Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

FRITZ!Box 7530 Review


poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα το αντιπτέραρχος που μου έγραψε ο αυτόματος διορθωτής και λύθηκα στα γέλια. Αντάπτορα έγραφα. Καλή χρυσή η AVM αλλά όλα αυτά τα χρόνια μόνο ταλαιπωρεί με αυτό το θέμα. Άνετα χωρούσε ένα ακόμα interface για να μην μπλέκεις με τα y cable. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 341
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Και το μεγάλο και το μικρό έχουν παρόμοιες δυνατότητες σε software. Στο μικρό λείπει όμως η hardware δυνατότητα να συνδέσεις πάνω του την τηλεφωνική γραμμή.  Τηλεφωνητής. Σε ένα κλασικό σπίτι αγοράζ

Για το FRITZ!BOX 7590 η avm έχει βγάλει neo update που είναι το FRITZ!OS 7.20 που φέρνει πάνω απο 100 νέες προσθήκες και αναβαθμίσεις. Σιγά σιγά θα βγεί το Update και για τα υπόλοιπα FRITZ! Pr

official δεν μου εχουν πει τιποτα ακομα.ενταξει δεν ειναι και το τρελο upgrade. να βαζαν κανα σκληρο δισκο μεσα να ελεγα οκ:P

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • Super Moderators
16 hours ago, kifinas said:

Είδα το αντιπτέραρχος που μου έγραψε ο αυτόματος διορθωτής και λύθηκα στα γέλια. Αντάπτορα έγραφα. Καλή χρυσή η AVM αλλά όλα αυτά τα χρόνια μόνο ταλαιπωρεί με αυτό το θέμα. Άνετα χωρούσε ένα ακόμα interface για να μην μπλέκεις με τα y cable. 

δεν το θεωρω ταλαιπωρια.ο λογος ειναι οτι απο την μια εχει δυο υποδοχες που και τις δυο θα τις βαλεις στο σπλιττερ και την αλλη πλευρα κατευθειαν στο ρουτερ.δινει και μεσα ενα δυο ανταπτορακια κιολας που ειναι σαν μετατροπεις απο rj45 σε rj11 αν θυμαμαι σωστα αναλογως τι παιρνει το splitter.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
2 minutes ago, Axelq said:

Αξίζει σε σύγκριση με το TP-LINK Archer VR600 ?

ναι.θεωρω πολυ καλυτερη την Fritz απο την tp link για απειρους λογους.

την tp link την θεωρω value for money.αυτο που με χαλαει και το κανουν κατα κορον τετοιες εταιρειες ειναι που για μια συσκευη καθε 2-3 μηνες βγαζουν νεο hardware version με αλλα firmware κτλ αντιθετα με την Fritz που βγαζει λιγα προιοντα αλλα σωστα  και βγαινουν Firmwares αρκετα χρονια μετα

  • Like 1
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από μένα. Γενικά ενδιαφέρομαι να εχω καλές ταχύτητες στο NAS όμως έχω ακούσει ότι τα fritz δεν είναι τόσο καλά. 

Παράλληλα ομως ενδιαφέρομαι για τις ip δυνατότητες και έχοντας και ΟΤΕ, τα fritz είναι μονόδρομος. 

Τωρα είμαι δυστυχώς ακόμα σε adsl με μόντεμ του ΟΤΕ και router xiaomi r1d που έχει και δίσκο 1tb και είναι media server.

Σε 4k πάνω από 5gb κολλάει η αναπαραγωγή η κάνει σπασίματα. Παιρνω δίκτυο μέσω powerline στις διάφορες TV μέσα στο σπίτι. 

Παίρνοντας το fritz θα βελτιωθεί πιστεύεις η κατάσταση; θα κουμπώσω το παλιό router στο fritz για να εκμεταλλευτώ το δίσκο του. 

Παράλληλα θα απαλλαγώ και από το modem του ΟΤΕ. 

Επίσης τι ουσιαστικές διάφορες λειτουργικές έχει το 7590 από το 7530 εκτός από την θύρα wan και τη υψηλοτερη ταχύτητα στο WiFi? 

Θα είμαι καλυμμενος σε οικιακή χρήση;

Ευχαριστώ πολυ 

Επεξ/σία από panos7
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
On 30/11/2019 at 10:08, panos7 said:

Καλημέρα και από μένα. Γενικά ενδιαφέρομαι να εχω καλές ταχύτητες στο NAS όμως έχω ακούσει ότι τα fritz δεν είναι τόσο καλά. 

Παράλληλα ομως ενδιαφέρομαι για τις ip δυνατότητες και έχοντας και ΟΤΕ, τα fritz είναι μονόδρομος. 

Τωρα είμαι δυστυχώς ακόμα σε adsl με μόντεμ του ΟΤΕ και router xiaomi r1d που έχει και δίσκο 1tb και είναι media server.

Σε 4k πάνω από 5gb κολλάει η αναπαραγωγή η κάνει σπασίματα. Παιρνω δίκτυο μέσω powerline στις διάφορες TV μέσα στο σπίτι. 

Παίρνοντας το fritz θα βελτιωθεί πιστεύεις η κατάσταση; θα κουμπώσω το παλιό router στο fritz για να εκμεταλλευτώ το δίσκο του. 

Παράλληλα θα απαλλαγώ και από το modem του ΟΤΕ. 

Επίσης τι ουσιαστικές διάφορες λειτουργικές έχει το 7590 από το 7530 εκτός από την θύρα wan και τη υψηλοτερη ταχύτητα στο WiFi? 

Θα είμαι καλυμμενος σε οικιακή χρήση;

Ευχαριστώ πολυ 

εχω γραψει στο Review του 7590 μερικα πραγματα σχετικα με Read write σε usb οπως βρισκεις και αλλα review στο Internet που αναφερουν μετρησεις.

αν εχεις συσκευη με ethernet πανω και μεταφερεις απλα το αρχειο διαμεσο Wireless για να παιξει στον Player της tv εκει το dual band του Fritz θα παιξει μια χαρα.

Αν τωρα απο το xiaomi μεταφερεις τα αρχεια στην tv διαμεσο  του Powerline τοτε ναι μπορει να σε κοβει αυτο ειδικα αμα το Powerline εχεις 100αρα (fast ethernet) και οχι 1000ara(gigabit ethernet).

τωρα ουτε το xiaomi ξερω τι ταχυτητες βγαζει και ποση κινηση μπορει να περασει απο την Wan αν το βαλεις με wan πανω σε αλλο modem router ή αν το χρησιμοποιησεις για να μεταφερεις ταινιες wifi. Αν και στο κομματι του Wifi ειδα οτι ειναι Dual band οποτε θα πρεπει να παιζει καλα. 

Για τις διαφορες σου απαντησα στο αλλο θεμα.  

Παντως πιστευω οτι  θα παιξει καλυτερα το xiaomi με ethernet πανω στο Fritz(ακομα καλυτερα αμα δεν παιξει με Wan αρκει να ειναι gigabit port) παρα να βαλεις usb δισκο πανω στο fritz. επισης καλο θα ηταν να κανεις δοκιμες το xiaomi με την tv χωρις Powerline για να δεις αν φταιει το Powerline που εχεις κολληματα.γιατι αν ειναι το Powerline τοτε και fritz να βαλεις δεν θα αλλαξει κατι εφοσον περνας μεσα απο το Powerline.επισης δεν θα αλλαξει κατι στην ταχυτητα αν απο το xiaomi Μεταφερεις τα αρχεια απευθειας στην tv διαμεσο Powerline απο τις lan του.εκει ειτε Fritz εχεις ειτε κατι αλλο δεν παιζει ρολο αφου η κινηση ειναι αναμεσα στην tv το Powerline και το xiaomi.οτι μπροστα θα εχεις fritz ή δεν ξερω τι δεν αλλαζει κατι.

ολα εχουν να κανουν πως θα τα συνδεσεις.παντως το xiaomi δεν θα το βαζα καν σαν router απλα σαν ενα δικτυακο δισκο συνδεδεμενο με Lan στο Fritz

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να δώσει κωδικούς σταθερής η Nova?? Θέλω να γίνω πελάτης τους αλλά λέει μόνο με το σαπακι ρουτερ που δίνουν.. Εγώ θέλω το 7530 only.. Ξέρει κανείς αν γίνεται; 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
1 hour ago, kgliat said:

Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να δώσει κωδικούς σταθερής η Nova?? Θέλω να γίνω πελάτης τους αλλά λέει μόνο με το σαπακι ρουτερ που δίνουν.. Εγώ θέλω το 7530 only.. Ξέρει κανείς αν γίνεται; 

οχι.τοσο απλα.

σε λιγο καιρο παιζει να δωσουν το zte 288 που ειναι dual band

δεν ξερω αν θα ειναι για ολους.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 9/6/2019 στις 5:38 ΠΜ, poulinos είπε

αρα η απωλεια ειναι λογω παραλληλων ή οπως λεμε λογω bridge taps. για αυτο και παραθετω το Pdf της cyta που σου λεει πως ειναι η σωστη καλωδιωση. για το fritz δεν το εχω δουλεψει σε 200 αρα για να το συγκρινω με αλλο.σιγουρα η τηλεφωνια θα παιξει σιγουρα ειναι σε ολα καλυτερο αλλα για το sync δεν ξερω.αν παιζεις 200 και εχεις μεγαλυτερο attainable τοτε μπορει απλα να σου μειωσει το attainable.αν ομως εισαι οριακα που εσυ εισαι διοτι οπως λες παιζεις στα 190 τοτε υπαρχει περιπτωση να στο μειωσει.

τωρα για τον οτε με νευριαζει που οσο ξερω και αν κανω λαθος διορθωστε με οτι και στα Manual προτεινουν αβερτα την λυση του να κανεις επιστροφη την τηλεφωνια πανω στο splitter ωστε να εχεις τηλεφωνο στα υπολοιπα δωματια.με αυτο τον τροπο ναι μεν λυνεις το θεμα με τα τηλεφωνα στα υπολοιπα δωματια αλλα τα bridge taps παραμενουν.απο εκει και περα υπαρχουν λυσεις αλλα ο καθε τεχνικος δεν θα ασχοληθει.στην καλυτερη θα σου πει κατω συγχρονιζω 100 πανωεισαι 50 φωναξε ηλεκτρολογο.ο ηλεκτρολογος επειδη δεν ξερει τι φταιει δεν θα φτιαξει τα bridge taps αλλα θα ριξει νεο καλωδιο και θα σου πει οκ ετοιμο.και στην ουσια το προβλημα σου δεν ηταν το καλωδιο σαν χαλκος αλλα τα bridge taps.επισης σε νεα σπιτια που υπαρχει utp ειναι ευκολο να καταργησεις τα bridte taps(αρκει να ξερεις)

 

Γεια σου poulinos και πάλι μετά από καιρό.  Απαντώ για να σε ευχαριστήσω και πάλι αλλά και να κλείσω το θέμα που άνοιξα σε συνδυασμό και με το 7530.  Είχες κατ'αρχήν  απόλυτο δίκιο για τα bridge taps και όλα διορθώθηκαν όπως αναφέρεις και περιέγραψα με την βοήθεια ηλεκτρολόγου.  Επίσης ως ευτυχής κάτοχος του 7530 εδώ και μερικούς μήνες πλέον επιβεβαιώνω μέχρι κεραίας το εξαιρετικό review σου.  Όσον αφορά τον συγχρονισμό είναι καλύτερος τελικά από το speedport plus του ΟΤΕ:

image.png.e974bf76e44fb3c9c15b2d328c1b4e77.png

 

image.png.81297190e03507007e6e4c19ed5180b7.png

 

Αναφορικά με τον ΟΤΕ συμφωνώ με αυτά που έγραψες αλλά όπως είπα κάνουμε και εμείς ΄έλεγχο στην γραμμή μας εσωτερικά στον χώρο που ζούμε, με την βοήθεια ειδικού γιατί προκύπτουν πολύ συχνά εκπλήξεις και ο τεχνικός του ΟΤΕ θα προσπαθήσει να μετρήσει μέχρι το σπίτι σου και όχι πάνω και αυτό όπως στην περίπτωση μου όχι και πολύ επιτυχημένα αφού κλειδώνω στα 200 και αυτός μετρούσε 140-150.....

Και πάλι ευχαριστώ!

 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
17 ώρες πριν, poulinos είπε

οχι.τοσο απλα.

σε λιγο καιρο παιζει να δωσουν το zte 288 που ειναι dual band

δεν ξερω αν θα ειναι για ολους.

Άρα γίνεται.. Αν ακολουθήσουμε τον Wizard του 7530 θα έχουμε Internet με τους κωδικούς που στέλνει η Fortnet, αλλά τηλεφωνία; Αν όχι τηλεφωνία, υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε να λειτουργήσει; 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
14 hours ago, nm1526 said:

Γεια σου poulinos και πάλι μετά από καιρό.  Απαντώ για να σε ευχαριστήσω και πάλι αλλά και να κλείσω το θέμα που άνοιξα σε συνδυασμό και με το 7530.  Είχες κατ'αρχήν  απόλυτο δίκιο για τα bridge taps και όλα διορθώθηκαν όπως αναφέρεις και περιέγραψα με την βοήθεια ηλεκτρολόγου.  Επίσης ως ευτυχής κάτοχος του 7530 εδώ και μερικούς μήνες πλέον επιβεβαιώνω μέχρι κεραίας το εξαιρετικό review σου.  Όσον αφορά τον συγχρονισμό είναι καλύτερος τελικά από το speedport plus του ΟΤΕ:

Αναφορικά με τον ΟΤΕ συμφωνώ με αυτά που έγραψες αλλά όπως είπα κάνουμε και εμείς ΄έλεγχο στην γραμμή μας εσωτερικά στον χώρο που ζούμε, με την βοήθεια ειδικού γιατί προκύπτουν πολύ συχνά εκπλήξεις και ο τεχνικός του ΟΤΕ θα προσπαθήσει να μετρήσει μέχρι το σπίτι σου και όχι πάνω και αυτό όπως στην περίπτωση μου όχι και πολύ επιτυχημένα αφού κλειδώνω στα 200 και αυτός μετρούσε 140-150.....

Και πάλι ευχαριστώ!

τα bridge taps δυστυχως στο vdsl ειναι Must να διορθωθουν αντιθετα με το adsl που δεν μας επηρεαζουν σχεδον καθολου. και το κακο ειναι οτι απο Default τα περισσοτερα σπιτια εχουν bridge taps. για το συγχρονισμο επειδη δεν εχω speedport plus δεν μπορουσα να κανω συγκριση.με αλλους εξοπλισμους ναι ειδα μεγαλυτερο attainable με το Fritz αν και πολλοι ελεγαν οτι εχουν δει και μικροτερο sync συγκριτικα με αλλα Modem router. το προβλημα με τους παροχους ειναι οτι σου λενε οτι εχει θεμα η καλωδιωση σου αφου κατω πχ παιζουν 100 και πανω 80 αλλα δεν σου λενε οτι οφειλεται σε bridge taps>αυτο εχει σαν αποτελεσμα ακομα και να περασεις νεο καλωδιο χωρις να χρειαζεται. απο εκει και περα αν πιανουν τα χερια μας σιγουρα μπορουμε να κανουμε πολλες δοκιμες ακομα και ανοιγοντας το κεντρικο πριζακι και αποσυνδεοντας ολα τα παραλληλα και αφηνοντας μονο την γραμμη που ερχεται απο τον κατανεμητη/χωνευτη. και το κακο ειναι οτι οι ηλεκτρολογοι πολλες φορες ή μαλλον τις περισσοτερες δεν ξερουν απο vdsl και adsl οποτε μετρανε το καλωδιο σαν φυσικη συνεχεια .Και σου λενε οτι παιζει μια χαρα ή σου λενε σου περναω καινουριο ενω στην πραξη το προβλημα ειναι το πως εχουν συνδεθει. απλα πρεπει καποιος να πει στον ηλεκτρολογο τι να κανει για να καταλαβει και αυτος τι παιζει.

2 hours ago, kgliat said:

Άρα γίνεται.. Αν ακολουθήσουμε τον Wizard του 7530 θα έχουμε Internet με τους κωδικούς που στέλνει η Fortnet, αλλά τηλεφωνία; Αν όχι τηλεφωνία, υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε να λειτουργήσει; 

Ξαναπαμε .Δεν δινουν τους κωδικους του voip.τους κωδικους του ιντερνετ ναι τους δινουν και τρεχεις το wizard και ολα οκ.αλλα εδω λεμε για το voip,αυτους δεν τους δινουν και ακομα και αν τους εδιναν δεν ειναι απλο για να παιξει διοτι περναει απο αλλο Pvc κτλ. Θεωρητικα το μονο που μπορει να παιξει ειναι να γυρισει καποιος το modem router της forthnet σε bridge(Δεν το υποστηριζουν τηλεφωνικα και μπορει να χρειαστεις admin στοιχεια) και μετα απο πισω να βαλεις το fritz ως router>η αλλιως να παιξεις με το fritz παλι σαν ρουτερ και να κανεις One to one nat απο το modem router της forthnet.αν θες να τα σεταρεις ολα στο fritz οχι δεν υπαρχει ευκολος τροπος εκτος αν καποιος καταφερει να παρει  τους κωδικους και ξερει πως να κανει ολα τα υπολοιπα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

τα bridge taps δυστυχως στο vdsl ειναι Must να διορθωθουν αντιθετα με το adsl που δεν μας επηρεαζουν σχεδον καθολου. και το κακο ειναι οτι απο Default τα περισσοτερα σπιτια εχουν bridge taps. για το συγχρονισμο επειδη δεν εχω speedport plus δεν μπορουσα να κανω συγκριση.με αλλους εξοπλισμους ναι ειδα μεγαλυτερο attainable με το Fritz αν και πολλοι ελεγαν οτι εχουν δει και μικροτερο sync συγκριτικα με αλλα Modem router. το προβλημα με τους παροχους ειναι οτι σου λενε οτι εχει θεμα η καλωδιωση σου αφου κατω πχ παιζουν 100 και πανω 80 αλλα δεν σου λενε οτι οφειλεται σε bridge taps>αυτο εχει σαν αποτελεσμα ακομα και να περασεις νεο καλωδιο χωρις να χρειαζεται. απο εκει και περα αν πιανουν τα χερια μας σιγουρα μπορουμε να κανουμε πολλες δοκιμες ακομα και ανοιγοντας το κεντρικο πριζακι και αποσυνδεοντας ολα τα παραλληλα και αφηνοντας μονο την γραμμη που ερχεται απο τον κατανεμητη/χωνευτη. και το κακο ειναι οτι οι ηλεκτρολογοι πολλες φορες ή μαλλον τις περισσοτερες δεν ξερουν απο vdsl και adsl οποτε μετρανε το καλωδιο σαν φυσικη συνεχεια .Και σου λενε οτι παιζει μια χαρα ή σου λενε σου περναω καινουριο ενω στην πραξη το προβλημα ειναι το πως εχουν συνδεθει. απλα πρεπει καποιος να πει στον ηλεκτρολογο τι να κανει για να καταλαβει και αυτος τι παιζει.

