idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Αν θέλετε πείτε ειδικότητα και έτη προϋπηρεσίας αλλά με ενδιαφέρει γενικά να δω. Από συζητήσεις με γνωστούς έχω δει ότι παίζουν στα 1.000 - 1.200 για δουλειά γραφείου διάφορων ειδικοτήτων. Κάποιοι έχουν και εταιρικό ΙΧ, κινητό, λάπτοπ, σνακ, κλπ.
obby Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 28 χωρίς προϋπηρεσία, καθαρά 850 + 50 ευρώ για λοιπά έξοδα. Ελπίζω όταν τριανταρήσω να τα πιάσω αυτά τα νούμερα.
Stamer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Και γενικά αν μπορείτε να ποστάρετε και ένα Ε9 ρε παιδιά 8 1
shadowlike Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) για comission ελευθερος ειδικευμένος επαγγελματίας στις Βρυξέλες ξέρω ότι παίζει 400e τη μέρα. Οπότε άστο μη το ψάχνετε για εδώ, βουρ για έξω. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από shadowlike 3 2
*nenya* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 33 minutes ago, idomeneas7 said: Αν θέλετε πείτε ειδικότητα και έτη προϋπηρεσίας αλλά με ενδιαφέρει γενικά να δω. Από συζητήσεις με γνωστούς έχω δει ότι παίζουν στα 1.000 - 1.200 για δουλειά γραφείου διάφορων ειδικοτήτων. Κάποιοι έχουν και εταιρικό ΙΧ, κινητό, λάπτοπ, σνακ, κλπ. Κυρία μου μην παίζετε με τον πόνο μας!!! 1 1
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δεν εχω μεταπτυχιακο σε αυτο που σπουδασα γιατι αλλαξα καριερα. Κ δεν ξερω καν αν μπορω να απαντησω γιατι δεν μενω πλεον Ελλαδα, αλλα το να φυγω εξω ηταν η καλυτερη αποφαση της ζωης μου, με τελειως διαφορετικη καριερα πλεον. 5 2
gakos1112 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 οι κακες γλωσσες λενε οτι σε λιγο καιρο η αποκτηση διαβατηριου και η εξοδος απ την χωρα θα προϋποθέτει φορολογικη ενημεροτητα. Οποτε για οσο καιρο προλαβαινεις παρε το μεταπτυχιακο και τραβα σε αλλο μαγαζι για να πουλησεις ακριβα το τομαρι σου. 1 1
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Δεν εχω μεταπτυχιακο σε αυτο που σπουδασα γιατι αλλαξα καριερα. Κ δεν ξερω καν αν μπορω να απαντησω γιατι δεν μενω πλεον Ελλαδα, αλλα το να φυγω εξω ηταν η καλυτερη αποφαση της ζωης μου, με τελειως διαφορετικη καριερα πλεον. Θες να γίνεις ποιο συγκεκριμένη;
Δημοφιλής ανάρτηση Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mylo είπε Θες να γίνεις ποιο συγκεκριμένη; Εχω πτυχιο Νοσηλευτικης, αλλα για λογους υγειας δεν μπορω να εξασκησω το επαγγελμα. Παντα ειχα σαν χομπυ να ασχολουμαι με υπολογιστες, να μαθαινω μονη μου κτλ, οποτε οταν ηρθα Αγγλια ξεκινησα σαν τεχνικος, χαμηλα, κ σιγα σιγα πηρα κι αλλες πιστοποιησεις, κ καμποσα χρονια μετα εχω μια πολυ καλη θεση σαν IT/AV Engineer, μου παρεχεται συνεχομενη εκπαιδευση, και οκ, πολυ καλος μισθος. 29 9
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) κλασσικά το θέμα βγαίνει τελειως off topic και καταλήγει Ελλάδα vs εξωτερικό. Ts ο υποφαινομενοσ με phd σήμερα 1270-1280 καθαρά, κάποτε ήταν αρκετά παραπάνω. Τα νούμερα που λες ψιλό-ισχύουν αλλα πιο πολύ στο κάτω όριο (950-1000) βλέποντας τους γύρω μου συνομηλίκους με ΑΕΙ+Master. Αντίστοιχα ΤΕΙ+Master είναι γύρω στα 850-900. Προσωπικά 30αρη από ΑΕΙ με master και 1200 δε ξέρω! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από paylidis 3
Stamer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Όντως και εγώ εκανα μια πλάκα αλλά θα του το σκίσουν το thread του TS. Επομένως να απαντήσω (όχι τον μισθό μου φυσικά) αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Καταρχήν οι διάφορες ειδικότητες σε δουλειά γραφείου μπορεί να έχουν τεράστια απόκλιση μεταξύ τους. Τόσο σε αναγκαιότητα όσο και σε μισθό βέβαια. Τα χρήματα που λέτε (1000-1200) έχω την αίσθηση οτι αντικατοπτρίζουν τον μέσο όρο. Απο εκεί και πέρα ρόλο παίζει 1. Η εταιρεία 2. Η αναγκαιότητα της θέσης σου 3. Η προϋπηρεσία σου (γιατί ακόμα και 30ρης μπορεί να έχεις συμπληρώσει πολύ καλή προϋπηρεσία) Ι.Χ. Είτε είσαι μεγάλο στέλεχος (αναλόγως την εταιρεία πάλι) μπορεί να έχεις, είτε δουλεύεις πολύ έξω, οπότε πάλι σου παρέχουν για να κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό είναι καθαρά θέμα της φύσης της δουλειάς σου Κινητό Καθαρά θέμα εταιρείας - Αν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και αν θεωρεί οτι θα βοηθήσει στη ροή της επιχείρησης. Που να είσαι και άτυχος και να σου δώσουν 2 και 3 να δεις! Λαπτοπ Βλέπε οτι και στο κινητό. Πολλές εταιρείες σου δίνουν έτσι κι αλλιώς αναγκαστικά (ως το μόνο μέσο για την δουλειά σου) Σνακ? Το ίδιο, συνήθως μεγάλες εταιρείες σου παρέχουν τέτοια πράγματα. Από σνακ και καφέ έως ολόκληρα catering indoor 1
Speculoos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Εδώ είναι που τις βγάζουμε έξω και τις μετράμε; 6
Stamer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Speculoos είπε Εδώ είναι που τις βγάζουμε έξω και τις μετράμε; Βασικά όχι, πέρνα από ένα thread με κάρτες γραφικών και cpu 5
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 900-1000 σε ξεκάρφωτες δουλειες χωρις προυπηρεσία. απο μάγειρας μέχρι γραφιστικη.
donblunts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Εχω πτυχιο Νοσηλευτικης, αλλα για λογους υγειας δεν μπορω να εξασκησω το επαγγελμα. Παντα ειχα σαν χομπυ να ασχολουμαι με υπολογιστες, να μαθαινω μονη μου κτλ, οποτε οταν ηρθα Αγγλια ξεκινησα σαν τεχνικος, χαμηλα, κ σιγα σιγα πηρα κι αλλες πιστοποιησεις, κ καμποσα χρονια μετα εχω μια πολυ καλη θεση σαν IT/AV Engineer, μου παρεχεται συνεχομενη εκπαιδευση, και οκ, πολυ καλος μισθος. Και για πες, που στέλνω CV?
Προτεινόμενες αναρτήσεις