geo4sar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Βλέπω να την κρατάω για πολύ καιρο ακόμα την 5700xt. Οπότε κάλλιο αργα παρα ποτέ αυτοί οι drivers να ωριμάσουν κάποτε Εγω το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι το Enhanced Sync που βγάζει black screen .
kostas7837aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Οι drivers εχουν στρώσει σε βαθμό που αγαπαω σθτην την σειρα.. έφτιαξαν και το hdr βλέπω... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
billeiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε @billeiros Μα ρε συ θεωρείς τώρα σωστό launch το να υπάρχουν μόνο reference και οι custom να έρχονται σχεδόν 2 μήνες μετά; Ναι τυπικά μπορούσες να αγοράσεις Navi από day 1 αλλά ουσιαστικά ελάχιστοι ήθελαν τη reference. Δηλαδή αν υπήρχε διαθεσιμότητα μόνο σε κάτι τέρμα basic ΙΝΝΟ 3D για την 3080 θα λέγαμε ότι είναι μια χαρά το launch; Όχι βέβαια. Από τη στιγμή που είσαι αναγκασμένος να αγοράσεις μόνο μία υλοποίηση (με blower κιόλας) ή να περιμένεις 2 μήνες ε δεν είναι σωστό launch. Δεν είναι paper με την τυπική έννοια αλλά ουσιαστικά είναι, αφού στην τελική ο περισσότερος κόσμος περίμενε τις custom όπως γίνεται και τώρα με την 3080.. Βρε δε σχολίασα τπτ άλλο.ελληνικα μιλάω.ειπε ότι είχαμε Σεπτέμβρη διαθεσιμότητα από navi και είπα ότι είχα νωρίτερα.Τι δεν καταλαβαίνεις? Η reference δλδ δεν είναι κάρτα? Τι είναι ? Καρπουζι? Ας σβήσει κάποιος mod όλο το μακρυναρι άσχετων μηνυμάτων.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
billeiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 https://www.techpowerup.com/review/zotac-geforce-rtx-3080-trinity/3.html Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε E εντάξει είχαμε τη σαπίλα το blower style εν έτη 2019 που την αγόρασε το 10% ξέρω 'γω. Οπότε κατά 90% paper launch. Η AMD γιατί δεν αφήνει τους AiBs να βγάλουν κάρτα την πρώτη μέρα μπορείς να μου το εξηγήσεις; Σαπιλα ξεσαπιλα την 2060 σου μια φορά την περνάει άνετα.και μια χαρά τεμπς και θόρυβο έχει όπως την έχω ρυθμίσει.και 2gb vram παραπάνω.😉Για τον γιο μου την έχω.μια χαρά δουλεύει ασταμάτητα ένα χρόνο και βαλε Περνά μια βόλτα από το bemchmarking νήμα να δούμε οπότε θες.θα εκπλαγεις
billeiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Και το τι κάνει η amd πως να στο εξηγήσω εγώ? Ceo είμαι? Στείλτους email να μάθουμε κι εμεις Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Τι σχέση έχει αυτό; Λολ. Το cooler design σχολίασα που εκεί η 2060 μου την πατάει και το ότι η ρημάδα η AMD δεν αφήνει τους AiBs να βγάλουν κάρτα. Βέβαια εγώ την πήρα και 4 μήνες πριν τις Navi, δεν είναι ότι προτίμησα 2060 έναντι της 5700 (δεν έκανα πουθενά αυτή τη σύγκριση), αλλά έναντι του βέγγου 56.. Η 2060 σου είναι πιο ζεστή κάρτα από την ref 5700 μου .και καταναλώνει περισσοτερο όντας πιο αδύναμη.
billeiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 20 minutes ago, yiannis1991 said: Επειδή την υπερασπίζεσαι τόσο πολύ, λέω μήπως ξέρεις τα κατατόπια.. Υ.Γ. Εγώ με την 2060 έπαιζα από day 1 όμως χωρίς black screens. Και μη μου πεις το γνωστό "works on my system" γιατί κανένας χρήστης 2060 δεν είχε black screens ενώ χρήστες των 5700(ΧΤ) είχαν.. Εγώ μια φορά black screens να σε στενοχωρήσω αλλά δεν ειχα. Υπερασπίζομαι λέει την 5700.για την οποία έδωσα 340 ευρώ.ενω θάβω την nv για την οποία πέρσι έσκασα 1300 .ΕΛΕΟΣ
SabotazNic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά τα Black screens, μετά από λίγο καιρό σε όλους έφτιαξαν δια μαγείας. Και όχι, δεν πιστεύω ότι ήταν τα drivers σε όλους. Είχαν κακό oc στα υπόλοιπα και το κατάλαβα και από προσωπική εμπειρία. Αν δεις reddit, αρκετοί τελικά κατάλαβαν ότι το oc τους είχε θέμα. Δεν λέω ότι κάποιοι χρήστες δεν είχαν θέμα, αλλά σε αρκετά μικρότερο βαθμό να είχαν από τα drivers. Τα υπόλοιπα τα ρίχνω σε κακό oc Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από SabotazNic
ilos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 https://www.guru3d.com/news-story/radeon-rx-5700-custom-graphics-cards-are-eol.html Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι μάλλον δε θα έχουμε rebrandeon. όπως με τα polaris. Τα RDNA2 θα είναι full product stack μέχρι και το mid range (στην αρχή). 1
billeiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Όσον αφορά τα Black screens, μετά από λίγο καιρό σε όλους έφτιαξαν δια μαγείας. Και όχι, δεν πιστεύω ότι ήταν τα drivers σε όλους. Είχαν κακό oc στα υπόλοιπα και το κατάλαβα και από προσωπική εμπειρία. Αν δεις reddit, αρκετοί τελικά κατάλαβαν ότι το oc τους είχε θέμα. Δεν λέω ότι κάποιοι χρήστες δεν είχαν θέμα, αλλά σε αρκετά μικρότερο βαθμό να είχαν από τα drivers. Τα υπόλοιπα τα ρίχνω σε κακό oc Εσύ δεν ξες.ξερει ο yannis.τα διάβασε στο reddit
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Εσύ δεν ξες.ξερει ο yannis.τα διάβασε στο reddit Άντε πάλι με την ειρωνεία. Τότε γιατί η AMD είχε τα black screens συγκεκριμένα, επί μήνες στα known issues των drivers; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
billeiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Άντε πάλι με την ειρωνεία. Τότε γιατί η AMD είχε τα black screens συγκεκριμένα, επί μήνες στα known issues των drivers; Να απολογηθω εγώ θες τώρα για κάτι που δεν είδα ποτέ? Στη δικιά σου κάρτα γιατί η nv δε έβαλε 8gb και δεν τραβάει στην ανηφόρα? Γιατί είναι πιο αδύναμη από τη σάπια 5700 ενώ είναι πιο ακριβή?? Διαφώτισε μας. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από billeiros
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Να απολογηθεί εγώ θες τώρα για κάτι που δεν είδα ποτέ? Στη δικιά σου κάρτα γιατί η nv δε έβαλε 8gb και δεν τραβάει στην ανηφόρα? Γιατί είναι πιο αδύναμη από τη σάπια 5700 ενώ είναι πιο ακριβή?? Διαφωτίσε μας. Ρε συ άλλο λέω, μη το πας αλλού. Είμαι ένας μ@λ@κ@ς με μία gpu για πέταμα, τέλος, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ με τίποτα το gaming στο monitor μου, αχ μακάρι να είχα αυτά τα +2GB και το ~+20% της 5700, τώρα παίζω με max 20 fps σε ultra low cs:go. Από τη στιγμή που η ίδια η AMD είχε τα black screens στα know issues σημαίνει ότι το πρόβλημα υπήρχε. Εντάξει δεν εμφανίστηκε σε όλους το θέμα αλλά δεν υπάρχει λογική στο να το βάζει η ίδια η εταιρεία στα know issues της αν δεν είναι υπαρκτό, σαμποτάρουν τον εαυτό τους δηλαδή; Διαφωνείς σε αυτό; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Να πω και εγώ ότι με τα 369 που πήρα την 5700xt παρόλο που είναι reference δεν το μετάνιωσα καθόλου επειδή αναφέρθηκε ότι οι reference δεν είναι καλες. Με ακουστικά την έχω στα 2100 και θερμοκρασίες κάτω από 80 core και 95 junction. Με 65% ανεμιστήρες δεν ακούω τίποτα με ακουστικά. Χωρίς ακουστικά παιζω με 1850 1.01 volt και 40% fans και παίζει 80 85core και 95 junciton πάντα για καλοκαίρι αυτα. 2 black screen είχα στον 1 χρόνο που την έχω ενα σου need for speed heat και ένα στο epic store ξαφνικά. Ήταν με συγκεκριμένο driver πριν πολλούς μήνες και ποτε δεν ξανα είχα θέμα. Έχει πάνω από 700 ώρες παιχνιδιού ίσως παραπάνω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με βγήκε 297 ευρώ μιας και πήρα επιστροφή το ΦΠΑ με 3 χρόνια εγγύηση και με το breakpoint δώρο που ειχε 40 ευρώ όταν το πήρα και το ευχαριστήθηκα 110 ώρες. Το ότι θέλω να πάω σε μεγαλύτερη κάρτα είναι γιατί η νέα οθόνη έχει μεγάλες απαιτήσεις. Όχι ότι δεν την έχει η 5700xt με το freesync εφόσον κρατάει πάνω από 48fps πάει μια χαρά απλά αφού μπορώ να την δώσω 230 ευρώ ακόμα και αύριο γιατί όχι. Καταλαβαινω όσους είχαν προβλήματα με μαύρες οθόνες αλλά προσωπικά όπως και ο Bill ο mind ο ler και άλλα άτομα από εδώ μέσα την έχουν ευχαριστηθεί όσο δεν πάει αυτό τον 1 χρόνο. Θα ήταν καλύτερα να περναμε 2070super στα 600 ευρω και χωρίς παιχνίδι δώρο τέλη Σεπτεμβρίου που πήραμε την 5700xt από plaisio? Η κρίση δική σας ποιος έκανε καλά και ποιος όχι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα