Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει δει κανείς που κάνει heavy tasks διαφορά στην απόδοση, που λέει η MS ότι η 1909 διαχειρίζεται πολύ καλύτερα πλέον τα cores της cpu?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Έχει δει κανείς που κάνει heavy tasks διαφορά στην απόδοση, που λέει η MS ότι η 1909 διαχειρίζεται πολύ καλύτερα πλέον τα cores της cpu?

Αυτό ισχύει μόνο για HEDT CPU's (πχ i9-9980XE).

• Sad 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, makfil είπε

Αντίθετα, με ταλαιπώρησε αρκετές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί.

Ήσουν στην 1903 πριν;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alejandro είπε

Ήσουν στην 1903 πριν;

Όχι,  με την προηγούμενη, δηλαδή με την 1803 και δεν πέρασα καθόλου την 1903.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, makfil είπε

Όχι,  με την προηγούμενη, δηλαδή με την 1803 και δεν πέρασα καθόλου την 1903.

Λογικά γι αυτό ζορίστηκε. Σου πέρασε και όλα αυτά που εμείς είχαμε πάρει με την 1903.

Δημοσ.

Ενώ είχα 1909... ξαφνικά σαν Insider μου λέει για νέα έκδοση... αναβαθμίζω και με γυρνάει στη 1903... άλλαξαν κάποια πράγματα όπως είναι οι διαχείριση του Internet π.χ. Αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Δημοσ.

Ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά στην 1909 είναι το πεδίο της αναζήτησης που αντικατέστησε το φακό .

Υπάρχει τρόπος να φύγει και να μείνει ο φακός μόνο όπως ήταν στην 1803 που είχα;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, makfil είπε

Ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά στην 1909 είναι το πεδίο της αναζήτησης που αντικατέστησε το φακό .

Υπάρχει τρόπος να φύγει και να μείνει ο φακός μόνο όπως ήταν στην 1803 που είχα;

Δεξί κλικ στην γραμμή εργασιών -> Αναζήτηση -> Εμφάνιση εικονιδίου αναζήτησης

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, makfil είπε

Έχεις απόλυτο δίκιο...
Τώρα το τσέκαρα και μου πετάει κάτι αναζητήσεις για πορνό... ΦΡΊΚΗΗΗ!!! :lol:;)
Δεν νομίζω να δουλέψει έτσι...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Δεξί κλικ στην γραμμή εργασιών -> Αναζήτηση -> Εμφάνιση εικονιδίου αναζήτησης

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Για οσους αναρωτιουνται για το μικρο update:
1903 + ολες οι ενημερωσεις μεχρι τον Οκτωβριο = build 18362.418
1909 = buiild 18363.418

Shameless version bumping που λενε και στο χωριο μου και, πλεον, πρακτικη αρκετων software devs που δεν εχουν να παρουσιασουν κατι μεγαλο για να δικαιολογησουν νεα εκδοση, αλλα πρεπει να βγαλουν νεα εκδοση επειδη απλα περασε Χ χρονικο διαστημα απο την παλια. 

For the record, ολες οι προηγουμενες ενημερωσεις των windows αλλαζαν το μπροστα μερος του build κατα πολυ και μετα την υποδιαστολη ειχανε 0 ή 1 για την πρωτη build της νεας εκδοσης, πχ η 1803 ητανε η 17134.1 και η 1809 ητανε η 17763.1, την μερα που βγηκανε παντα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...