Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση από Ελλάδα μου αρέσουν τα ποδηκατα της blaunkapt για εξωτερικό έχει κανείς εμπειρία από ado 20+ και fiido d11?φοβαμαι να προβώ αγορά από εξωτερικό λόγω μη μελλοντικής υποστήριξης 

Επεξ/σία από Ilzals
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 19/2/2024 στις 10:35 ΠΜ, danaosR21 είπε

Χαιρεται , ειμαι στην φαση Η Αίτηση σας βρίσκεται σε κατάσταση Αίτηση σε Αξιολόγηση Ολοκλήρωσης

γνωρίζεται το χρονικο περιθώριο εμπειρικά που θα δώ τα χρήματα?

Όχι αλλά γενικά φαίνεται να τσουλάει το πράγμα τελευταία. Μην βασίζεσαι σε αυτά τα λεφτά πάντως, μπορεί να αργήσουν πολύ.

Στις 19/2/2024 στις 4:41 ΜΜ, Ilzals είπε

Μια ερώτηση από Ελλάδα μου αρέσουν τα ποδηκατα της blaunkapt για εξωτερικό έχει κανείς εμπειρία από ado 20+ και fiido d11?φοβαμαι να προβώ αγορά από εξωτερικό λόγω μη μελλοντικής υποστήριξης 

Δεν το κατέχω με τα σπαστά αλλά είναι από τα πιο δημοφιλή. Πάτα τα μοντέλα στο google και προσπάθησε να βρεις μη πληρωμένες κριτικές όπως στο reddit.

Το έχεις αναλύσει και αποφάσισες ηλεκτρικό σπαστό; Είναι μεν πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια αλλά έχουν και αδυναμίες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα από ότι κατάλαβα για να κάνω αρχική αίτηση για ηλεκτρικο ποδήλατο  επισυνάπτω τη προσφορά του καταστήματος υπεύθυνη δήλωση πωλητή και αγοραστή και γράφει κάπου υπεύθυνη δήλωση ποδηλάτου ; Τι ειναι αυτό ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ilzals είπε

Καλησπέρα από ότι κατάλαβα για να κάνω αρχική αίτηση για ηλεκτρικο ποδήλατο  επισυνάπτω τη προσφορά του καταστήματος υπεύθυνη δήλωση πωλητή και αγοραστή και γράφει κάπου υπεύθυνη δήλωση ποδηλάτου ; Τι ειναι αυτό ;

Αν πας για σπαστό ηλεκτρικό, πρόσεχε να μην έχει χειρόγκαζο, αλλιώς αποκλείεται από την επιδότηση.

Στην αρχική φάση της επιδότησης, ανεβάζεις τη προσφορά και μια δική σου υπεύθυνη δήλωση. Σου βγάζει ξεχωριστά τα πεδία με τι πρέπει να ανεβάσεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, batig0al είπε

Αν πας για σπαστό ηλεκτρικό, πρόσεχε να μην έχει χειρόγκαζο, αλλιώς αποκλείεται από την επιδότηση.

Στην αρχική φάση της επιδότησης, ανεβάζεις τη προσφορά και μια δική σου υπεύθυνη δήλωση. Σου βγάζει ξεχωριστά τα πεδία με τι πρέπει να ανεβάσεις.

Αυτό θα πάρω https://www.you.gr/ilektrokinisi/ilektrika-patinia,podilata-kai-hoverboards/ilektriko-podilato-blaupunkt-15-fiene-500?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=2022_PMax_Conversions_ALL_ALL_ALL_Perf_Max_All_Products&utm_content=pmaxallproducts&utm_id=go_cmp-18281548711_adg-_ad-__dev-m_ext-_prd-624630_sig-EAIaIQobChMIvoT585PFhAMVvURBAh0aNAQTEAQYBCABEgJhlvD_BwE&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvoT585PFhAMVvURBAh0aNAQTEAQYBCABEgJhlvD_BwE

Δεν θέλει και υπεύθυνη δήλωση πωλητή ;

Δημοσ.

Καλημέρα για την αίτηση επιδότησης σε πρώτη φάση καταθέτω την προσφορά ποδηλάτου υπεύθυνη δήλωση αγοραστή και πωλητή καταθέτω κανένα άλλο πιστοποιητικό ; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ilzals είπε

Καλημέρα για την αίτηση επιδότησης σε πρώτη φάση καταθέτω την προσφορά ποδηλάτου υπεύθυνη δήλωση αγοραστή και πωλητή καταθέτω κανένα άλλο πιστοποιητικό ; 

Στην πρωτη φαση αυτη τα 3 που λες χρειαζονται αν θυμαμαι σωστα γιατι παει και καιρος.

Για την δικη σου υπευθυνη δηλωση(αγοραστη) πρπει να πας και απο καποιο ΚΕΠ για το γνησιο της υπογραφης,

Δημοσ.

Καλησπέρα, σχετικά με τη δήλωση συμμόρφωσης η εταιρία μου έδωσε αυτό https://drive.google.com/file/d/12yfmJ2DTdpy3-u5fdGQmqIf9Enj9DMZo/view?pli=1 το οποίο στην ουσία είναι μια βεβαίωση της εταιρίας και όχι του κατασκευαστή.

Κάτι τέτοιο έχετε πάρει και εσείς ή "βρωμάει" η δουλειά  ?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, booker268 είπε

Καλησπέρα, σχετικά με τη δήλωση συμμόρφωσης η εταιρία μου έδωσε αυτό https://drive.google.com/file/d/12yfmJ2DTdpy3-u5fdGQmqIf9Enj9DMZo/view?pli=1 το οποίο στην ουσία είναι μια βεβαίωση της εταιρίας και όχι του κατασκευαστή.

Σίγουρα δεν μοιάζει με αυτά των μεγάλων εταιρειών Cube, Focus, Mondraker κτλ. (παράδειγμα εδώ) αλλά αν θα περάσει από τον ελεγκτή ή όχι, δεν έχω άποψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, booker268 είπε

Αν θυμαμαι σωστα και δεν κανω λαθος κατι τετοιο ειχα παρει και εγω για δηλωση συμμορφωσης, Ουσιαστικα αυτο που θελουν ειναι μια βεβαιωση που να λεει οτι το ηλεκτρικο ποδηλαρο εχει ηλεκτροκινητηρα 250w και οτι δεν εχει χειρογκαζο.

Εdit: Λαθος θυμομουν τελικα, το πιστοποιητικο συμμορφωσης που ειχα ηταν βεβαιωση του κατασκευαστη γραμμενη στα αγγλικα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εκανα την αίτηση για την επιδότηση ηλεκτρικού ποδηλάτου ανέβασα τη προσφορά του ποδηλάτου και ταυτοτητα έχω την αίσθηση ότι ανέβασα  την μπροστά πλευρά της ταυτότητας και όχι τη πίσω ,σε περιπτωση που δεν τους αρκεί αυτό υπάρχει περίπτωση να μου την απορρίψουν τελείως την αίτηση η έρχεται ενημέρωση να υποβάλλω και τη πίσω πλευρά της ταυτότητας ;

Επεξ/σία από Ilzals
Δημοσ.

Καλησπέρα εκανα την αίτηση για την επιδότηση ηλεκτρικού ποδηλάτου ανέβασα τη προσφορά του ποδηλάτου και ταυτοτητα έχω την αίσθηση ότι ανέβασα  την μπροστά πλευρά της ταυτότητας και όχι τη πίσω ,σε περιπτωση που δεν τους αρκεί αυτό υπάρχει περίπτωση να μου την απορρίψουν τελείως την αίτηση η έρχεται ενημέρωση να υποβάλλω και τη πίσω πλευρά της ταυτότητας ;

Δημοσ.

Πιθανότατα δύσκολη ερώτηση (μια που κάλεσα και τον αντιπρόσωπο και δεν ηξεραν να μου απαντήσουν!) :

Ξέρει κάποιος αυτό το EMW Fat Tyres RV 10το μοτέρ του πόσα Nm βγάζει; 

Επίσης αν τυχόν το έχει κάποιος αν είχε/έχει ή έχει ακούσει για προβλήματα που ενδεχομένως βγαζει; 

(αν μου απαντήσει κάποιος, παρακαλώ πολύ με χρήση παράθεσης ή "@") 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...