ταξίδια, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να τα αλλάξεις από πριν. Τα ΣΚ έχει μια μικρή προμήθεια για κάθε συναλλαγή οπότε αν θες κάνεις έναν λογαριασμό στο τοπικό νόμισμα HUF και αλλάζεις ένα ποσό την Παρασκευή το βράδυ, διότι αν έχεις πάνω από έναν λογαριασμό και πας να πληρώσεις θα τραβήξει χρήματα πρώτα από τον λογαρισμό με το τοπικό νόμισμα άρα τον HUF. Ότι μείνει το αλλάζεις μετά όπως είπες. Άρα συμπέρασμα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα αναλόγως ποιες μέρες θα πας. Αλλά και πάλι τα ΣΚ είναι πολύ μικρή η χρέωση για να κάτσεις να αλλάξεις. Οι προμήθειες συναλλάγματος των ελληνικών τραπεζών είναι πολύ μεγάλες για κάθε συναλλαγή καθημερινά σε σχέση με την χρέωση της revolut μόνο το ΣΚ Ευρώ θα βάλω όσο είμαι Ελλάδα ; έχει σημασία; αν βάλω τώρα 100€ και μετά ξέμεινε στην Ουγγαρία και μπω τότε να βάλω αλλά 100€ θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση;
vagstef Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, GeG είπε Ευρώ θα βάλω όσο είμαι Ελλάδα ; έχει σημασία; αν βάλω τώρα 100€ και μετά ξέμεινε στην Ουγγαρία και μπω τότε να βάλω αλλά 100€ θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση; την φόρτιση την κάνεις όποτε θες και απ όπου θες δωρεάν είναι πάντα
christou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 καλημερα.εχω κανει εναν δευτερο λογαριασμο στην ρεβο σε usd και ενοψει ενος ταξιδιου στην βουλγαρια τις επομενες μερες σκεφτομαι να κανω εναν ακομα σε λεβα . η ερωτηση που εχω ειναι οτι μετα αν θελω να κλεισω εναν λογαριασμο πχ τον usd δεν βλεπω μεσα στην εφαρμογη καποια τετοια επιλογη. ξερει κανεις πως μπορω να το κανω; δεν θελω να βρεθω με ενα σωρο λογαριασμους χωρις να τους χρειαζομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, christou είπε καλημερα.εχω κανει εναν δευτερο λογαριασμο στην ρεβο σε usd και ενοψει ενος ταξιδιου στην βουλγαρια τις επομενες μερες σκεφτομαι να κανω εναν ακομα σε λεβα . η ερωτηση που εχω ειναι οτι μετα αν θελω να κλεισω εναν λογαριασμο πχ τον usd δεν βλεπω μεσα στην εφαρμογη καποια τετοια επιλογη. ξερει κανεις πως μπορω να το κανω; δεν θελω να βρεθω με ενα σωρο λογαριασμους χωρις να τους χρειαζομαι. Επίλεξε τον λογαριασμό που θες, κι από τις τρεις τελίτσες πας στο "Απόκρυψη".
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, christou είπε καλημερα.εχω κανει εναν δευτερο λογαριασμο στην ρεβο σε usd και ενοψει ενος ταξιδιου στην βουλγαρια τις επομενες μερες σκεφτομαι να κανω εναν ακομα σε λεβα . η ερωτηση που εχω ειναι οτι μετα αν θελω να κλεισω εναν λογαριασμο πχ τον usd δεν βλεπω μεσα στην εφαρμογη καποια τετοια επιλογη. ξερει κανεις πως μπορω να το κανω; δεν θελω να βρεθω με ενα σωρο λογαριασμους χωρις να τους χρειαζομαι. Δεν υπαρχει κανεις λογος να διαγραψεις καποιο νομισμα, απλα δεν τα χρησιμοποιείς 1
J_F80 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω για συναλλαγές με την κάρτα revolut το σαββατοκύριακο και τις αργίες. Πόσο κρατάει για αγορές online σε ξένο συνάλλαγμα τα σαββατοκύριακα; Γιατί πρόσθεσα την κάρτα στο Samsung account και μου κράτησε χρήματα. Επίσης θέλω να κάνω κάτι αγορές τώρα online που είναι σε άλλο συνάλλαγμα. Να τις κάνω σήμερα ή να περιμένω μέχρι αύριο καλύτερα; Ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω για συναλλαγές με την κάρτα revolut το σαββατοκύριακο και τις αργίες. Πόσο κρατάει για αγορές online σε ξένο συνάλλαγμα τα σαββατοκύριακα; Γιατί πρόσθεσα την κάρτα στο Samsung account και μου κράτησε χρήματα. Επίσης θέλω να κάνω κάτι αγορές τώρα online που είναι σε άλλο συνάλλαγμα. Να τις κάνω σήμερα ή να περιμένω μέχρι αύριο καλύτερα; Ευχαριστώ! ΣουΚου ρίχνει τις ισοτιμίες.Αν δεν έχεις ξεπεράσει το όριο δεν σου κρατάει προμήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα