nickk0kkav Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλα ο Radahn ηταν το 1ο online co-op στεγνα . Και επιλογη skip fight να ειχε θα το εκανα χωρις τυψεις ! Φοβερη ιδεα κ ατμοσφαιρα καπως κακη υλοποιηση Με ενα zeihander σε ολο το παιχνιδι μερικοι εχθροι παραειναι γρηγοροι για εμενα (τα boss οχι τοσο με εξαιρεση 1 ) . Φυσικα ανακαλυψα οτι το cold βοηθαει παρα πολυ σε αυτες τις μαχες οπως κ το gravitas σαν skill . Εχω πληρη επιγνωση βεβαια οτι δυσκολευω τον εαυτο μου γιατι το leveling μου ειναι οτι να'ναι γιατι ηθελα να δοκιμασω λιγο απο ολα . Τωρα που ειμαι σχεδον 150 lvl στο τελος του παιχνιδιου βεβαια δεν παιζει ρολο , αλλα οταν ημουν 100lvl με 24 int 28 faith κ 40 str πολλα stats πηγαιναν χαμενα . Δε πειραζει περναω καλα κ ας γκρινιαζω Ναι παντως τα estus ειναι παρα πολλα κ το anumation οταν τα πινεις μου φαινεται πιο γρηγορο . Υπαρχουν περιθωρια για λαθη ------------ Στις 105 ωρες ειμαι 2 boss, μια περιοχη κ ενα save scamming για τα endings για το 100% των achivements Δε ζηταει τιποτα το υπερβολικο θα μπορουσε να ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο . Ουτε τα boss weapons δε ζηταει
ilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 @zekeΗ αμήχανη στιγμή που σε έχει πιάσει νευρικό γέλιο και πρέπει να συνεχίσεις για να φας και τον host. Bonus materials
fou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fou είπε Ξαφνικα και χωρις καμμια αλλαγη μετα απο 50 ωρες αρχισε να κανει stutter συνεχομενα καθε 2-5 δευτερολεπτα. Εκανα αναβαθμιση drivers αλλαγη στον δισκο εγκαταστασης verify Integrity αλλα τιποτα. Λογικα θα δοκιμασω και επανεγκατασταση.... Ακόμη και στο μενού πριν το παιχνίδι, και στο μενού μέσα στο παιχνίδι κολαει Δοκιμασα να το τρεξω και offline και να παρακαμψω το anticheat, καμμια αλλαγη. Οποιος θελει ας δει και μια εγγραφη που εκανα με το προβλημα: Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από fou
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Guys τα potions είναι πιο λίγα από το DS3. Επίσης το one shot από κάποιους enemies γίνετε λόγο χαμηλού vigor και resistance. Το ότι υπάρχουν sites of grace και Marika statues το κάνει πιο προσβάσιμο, όχι πιο εύκολο. Από εκεί και πέρα ναι, σε αυτό το games έχεις επιλογές και μπορείς να το κανεις πιο εύκολο από όλα τα προηγούμενα games, αλλα όχι, δεν είναι τόσο εύκολο. Οι μισοί players στο Steam δεν βγάλαν ακόμα Caelid, ποσο μάλλον να τελειώσουν το game. 2
ilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Guys τα potions είναι πιο λίγα από το DS3. Επίσης το one shot από κάποιους enemies γίνετε λόγο χαμηλού vigor και resistance. Το ότι υπάρχουν sites of grace και Marika statues το κάνει πιο προσβάσιμο, όχι πιο εύκολο. Από εκεί και πέρα ναι, σε αυτό το games έχεις επιλογές και μπορείς να το κανεις πιο εύκολο από όλα τα προηγούμενα games, αλλα όχι, δεν είναι τόσο εύκολο. Οι μισοί players στο Steam δεν βγάλαν ακόμα Caelid, ποσο μάλλον να τελειώσουν το game. Η άποψή μου είναι η εξής. Αν δεις από πριν wiki/streams κλπ είναι αρκετά εύκολο (πλην από 2-3 σημεία στο endgame) γιατί θα κάνεις b-line σε power curve points και δε θα ταλαιπωρηθείς νωρίς που είναι το κυρίως πρόβλημα. Αν πεις όμως να πας όπου να είναι blind (πχ Caelid) προφανώς και δε θα περάσεις καλά.😁 Αλλά ακόμα και πολύ νωρίς στο Limgrave έχει κάποια περίεργα spikes (πχ crucible evergaol) που τα άφησε ο Senpai στη περίπτωση που κάποιος θέλει challenge. Αν τώρα κάποιος το έχεις παίξει ήδη και θέλει να κάνει handicap τον εαυτό του (πχ no summons / op weapon arts/spells) δεν είναι τόσο εύκολο γιατί απαιτεί γνώση το κάθε boss fight πόσο μάλλον τα endgame. Συν ότι τα 2πλά/3πλά bosses με aggro θα σου σπάσουν τα νεύρα σίγουρα (i'm looking at you double crucibles). 2
nickk0kkav Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Παντως εγω συνεχιζω να τρωω ξυλο και endgame τη στιγμη που στα dark souls συνηθως απο ενα σημειο κ μετα γινοσουν οδροστρωτηρας. Ωστοσο συμφωνω οτι κανω handicap τον εαυτο μου γιατι θελω να παιζω με συγκεκριμενο τροπο. Στο ds1 πχ επερνα παντα οτι πιο σπασμενο τη στιγμη που ηταν διαθεσιμο . Θυμαμαι πχ drake sword , queenlag sword, lighting spear Σιγουρα το elden ring σου δινει τα εργαλεια αν θες να δωσεις πονο . Πχ το bleed το πρωτοεπαιξα στη malenia αλλο που κ παλι δεν μπορουσα κ εβαλα online coop. Παντως μετα το τρελλο ξυλο που εφαγα στο haligtree , πηγα στη crumbling farum azula κ εριχνα φαπες . Αυτες τις 2 περιοχες επρεπε να τις παιξω αντιστροφα ΑΛΛΑ και ετσι οπως τις επαιξα παλι το ευχαριστηθηκα full. Στο haligtree εψαχνα το επομενο τρεχοντας κ αποφευγοντας εχθρους . Στο crumbling εξερευνουσα πιο αργα κ προσεκτικα κ εριξα πολλα mini boss με τη 1η . Οπως κ να εχει τοσες ωρες πορωμενο λιγα παιχνιδια μπορουν να σε κρατησουν 2
Charismo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Παντως εγω συνεχιζω να τρωω ξυλο και endgame τη στιγμη που στα dark souls συνηθως απο ενα σημειο κ μετα γινοσουν οδροστρωτηρας. Ωστοσο συμφωνω οτι κανω handicap τον εαυτο μου γιατι θελω να παιζω με συγκεκριμενο τροπο. Στο ds1 πχ επερνα παντα οτι πιο σπασμενο τη στιγμη που ηταν διαθεσιμο . Θυμαμαι πχ drake sword , queenlag sword, lighting spear Σιγουρα το elden ring σου δινει τα εργαλεια αν θες να δωσεις πονο . Πχ το bleed το πρωτοεπαιξα στη malenia αλλο που κ παλι δεν μπορουσα κ εβαλα online coop. Παντως μετα το τρελλο ξυλο που εφαγα στο haligtree , πηγα στη crumbling farum azula κ εριχνα φαπες . Αυτες τις 2 περιοχες επρεπε να τις παιξω αντιστροφα ΑΛΛΑ και ετσι οπως τις επαιξα παλι το ευχαριστηθηκα full. Στο haligtree εψαχνα το επομενο τρεχοντας κ αποφευγοντας εχθρους . Στο crumbling εξερευνουσα πιο αργα κ προσεκτικα κ εριξα πολλα mini boss με τη 1η . Οπως κ να εχει τοσες ωρες πορωμενο λιγα παιχνιδια μπορουν να σε κρατησουν Καλά το Haligtree νομίζω πως δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για να κρίνεις αν το build είναι ικανό, γιατί είναι σε άλλο επίπεδο από το υπόλοιπο Game σαν area. Όλοι οι normal εχθροί του είναι πιο δυνατοί και από κάποια minibosses άλλων περιοχών. Οι περισσότεροι τρέχοντας το βγάλαμε. 1
Zus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Καλα ο Radahn ηταν το 1ο online co-op στεγνα . Και επιλογη skip fight να ειχε θα το εκανα χωρις τυψεις ! Φοβερη ιδεα κ ατμοσφαιρα καπως κακη υλοποιηση Prepatch υπήρχε επιλογή για skip. Spoiler 😛
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Αν δεις από πριν wiki/streams κλπ είναι αρκετά εύκολο (πλην από 2-3 σημεία στο endgame) γιατί θα κάνεις b-line σε power curve points και δε θα ταλαιπωρηθείς νωρίς που είναι το κυρίως πρόβλημα. Ειλικρινά αυτή η πρόταση δεν compute με τον εγκέφαλο μου.
Zus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Αυτό εδώ το βίντεο μου θύμισε την δική μου περίπτωση Spoiler στον Godskin Apostle στο Divine Tower of Caelid που κάθε φορά που πέθαινα μετά τη grace υπήρχε ένας φύλαρχος εκεί που τον έκανα skip. Μόλις έμπαινα στο boss fight, αν έμενα κοντά στην είσοδο με κοπανούσε μέσα από το Fog. Αν άνοιγα summon, το summon έκανε focus στον φύλαρχο έξω από το δωμάτιο. Μιλάμε για παράνοια... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Zus
ilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Charismo είπε Καλά το Haligtree νομίζω πως δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για να κρίνεις αν το build είναι ικανό, γιατί είναι σε άλλο επίπεδο από το υπόλοιπο Game σαν area. Όλοι οι normal εχθροί του είναι πιο δυνατοί και από κάποια minibosses άλλων περιοχών. Οι περισσότεροι τρέχοντας το βγάλαμε. Εγώ που είμαι λίγο ανώμαλος το Halingtree το καταευχαριστήθηκα.😁 Και ας είχε σατανικά parts. Εκεί που έριξα καντήλια ήταν στο consecrated που ήθελα να εξερευνήσω κάθε σπιθαμή του fog part (ειδικά η περιοχή με τον red wolf είναι απάλευτη). 2
Zus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Εγώ που είμαι λίγο ανώμαλος το Halingtree το καταευχαριστήθηκα.😁 Και ας είχε σατανικά parts. Εκεί που έριξα καντήλια ήταν στο consecrated που ήθελα να εξερευνήσω κάθε σπιθαμή του fog part (ειδικά η περιοχή με τον red wolf είναι απάλευτη). Πες τα, κόντεψε να καεί η GPU από την ασπρίλα και έγιναν τα νεύρα μας νερό...
Alastor192 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Το τελειωσα προχτες στις 130 ωρες κανοντας σχεδον τα παντα,χανοντας μονο μερικα npc questline οπως ειναι λογικο. Δυσκολοτερο boss η Malenia,επαιζα κανα δυωρο σερι αλλα τελικα τετελεσθαι. Ρε Το παιχνιδι ειναι ανετο 10αρακι,νομιζω το καλυτερο single player experience της From. -Απιθανο world design,αξιζει να εξερευνησεις σχεδον καθε τετραγωνικο. Παθαινεις πλακα με το scope του παιχνιδιου,στην αρχη ουτε που το φανταζεσαι - Το καλυτερο combat iteration της Souls formula. Παρολο που επαιξα pure strength,ακομα και το να παιξεις μαγο η cleric φαινεται το κατι αλλο. Μεχρι και pure archer φαινεται viable πλεον.Τεραστια ποικιλια σε gameplay styles και builds -Σε challenge αν εξαιρεσεις την Malenia,ειναι απτα πιο forgiving παιχνιδια της From. Θα εχεις deaths,αλλα δεν τρεχει και τπτ Στα αρνητικα,λιγο nitpicking,το soundtrack εχει καποια καλα κομματια,αλλα εμφανως κατωτερο απο DS3 η Bloodborne ας πουμε -Τα dungeons λιγο επαναλαμβανομενα -Πληθωρα bosses με αρκετα αδιαφορα,καποια πολυ ωραια. Αρκετο reuse ωστοσο Γενικα δικαιωνει το praise απο τυπο και παιχτες,καθως δειχνει και τον δρομο στο πως να φτιαχνεις πραγματικα ενδιαφερον open world παιχνιδι 2
nickk0kkav Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Τελος και με 100% τα achievements σε κατι λιγοτερο απο 110 ωρες κ level περιπου 150 . Δεν ειμαι ομως ετοιμος ψυχολογικα να αφησω το παιχνιδι θα κανω πρωτα μερικα ακομα npc quests , θα ψαξω λιγο τι αντικειμενα δεν βρηκα κ μετα Σχετικα με τη τελευταια περιοχη στο τελος (μη το δειτε αν δε το εχετε τερματισει) Spoiler Νικαω μετα απο επικη μαχη τον 1st elden lord περνω runes για 2 level παρα κατι . Κανω 1 level up κανω back up τα saves για να δω τα endings κ να ξεκλειδωσω τα achivements κ προχωραω με 140000 + runes στο χερι . Προχωραω ... βγαινει ο radagon wtf people νομιζα οτι τελειωσε, τον περναω με τη πρωτη λεω παλι καλα ...βγαινει elden beast χανω επαναφερω τα saves κριμα ηταν να χασω 1lvl ετσι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα