Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ilos είπε

Έλα ζηλιάρη ο Ricardo δε μασάει τίποτα λέμε.

Κλαίω με δάκρυα. Φοράς λουλούδια στα μαλλιά, βρακί, στο ένα χέρι γκοργκοντζόλα και στο άλλο ένα καπάκι...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ilos είπε

Έλα ζηλιάρη ο Ricardo δε μασάει τίποτα λέμε.

Έχω την αίσθηση ότι έχεις παραπαίξει Sekiro. 

Τώρα καταλαβαίνω πώς βγάζουν κάποιοι τόσο εύκολα parries στο Elden Ring.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Zus είπε

Έχω την αίσθηση ότι έχεις παραπαίξει Sekiro. 

Μια φορά το έχω παίξει αλλά 100%. Δεν αντέχω 2η ειλικρινά πια.😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Μάλλον δεν έπαιξες τέρμα δυσκολία GOT και JFO. :D Εκεί να δεις ποσο μικρό είναι το parry window.

Δημοσ.

media%2FFM3K3D9XMAUK4JX.png%3Fname%3Dorig

Το ξέρω χαθήκαμε και απλά κάθε τόσο ποστάρω καμία φώτο ή meme, αλλά περιμένω τα πράγματα για να στήσω pc οπότε δε παίζω και τίποτα.

3 βδομάδες είναι πολλές μακριά από αυτό το έπος!

Δημοσ.

Παίζω με το bloodhound finesse αλλα το βαρέθηκα, απλά τα άλλα όπλα που έχω είναι60-70dmg πιο κάτω.. Τι να κάνω? Μπορείς να πουλήσεις τα ήδη φτιαγμένα σου όπλα, η απλά αν πας σε άλλο κλαις τα smithing stones? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tntdynamite23 είπε

Παίζω με το bloodhound finesse αλλα το βαρέθηκα, απλά τα άλλα όπλα που έχω είναι60-70dmg πιο κάτω.. Τι να κάνω? Μπορείς να πουλήσεις τα ήδη φτιαγμένα σου όπλα, η απλά αν πας σε άλλο κλαις τα smithing stones? 

Δε μπορεις να παρεις πισω τα smithing stones . Ουσιαστικα πρεπει να παιξεις κ να αναβαθμισεις οτι σου αρεσει κ κρατας κ το bloodhood για backup αν τα βρεις σκουρα μπας κ βολεψει εκει 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tntdynamite23 είπε

Και αυτό όπως είχα πει παραμένει το μεγαλύτερο downfall του game. Αν πεις στα μισά του run να παίξεις κάτι άλλο από τα απλά όπλα (που δε χρειάζονται somber stones) θα χάσεις αρκετό damage γιατί δε θα μπορείς να τα ανεβάσεις εκεί που ήταν το main σου. Βάλαν κάτι λίγες stones στους merchants, αλλά δε σώζει την κατάσταση (είναι και low level οι περισσότερες). Θα πρέπει να πας για τα bells με τη σειρά Altus Plateu (mid game), Mountaintop (near end game) και κερασάκι στη τούρτα να φας Godskin Duo (endgame) για να έχεις ένα όπλο που να συναγωνίζεται σε damage αυτά που παίρνουν somber και μπορείς να τα κάνεις +9 αρκετά early (αν πας προς dragonbarrow μεριά).

Υπενθιμίζω στην network test οι giants στο stormhill είχαν guarantee smithing stone drops, και μπορούσες να ανεβάσεις ότι όπλο ήθελες. Δε ξέρω γιατί άλλαξαν την λογική. Δηλαδή είναι καλύτερο να παίξει ο άλλος μόνο ένα/δύο από τα απλά όπλα μέχρι να βγάλει το game σχεδόν, από το να κάτσει να φαρμάρει 10-20 λεπτά για να δοκιμάσει και κάτι άλλο? Αν είναι για θέμα "balance" είναι αστείο στην πρώτη ώρα μπορείς να φτιάξεις +9 moonveil lol.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...