Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppetr είπε

Νομιζω η πρωτη καρτα ηταν παντα δωρεαν

η αποστολή ήταν δωρεάν για περίπου 6-7 μήνες από την στιγμή που η Revolut ξεκίνησε. Μετά έβαλε μεταφορικά

Δημοσ.
33 minutes ago, Billator said:

η αποστολή ήταν δωρεάν για περίπου 6-7 μήνες από την στιγμή που η Revolut ξεκίνησε. Μετά έβαλε μεταφορικά

Σε εμένα έληξε η πρώτη που είχα πάρει (δωρεάν όλα) και μου έστειλαν δεύτερη πάλι δωρεάν όλα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

Σε εμένα έληξε η πρώτη που είχα πάρει (δωρεάν όλα) και μου έστειλαν δεύτερη πάλι δωρεάν όλα.

Μιλάω για την δημιουργία NEOY λογαριασμού και την αποστολή φυσικής κάρτας. Αυτό που λες είναι άλλο :)

Προς το παρών η αλλαγή της ληγμένης κάρτας μας είναι δωρεάν :P

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα ανάληψη τελικά απο ΑΤΜ Εθνικής.Παρατήρησα 2 περίεργα πράγματα το πρώτο είναι ότι είχε 3 επιλογές Checkings, Savings και Credit. Επέλεξα την savings ,έκανα πατατα;Επίσης χρεωθηκα 2 ευρώ για την ανάληψη είναι φυσιολογικό αυτό;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Έκανα ανάληψη τελικά απο ΑΤΜ Εθνικής.Παρατήρησα 2 περίεργα πράγματα το πρώτο είναι ότι είχε 3 επιλογές Checkings, Savings και Credit. Επέλεξα την savings ,έκανα πατατα;Επίσης χρεωθηκα 2 ευρώ για την ανάληψη είναι φυσιολογικό αυτό;

Ναι ειναι φυσιολογικο (ολες οι Ελληνικες τραπεζες βάζουν πλεον καπελο στις αναλήψεις, εκτος απο Eurobank νομιζω). Η 1η συναλλαγη απλά επρεπε να γινει με chip&pin ωστε να ενεργοποιηθουν οι ενεπαφες συναλλάγες, θα μπορουσες απλά να πας και να αγοράσεις κάτι με την καρτα σου (προσοχη σε οτι αγορά κάνεις να ζητας στο POS, αν ερωτηθείς να χρεωθείς στο τοπικο νομισμα πχ στην Ελλάδα σε Ευρώ, στην Ρουμανία σε RON κ.ο.)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alexpen είπε

Ναι ειναι φυσιολογικο (ολες οι Ελληνικες τραπεζες βάζουν πλεον καπελο στις αναλήψεις, εκτος απο Eurobank νομιζω). Η 1η συναλλαγη απλά επρεπε να γινει με chip&pin ωστε να ενεργοποιηθουν οι ενεπαφες συναλλάγες, θα μπορουσες απλά να πας και να αγοράσεις κάτι με την καρτα σου (προσοχη σε οτι αγορά κάνεις να ζητας στο POS, αν ερωτηθείς να χρεωθείς στο τοπικο νομισμα πχ στην Ελλάδα σε Ευρώ, στην Ρουμανία σε RON κ.ο.)

Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Μήπως ξέρεις γιατί εμφανίζει την ανάληψη από την εθνική ως "μετρητά στο Dimitris flat in Thessaloniki" γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο ;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Μήπως ξέρεις γιατί εμφανίζει την ανάληψη από την εθνική ως "μετρητά στο Dimitris flat in Thessaloniki" γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο ;

Μπορεις να ανεβάσεις ενα screenshot?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

34 λεπτά πριν, alexpen είπε

Μπορεις να ανεβάσεις ενα screenshot?

Ναι φυσικά.Να πω επίσης πως ήταν η πρώτη μου χρήση της κάρτας και δεν έκανα κάποια αγορά κλπ.

IMG_20190211_171026.jpg.56feb0acc141edc20835fd11b68a1173.jpg

Επεξ/σία από alexisgav
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Ναι φυσικά.Να πω επίσης πως ήταν η πρώτη μου χρήση της κάρτας και δεν έκανα κάποια αγορά κλπ.

IMG_20190211_171026.jpg.56feb0acc141edc20835fd11b68a1173.jpg

απο κατάστημα τράπεζας εκανες αναληψη ή από off-site atm?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kon1to είπε

απο κατάστημα τράπεζας εκανες αναληψη ή από off-site atm?

Από ατμ που ήταν ακριβώς έξω απο το κατάστημα της εθνικής έγινε η ανάληψη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Από ατμ που ήταν ακριβώς έξω απο το κατάστημα της εθνικής έγινε η ανάληψη.

λογικα το app της revolut τραβάει την τοποθεσια απο το google maps, και το atm που χρησιμοποιησες ειναι κοντα σε καποιο airbnb με το τίτλο Dimitris flat (in Thessaloniki)

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kon1to είπε

λογικα το app της revolut τραβάει την τοποθεσια απο το google maps, και το atm που χρησιμοποιησες ειναι κοντα σε καποιο airbnb με το τίτλο Dimitris flat (in Thessaloniki)

https://www.trivago.gr/θεσσαλονίκη-31408/ξενοδοχειο/dimitris-flat-in-thessaloniki-8305448

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...