Ξαναπαμε .Δεν δινουν τους κωδικους του voip.τους κωδικους του ιντερνετ ναι τους δινουν και τρεχεις το wizard και ολα οκ.αλλα εδω λεμε για το voip,αυτους δεν τους δινουν και ακομα και αν τους εδιναν δεν ειναι απλο για να παιξει διοτι περναει απο αλλο Pvc κτλ. Θεωρητικα το μονο που μπορει να παιξει ειναι να γυρισει καποιος το modem router της forthnet σε bridge(Δεν το υποστηριζουν τηλεφωνικα και μπορει να χρειαστεις admin στοιχεια) και μετα απο πισω να βαλεις το fritz ως router>η αλλιως να παιξεις με το fritz παλι σαν ρουτερ και να κανεις One to one nat απο το modem router της forthnet.αν θες να τα σεταρεις ολα στο fritz οχι δεν υπαρχει ευκολος τροπος εκτος αν καποιος καταφερει να παρει  τους κωδικους και ξερει πως να κανει ολα τα υπολοιπα.

Ευχαριστώ!! Θα μείνω τελικά στα 50mbps της Cosmote :)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
24 minutes ago, kgliat said:

Ευχαριστώ!! Θα μείνω τελικά στα 50mbps της Cosmote :)

το καλο με την Cosmote ειναι οτι και δινει κωδικους αλλα και υποστηριζει το Fritz αλλα και να βαλεις το speedport πισω απο δικο σου ρουτερ για να σηκωσει την τηλεφωνια.και ειναι η μονη εταιρεια που το κανει.καποιες αλλες απλα υποστηριζουν bridge mode που οκ βοηθαει αλλα οχι παντα.η Forthnet απλα υποστηριζει One to one nat να σου κανει για να παιξει το Cpe πισω απο το δικο τους.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kgliat είπε

Άρα γίνεται.. Αν ακολουθήσουμε τον Wizard του 7530 θα έχουμε Internet με τους κωδικούς που στέλνει η Fortnet, αλλά τηλεφωνία; Αν όχι τηλεφωνία, υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε να λειτουργήσει; 

εγω εχω forthnet (nova) 100ρα με το ρουτερ fritz, εχω αξεπεραστο δυκτιο και κανονικα τηλεφωνο. δε καταλαβαινω τι κωδικους εννοεις? για voip?

η προσφορα της nova ειναι πολυ καλη, 100ρα με 30 ευρω, και συν 5 ευρω για απειρες αστικες κλησεις και κινητα.

Επεξ/σία από Lumini
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2019 στις 2:41 ΜΜ, poulinos είπε

το καλο με την Cosmote ειναι οτι και δινει κωδικους αλλα και υποστηριζει το Fritz αλλα και να βαλεις το speedport πισω απο δικο σου ρουτερ για να σηκωσει την τηλεφωνια.και ειναι η μονη εταιρεια που το κανει.καποιες αλλες απλα υποστηριζουν bridge mode που οκ βοηθαει αλλα οχι παντα.η Forthnet απλα υποστηριζει One to one nat να σου κανει για να παιξει το Cpe πισω απο το δικο τους.

Update :

Μίλησα με εμπορικό τμήμα Forthnet, με κατάστημα και τεχνικό τμήμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως για να παίξει μόνο το Fritz box 7530 πρέπει να με περάσουν σε vdsl VPU, πράγμα που κάναμε στην αίτηση. Ευελπιστώ περιμένοντας.. Μου είπαν πως με τους κωδικούς που θα στείλουν θα παίξει Internet και τηλεφωνία χωρίς δικό τους εξοπλισμό να παρεμβαλlλεται.. Το θέμα είναι να περάσει η αίτηση με VPU. Είναι άραγε η κλασική tdm αυτή η τεχνολογία;;; 

Επεξ/σία από kgliat
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.