Billator Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ppetr είπε Νομιζω η πρωτη καρτα ηταν παντα δωρεαν η αποστολή ήταν δωρεάν για περίπου 6-7 μήνες από την στιγμή που η Revolut ξεκίνησε. Μετά έβαλε μεταφορικά
VonLoutsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 33 minutes ago, Billator said: η αποστολή ήταν δωρεάν για περίπου 6-7 μήνες από την στιγμή που η Revolut ξεκίνησε. Μετά έβαλε μεταφορικά Σε εμένα έληξε η πρώτη που είχα πάρει (δωρεάν όλα) και μου έστειλαν δεύτερη πάλι δωρεάν όλα. 1
Billator Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε Σε εμένα έληξε η πρώτη που είχα πάρει (δωρεάν όλα) και μου έστειλαν δεύτερη πάλι δωρεάν όλα. Μιλάω για την δημιουργία NEOY λογαριασμού και την αποστολή φυσικής κάρτας. Αυτό που λες είναι άλλο Προς το παρών η αλλαγή της ληγμένης κάρτας μας είναι δωρεάν 1
alexisgav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μου ήρθε η κάρτα ,για να την ενεργοποίηση μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε ATM Τράπεζας και να κάνω ανάληψη ;
alexisgav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Έκανα ανάληψη τελικά απο ΑΤΜ Εθνικής.Παρατήρησα 2 περίεργα πράγματα το πρώτο είναι ότι είχε 3 επιλογές Checkings, Savings και Credit. Επέλεξα την savings ,έκανα πατατα;Επίσης χρεωθηκα 2 ευρώ για την ανάληψη είναι φυσιολογικό αυτό;
alexpen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, alexisgav είπε Έκανα ανάληψη τελικά απο ΑΤΜ Εθνικής.Παρατήρησα 2 περίεργα πράγματα το πρώτο είναι ότι είχε 3 επιλογές Checkings, Savings και Credit. Επέλεξα την savings ,έκανα πατατα;Επίσης χρεωθηκα 2 ευρώ για την ανάληψη είναι φυσιολογικό αυτό; Ναι ειναι φυσιολογικο (ολες οι Ελληνικες τραπεζες βάζουν πλεον καπελο στις αναλήψεις, εκτος απο Eurobank νομιζω). Η 1η συναλλαγη απλά επρεπε να γινει με chip&pin ωστε να ενεργοποιηθουν οι ενεπαφες συναλλάγες, θα μπορουσες απλά να πας και να αγοράσεις κάτι με την καρτα σου (προσοχη σε οτι αγορά κάνεις να ζητας στο POS, αν ερωτηθείς να χρεωθείς στο τοπικο νομισμα πχ στην Ελλάδα σε Ευρώ, στην Ρουμανία σε RON κ.ο.)
alexisgav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, alexpen είπε Ναι ειναι φυσιολογικο (ολες οι Ελληνικες τραπεζες βάζουν πλεον καπελο στις αναλήψεις, εκτος απο Eurobank νομιζω). Η 1η συναλλαγη απλά επρεπε να γινει με chip&pin ωστε να ενεργοποιηθουν οι ενεπαφες συναλλάγες, θα μπορουσες απλά να πας και να αγοράσεις κάτι με την καρτα σου (προσοχη σε οτι αγορά κάνεις να ζητας στο POS, αν ερωτηθείς να χρεωθείς στο τοπικο νομισμα πχ στην Ελλάδα σε Ευρώ, στην Ρουμανία σε RON κ.ο.) Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Μήπως ξέρεις γιατί εμφανίζει την ανάληψη από την εθνική ως "μετρητά στο Dimitris flat in Thessaloniki" γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο ;
alexpen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, alexisgav είπε Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Μήπως ξέρεις γιατί εμφανίζει την ανάληψη από την εθνική ως "μετρητά στο Dimitris flat in Thessaloniki" γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο ; Μπορεις να ανεβάσεις ενα screenshot?
alexisgav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, alexpen είπε Μπορεις να ανεβάσεις ενα screenshot? Ναι φυσικά.Να πω επίσης πως ήταν η πρώτη μου χρήση της κάρτας και δεν έκανα κάποια αγορά κλπ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από alexisgav
kon1to Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, alexisgav είπε Ναι φυσικά.Να πω επίσης πως ήταν η πρώτη μου χρήση της κάρτας και δεν έκανα κάποια αγορά κλπ. απο κατάστημα τράπεζας εκανες αναληψη ή από off-site atm?
alexisgav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, kon1to είπε απο κατάστημα τράπεζας εκανες αναληψη ή από off-site atm? Από ατμ που ήταν ακριβώς έξω απο το κατάστημα της εθνικής έγινε η ανάληψη.
kon1to Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, alexisgav είπε Από ατμ που ήταν ακριβώς έξω απο το κατάστημα της εθνικής έγινε η ανάληψη. λογικα το app της revolut τραβάει την τοποθεσια απο το google maps, και το atm που χρησιμοποιησες ειναι κοντα σε καποιο airbnb με το τίτλο Dimitris flat (in Thessaloniki) 1
Doubt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, kon1to είπε λογικα το app της revolut τραβάει την τοποθεσια απο το google maps, και το atm που χρησιμοποιησες ειναι κοντα σε καποιο airbnb με το τίτλο Dimitris flat (in Thessaloniki) https://www.trivago.gr/θεσσαλονίκη-31408/ξενοδοχειο/dimitris-flat-in-thessaloniki-8305448
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα