Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

FRITZ!Box 7530 Review


poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, dolph said:

Καθώς με ενδιαφέρει αυτό το AVM FRITZ!Box 7530, ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να προγραμματίσεις την πρόσβαση σε αυτό ανά συσκευή και ανά διάστημα (π.χ. το Χ-κινητό να μπορεί να έχει πρόσβαση συνεχώς, το Ψ-κινητό μόνο μεταξύ 10:00 και 12:00, το Υ-κινητό μόνο μεταξύ 15:00 και 16:00, το Xbox μόνο σαββατοκύριακο, κ.ο.κ.).

Ευχαριστώ,

Νομίζω ναι. Έχει parental. Ας πεις κάποιος και για το fritz OS 7.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 350
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators
10 hours ago, dolph said:

Καθώς με ενδιαφέρει αυτό το AVM FRITZ!Box 7530, ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να προγραμματίσεις την πρόσβαση σε αυτό ανά συσκευή και ανά διάστημα (π.χ. το Χ-κινητό να μπορεί να έχει πρόσβαση συνεχώς, το Ψ-κινητό μόνο μεταξύ 10:00 και 12:00, το Υ-κινητό μόνο μεταξύ 15:00 και 16:00, το Xbox μόνο σαββατοκύριακο, κ.ο.κ.).

Ευχαριστώ,

ναι γινεται.φτιαχνεις access profile ξεχωριστο για την καθε συσκευη

6 hours ago, JimGer said:

Νομίζω ναι. Έχει parental. Ας πεις κάποιος και για το fritz OS 7.

yep.φτιαχνειις access profile οριζεις χρονο και το κανεις assign στην συσκευη που θες.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ :)

Να επιβεβαιώσω και ότι είναι εύκολο το σετάρισμα σε γραμμή Cosmote;

Αυτή τη στιγμή έχω ADSL, αλλά σύντομα θα έχουμε fiber και θα κάνω αντίστοιχα την αλλαγή.

Χρειάζεται κάποιος ειδικός να το σετάρει, ή το σετάρει κάποιος ερασιτέχνης άμεσα;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
2 hours ago, dolph said:

Ευχαριστώ πολύ :)

Να επιβεβαιώσω και ότι είναι εύκολο το σετάρισμα σε γραμμή Cosmote;

Αυτή τη στιγμή έχω ADSL, αλλά σύντομα θα έχουμε fiber και θα κάνω αντίστοιχα την αλλαγή.

Χρειάζεται κάποιος ειδικός να το σετάρει, ή το σετάρει κάποιος ερασιτέχνης άμεσα;

τον wizard τρεχεις.αν δεν παιξει η τηλεφωνια αυτόματα παιρνεις τηλεγωνο την cosmote και στο φτιαχνουν.ειναι πολυ ευκολο γενικοτερα σαν modem router.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει και δυνατότητες content filtering ;

Να μπορούμε να μπλοκάρουμε συγκεκριμένα sites (π.χ. YouTube) και λέξεις (π.χ. Porn) κλπ; 

 

ΥΓ. Ψάχνομαι για καλό έλεγχο του Internet για τα παιδιά στο σπίτι.

Επεξ/σία από dolph
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για να κλείσω (υποθέτω) τις ερωτήσεις, υποθέτω ότι αν συγκρίνουμε το 7530 με το 7590 και το Asus ac-88u, και με κύριο στόχο τον καλύτερο έλεγχο πρόσβασης στο διαδίκτυο, υποθέτω ότι το 7530 δεν μειονεκτεί, σωστά; 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοήθεια παρακαλώ :)

Το εγκατέστησα το Fritzbox 7530, με Cosmote, και δεν λειτουργεί η LAN4.

Αν κατάλαβα καλά, κάτι έχει να κάνει με την Cosmote. 

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το πώς μπορούμε να την κάνουμε να δουλέψει;

Ευχαριστώ,

 

Edit: Τελικά έβαλα "other" για να παρακάμψει το προφίλ της Cosmote, και βάζοντας user name/password, ελευθερώθηκε η LAN4.

Επεξ/σία από dolph
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
On 18/08/2019 at 01:52, dolph said:

Έχει και δυνατότητες content filtering ;

Να μπορούμε να μπλοκάρουμε συγκεκριμένα sites (π.χ. YouTube) και λέξεις (π.χ. Porn) κλπ; 

ΥΓ. Ψάχνομαι για καλό έλεγχο του Internet για τα παιδιά στο σπίτι.

οσο θυμαμαι απεξω ναι εχει πολλα πραγματακια να ορισεις.δεν τα θυμαμαι απεξω αν και εχω γραψει καποια στα review 7530,7590,6820/6890. θα μπορουσα να δω αλλα το εχεις παρει ηδη οποτε αργησα.

On 18/08/2019 at 03:46, dolph said:

Και για να κλείσω (υποθέτω) τις ερωτήσεις, υποθέτω ότι αν συγκρίνουμε το 7530 με το 7590 και το Asus ac-88u, και με κύριο στόχο τον καλύτερο έλεγχο πρόσβασης στο διαδίκτυο, υποθέτω ότι το 7530 δεν μειονεκτεί, σωστά; 

το 7530 με το 7590 ειναι με το ιδιο λειτουργικο και ιδιες δυνατοτητες στο Content filtering.Οι διαφορες ειναι στην Landline τηλεφωνια,στο bri interface και στην ταχυτητα του Wifi. για το asus δεν εχω αποψη δεν το εχω δει το Content filtering.ειναι απο τα πραγματα που δεν ασχολουμε πολυ.

On 22/08/2019 at 22:49, dolph said:

Μια βοήθεια παρακαλώ :)

Το εγκατέστησα το Fritzbox 7530, με Cosmote, και δεν λειτουργεί η LAN4.

Αν κατάλαβα καλά, κάτι έχει να κάνει με την Cosmote. 

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το πώς μπορούμε να την κάνουμε να δουλέψει;

Ευχαριστώ,

Edit: Τελικά έβαλα "other" για να παρακάμψει το προφίλ της Cosmote, και βάζοντας user name/password, ελευθερώθηκε η LAN4.

μπορει στο Profile cosmote να την εχουν βαλει για iptv την Lan 4 οποτε για αυτο να μην σου παιζει.εκει η κανεις αυτο που εκανες ή την βαζεις στο ιδιο group.Δεν ξερω απο που.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
13 hours ago, johnt said:

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράσω το fritz 7530 και το tp link deco (mesh) θα συνεργαστούν?

αν βγαλουμε το mesh απο την μεση ναι θα παιξουν.αν εννοεις στο mesh του 7590 να δεις σαν συσκευη το tp link deco δεν νομιζω οτι θα παιξει. αλλα αν το σεταρεις ξεχωριστα το tp link deco θα παιξει δεν εχεις θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση.Ρωτώ γενικότερα αφού το fritz υποστηρίζει wifi mesh ,αν πάρω ένα mesh node άλλου κατασκευαστή θα το δει το Fritz?

Επεξ/σία από johnt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
17 hours ago, johnt said:

Ευχαριστώ για την απάντηση.Ρωτώ γενικότερα αφού το fritz υποστηρίζει wifi mesh ,αν πάρω ένα mesh node άλλου κατασκευαστή θα το δει το Fritz?

δυσκολο το κοβω αλλα αν θες μπορω να το ρωτησω.αλλα πουθενα δεν αναφερουν οτι υποστηριζει αλλα Mesh products.και απο την μια δεν το θεωρω παραλογο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
15 minutes ago, johnt said:

Αν σου είναι εύκολο ρώτησε please. Πάντως το mesh δεν είναι ένα πρωτόκολλο για όλους? Αν ναι θα πρέπει να παίξει...

το εχω ρωτησει οποτε αναμενω.σκεψου οτι το mesh ειναι κοινο αλλα απο την αλλη.

με το wps περνας ολες τις ρυθμισεις απο το fritz!box στο fritz!repeater πχ για το wifi.Σε 3rd party που πχ δεν εχει guest network τι θα σου περασει? ισως απλα να σου περασει το default network .το πιο πιθανο ειναι να μην εμφανιστει καν στο mesh diagram και απλα να το δει σαν μια συσκευη πχ οπως θα εβλεπε ενα λαπτοπ που συνδεθηκε με wps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου περιγράψω το σκεπτικό μου. Έχω την εντύπωση (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) πως με την τεχνολογία mesh οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω του wifi δεν "αντιλαμβάνονται" την μεταγωγή απο το mesh node στο ρουτερ (που υποστηρίζει mesh) και αντίστροφα και επομένως έχει "σταθερό" wifi σήμα στα περισσότερα σημεία του σπιτιού.  Άρα με το 7490 και ενα mesh node που μπορώ να βρω απο έναν φίλο μου δωρεάν ήλπιζα να έκανα δουλειά. Διαφορετικά έχω ένα mi router που μπορώ να το γυρίσω σε mode repeater και να τελειώνω απλά δεν ξέρω αν θα πάρω το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.