minotavros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάλι μου κράτησε £1 και επειδή δεν ειχα λιρες μου τα μετέτρεψε σε €1,12 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από minotavros
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Penthesilea είπε Απλά με παραξένεψε το πόσο γρήγορα επεστράφησαν τα 88 λεπτά και πόσο πολύ πήρε για το 1,5€. Ίσως φταίει που μεσολάβησε σαβ/κο; Τι να πω... και εμένα συνέβη ακριβώς το ίδιο . κι εγώ δεν το καλαβαίνω αλλά θα είναι θέμα διαχείρισης δικό τους. Κι εδώ Ευρώ γύρισαν
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μάλλον έτσι θα 'ναι, prof_chaos. Θ' αφήσω λίγες ημέρες ακόμα τότε, και μετά θα στείλω. Αφού έτσι έγινε και με σένα, όμως, δεν νομίζω πως συντρέχει λόγος ανησυχίας, οπότε όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Penthesilea είπε Ευρώ, Νίκο. Τεσπα για να μην το τραβαμε δες στην ρεβο στις λιρες εκει στο εχει γυρίσει και εινα αμεσο και αυτο δεν εχει ουτε σ.κ ουτε τιποτα
Doubt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, minotavros είπε Εμένα πάλι μου κράτησε £1 και επειδή δεν ειχα λιρες μου τα μετέτρεψε σε €1,12 Μήπως έχεις δηλώσει διεύθυνση UK στη Revo ή στο Paypal?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τεσπα για να μην το τραβαμε δες στην ρεβο στις λιρες εκει στο εχει γυρίσει και εινα αμεσο και αυτο δεν εχει ουτε σ.κ ουτε τιποτα Πώς θα το κάνω αυτό; Έτσι το βλέπω.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 αν βαλεις το δαχτυλο σου επανω στα ευρω(10,5) και το σύρεις δεξια αριστερά θα δεις και τα τυχον αλλα νομίσματα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν γίνεται τίποτα. Θα το ψάξω λίγο ακόμα κι αν δεν το βρω, θα στείλω σε εκείνους. Ευχαριστώ, πάντως. edit: Τελικά, έστειλα στο chat. Μου έδωσαν τον τετραψήφιο λέγοντάς μου πως απ' τη μεριά τους όλα φαίνονται κανονικά. Πέρασα τον κωδικό στη paypal, κι ενημέρωσε πως θα γυρίσει το ποσό μέσα σε 24 ώρες. Λανθασμένα νόμισα πως θα γυρίσει το ποσό στη revolut, όπου θα αναγράφει τον κωδικό προς επαλήθευση and that's all. Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι βοήθησαν. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Penthesilea
ForeignOffice Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μάγκες από πού κάνουμε ανάληψη έχουμε πει με μηδενικές κρατήσεις; Εθνική;
stelakis1914 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ForeignOffice είπε Μάγκες από πού κάνουμε ανάληψη έχουμε πει με μηδενικές κρατήσεις; Εθνική; Alpha... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω απο την Revolut ενα πόσο σε Αγγλικό τραπεζικό λογαριασμό Lloyds . Καταρχήν το εχει κανει κανείς; Αν γίνεται, υπάρχει κάποια προμήθεια ; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Prof_Chaos
asdfnikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω απο την Revolut ενα πόσο σε Αγγλικό τραπεζικό λογαριασμό Lloyds . Καταρχήν το εχει κανει κανείς; Αν γίνεται, υπάρχει κάποια προμήθεια ; Καμία προμήθεια και πολυ γρήγορη πίστωση των χρημάτων. 1
ppetr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 2:42 ΜΜ, darkmatinee είπε Δεν ισχύει αυτό. Αν συναλλαγή είναι σε στερλίνες πχ θα χρεωθεί την μετατροπή από στερλίνες σε δολάρια (paypal->revolut) και μετά η Revolut θα μετατρέψει το ποσό σε Ευρώ. Οπότε θα χρεωθεί 2 μετατροπές συναλλάγματος. Κανεις λαθος. Θα σε χρεωσει στο νομισμα που αγορασες, και στο κινητο σου θα δεις και την ισοτιμια της μετατροπης
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, asdfnikos είπε Καμία προμήθεια και πολυ γρήγορη πίστωση των χρημάτων. Ευχαριστώ ! μήπως γνωρίζεις πόσο κάνουν; πχ μπορεί να μπουν μεσα σε λίγες ώρες ή θέλουν 1 εργάσιμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα