Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η μπορει να προτιμω να χρησιμοποιω τις λεξεις που ειναι ευρεως διαδομενες και αρρηκτα συνδεμενες με ξενοφερτες επινοησεις. και το κανω διοτι με διευκολυνει στην καθημερινη μου επικοινωνια και ασχολια με οτι συσχετιζεται με videogames , οπως πχ το cheat και τα  παραγωγα του που εχουν μια πολυ συγκεκριμενη σημασια. και αντε πες οτι τους λες τους cheaters, κλεφτες, επειδη ετσι μαθαμε απο μικροι, το anti-cheat system, πως το αποκαλεις; αντικλεπτικο συστημα; διοτι εκει ο συνειρμος παει τελειως αλλου. το cheat ban; απαγορευση κλεφτων; τα ιδια τα cheats; κλοπες;

τεσπα, η συζητηση για τον εξελληνισμο των ξενων ορων ειναι τεραστιο και παλιο, θυμαμαι που το PCMaster εριχνε μπηκτες στο RAM επειδη μετέφραζε τα παντα μονο με ελληνικες λεξεις, και εχουμε ηδη ξεφυγει αρκετα. 

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/10/2019 στις 8:50 ΜΜ, elpenor είπε

Το χειρότερο παιχνίδι, αφού έπαιξα άπειρα games με σωστό pc/σύνδεση με έκανε να καταλάβω ότι δεν έχω καμία ελπίδα να είμαι ανταγωνιστικός στην ηλικία που έχω φτάσει ^^

Μεγάλο θέμα θετεις, και εγώ το έχω αντιμετωπίσει και ειδικά πόνους στα δάχτυλα δεικτη, μέσο και καρπο. Χρόνια ποντίκι και παιχνίδια.. Πλέον μετά από ένα μεταβατικό στάδιο συν και το χρόνο που έχει λιγοστέψει κατά πολυ, έχω καταλήξει στο σκάκι ιντερνετικά και otb. 

Δημοσ.

Ελάτε, δεν είμαστε στο φόρουμ της λεξιλογίας. Μαζευτείτε να παίξουμε κανα ματσάκι.

Εγώ 35 και μπορώ ακόμα να κάνω carry. ^_^ Αρκεί να μου δώκετε 1-2-3 ώρες να συνηθίσω τα κουμπιά μου όταν έχω να παίξω για μέρες και να μην είναι καθημερινή μετά τις 11 γιατί νυστάζω και είμαι εύκολος στόχος! ^_^

Δημοσ.
Στις 26/12/2019 στις 10:25 ΜΜ, KilliK είπε

δεν του εκλεψε ομως κανενα σκιν και οτιδηποτε αλλο που αγορασε,  οποτε δεν ειναι κλεφτης. cheater ναι, κλεφτης οχι.

Πιάστηκες από την ορολογία και κάνεις πως δεν βλέπεις το δια ταύτα: Ο τύπος έκλεψε τον χρόνο κάποιου. Ναι μπορεί να μην του έκλεψε άμεσα ένα εικονικό αντικείμενο αλλά του έκλεψε τον χρόνο και την προσπάθεια που έβαλε στο παιχνίδι.  Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά εδώ, ο φίλος δεν θα πρέπει να ξαναπαίξει το παιχνίδι για μερικά χρονάκια μέχρι να μεγαλώσει. Hardware ban και στο κλιματιστικό που τον ζέσταινε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KilliK είπε

o τυπος ηδη μετανιωσε και εμαθε το παθημα του. δεν χρειαζεται να περιμενει χρονια για να "μεγαλωσει".

Εγώ πιστεύω είναι στο gameplay του .Αυτος που έκανε το φαινόμενο τσιτ , ολογράφως "cheat" , πρέπει να παίξει το πολύ Sims , Winx adventures , pollypocket build my city . Οτιδήποτε άλλο θα ξανά χακαρει 

Επεξ/σία από insomiaistas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνω, ειναι ο πρωτος λογος που το παρατησα,  η ελλειψη balanced matchmaking. δεν γινεται να με βαζει με αντιπαλους που εχουν κανει χιλιαδες kills, και εγω καμια 50αρια. ο δευτερος λογος ειναι οτι γενικα το BR mode παραειναι αργο για τα δικα μου γουστα. αλλα ειναι καλο παιχνιδι, τουλαχιστον σε σχεση με τo Fortnite, το βρηκα πιο διασκεδαστικο. αν φτιαξουν το ΜΜ, ισως επιστρεψω σε αυτο.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Το μικρότερο πρόβλημα του matchmaking του apex είναι ότι θα σε βγάλει με καλύτερους παίχτες. Τι να λέγαμε τότε για κάτι cod και bf στα οποία ξεκινάς με το λιανοτούφεκο και οι άλλοι οι λιωσιματίες έχουν όπλα μουγκριά.Τουλάχιστον εδώ όλοι έχουν από την αρχή ίδια πρόσβαση σε όλα τα όπλα και είναι θέμα τύχης και ικανοτήτων από εκεί και έπειτα. Μακάρι δηλαδή να σε έβγαζε με καλύτερους παίχτες συνεχώς μπας και παιζόταν και καθόλου μπαλίτσα. Στην τεική όταν σε πετάει ο άλλος στα βαθιά νερά, αναγκάζεσαι και να κολυμπήσεις. Θα δεις πώς παίζει ο καλύτερος συμπαίκτης, πώς κινείται ο καλύτερος αντίπαλος και θα βελτιωθείς. Σχεδόν τα πάντα βασίζονται στην παρατήρηση.Δεν είναι η στόχευση το πρωτεύον σε αυτό το παιχνίδι. Όχι ότι δεν παίζει ρόλο, προφανέστατα παίζει. Λάθη στην τοποθέτησή σου όμως στον χώρο μπορούν εξίσου, αν όχι περισσότερο, να σε φέρουν σε μειονεκτική θέση. Για εμένα η απόλυτη τυχαιότητά του είναι εκνευριστική από την ανάποδη όψη. Δεν μπορώ να είμαι 150lvl και να με βάζει σε match με τύπους από 0-30lvl. Απλά δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Σε κουράζει, σε εκνευρίζει και εννοείται δεν βγάζει και φυσιολογικά παιχνίδια. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι φίλε εάν το κατέχεις, το κουβναλάς μόνος σου και το βουλώνεις. Οκ, ως έναν βαθμό ισχύει. Ως έναν βαθμό όμως. Από την άλλη δεν είσαι και υποχρεωμένος να μπαίνεις στην διαδικασία να τραϊχαρντάρεις σε όλα τα παιχνίδια γιατί σου κάθονται όλα τα πιτσριρίκια τα 7χρονα και όλοι οι τύποι με 5 kill στο ενεργητικό τους για συμπαίχτες. Γιατί οκ, όσο καλός και να είσαι, δεν μπορείς να βγάλεις 3άδες από αντιπάλους που το κατέχουν το παιχνίδι. Τουλάχιστον όχι κατά κανόνα, αλλά μόνο κατ' εξαίρεση. Επίσης το τρομερά εξοργιστικό του είναι ότι δεν έχει δυνατότητα για reconnect και να βάλει κάποιον άλλο στο παιχνίδι στην ομάδα σου εάν δεν έχεις φτάσει καόμα στο σημείο να πέσεις και κάποιος φύγει. Τουλάχιστον 2 με 3 παιχνίδια από τα 10 που θα πάω να παίξω καταλήγουν με 2 παίχτες στην ομάδα ή με εμένα σόλο κλαρίνο είτε από την φάση που επιλέγεις χαρακτήρα είτε μέχρι να πέσεις. Είναι απλά εμετικό. Για να μην συζητήσω για τις περιπτώσεις (ένα 5% υπολογίζω σε εμένα....) που εξαρχής σε ξεκινάει το παιχνίδι από μόνο του με άλλον έναν συμπαίχτη ή και εντελώς μόνο σου. Ας με έβγαζε μονίμως με παίχτες 10 φορές καλύτερους από εμένα, πραγματικά δηλαδή...Ας ήταν αυτό το πρόβλημά του όλο.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο ενα μηνα σε diamond 4 ...καταλαβα οτι ειχα πειραξει τα Setting και στοχευα στο γαμο του καραγκιοζη...τα εφερα εκει που επρεπε να ηταν και ιδου!!! (random /solo/ no mic)

PS_Messages_20200128_021734.jpg

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ison είπε

Μετα απο ενα μηνα σε diamond 4 ...καταλαβα οτι ειχα πειραξει τα Setting και στοχευα στο γαμο του καραγκιοζη...τα εφερα εκει που επρεπε να ηταν και ιδου!!! (random /solo/ no mic)

PS_Messages_20200128_021734.jpg

Τι ενοεις ειχες πειραξει τα settings και στοχευες αλλου; to sensitivity?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Deep2deep είπε

Τι ακριβως ειχες πειραξει? Ποια σετινγκς επηρεαζουν το aiming? 

το alt+f4. Βοηθαει παρα πολυ στο ranking... 😛

Δημοσ.
16 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Τι ενοεις ειχες πειραξει τα settings και στοχευες αλλου; to sensitivity?

14 ώρες πριν, Deep2deep είπε

Τι ακριβως ειχες πειραξει? Ποια σετινγκς επηρεαζουν το aiming? 

Αντι να εχω το classic στο response curve  ειχα βάλει το ακριβως διπλα (steady) ...και αν ειχα πειραξει και sensitivity/ look movement-deadzone οποτε αλλαζει δραστικα ο τροπος που πρεπει να χειρίζεσαι το recoil και στο Hipfire και στο ads...βασικα μονο το response curve να αλλαξεις ειναι σαν να παιζει αλλο game...

14 ώρες πριν, panoc είπε

το alt+f4. Βοηθαει παρα πολυ στο ranking... 😛

Αν και μπηκα στο πειρασμο αρκετες φορες δεν ηθελα να φτασω predator με την μαλακια αυτη...δεν εχει νόημα...ειπα αν μπορεσω να παω θα παω βασισμένος στην αποδοση μου και οχι σε ενα cheat. Απο την αλλη δεν κρύβω οτι με βοήθησε εμμεσα μερικές φορες γιατι μετο που εκαναν disconect ειχα zero RP Loss αν και τα games παντα τα επαιζα μεχρι τέλος. Το κακο με τους dashboarders ειναι οτι πολυ φορές θα μπορούσαμε να ανακαμψουμε αλλα δεν εμενα κανενας να προχωρήσει φοβουμενος το RP loss...μου ειχε κατσει μερα που ημουν κουρασμένος και σε 2 ωρες εχασα σχεδον λεβελ αλλα και παλι δεν τραβαγα πριζα απο πεισμα ελεγα οτι θα το φαω το loss Και θα ανακάμψω....την επόμενη μέρα πηρα σχεδον 1.5 level στο χαλαρο κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...